|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Twój ulubiony serial to: | |||
| M jak miłość |
|
6 | 13,04% |
| Magda M |
|
5 | 10,87% |
| Na Wspólnej |
|
9 | 19,57% |
| Detektywi |
|
3 | 6,52% |
| Kryminalni |
|
3 | 6,52% |
| W11 |
|
4 | 8,70% |
| Ekipa |
|
0 | 0% |
| Skazany na śmierć |
|
11 | 23,91% |
| Plebania |
|
0 | 0% |
| Złotopolscy |
|
0 | 0% |
| Moda na sukces |
|
2 | 4,35% |
| Pierwsza miłość |
|
8 | 17,39% |
| Barwy szczęścia |
|
1 | 2,17% |
| Miodowe Lata |
|
2 | 4,35% |
| Kiepscy |
|
1 | 2,17% |
| Rodzina zastępcza |
|
3 | 6,52% |
| Zagubieni |
|
6 | 13,04% |
| Szkoła złamanych serc |
|
2 | 4,35% |
| Inny na TVP |
|
2 | 4,35% |
| Inny na TVN |
|
4 | 8,70% |
| Inny na Polsacie |
|
8 | 17,39% |
| Inny |
|
13 | 28,26% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: nasze seriale?:)
ja teraz mam tylko czas na prawo porządania czekam tez na chirurgów i na nowa serię gotowych na wszystko bo ta serię co leci dopiero u nas juz obejżałam.
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś:
"Jezioro marzeń" (kłania się maniaczka tego filmu )"Beverly Hills 90210" "Zbuntowany Anioł" "Paloma" ( Teraz: "Prison Break" (zdecydowanie, mozna powiedzieć, że się miło rozczarowałam, bo przyrzekłam sobie nawet nie tknąć go wzrokiem, nie wiedzieć czemu )"Kryminalni" "M jak miłość" (to już chyba tylko przyzwyczajenie) "Ranczo" (b.lubię) "Egzamin z życia" Więcej grzechów nie pamiętam ![]() Albo nie chcę pamiętać
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Ja uwielbiam seriale o ciekawej fabule, nie znoszę ckliwych serialików obyczajowych takich jak M jak miłość, Maga M itp.
Moje ulubione seriale: 1. Gotowe na wszystko (ciekawe kiedy III sezon na Polsacie, ktoś wie?) 2. Prision Break 3. Herosi 4. Pitbull 5. Rzym Poza tym zdarza mi się obejrzeć: OC Agentkę o stu twarzach Tajne akcje CIA Rodzinę Soprano CSI czasami Oglądałam też Świadka koronnego - ale troszkę mnie rozczarował - konwencja teledysku mało to ambitne Kiedyś uwielbiałam: Przyjaciół Ally McBill Buffy
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
CSI
Prison Break Lost Pogoda na piatek Na dobre i na zle(przyzwyczajenie) Przyjaciele Siostrzyczki Studenciaki |
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
1. Prison Break
2. Supernatural 3. Z Archiwum X (!) 4. Lost
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
"Kryminalne zagadki - Las Vegas"
"Kryminalne zagadki - NY " "Kryminalne zagadki - Miami"
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Namiętnie oglądam/oglądałam:
Desperate Housewives Gilmore Girls Supernatural Ghost Whisperer Weeds Obejrzałam też sporo odcinków Prison Break, ale znudził mi się, a zwłaszcza monotonna gra W. Millera I chyba powrócę do Lost-ów
|
|
|
|
|
#578 |
|
BAN stały
|
ja zawsze twierdziłam, że nie znoszę seriali, bleeee i fuj i że nigdy w życiu
![]() ale ostatnio wkręciłam się w kilka - może się starzeję, a może coraz lepsze seriale robią, nie wnikam ![]() toteż namiętnie oglądam: desperate housewives chirurdzy prison break csi bez śladu cold case (nie pomnę teraz polskiego tytułu )nooo i teraz cała moja reputacja pójdzie się bujać
|
|
|
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
-Kryminalne Zagadki Las Vegas - w poniedziałki ok 23.30 na TVP2
-Chirurdzy- uwielbiam -Bez Skazy- leciało na TVN ale ostatnio już nie leci -Moda na sukces- jak mi sie przypomni -Pierwsza miłośc- niestety przerwa wakacyjna -Gotowe na wszystko -Niania -Monk |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznaję się do obejrzenia wszystkich (lub prawie wszystkich) odcinków:
- Ostrego Dyżuru - Niani - Magdy M (w tym przypadku żaden odcinek nie został opuszczony) - Przyjaciół
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
O Magde M. to uwielbiam
Szkoda że już koniec. Ale kręcony jest nowy serial z P. Małaszyńskim i M. Walach "Twarzą w twarz" czy jakoś tak (w każdym razie w tytule jest twarz=)) Ciekawe czy powtórzy ukces Magdy M? No i truno mi będzie się odzwyczaić od pani Joasi Brodzik...Co do innych seriali oglądam jeszcze M jak Miłość, Na wspólnej, Lost (kocham!!), Gotowe na wszystko, CSI: Miami i CSI: NY, Nowe przygody Tequili i Bonettiego, oglądałam też Odwróconych ale się skończyli, pozatym jeszcze komediowe: 13 posterunek, Świat według Kiepskich, Alfa (także się skończył). Mimo takiego wyboru seriali Magda M najbardziej przypadła mi do gustu. Mam nawet 1 serie na DVD. A co z programami rozrywkowymi? Ja np. bardzo lubię Szymon Majewski Show. A wy...?
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Gotowe na wsio ( ja tak na to mówię)
Losta Herosów Chirurdzy Miodowe lata a co![]() CSI: Kryminalne Zagadki |
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
O Miodowe Lata też oglądam
Tadzik! Na góre!
|
|
#584 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
No to teraz ja
![]() -Życie na fali (powtorki w tv4) -jesteś moim życiem -prison break -wlatcy móch oglądałam też prawie każdy odcinek madzi m. no ale sie skonczyło ![]() no a denerwują mnie plebania,klan,mamuśki i jak sobie jeszcze coś przypomne to dodam
Edytowane przez madziussnk Czas edycji: 2007-07-09 o 12:22 |
|
|
|
|
#586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
heheh albo jak Karol mówi/drze się do żonki " No nie panikuj no nie panikuj "
|
|
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Herosi
Imperium Gorycz tropików M jak miłość :P
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś moim życiem
Prawo pożądania
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Z polskich rzucam okiem jedynie na "Na wspólnej" (bo jest krótkie i jestem w stanie wytrzymać
), oglądałam tez Magdę M, ale ostatnia seria mnie zabiła swoją monotonią Z amerykańskich: -Losty -Desperate Housewives -Grey's anatomy (chirurdzy) -Przyjaciele jaszcze kilka by się znalazło, ale te zdecydowanie uwielbiam
|
|
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam seriale.Co ja mówię, jestem wręcz maniaczką seriali. Ale głównie te hamerykańskie.
Oglądałam/ oglądam/ będę oglądać:
Edytowane przez Edwina2111 Czas edycji: 2007-07-15 o 15:53 Powód: Uświadomiłam sobie literówkę ;-) |
|
|
|
|
#593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
W komputerze ;]
Edwina, dzieki tobie nie czuje sie samotna Ja mam cale Stargate na plytach ;P Wielka szkoda ze sie skonczyl.
|
|
|
#595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() Nigdy nie nagrywałam Stargate na płyty i teraz żałuję. Nie wiem, czy będzie mi się chciało wszystko ściągać jeszcze raz. Szkoda, że się skończył, ale z drugiej strony lepiej że się skończył teraz, kiedy jeszcze trzymał poziom. |
||
|
|
|
|
#596 |
|
Wtajemniczenie
|
polećcie mi jakieś fajne seriale typu : Gotowe na wszystko , LOst czy Herosi tylko nie typu Prison Break bo nie cierpie tego serialu:P
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham i żyć nie mogę bez: Grey's Anatomy
Pozatym namiętnie oglądam: - Prison Break - Cold Case - Heroses - Veronica Mars [już niestety się skończyła - One Tree Hill - Charmed a z polskich seriali: - Kryminalni - Niania - Hela w opałach - czasem jak się trafi to Na wspólnej. Troche sie tego uzbierało. ![]() Więcej grzechów nie pamiętam.
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
od początku (nie w kolejności, z pamięci) :
mam nadzieję że nic nie pominęłam..
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-I wszyscy razem...nie jestem pewna co do tytułu serialu wiem, że leciał dawno już temu na Polsacie. Głównym bohaterem był były rocendrolowiec uwielbiającu pizzę facet o imieniu na bank Bobby. - o Miodowe Lata tez oglądałam, ale tylko do momentu zmienienia aktorki Agnieszki Pilaszewskiej na Katarzynę Żak jakoś nie mogłam do niej sie przekonać. Dopiero po pewnym czasie sie przekonałam. A już jak się wyprowadzili z bloku to już wogóle nie oglądałam. - był moment, że i Ferdka oglądałam tzn. Świat wg. Kiepskich _Beverly Hills 90210
"Sto wiorst nie droga, sto rubli nie pieniądz, sto gram nie wódka." To, jak ja widzę świat i jak go opisuję, niekoniecznie pokrywa się z tym, jak go widzą inni Biorę życie na wesoło i biegam po ścianie jak zające po polanie |
|
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Ja oglądam i najbardziej lubię:
desperate housewives Prison Break (Miller )Chirurdzy
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

)
)

), oglądałam tez Magdę M, ale ostatnia seria mnie zabiła swoją monotonią

)
)