![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
![]() ![]() Ela czytasz mi w myslach. Dzisiaj z tz rozmawialam nt bucikow z LM bo beda fajne cieple na zime. A tez mi przypomnialas o tych szydelkowych bucikach. Ja umiem robic ale nie moglam swego czasu znalezc wzoru na zrobienie takich botkow ![]() ![]() Virginia nastepnym razem dasz duzo buraczkow bo jesli Nati jadla je pierwszy raz to moze dobrze ze nie zjadla duzo. A sie spytam to ridzice robili buraczki czy ze sliczka mialas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ela trampki czaderskie ![]() Hania nie nosi żądnych butów ![]() ![]() ![]()
![]() |
#693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nosimy adidasy z Nike na 18,5 i są dobre ![]() Baja: u nas jedzenie było super, po 120-150ml owoców i warzyw i kaszki jako trzeci posiłek i nagle wszystko się kilka dni temu poprzestawiało i ciągle pluje jakby był samochodem więc nie będę z tym walczyła. Z drugiej zaś strony nie chcę wracać do bycia jego dojarką non stop bo się trochę odzwyczaiłam, choć te trzy momenty w ciągu dnia były dla mnie wybawieniem. Chcę dalej karmić kp skoro mogę ale przyznam że pasował mi taki układ z trzema posiłkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Wczoraj podczas naszej nieobecności Emi zachowała się wzorowo, ale zrobiła babci psikusa. Moja mama zostawiła ją na chwilę na macie w rozpiętej pieluszce, żeby trochę przewietrzyła temat. O naiwna! Gdy wróciła, Emcia zdążyła się już przeturlać na dywan i narobić kupę wielką jak stodoła ![]() Wczorajszy romantyczny wieczór zakończył się więc praniem dywanu ![]()
![]() |
#698 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas siąpi deszczyk. Po Kościele poszliśmy na krótki spacerek, teraz Natula bawi się swoim 'studiem muzycznym' więc na jakieś 15min. mam spokój ![]() ![]() Ja, zafiksowana na punkcie jedzenia Natuli, mam do Was pyt. - napiszcie proszę co, ile i kiedy Wasze bąki jedzą (łącznie z obiadkami, kaszkami, soczkami itp.). Z góry dzięki. Miłej niedzieli
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2014-08-24 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponieważ warzywa Hania jje dopiero od 1,5tyg. to narazie żadnych owoców, kaszek czy soczków. Zresztą widzę, że ona raczej niechętnie pije np. wodę ![]()
![]() |
#700 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj kupiłam na jesień adidaski miękkie Oli, nie te co pokazywałam szydełkowe ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pokaz je ![]() Kate - fajne butki - pewnie latwe w ubieraniu ![]() Ja troche pocwiczylam i Franek lanswal sie w bialych adidaskach pumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a w co będziecie ubierać maluchy jesienią i zimą?
Na jesień to pewnie jakaś kurteczka a na zimę - kurtka czy kombinezon? Wrzućcie co macie bo nie wiem co kupić ![]()
#704 |
Zakorzenienie
|
ja mam śpiworek do wózka spacerowego dedykowany z Mutsy więc nie zamierzam pakować małego do kombinezonu tylko do kurteczki bo będzie wystawał tylko u góry. Kurteczki ocieplane mamy już kupione.
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |||
Zakorzenienie
|
Super!! Też chcę, ale po co Oli dwie pary butów
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na zimę nie chce kombinezonu, nie wiem dlaczego postanowiłam nie kupowac kombinezonu. Chciałam takie spodnie na szelkach i do tego kurtke, ale Side właśnie uświadomiła mnie, ze mam spiworek co z wózkiem kupowałam to po co mi pancernie ciepłe spodnie do tego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
Ela jak znam siebie i Ciebie to nasze maluchy będą pomykały w tych śpiworkach z tyłkiem w pieluszce i bez spodni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Side masz racje
![]() ![]() ![]()
#708 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Kate- buciki rewelacyjne ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Zadomowienie
|
witam się po dłuższej nieobecności, 2tygodnie temu byliśmy nad jeziorkiem, a wczoraj Chrzciliśmy Julkę i było ogólnie jedno wielkie zamieszanie. ostatni ciężki tydzień przede mna a potem Kuba do przedszkola, Mati do szkoły a ja mam nadzieję odetchnę.
W H&M gazetce jest kupon na 20%rabatu na dziecięce i planuję kupić kozaczki ala emu i jakieś bodziaki. niestety nie maja fajnego kombinezonu, bo ja planuję tylko kombinezon na zimę. na jesień kurteczę, ale już mam. Kombinezon mi daje ta pewnośç, że nigdzie nie podwieje, jest szybszy w ubieraniu niż kurtka +ocieplane spodnie. my tylko na mleku kp, jeszce nic nie wprowadziliśmy, a Jula ma 4.5 miesiaca. dziś waga pokazała 7kg, więc przybiera ładnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zime chce cieply kombinezom, bo nam sie zawsze wszystko podwija przy wkladaniu do wozka ![]() ![]() Mamy takie buciki http://www.google.pl/search?biw=1280...26%3B248%3B185 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bradzo ładne. Ja nie mam pojęcia jak to jest z rozmiarówką dziecięcą bucików. Jaki rozmiar ma Maja? Cytat:
![]() Smaritta- udało mi się wcisnąć na twoje miejsce do tego neurologa. najpierw w rejestracji powiedzieli, że miejsce jest dopiero 20 października, ale poprosiłam, żeby sprawdziła twoją datę, bo koleżanka zwolniła miejsce i okazało się wolne. Jak się kiedyś w końcu spotkamy, to masz u mnie wielką kawę albo czekoladę- co tam wolisz ![]()
![]() |
#713 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nadrobiłam, ale się nie odniosę do wszystkich bo jestem padnięta. W sobotę byliśmy na weselu, spałam 3h. Dziś w nocy Kuba miał problem z brzuszkiem (chyba po kalafiorze) i nie spaliśmy od 00:20 do 3. Wczoraj i dziś Kuba rozpoczął dzień punkt 6:20, jakby miał zegarek w tyłku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widziałam temat ubrań, ja planuje kombinezon. mam też 1 buciki od teściowej to będą akurat na jesień. a w co ubieracie swoich chłopaków po domu jak jest chłodniej?
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
A ja ne wiem w co bede ubierac i jakos glowy mi to nie zaprzata
![]() ![]() Olakola brawa za udant chrzest! Ja w domu ubieram body z krotkim spodnie dlugie i czasem skarpety. Zalezy czy ma zimno stopy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- No i super buciki macie. Ja mysze pomyslec dad czyms... Virginia to w takim razie tez bym sie wkurzyka ze rodzice nie dali wiecej... A jak z jedzeniem, lepiej cos? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki za wypowiedzi dot. zimowych ciuchów. Alwa - po domu ubieram body z długim rękawem i spodnie. Jak jest cieplej to body z krótkim. Spodnie zakładam długie ale Gabryś czuje nadal letnie klimaty i cały czas je podciąga do góry robiąc sobie krótkie spodenki ![]() Nie wiem gdzie by tu złożyć reklamację na moje dziecko, chyba do TZa ![]() Nie chce jeść nic oprócz mleka, ewentualnie da radę wcisnąć trochę kaszki. W nocy kręci się i budzi po 10 razy. W dzień jest strasznie marudny. Wrzeszczy przy przebieraniu i nie chce zmieniać pieluchy. Szczypie i ciągnie za włosy. O ile straciłam wiarę w istnienie skoków rozwojowych to ostatnie 1,5 tygodnia chyba ją przywróciło ![]()
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie wiem jaki rozmiar buta ma Franek
![]() Zapomnialam, ze nasze dzieciaki beda juz chodzic zima ![]() W ogole to chce zima wozic go w sankach z oparciem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Dietę rozszerzamy dopiero 1,5 tygodnia, więc innych rzeczy niż mleko jest w menu Emi niewiele. Trzeba się przyzwyczajać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No cóż... Nikt nie mówił, że zawsze będzie kolorowo. Musimy jakoś przetrwać te cięższe chwile. A czasem sobie myślę, że wolę nie spać w nocy, bo muszę notorycznie podawać jej smoka, niż nie spać, bo będę czekać aż wróci z jakiejś imprezy ![]() Cytat:
![]() [/QUOTE]W ogole to chce zima wozic go w sankach z oparciem u mnie jak napada duzo sniegu to z wozkiem nie przejde [/QUOTE] Ale fajny pomysł! U nas na szczęście chodniki są bardzo przykładnie odśnieżane, ale byłaby to fajna odmiana. A sanki mają jakieś pasy bezpieczeństwa, na wypadek, gdyby maluch na spacerze chciał wybrać wolność? ![]() U nas wczoraj bardzo miły dzień, chociaż bardzo zabiegany (ale tak pozytywnie). Byliśmy m.in. na rodzinnym grillu u mojego brata i bratowa upiekła tort-niespodziankę na naszą rocznicę. Zapaliła nawet jedną świeczkę. Bardzo to było miłe ![]() A jak Wam minął weekend, dziewczyny? Niezapomnijkaa- jak się czuje sunia?
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale Franek gra w tej samej lidze co Piotruś ![]() tylko podczas gdy Franek będzie sobie wygodnie leżał, Piotrek będzie wokół niego gonił w kółko ![]() Ag9- nie wiem co ci napisać, bo u nas również jest masakra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Moderator
|
Nie było mnie tydzień a Wy już o zimie rozmawiacie
![]() Ja jeszcze nie wiem w co będę ubierać - ciuchów na zapas już nie mam więc na bieżąco będę wymyślać ![]() Bucików nie mamy żadnych i wydaje mi się że na zimę pewnie kupie kombinezon i bucików też nie będziemy potrzebować - no ale to taka luźna myśl bo może mi się żaden nie spodoba ![]() Teraz jak jest chłodniej to w domu chodzimy w body na długi rękaw i półśpiochach ![]() Kate - śliczne te buciki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.