Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-23, 09:54   #2701
MsLullaby
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A myślicie że mozna przesłać suszone pocztą?
Wrócili i już się zdążyłam wkurzyc młoda śpi to specjalnie nie zbieram zabawek żeby nie zaczęło coś grać. A ten łon t. wchodzi i pierwsze co to mowi ale tu bałagan i zbiera. Oczywiście wszystko zagrało i młoda na nogach także ten...
Ach te teściowe

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 09:59   #2702
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ach te teściowe
Ale u mnie to teść teściowa jest wporzo. Znaczy się jak na teściową
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 10:02   #2703
policzanka
Wtajemniczenie

Ja mam wstręt do grzybów..a to przez to ze kiedyś rodzice ugotowali zupę na suszonych.Jedzac zdałam sobie sprawę ze pływa w niej ogromną ilość białych robaków..blee . ogólnie to ja mam pecha jeśli chodzi o tego typu robale.raz jadłam u mojej św pamięci babci obiadek . po pewnej chwili zauważyłam że razem z kurczakiem zjadam ruszające się larwy..od razu poleciałam do wc ..babcia stwierdzila ze nic w tym kurczaku nie widzi i wrzucila go do pomidorowki.. miała juz wtedy początki(jeszcze nie podejzewalismy) Alzheimera a ja nie wnikałam czy ten obiad był świeży bo dziecko byłam . od tamtego momentu nie cierpię much. mam głupią schizę ze zaraz gdzieś w moim mieszkaniu złoża jaja i z których powstaną te obrzydliwe robale.bllllee
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 10:04   #2704
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Ja mam wstręt do grzybów..a to przez to ze kiedyś rodzice ugotowali zupę na suszonych.Jedzac zdałam sobie sprawę ze pływa w niej ogromną ilość białych robaków..blee . ogólnie to ja mam pecha jeśli chodzi o tego typu robale.raz jadłam u mojej św pamięci babci obiadek . po pewnej chwili zauważyłam że razem z kurczakiem zjadam ruszające się larwy..od razu poleciałam do wc ..babcia stwierdzila ze nic w tym kurczaku nie widzi i wrzucila go do pomidorowki.. miała juz wtedy początki(jeszcze nie podejzewalismy) Alzheimera a ja nie wnikałam czy ten obiad był świeży bo dziecko byłam . od tamtego momentu nie cierpię much. mam głupią schizę ze zaraz gdzieś w moim mieszkaniu złoża jaja i z których powstaną te obrzydliwe robale.bllllee
Po takich akcjach, chyba bym nic nie jadła
Stary 2014-08-23, 10:04   #2705
MsLullaby
Zakorzenienie

Nena u mnie oba egzemplarze teściów bardzo ciekawe

Adrianek
30.07.2015

Edytowane przez MsLullaby
Czas edycji: 2014-08-23 o 10:06
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 10:16   #2706
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
o bleeee ja tam grzybow nie lubie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Nena u mnie oba egzemplarze teściów bardzo ciekawe
to tak jak u mnie...
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 11:18   #2707
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Nena już kiedys pisała ile pająków zjadamy przez sen

A propos jedzenia, to Miłosz dziś na obiad będzie miał szpinak z cyckami kury i pierwszy raz zasmakuje w czosnku,bo ja zawsze do szpinak dodaje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 11:28   #2708
policzanka
Wtajemniczenie

Dziewczyny szybkie pytanie, czy ubralybyście dziecku cienkie rajstopy w wietrzny dzień?na dworzu jest około 19 stopni..
Stary 2014-08-23, 11:33   #2709
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
W imieniu Pana Stanisława serdecznie dziękuję za życzenia!

Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla pozostałych ROCZNIAKÓW! Boże jak ten czas zleciał! Kiedy??!! Przecież dopiero co się urodził. Łza się w oku kręci
Dawno mnie tu nie było, Mąż od tygodnia ma urlop więc staramy się go wykorzystać na maxa i pozałatwiać różne sprawy urzędowe. Dziś z okazji urodzi byliśmy w Figloparku i Stanisław się wyszalał Jeszcze nie chodzi tzn. stoi sam i robi 3-4 kroczki więc myślę, że już niebawem będzie szalał i biegał Jutro Msza w kościele i przyjęcie urodzinowe Właśnie dekoruję pokój i piekę muffinki czekoladowe. Pochwalę się moim cudnym roczniakiem, moim marzeniem jest tylko aby był zdrowy i żeby przestał cały czas ryczeć
Potem obejrze zdjecia tez myślałam zeby wziąć tam Leo ale wlasnie nie chodzi to nie wiedziałam czy ogarnie. No ale co bedzie potrafił to sie pobawi także na roczek go weźmiemy.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Susanna ależ Pan Stanisław jest cudny)))

A ja zdycham bo:
a) Ostatnio Tusia gorzej sypia, częściej się budzi, wierci się okropnie. Od jakichś 4 nocy tak jest. Na szczęście weekend i w oba dni ja śpię do oporu, mąż przejmuje Tusię rano
b) były u mnie koleżanki i powtarzałyśmy do egzaminu, musk mi się zlasował

Pytanie do mam chodziaczków
czy wasze dzieci też tak się na początku cieszyły jak stawiały pierwsze kroczki?
Tusia od środy nas męczy o prowadzenie za rączki, baaaardzo rzadko się zgadzamy -a jak już, to zaciesza. a od wczoraj próbuje chodzić ten mój cykor jeden, tzn. ciągle wstaje, robi kilka kroczków i albo upada albo sama siada. I ona przy tym tak strasznie się śmieje, na głos i to też ją rozprasza
Ale słodka
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Mnie zaczynają przerażać te jej umiejętności teraz ma etap, wejdę na wszystko co się da i włazi na pudełka, taki stolik do klocków, mam takie małe pudełka na pierdółki i jedno jest puste dla niej żeby miała do zabawy to jak podsunie do stolika to jedną nogą stanie i już jest wyżej a tż dzisiaj stwierdził że jak już nie ma na co wejść to na jego stopy włazi
No i gada mało, woli pokrzyczeć, a nam aż w uszach dzwoni wtedy

Dzięki, ceny rzeczywiście podobne, myślałam że skoro tam to standard to może ceny niższe, ale w sumie w stosunku do zarobków to niższe

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Amela nie chodzi, ale jak zaczęła się puszczać tak, żeby bez podparcia stać to też się rechotała, teraz już jej przeszło i po prostu stoi
Moj to ostatnio jedną noge miał na tej zjeżdżalni do piłeczek a druga na dmuchanym lwie idźie sie wykończyć
Cytat:
Najlepszego dla solenizantów
Wszyscy na rybach a ja z Nina piekę ciasto
Dziewczyny mam tyle grzybów że już nie wiem co z nimi robić zamarynowałam ile się dało ale nie mam więcej słoików. .. suszę ile się da ale zanim suszarka wysuszy jedne to tesciu przynosi jeszcze więcej. Pomrozilam ile się da ale nie mam już miejsca. Dwa dni jedliśmy grzybowa a dzisiaj chyba sos zrobię znajomi nie chcą bo każdy ma dużo... jak żyć? !
Moze sprzedaj przy drodze a mrózilaś surowe czy po obrobce? Bo jakbyś porobila np jakis farsz do krokietow czy mięsa to mniej miejsca by zajęło.
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Nena już kiedys pisała ile pająków zjadamy przez sen

A propos jedzenia, to Miłosz dziś na obiad będzie miał szpinak z cyckami kury i pierwszy raz zasmakuje w czosnku,bo ja zawsze do szpinak dodaje
Ja tez musze miec do szpinaku czosnek.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 11:36   #2710
passion80
Zakorzenienie

Poli ja z a klad a m j a k chlodniej

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Sto lat i zdrówka dla Roczników!

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-08-23, 11:37   #2711
Poziomkowa89
Zakorzenienie

dubel

Czekamy na dzidziusia

Edytowane przez Poziomkowa89
Czas edycji: 2014-08-23 o 12:08
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 11:38   #2712
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
małżon pyta, którego?

i nie zacytuje co powiedział,bo sam jest nexusem podjarany
Ja mam kompletnie olewczy stosunek do komórki, ważne żeby dzwoniła. Aktualnie używam starego jak świat BlackBerry, ale mi pasuje, bo ma przyciski

Pospałam dziś ładnie, bo 22-8 o 8 wszyscy wstaliśmy. O 10 byłam już na fitnessie, potem sprzątałam. Jak Adas się obudzi, zjemy obiad i zabieram go na zakupy. Choć dziś już był z tatą w tesco i wrócił z 3 nowymi autkami, w tym traktor. Traktor robi szał, Adaś potrafi go pokazać w książeczce z pojazdami i najbardziej przypadł mu do gustu

Najlepszego dla roczniaków!
Stary 2014-08-23, 11:48   #2713
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny szybkie pytanie, czy ubralybyście dziecku cienkie rajstopy w wietrzny dzień?na dworzu jest około 19 stopni..
nie, są skarpetki prawie do kolan, grubsze spodnie
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 11:56   #2714
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Co do fotelików. .. nie chcę znowu wywoływać burzy więc rzucam luźne info.
W No zalecają żeby nie korzystac z fotelików starszych niż 4-5 lat. One się zużywają, mogą nie być tak bezpieczne jak nowe. Dlatego nie polecają tych do 36kg bo z nich dlugo się korzysta. A jak się kupuje używany to najważniejsze to żeby być pewnym że nie bral udziału w kolizji i wiedzieć kiedy byl wyprodukowany.
No to tyle
no chciałam szczerze i bardzo dziękuję za informacje, możecie wypowiadać się o moim foteliku
jest to fotelik mojego brata, znaczy mój brat kupił dla syna, czyli mojego chrześniaka także jak był użytkowany to wiem i ile ma też wiem. hmmmm.
Ola dostanie jakąś kaskę pewnie na roczek to zamierzam i tak coś kupić
tylko proszę Was teraz o małą pomoc w wyborze

czy lepiej maxi cosi mobi, bo jest tyłem i przodem, czy romer king plus któy jest tylko przodem?
boję się o jej szyjkę, chciałabym aby tyłem jeszcze jeździła

Cytat:
W imieniu Pana Stanisława serdecznie dziękuję za życzenia!

Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla pozostałych ROCZNIAKÓW! Boże jak ten czas zleciał! Kiedy??!! Przecież dopiero co się urodził. Łza się w oku kręci
Dawno mnie tu nie było, Mąż od tygodnia ma urlop więc staramy się go wykorzystać na maxa i pozałatwiać różne sprawy urzędowe. Dziś z okazji urodzi byliśmy w Figloparku i Stanisław się wyszalał Jeszcze nie chodzi tzn. stoi sam i robi 3-4 kroczki więc myślę, że już niebawem będzie szalał i biegał Jutro Msza w kościele i przyjęcie urodzinowe Właśnie dekoruję pokój i piekę muffinki czekoladowe. Pochwalę się moim cudnym roczniakiem, moim marzeniem jest tylko aby był zdrowy i żeby przestał cały czas ryczeć
śliczny chłopiec

Cytat:
My używamy Maxi Cosi. Jak dla mnie tapicerka jest OK, póki co nic się z nią nie dzieje. Młody jeździ tyłem do kierunku jazdy i będzie tak jeździł do 2 roku życia. Walorów wizualnych niestety nie ma ale liczy się bezpieczeństwo i kropka.
ale mówisz o tym mobi, nie cabriofix czy z tych innych pierwszych?
Stary 2014-08-23, 12:07   #2715
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
no chciałam szczerze i bardzo dziękuję za informacje, możecie wypowiadać się o moim foteliku
jest to fotelik mojego brata, znaczy mój brat kupił dla syna, czyli mojego chrześniaka także jak był użytkowany to wiem i ile ma też wiem. hmmmm.
Ola dostanie jakąś kaskę pewnie na roczek to zamierzam i tak coś kupić
tylko proszę Was teraz o małą pomoc w wyborze

czy lepiej maxi cosi mobi, bo jest tyłem i przodem, czy romer king plus któy jest tylko przodem?
boję się o jej szyjkę, chciałabym aby tyłem jeszcze jeździła

śliczny chłopiec

ale mówisz o tym mobi, nie cabriofix czy z tych innych pierwszych?
U mnie pierwsza decyzja była że romer, ale zmieniłam zdanie na całkiem co innego Za tydzień będziemy oglądać te foteliki, więc jeśli mobi będzie na stanie to mogę luknąc na niego

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 12:15   #2716
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
założyłabym pewnie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
U mnie pierwsza decyzja była że romer, ale zmieniłam zdanie na całkiem co innego Za tydzień będziemy oglądać te foteliki, więc jeśli mobi będzie na stanie to mogę luknąc na niego
Ty też axkida kupujesz? w obu kierunkach czy tylko tyłem?
szkoda że pewnie nie da się na raty
ponoć maxi cosi to tylko renoma firmy a foteliki wcale nie są nie wiadomo jakie tak chyba bajka pisała, a mi chodzi o to że jest w obu kierunkach i mogłaby Ola jeszcze tyłem jeździć no i tańszy niż axkid

romera tutaj też polecacie jako alternatywa dla fotelika tyłem do kierunku jazdy a teraz chciałabym poznać Wasze zdanie czy lepiej ten romer czy maxi cosi mobi
Stary 2014-08-23, 12:20   #2717
policzanka
Wtajemniczenie

U biorę i najwyżej jak mocno zawieje przykryje kocykiem .Chce by Lilcia poszła dziś na urodziny chrzestnego w swojej slowiance
Stary 2014-08-23, 12:41   #2718
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
założyłabym pewnie

Ty też axkida kupujesz? w obu kierunkach czy tylko tyłem?
ponoć maxi cosi to tylko renoma firmy a foteliki wcale nie są nie wiadomo jakie tak chyba bajka pisała, a mi chodzi o to że jest w obu kierunkach i mogłaby Ola jeszcze tyłem jeździć no i tańszy niż axkid

romera tutaj też polecacie jako alternatywa dla fotelika tyłem do kierunku jazdy a teraz chciałabym poznać Wasze zdanie czy lepiej ten romer czy maxi cosi mobi
Nie wiem jeszcze co kupuję Tż mówi, że skoro kupujemy tyłem to po co ma być też przodem, skoro tyłem ma jeździć te tylko tyłem są jednak trochę tańsze... Na tapecie mam axkida minikid i kidzone i britaxy max-way i multitech 2, zobaczymy co pan nam poleci, jak to do naszego auta będzie pasowało i jak

A na raty się pewnie da, teraz nawet sklepy internetowe mają zakupy na raty, tylko że to wtedy jeszcze drożej wychodzi

Stary 2014-08-23, 12:43   #2719
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
na allegro są raty, bardzo proste to przy zakupie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-23, 13:03   #2720
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czeszko

wyslalam chlopakow na spacer a sama odpoczywam...leb mi napinkala od wczoraj... masakra....

wczoraj mielismy szczepionke MMR... rany jak sie balam, ale na szczescie poki co malemu nic nie ma....

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

a w ogole to mnie lekarz wczoraj rozlozyl bo u nas jest tak:
mleko PRE lub jeden do 6 mscy zycia - i niby jak dziecko najada sie PRE to nie nalezy przechodzic na 1
potem od 6 msca jest mleko 2 itd... ale mi lekarz powiedzial ze jak maly bedzie sie najadal to mam mu dawac PRE nawet do konca 1 roku zycia i tak daje... no i wczoraj sie go pytam czy powinnam zmienic i jesli tak to na jakie... a ten mi mowi, ze moge powoli zmieniac ale nie na 2 czy 3 tylko na normalne krowie mleko... jestem w szoku...tym bardziej ze moj 4 letni chrzesniak, codziennie na sniadanie pije butelke mm... co z kolei uwazam juz za przesade ale sie nie wtracam

a tak w ogole to maly ma 77 cm i wazy 9,5 kg... znalazlam moja ksiazeczke zdrowia i ja wazylam tyle majac 6 mscy lekarz powiedzial ze chudzielec z niego ale widac taka uroda
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 13:15   #2721
kaska87
Zakorzenienie

Hej ho

juz po zakupach i sprzataniu

Kahunia pan 8* ma tego multitecha tylko na zamowienie bo w sumie cena ta sama co kidzone

Laryska jak masz pieniazki to kup tylem (niech szanowny Ci da polowe) przepraszam, ze nie na bialo ale nadaje z telefonu

Tasia ja mam teraz 5" telefon i juz mniejszego sobie nie wyobrazam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-08-23 o 13:18
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 13:26   #2722
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść!

Ja na chwilę,jak zwyke pracowity dzionek.

Sto lat dla Amelki i Filipa!

Bajka widziałam Twoje dzieło, super!

Ja to w ogóle nie mam talentu więc zamówimy w cukierni. Tyle,że czerwony w białe kropy i resztę dekoracji też z Minnie zrobimy. W końcu będzie 20 osób i jednak robimy urodziny u rodziców, bo u nas się nie pomieścimy.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

Były jeszcze żyrafy.

super, coś dla nas przynajmniej dopóki Natka nie zażyczy sobie różu i księżniczek. no ale w sumie dlatego mamy naklejki na ścianach, a nie namalowane

Cytat:
A myślicie że mozna przesłać suszone pocztą?
Wrócili i już się zdążyłam wkurzyc młoda śpi to specjalnie nie zbieram zabawek żeby nie zaczęło coś grać. A ten łon t. wchodzi i pierwsze co to mowi ale tu bałagan i zbiera. Oczywiście wszystko zagrało i młoda na nogach także ten...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 13:58   #2723
angelikada
Wtajemniczenie

hej wam :ziewa: normalnie ta nocka to była koszmarna już nie pamiętam kiedy tak mi się Lena budziła masakra w końcu po 2 dostała czopka bo ani mleka ani wody nie chciała tempki brak no nie mam pojęcia co jej było brzuszek sprawdzałam raczej ok nie był twardy nie prykała nie miała żadnej rewolucji bo nie słyszałam jeszcze zanim poszła spać to zrobiła kupke no wychodzi że może zęby bo tak widać jakby już za niedługo miały wyjść jedynki górne...no nie wiem sama
Stary 2014-08-23, 14:06   #2724
Larysa88
Zakorzenienie

spoko Kaśka nie trzeba na biało

nie wiem gdzie ja to wyczytałam że maxi cosi mobi jest i przodem i tyłem, on jest tylko tyłem hmm.
chciałam i tyłem i przodem bo w razie niechęci do jazdy tyłem, przełożyłabym po jakimś czasie na przód w razie czego
teraz ja będę męczyła bułę
Stary 2014-08-23, 14:15   #2725
kaska87
Zakorzenienie

Motylek moze Tusia nie bedzie wielbicielka rozu a nawet jakby to co zrobic u niemowlecia masz na to wplyw a u 3- 4 latki...

Dobrze, ze mam juz fotelik bo wiem jaki to ciężki temat
Larysko tanszy i dobry jest max-way tylko nie jestem pewna czy do niego zmiesci sie 4_5 letnie dziecko no i on jest tylko tylem

Stary 2014-08-23, 14:39   #2726
nena_milka
Wtajemniczenie

LARYSA powiem tak
WG MNIE, JEŚLI MASZ WYBÓR lepszy będzie 'gorszy' tyłem niż 'lepszy' przodem

TASSIA ja mam teraz 5,7 '' i też już poniżej 5 nie zejdą
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 15:06   #2727
kahunia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej ho

juz po zakupach i sprzataniu

Kahunia pan 8* ma tego multitecha tylko na zamowienie bo w sumie cena ta sama co kidzone

Laryska jak masz pieniazki to kup tylem (niech szanowny Ci da polowe) przepraszam, ze nie na bialo ale nadaje z telefonu

Tasia ja mam teraz 5" telefon i juz mniejszego sobie nie wyobrazam
Rozumiem, że pan 8* bardziej poleca kidzona niż multitecha?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Motylek moze Tusia nie bedzie wielbicielka rozu a nawet jakby to co zrobic u niemowlecia masz na to wplyw a u 3- 4 latki...

Dobrze, ze mam juz fotelik bo wiem jaki to ciężki temat
Larysko tanszy i dobry jest max-way tylko nie jestem pewna czy do niego zmiesci sie 4_5 letnie dziecko no i on jest tylko tylem
Wagowo on niby też jest do 25kg, czy britaxy mimo tej kategorii wagowej są mniejsze?

Tak wiem, też męczę bułę

Stary 2014-08-23, 15:38   #2728
kaska87
Zakorzenienie

Kahunia max_way jest mniejszy jak patrzylam w sklepie, tak on poleca axkida , no i tez pozytywne wrazenie odnioslam bo pytalam czy kidzon czy duofix to polecil kidzona tanszego (na pasy a nie isofix) ale ten nasz sie fajnie trzyma i chyba faktycznie iso niepotrzebne

Stary 2014-08-23, 16:15   #2729
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

ja to mam zagwozdke, bo my auta nie mamy na razie, i jaki fotelik kupic jak mlody jezdzi raz na ruski rok? kurde
a 1500 zl to ja nie mam
chyba tez przejde sie do tego facia

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-23, 16:42   #2730
kaska87
Zakorzenienie

Lola jak nie macie auta to ja na Twoim miejscu bym nie kupowala tak drogiego fotelika

nasze kochane maluchy, ktore kończą dzisiaj roczek, sto lat dla Was, zdrowka przede wszystkim i szczęścia

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2014-08-23 o 16:45
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości