|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Rykso, wysłałam wczoraj przesyłkę, pewnie w poniedziałek dotrze, masz PW, czekam na Zarę, pzdr
![]() Oprócz Coco Mademoiselle EDT 60/100 ml ( tester bez kartonika), mam też do oddania Toni Gard My Honey 30 ml, nówka, zafoliowane . Mogłabym też rozważyć oddanie La Vie Est Belle Legere ok. 40/50 ml i La Vie Est Belle EDT 50 ml bez paru psików testowych Obydwie LVEB są z kartonikami i one + Mademoiselle wymienią się za coś słodkiego, ale super- fajnego ![]() Komu, komu?
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2014-08-23 o 11:29 |
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
Oddam odlewkę Yvresse 9ml oraz flakon Amber Elixir Oriflame z minimalnym ubytkiem.
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem chętna na Mademoiselle i LVEB w zasadzie obojętnie które ![]() z fajnych słodkich rzeczy mam (moge oddać wiecej za mniej, mam małe pojemności we flakonikach raczej): Mat Choclat 25/100 (tester bez korka ale baardzo fajny), Funny które Ci odlewałam (atomizer już ok) jakieś 25/100ml, Montaigne całe 30ml bez dwóch psików, mam Eclat D`Arpege 50ml, Zen 25/100ml, co tam jeszcze... 24Gold OE ale tu bym się wachała bo bardzo lubię.. mam też Herbe Frescę 35/100ml ale ona jest świeżo-słodkawa, mam też klasyczną Halle Berry, Pret-a-Porter i końcówkę Marry Me! to z flakoników tyle chyba że mi się coś przypomni wybierzesz sobie coś z tego?
Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2014-08-23 o 12:12 |
|
|
|
|
#3574 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Aniu Chcolate Mat mam swoje
![]() Natomiast tamtych zapachów nie znam....( oprócz Eclat D'Arpege Perles, które jest nawet słodsze od klasyka, ale...też mam swoje 30 ml )... więc na razie chyba nic.... najchętniej bym przytuliła Miss Dior EDP , Silver Rain .... coś w tych klimatach
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic, może next time ;P
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Może gdzieś na jakiejś zakurzonej półeczce stoi biedny i zapomniany Shalimar edp. albo jego Waniliowe rodzeństwo ?
Ja się nimi bardzo chętnie zaopiekuję i przygarnę do domu w którym będą kochane
|
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i DKNY? flakony jakie mam na wymianę są parę postów wyżej, zajrzyj też na moją Fragranticę - mam w podpisie
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przyznam się, że z ciekawości kliknęłam w Twoją fragranticę i zauważyłam, że w chciejstwach masz JLO Live - to dalej aktualne chciejstwo? |
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3580 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Przyczajenie
|
Hej wszystkim!
Mam do oddania: Jessica Simpson - Fancy Love - 45/50ml Jessica Simpson - Fancy Nights - 70/100ml (z kartonikiem) Najlepiej za cos slodkiego ![]() Juz nieaktualne Edytowane przez ssea Czas edycji: 2014-08-25 o 18:43 |
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2014-08-26 o 01:22 |
|
|
|
#3583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przy okazji przypomnę się z moją wymianką ![]() Może ktoś, coś ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Ale zajrzyj do mnie, może coś
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2014-08-23 o 19:11 |
||
|
|
|
#3584 | |
|
Zakorzenienie
|
Lancome: Tresor in Love, Miracle, LVEB, Tresor Midnight Rose, Hypnose
Dior: J'adore, Dolce Vita, Addict, Miss Dior 2011 i Miss Dior 2013 Chanel: Coco Mademoiselle (edp i edt), Chance, Flowerbomb edt, Extreme i wersja różana Marc Jacobs Daisy Eau so fresh i zwykład Daisy D&G The One (lub coś w tym stylu) ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3586 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam
![]() - Armani Code, 75 ml, tester, korek, kartonik, ubytek ok. 3 ml. - J'adore edp, 50 ml, pełnowartościowe, korek, bez kartonika, ubytek ok. 3 ml. - Narciso Rodriguez for her edp, 100 ml, tester, korek, brak kartonika, ubytek ok. 8 ml. - Lancome, La vie est belle, 75 ml, edp, tester, korek, kartonik, nowe, nieużywane. - Kenzo, L'eau par Kenzo, 100 ml, tester, bez korka, kartonik, 3 razy psiknięte. - CK Euphoria edp, pełnowartościowe, kartonik, korek, 100 ml, 3 razy użyte. - Hugo Boss Orange Sunset, tester, korek, bez kartonika, 75 ml, ubytek ok. 5 ml. - Hugo Boss Jour, pełnowartościowe, 50 ml, korek, kartonik, 2 razy psiknięte. - Hugo Boss Woman (szary), 75 ml, pełnowartościowe, kilka razy psiknięte, brak kartonika.
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Update:
Flakony: Armani Si - ok. 30-35/100 ml, tester z kartonikiem testerowym Kenzo Amour Indian Holi - nowy tester 50 ml w kartoniku testerowym Yves Rocher Neonatura Cocon - ok.45/50 ml, kartonik jeszcze w folii Clarins Eau des Jardins - 20/30 ml, z kartonikiem Korres Rosewood Blackcurrant Cyclamene (bliźniak YSL In Love Again) - 100 ml z ubytkiem testowym, z kartonikiem Yves Rocher Werbena - ok. 100/125 ml, z kartonikiem Yves Rocher Vanille Noire - 50 ml, nowe, zafoliowane Zara For Her EdT - 70/75 ml, kartonik jeszcze w folii Miniatury/odlewki: L'Occitane Vanille & Narcisse - miniatura, nowa Juliette Has a Gun Lady Vengeance - odlewka ok. 5 ml w szklanym atomizerze 10 ml Thierry Mugler Angel - mgiełka do ciała, fabryczna miniatura 5 ml Estee Lauder Sensuous - miniatura z atomizerem YSL In Love Again Fleur de la Passion - połowa miniatury Próbki: Serge Lutens Clair de Musc Thierry Mugler Alien Sunessence Dior Pure Poison Lolita Lempicka Si Lolita Roberto Cavalli Nero Assoluto Praca Candy Florale Repetto EdT Jimmy Choo Flash Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold Calvin Klein Euphoria EdP Roberto Cavalli Exotica Chloe See By Chloe Chloe Love Chloe Guerlain Shalimar Parfum Initial Tous Sensual Touch DSquared She Wood Norma Kamali Incense - połowa dużej próbki fabrycznej Diptyque Essence of John Galiano - próbka z atomizerem Byredo Chembur - próbka z atomizerem Frapin Caravelle Epice Montale Aoud Velvet L'Artisan Piment Brulant Micallef Automne Serge Lutens Chergui Komu, komu...? Szukam najchętniej J'Ose, Aliena Eau Extraordinaire, Bottegi Venety... Ale jestem otwarta na propozycje
|
#3590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odpisałam ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
#3591 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie,robię porządki i mam Do oddania ;
flakony : Kenzo oriental 50/27ml Shalimar edp stara wersja 30/13-15ml angel violette 100/7ml YSL cinema 35/30ml odlewki organza 15ml dior tendre 25ml este lauder sensous 10ml jg clasique 10/9ml dior jadore 10ml hp posion 5ml tiger kenzo 10ml oddałabym najchetniej za 1 flaszkę lub wieksza odlewkę interesują mnie : Angel EDP I EDT Angel La Rose-bardzo )))Shalimar initial EDP Dior Midnight i cos orientalnego można kusić
Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-08-26 o 09:40 |
|
|
|
#3592 |
|
Konto usunięte
|
up
Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-08-23 o 22:09 Powód: pomyłka |
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bottega Veneta Essence Aromatique (a może ktoś by rozebrał?) Tom Ford Cafe Rose La panthere Nie mam zbyt wiele na wymianę bo jestem na etapie zbierania ale mogę zrobić odlewki: Insolence edp TF Black Orchid Poison Dior Flowerbomb edp (+ bombolicious -50 ml) Bvlgari pour femme edt Pierre Rene pour femme Alyssa Ashley Vanilla oraz sample Dkny My Ny (psiknięty 2x) Fragonard Muguet Escentric 03 Manguier Metisse Le Baiser du Dragon perfumy JhaG Mad Madame Royal Muska
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2014-08-24 o 08:57 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dołożyłam: Loverdose edp, Black Orchid i Mania Armani szukam jakiegoś orientalno-kwiatowo-drzewnego killera, którego nie mam
|
|
|
|
#3597 |
|
Mother of Cats
|
Szukają nowego domu
![]() Odlewki: * CdG: Vettiveru (8/10 ml) * Galimard: Cosaque (5 ml) * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (5 ml bez 3-4 psików testowych) * Parfum d'Empire: Azemour les Orangers (1,5/5 ml) Próbki: * Benetton: B Clean Soft (1,5 ml) R * Comme des Garcons: Artek Standard (1 ml) R, A * Dior: Escale aux Marquises (0,8 ml), R, A * Francis Kurkdjian: Lumiere Noire pour femme (1 ml) F, A * Francis Kurkdjian: Oud (0,5 ml) R, A * Givenchy: Eaudemoiselle Bois de Oud (0,6 ml) R, A * Jil Sander: Jil (1,4 ml) R, A * M. Micallef: Vanille Aoud (1,2 ml) R, A * Naomi Goodsir: Cuir Velours (0,7 ml) R, A * Nobile 1942: La danza delle Libellule (0,6 ml) R, A * Pierre Balmain: Miss Balmain (1,7 ml) R, A * The Scent of Departure: Seoul (0,5 ml) R * Tokyo Milk: Lotus Sake (1 ml) R, A * zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam odlewki :
Jesus del Pozo Halloween Sun 9ml Eden Cacharel 9ml Molinard de Molinard 9ml Champs Elysess 4ml Lolita Lempicka L 4ml Lolita Si do 25ml wymienię najlepiej hurtem Edytowane przez Iryska75 Czas edycji: 2014-08-25 o 16:37 |
|
|
|
#3599 |
|
Raczkowanie
|
Szukam następujących zapachów do przetestowania:
Flowerbomb EDT, Fancy oraz Fancy Nights, Armani Code , Armani Si, La vie est belle EDT, Prada Amber, mogę zrewanżować się odlewką z własnych flakonów: Diesel Fuel for life ( mam 70/75 i mogę oddać w całości) Elie Saab L'eau Couture Angel EDT, Angel La Rose, Hot Couture EDT L'Instant de Guerlain, Elle YSL, Daim Blond Lutens ( odlewka 10 ml - chętnie oddam ) Flowerbomb EDP L'or de Torrente EDP i EDT |
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
NIEAKTUALNE
![]() Wymienię kilka zapachów na jeden, może być coś mocniejszego choć niekoniecznie: YSL Baby Doll z 50 ml zostało 14 ml Lacoste Eau de Lacoste pour Femme z 30ml jakieś 13 ml YSL Young Sexy Lovely zostało 8 ml z 50 Chanel Chance eau Fraiche 10 ml z 50 Odlewka Michael Kors edp - około 7 ml Edytowane przez Mellamina Czas edycji: 2014-08-25 o 22:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Ja się nimi bardzo chętnie zaopiekuję i przygarnę do domu w którym będą kochane

-nie znam nazwy, wiem tylko, że nie jest to Manguier Metisse),