|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Ewunia jak sobie wpiszesz w google 50 Twarzy Greya . pdf to Ci wyskoczy i sobie ściagniesz
![]() u mnie dzisiaj z samopoczuciem tfu tfu lepiej dupy nie urywa ale przynajmniej nie wymiotuje |
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
Meloska ja kiedys dostalam depilator uzylam go raz bikini sobie depilowalam...3 godziny myslaham ze umre
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- jak ktoras chce to moge oddac philipsa ... lezy 5 rok Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2523 |
|
Wtajemniczenie
|
odważna jesteś
![]() ja tylko narazie do nóg się odważyłam ale powiem że ten jest ekstra wogole mniej boli niż mój wcześniejszy, który się już wyeksploatował. Edytowane przez Meliska86 Czas edycji: 2014-08-23 o 15:35 |
|
|
|
#2524 |
|
Raczkowanie
|
Dorotko dziękuję
Ale do mnie chyba jeszcze nie dochodzi... A teraz uciekam, i pewnie wejdę późnym wieczorem Miłego popołudnia, i wieczoru życzę wam dziewczyny!
|
#2525 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy to u nas na kafeterii jeszcze czy gdzoes indziej ktorac juz ciezarna kupowala golarke elektrczna dla kobiet i chodzi mi to ciagle po glowie zeby kupic no i jak sie tym goli
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- noo odwazna ale skora normalnie porozrywana.czerwona z 4 dni oklady musialam robic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- A moze nie ciezarna...? nie wiem ale cos mi sie kojarzy ze albo ksuwka albo koliberek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
ja jak uzywalam depilatora to bardzo mi wloski wrastaly i odstawilam bo nie mialo to sensu bo robily mi sie stany zapalne...teraz mam taka maszynke z 6 ostrzami...kupilam ja w rossmanie i chyba dalam 40 zl i kupuje zapasowe nozyki 4 szt bodajze za 30 zl ale sa ekstra nie tepia sie szybko i efekt siie utrzymuje dosc dlugo jak na maszynke wiec jestem zadowolona
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
to moze nie u nas na watku bylo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- a zastanawialam sie nad ta maszynka w rossmanie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2528 |
|
Zadomowienie
|
ja kupowalam i powiem szczerze ze nie mam do niej cierpliwosci i tak jak pisalam uzywam tej z rossmana
|
|
#2529 |
|
Zadomowienie
|
ale jestem wielofunkcyjna
susze leb i pisze z wami haha ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- w ogole jaki sen mialam. Zaraz napisze tylko skoncze suszyc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- no wiec tak snilo mi sie ze poprosilam tate zeby mi wytapetowal sypialnie no i sie zgodzil ja gdzies pojechalam wracam a moja sypialnia ma tapete w jakies misie ptaszki jak dla dziecka . Ja sie zza glowe chwycilam pyytam co on narobil i mowi ze zrobil pokoik dla wnuka swojego ale ze nic wiecej nie da rady zrobic bo juz musi isc no i zniknal... moze znak ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- ale czemu nie masz cierpliwosci? co z nia nie tak.pis bo sie zastanawialam czy nie kupic Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2530 |
|
Zadomowienie
|
wg mnie sie nie sprawdza...nie goli za dokladnie jak sie chce szybko...myslalam ze bedzie lepsza
|
|
#2531 |
|
Zadomowienie
|
Cycek prawy mnie boli.... na @ juz... tylko co miesiac zastanawia mnie czeku kurde tylko prawy...taki sie wielki (ekhm jak na mnie ) robi a lewy nic
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- eee no to szkodaa z ta golarka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też mam problem z tymi wrastającymi włoskami ale ten depilator posiada taka szczotkę do pilingu i złuszczania. Zobaczymy czy zadziała |
|
|
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż zabrał małą ze sobą na zakupy
Ale mam luzik
|
|
|
|
#2534 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewunia korzystaj
rany ja też już niby 10 tc
Edytowane przez Meliska86 Czas edycji: 2014-08-23 o 16:26 |
|
|
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Przyjechal moj ale mnie zaskoczyl.... przyjechal przeprosic za wczoraj. Skutecznie hahah
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2536 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale Was wczo0raj wzieło na emotki Wczorajszy grill przenisół się póxniej do domu, a ostatni gość poszedł chyba przed 4 Ja dziś wypompowana, wstałam o 13, a teraz będę dogorywać cały dzień. Dziś to my z Tż mamy dzien jabłka - powiedziałam mu o tym. Śmiał się. Zaraz bedziemy oglądac jakies filmy
|
|
#2537 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do depilatora to mi moj kupil taki z brauna z dwoma nasadkami jedna co wyrywa a druga taka co goli jak golarka czyli bez wyrywania na sile
noi ja uzywam no ale cza powiedziec ze jak sie chce dokladnie to trzeba sie pomeczyc a golarek to ja mam hih taka jak maz gillette mach 3 D z 3 ostrzami jeden wklad to mam srednio na jakies 3-4 miesiace nie jest tani bo 3 wklady cos kolo 40 zl kosztuja ale jak sobie przeliczylam to i tak wychodzi taniej a przynajmniej czerwonych krop niema na skorze Mowilam Wam ostatnio ze mam wozek obiecany wlasnie przyjechal jak odmyje i doprowadze do ladu tak jak chce to dodam foto fajnie ze wszsytkie czesci da sie sciagnac i uprac
|
#2538 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czytalam nawet skrajne opinie, ze pol roku przed cviaza nie powinno sie pic, ale uwazam to za gruba przesade. ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Ewuniawyslij mi maila na priw to ci podesle greya. ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Zdecydowalam sie powystawiac na e-bayu ciuchy w rozmiarze 38, czekaja juz ponad rok i sie nie doczekaja co najmniej jesczze 2 lata,woele sobie cos teraz kupic. |
|
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
paulinka gratuluję
Cytat:
Cytat:
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko znowu jestem blisko Ciebie
w Krakowie na urodzinach
|
#2541 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa
no pogoda ladna mozna szalec rozimprezowala nam sie ania
|
#2542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jezu
chciałabym was nadrobic, ale ten ból głowy nie daje mi się skupić ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
Dotarło? ![]() Cytat:
![]() I w tej chwili golę się raz depilatorem, raz maszynką z 5 ostrzami ale po 5 ostrzach chwila moment i jestem obrośnięta jak małpa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() łoo, to imprezka udana widzę odpoczywajcie jabłuszka![]() Miałam taaakie plany na dziś... ale skończyło się na tym, ze pojechaliśmy na zakupy, zrobiłam obiad... i ciasto, które nie wiem czy wyjdzie bo sama edytowałam przepis... a teraz patrze kurz leży, myślę sobie i ja poleżę no i walełam się na sofe z mega bólem łba. nawet oczy mnie bolą
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
koliberek nawet nie strasz
ty tam sie ladnie rozpakuj w terminie i przetrzyj szlaki potem ania nam ladnie pyknie dziewuszke noi ja sie zbiore raczej nie przenosze bo z tego co wiem to slodkich mam nie terminuja a jak ten moj cycol jeszcze sie nie obroci i bedzie sie pchal kopytkami no to wtedy eeee niewiem
|
#2544 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz sie nie mogę doczekac aż bedziecie tu pisaly o swoich porodach
Ja wlasnie wrocilam z grilla u teściów i dowiedzialam sie jaką grupę krwi ma mój tz nic tylko walnąć głową o mur
|
|
#2545 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie ale jak to z ta krwia jest bo zielona w tym temacie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Aaa wyczytalam kesli matka ma rh- a ojciec rh+ to konflikt serologiczny |
|
|
|
#2546 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlaśnie i przy pierwszej ciąży podobno to nie problem ale juz przy drugiej moze dojść do różnych komplikacji.
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
No tak... I w trakcie trwania ciąży kobieta dostaje zastrzyk.. Ale z czym to mnie nie pytajcie. Czytałam tez, że ten zastrzyk to tylko przy pierwszej ciąży
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
Ale jak to przy pierwszej ciazy nie ma problemu a w drugiej juz tal? dziwne...no chyba ze tak jak czarnulka mowi ze tylko raz mozna ten zastrzyk zastosowac no to zmienia postac rzeczy... organizm czlowieka jest skomplikowany ehh
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- przyjechalismy do rodzicow i syna mojego M. Nazarlam sie ciasta z rabarbarem i pękam... ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Jeszcze mnie na pizze wyciagneli |
|
|
|
#2549 |
|
Zadomowienie
|
ja podejrzewam ze moj znow sie przefikal i nogii ma na dole albo wlazl w jakas dziure z prawej strony w dole brzucha bo tam czuje kopniaki i cisnie mnie tak ze az na noge mi promieniuje...wizyte mam w czwartek wiec juz niedlugo a brzuch taki jakbym miala rodzic za chwile
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
jeszcze mi wciskal oliwki ze sloika ktore kocham ale dzisiaj mi wyjatkowo nie smakuja.przejadlam sie
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- mentalnie glaszcze kazda po brzuchu... podobno zarazliwe...zarazcie mnie!!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

susze leb i pisze z wami haha 

dużo, a nawet bardzo dużo kosztowało mnie rzucenie tego, zaczęłam przed ciążą i nawet ona mnie nie zmobilizowała, 10 miesiecy od porodu dopiero sie udało. I juz nigdy wiecej, myśle ze śluzówka już nigdy nie bedzie jak wczesniej, ale jest ok.
Ja dziś wypompowana, wstałam o 13, a teraz będę dogorywać cały dzień. Dziś to my z Tż mamy dzien jabłka - powiedziałam mu o tym. Śmiał się. Zaraz bedziemy oglądac jakies filmy
ty tam sie ladnie rozpakuj w terminie i przetrzyj szlaki