|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Aneczka, India... dobranoc dziewczyny!
![]()
#2793 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny pisalam wam ze mnie boli prawy cycek... spuchl mi tak jakos tak m,ie boli, i nad brodawka mam guzka takiego az odstaje mi normalnie czuje jak palcem przejezdzam, to gruczol ? po boku tez mnie bola te gruczoly ale zaczynam sie martwic . Czy to nie jakis guzek od paru cykli przed @ mnie boli i tylko prawy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Raczkowanie
|
O dziewczyny dzisiaj idą szybko spać
![]() Dobranoc wam ![]() A mii strasznie burczy w brzuchuuu... ![]() W ogóle czy zjem ,czy nie zjem to tak mi burczy ze w towarzystwie aż głupio hehe ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2795 |
Zadomowienie
|
No dziwne, martwie sie
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- a jak bylam u gina to zapomnialam mu powiedziec |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no żartuje,wierzę mocno w to że dzidzia się nade mną zlituje w tym dniu,a poza tym byle przetrwać kościół,potem w każdej chwili mogę wyskoczyć się poprzytulac z kibelkiem ![]() A babie bardzo dobrze powiedziałaś! ![]() ![]() ![]() Nadrobiłam wątek,gratuluję wszystkim dwóch kreseczek i z niecierpliwością czekam na resztę dziewczyn ![]() India,nie trać nadziei,może we wtorek okaże się jednak ze jest piękny pęcherzyk :-* Aneczko ciasto pewnie już upieklas, ale wydaje mi się ze chodzi albo o ekstrakt na bazie spirytusu/wódki,albo taki olejek jak są w sklepach do ciast o różnych aromatach ![]() ![]() No i gratuluję wejścia w 6 miesiąc ![]() ![]() Ja jutro zaczynam 3 miesiąc dopiero,chociaż z drugiej strony może i już, został tylko jeszcze miesiąc rzyganka teoretycznie ![]() Nadrobiłam do końca i mogę iść spać,bo z samego rana lecę na badania krwi,a potem na praktyki. TZ teraz już nie ma,więc będę myślę w miarę na bieżąco tu z Wami moje kochane już ![]()
![]() |
#2797 |
Raczkowanie
|
Aneczka, India dobranoc dziewczynki
![]() Franeczko ja też miałam podobnie, że pobolewała mnie lewa pierś z boku, właśnie te gruczoły na ok tydzień przed@ ![]()
#2798 |
Zadomowienie
|
Nati no wlasnie zeby dzidzia sie zlitowala. Moja przyjaciolka w 6 miesiacu slub brala to ze stresu myslala ze urodzi w urzedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
natalko to juz 3 miesiac
![]() ![]() kochane ide spac jutro do pracy ![]() i odliczanie do owulki ![]() kolorowych snow ![]()
#2800 |
Zadomowienie
|
Dobranoc Zanetko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2801 |
Raczkowanie
|
Dobranoc Żanetko, oby to już było ostatnie odliczanie
![]() Natalko a dopiero co świętowałyśmy Twoje II kreseczki ![]() ![]()
#2802 |
Zakorzenienie
|
Natalko, pogadasz z dzidziulkiem to się zlituje
![]() ![]() Franeczko, dziwne, ze tylko 1 pierś Ci cię powiększa... nigdy tak nie miałam to nawet nie wiem co Ci poradzić. U mnie piersi się powiekszały zawsze na tydzień przed @... Zawsze bolące, gorące i ciężkie... W tym cyklu bolały mnie od 2 dpo i takie właśnie powiekszone i ciężkie były...i stanik doprowadzał mnie do szału. A pare dni poźniej się miekkie zrobiły, ale cały czas sa powiększone i nabrzmiałe.... i rano mam zawsze strasznie wielkie zielono-niebieskie zyły biegnące do brodawek/sutków ![]() Kocurku, owu już niedługo ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Czarnulka7891 Czas edycji: 2014-08-24 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym w piątek zauważyłam w pracy, że mam mocno widoczną na dekolcie siatkę żył....jakby moja skóra zrobiła się przezroczysta.
![]() |
#2805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie to mnie piersi nie bolą jeszcze, ale dziś na wieczór miałam wrażenie jakby ktoś mi w nie coś wpuszczał, takie dziwne uczucie.. ![]() No i cały czas ciągnie mnie ten brzuchol na dole... Dobra uciekam spać ![]() ![]()
![]() |
#2806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Dobranoc Paulinko ![]()
![]() |
#2807 |
Zadomowienie
|
Ekhm laski pamietacie jak pisalam ze bola mnie jajniki ?? i klocie w jajnikow z ktprego byla owulka? Moze to implantacja byla? bosz zwariuje. Walnijcie mnie. Nakrecilam sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w trakcie owu czułam lewy jajnik a potem 6 dni później lewy jajnik mnie ciągnął i aż piekł po czym miałam bóle jak na @... I też utożsamiam to z implementacją... Więc kto wie, może tak być i u ciebie ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Ja chyba oszaleje z tych nerwów ![]()
![]() |
#2809 |
Zadomowienie
|
Bozeee no zwariujee. Chyba jutro na bete polece myalicie ze by cos wyszlo? powinno chyba co?? Z obliczen czyli pierwszego dnia ost moesiaczki wychodziloby ze bylby to 4 tc... ale od owulki dopiero tak malo minelo...myslicie ze wyjdzie? przepraszam ze tak haotycznie ale jestem zdezorientowana bo z jednej strony to jakas fikcja ... kochalismy soe dzien przed owulka i potem juz nic kompletnie az do wczoraj. No i nie sadze a z drugiej strony ten belt w trakcie jazdy.no ale noe za szybko na belty? 4 tc to chyba za szybko boze nie wiem co robic, cieszylabym sie ze ojejuu ale to nie mozliwe przeciez ... aaaaa wariujeeeee !!!!
---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Pulsuje mi jajnik ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Hahahaha czuje ruchy hahahaha ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- walnijcie mnieee ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Zakorzenienie
|
Franka, chętnie bym ci podpowiedziala co masz robić, ale ja sama nie wiem...
Sama jestem zdezorientowana.... swoimi kreskami na testach... Aleeee co najlepsze... Zbijecie mnie za to pewnie... 2 dni temu robiłam test owu z ciekawości.... Był negatywny i nie było wątpliwości . A teraz właśnie coś mnie pchnelo żeby test owu powtórzyć i co? Pozytywny. Więc Ok... Już wierzę-jestem ciężarówka ![]() ![]()
Edytowane przez Czarnulka7891 Czas edycji: 2014-08-25 o 00:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zadomowienie
|
Nie no ja wlasnie sie naczytalam i to po prostu fikcja. To nie mozliwe zebym miala objaw w postaci wymiotow, nie powiem bo korci zrobic bete ale bede przykladna staraczka i poczekam do dnia @ no chyba ze uroi mi sie kolejny objaw czyli np znow cos mi zaszkodzi i bede wymiotowac... ja raczej nie mam szczescia wiec koniec z marudzeniem doszukiwaniem sie. I powiem wam ze jesli tak sie czujecie ciezaroweczki moje jak ja dzis przed wymiotami to wspolczuje i juz nie zazdroszcze
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- glupia baba 8 dpo wymioty hahaha ale ze mnie durna baba :P ---------- Dopisano o 02:54 ---------- Poprzedni post napisano o 02:07 ---------- Alez fajnie bylo byc chwile w ciazy hahahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jezeli miałoby Cię to w jakikolowiek sposób uspokoić to zrób test... zobaczysz czy cień szansy się pojawi. Jak będzie choć lekka II kreska pójdziesz sobie na betę. Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby wymioty odpuściły. Ja miałam dziś koszmary... buziłam się od 3 nad ranem. Oczywiście sny związane z kłopotami z zajściem w ciążę, z brakiem owu itp. Jestem niewyspana. A jeszcze dziś ciężki i stresujący dzień w pracy ![]() Niech mnie ktoś ukryje... Miłego dnia Czy któraś dziś testuje?? Spodobały mi się ostatnie wyniki ![]()
![]() |
#2813 |
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() franiu ja bym polecala poczekac do srody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() paulina i ewela te zylki to calkiem normalne teraz bedzie takze spoko loosik ![]() ![]() ![]() aneczka gratuluje 6 miesiaca ![]() ![]() ![]() nati jak cos to wsadzisz sobie gume to buzi albo jakiegos tic taca i przewalczysz ta godzinke ![]() ![]() aaa ewela bo ty pacujesz fizycznie tam wiesz ostroznie teraz ![]() nasza ksuwcia zaginela ![]() ![]() ![]() india milego dzionka oby obylo sie bez wiekszych stresow ![]()
#2814 |
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w pracy
![]() o masakro ![]() już rano myślałam że szkoda że moja gin dzisiaj nie przyjmuje bo poszłabym po L4 ![]() Aneczka ale ten czas leci wow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj kochane chyba pojde na ta bete, tylko ciekawa jestem kiedy bedzie wynik ![]() W ogole to stresuje sie troche bo też mam prace fizyczna tak jak Ewelina. I w dodatku wszystie srodki czystości sa strasznie mocne i żrące ![]()
![]() |
#2816 |
Wtajemniczenie
|
aa noi musze sie Wam pozalic ze mi waga podskoczyla do gory
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2817 |
Zakorzenienie
|
Witam się dziewczynki
![]() Ciążóweczki czekamy na zdjęcia brzuszków ![]() Melisko witamy w pracy ![]() Natalko oby dzidzia dała Ci fory w dniu ślubu bo fajnie by było jakby jednak obyło się bez ![]() W końcu troche na niego czekaliście i przezyjcie go w 100% ![]() Franeczko otrzymujesz ode nie złoty medal za panikowanie ![]() Juz chyba mnie przeskoczyłaś ![]()
#2818 |
Wtajemniczenie
|
noo paula i to tak jakis miesiac beda pobolewac jak na @
a z tymi proszkami to tak uwazaj zeby sie nie nawdychac za bardzo ![]() ![]() ![]() z beta to powiem Ci ze zalezy od laboratorium ja mialam wyniki na nastepny dzien a niektore babeczki w tym samym dniu ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- foto dodane ![]() ![]() ![]() ![]()
#2819 |
Zakorzenienie
|
Dorotko śłiczny brzuszek masz
![]()
#2820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie wiem że musze sie teraz w tej pracy oszczędzać, chociaż czasami się nie da ![]() Noo to pewnie zależy od labolatorium, z wynikiem.Zobacze wogole o ktorej tam dotre ![]() Ale fajnie macie że te brzuszki maciee ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.