|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Iza, Hanię przykrywam kocykiem. Próbowałam polarkowym ale jej nie pasi, szybko się rozkopywała i budziła. Od chrzestnej Pyzka dostała ostatnio taki leciutki kocyk z mikrofibry- gruby i ciepły ale prawie nie waży. Widzę, że on jej odpowiada
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1802 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Zwariuje moja panna urzadzila sobie nocny maraton i sobie gaworzy wyspana. No zyc nie umierac a tz ma wszystko w doopie bo on wielce zmeczony.
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Kami no to nieciekawie... Oby szybko zasnela. My karmimy po dwoch godzinach. Ciekawe ile pobudek jeszcze mnie czeka
![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z ranca. Nie chce mi sie tam isc. Kostus spal u siebie ale kilka razy sie budzil.
Kluska ale zwiedzilas swiata. Samochodem do Rumunii bym nie pojechala never. I podejrzewam ze albo nigdy jej nie zobacze albo dopiero na stare lata. Zestawy pozniej na kompie obczaje. Izka ja kolderke mam cienka i nia przykrywam a jak nie to cieplym kocykiem z Biedry. Kami lo matko i corko. Mam nadzieje ze jednak zasnela a Tz powinien kopa w dupe dostac. Ja zapytam dzisiaj czy w srode moge przyjsc a w czwarek miec wolne bo Tz w srode wraca i mialabym czwartek i piatek wolny wiec wiecej spraw bym zalatwila. Udanego dnia Kochane😚 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:11 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- Madziu wiem ze juz Ci to pisalam ale napisze jeszcze raz. Jestem z Ciebie bardzo dumna. Zycze Ci wszystkiego dobrego,oby wyjazd okazal sie najlepszym co Cie moglo spotkac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2014-08-25 o 05:07 |
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
Tak jak pisałam Natka wstala o 1:15 no i sie wierci wzielam do siebie przytulic bo tak w nocy zasypia ale nie ciagle smoczek pluje placze przekreca sie z boku na bok po poltorej godzinie mialam dosyc i budze tz i mowie wez ja przytul to może zasnie pomamrotal ze dobra pomruczal jej 5 sekund po czym zasna odwrocony od niej to go budze drugi raz ale sytuacja taka sama
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Wiec zla wzielam dziecko do lezanki i tam ona usmiechnieta siedziala on wstal polulal ja chwile stwierdził ze sie wyspala polozyl sie i zasnął a ja siedzialam do 3 później do 4 lulalam i przrkladalam do lozeczka chyba z 5 razy no zasnela wkoncu. Wstala o 6 budze go no wstal do niej ale oczywiscie polozyl ja u nas i co? I zasnął ona sie drze a ten nie slyszy wkoncu znow go zbudzilam i wstal z nia o 7 mnie budzi wstan do niej bo ja musze do kibelka jakby nue umiał sobie inaczej poradzic. No wiec bawię sie z nia a ten ze ona spac chce. Widzę przecież ale czekalam az on to zrobi bo zawsze ja rano usypiam ale co tam polozyl sie książę i juz ma wszystko w doopie.wstalam ululalam klade sie a on tego szmego o nie tak to my się bawić nie będziemy. I sie pyta czy ja zla? Nie no szczęśliwa Cześć wszystkim ;-)
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
My dzis spalysmy z Natka do 7,30 dala mamie odespac dzien chociaz wczoraj praktycznie caly dzien spedzilam w lozku. Iza ciesze sie ze Domis lepiej ![]() Kami wspolczuje nocki ja to bez bujania teraz to nie wiem jakby noc wygladala bo mala sie czesto budzi a wystarczy bujanc dwa razy i spi dalej, na moja glaskanie smeranie nie dziala ma dzien ze usnie sama i taki ze trzeba bujnac i taki ze spi tylko jak bujam:/ Mysiu kochana odpoczywaj korzystaj ![]() Ziajka oby wam pogoda dopisywala,super ze odpoczywacie ![]() Yss mam nadzieje ze odpoczelas troszke. Ewcia Kostelo taki gadula szkoda ze sie nie daje nagrac,ale moze sie rozkreci![]() Kluska ja juz nie mam sily do niego teraz jeszcze mnie wnerwia ze on mnie wczoraj chcial przeprosic i dzis mnie przez esy przeraszac bedzie niech spada na drzewo. . Lilka masz raceje ja za bardzo emocjonalna jestem zaraz rycze zaraz przezywam miekka dupa jestemNo potem dalej pocytueje bo Nata cos placzka ma. |
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kami ... Facety jednak maja inne mozgi. Tak mowi moja tesciowa.
Ja myslalam ze wczoraj bedzie mily wieczor a ten sie najadl wypil piwko i sie polozyl ide sie przytulam a on mi naa to ze mial ogromna ochote ale tak sie najadl ze sie ruszyc nie moze no to mysle sobie w dupie Cie mam i tak przyjdziesz w laske. No i tak rano bylo lazil z jezorem do podlogi ale Ola spac nie chciala i obeszlo sie Ciekawe co wieczorem bedzie.Kluska jak dla mnie zestawienie idealne te z hm. Ja choruje na bluzke z simple ale po przecenie jeszcze za droga a do klasycznych rurek pasowalaby idealnie Iza jak Domis? Ruda mielego dnia. Ide zmywac poki maly stwor spi. Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Idz do fryzjera na pewno ci zrobi jakąś fajną fryzurke Cytat:
Zazdroszcze![]() U nas nockla super,mały wstał po 4 zjadł mleko i pospał do 7.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Hej u nas noc beznadziejna
Mlody usnal po 22 Po północy juz kwekal potem 3.30 i od 5 juz gugal Potem kupa i karmienie wiec się rozbudzilam na maxa Mlody poszedl kimac o 8 i ja też zrobiłem drzemke ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Co za tym idzie jestem jeszcze w piżamie A nie lubię tego ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Kluska super ciuchy będziesz dobrze wyglądać. Idź do fryzjera. Żeby s się dobre czula ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Kami to widzę podobna noc za nami:-( ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Gianna. Nie daj się łatwo udobruchac. Niech się napracuje i poniesie karę ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Ewcia współczuję tego zapieprzu... ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dobrego dnia |
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Kami ja to podziwiam cie ze wstalas jednak ty ja bym budzila do skutku i dala ochrzan ale moj to zawsze do malej wstanie pod wzgledem nie moge narzekac.Ale kurde jeszcze miziu chcial no szalony
![]() Kasia ale argument:/ a wez kurde ja nie rozumiem tych chlopow juz :/ ciekawe czy dzis wieczorem da ci sie wyspac ![]() Iza jak dzis Domis? ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Zophee kurcze ale nocka ciezka obys przydrzymala teraz
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Zophie ja też w piżamie
![]() Kluska o matko, ale nazwiedzałaś Ja marzę o Indiach i Tajlandii, ale to chyba w innym życiu pojadę, bo TŻ poza Europę się nie rusza Może na emeryturze zrobię podróż życia, o ile będzie mnie stać ... Kami współczuję nocki, u nas trochę lepiej, pobudki były, ale krótkie, cyc i dalej kima ![]() Iza super, że mały już doszedł do siebie Yss o matko, co z wulkanem? Jesteście bezpieczni? Kasiu to TŻ się nie popisał wczoraj Mnie wczoraj mój dorwał w kuchni ![]() A gdzie to Panna Magda pojechała? ja chyba przegapiłam coś? ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Gianna ja myślę, że Ty masz taki problem jak ja, wyolbrzymiasz problemy I mała sprzeczka potrafi doprowadzić do mega awantury Nie gniewaj się, że to piszę, bo i tak Cię uwielbiam
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Zapomnialam sie pochwalić dzis mamy 7 miesiecy
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Iza to super!!!
Zophiee obys odespala ta zabojcza noc ![]() Lila w kuchni to marze od kad ja mamy no ale ciagle cos... W ogole my to malo poszalelismy jak slub i od razu buch ciaza A wczesniej ze wzgledu na to ze mieszkalismy osobno to bylo sporadycznie i po cichu...:p A wieczorem to bedzie zmeczony po pracy znajac zycie Ja juz ogarnelam kuchnie i troche lazienki, pomylam lustra i zrobilam pranie. Musze je teraz wywiesic i isc na zakupy. Chyba Ole w nosidlo wezme... ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Kochane co kupic na ukaszenie komara dla Oli?? Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kami współczuję nocki Kasiu skąd masz czas na takie porządki ![]() A z podróżowaniem tak się złożyło. Trochę mnie rodzice nauczyli bo jeździliśmy do wujkow do budapesztu i do drugich w odessie, pakowali nas w poloneza i jechaliśmy do Włoch, na Słowację i na koniec liceum zaczęłam pracować na promocjach, zarabiałam na tym dobrze więc wydawałam na ciuchy i wakacje. Teraz już jak mam rodzinkę nie ma na to kasy a co zobaczyłam za gówniarki to moje.---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Kami gratuluję 7 mcy
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
hej!
Coś w tym sierpniu jakoś zimno, kruszynka skończyła dziś 2 tyg ![]() Cytat:
Kami za 7 miechów ![]() Kluska polecam Chorwację i Wyspy Kanaryjskie, może kiedyś uda Ci się tam wybrać Gianna kurczę, już raz miałaś przerwę i się wyprowadziłaś, myślisz, że teraz coś pomoże? masakra Ewcia ja też lubię c&a, mają dużo rozmiarów i fajne ceny |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ufff,. nadrobiłam was wreszcie, a od wczoraj czytałam...ale sory nie pamietam wszystkeigo..
gianka o matko,przykra sytuacja z tz....baran jeden. ja tez jestem miekka dupa i tez zaraz rycze... kami no bym chyba tz za☠☠☠ała,ale mój właśnie tak samo robi, tu niby sie obudzi i pilnuje a zaraz chrapie... no i nie pamietam co jeszcze komu... my wczoraj na zakupach byliśmy ciuszkowych...i stwierdzam ze w sklepach nie ma w co się ubrac!!!bylismy w house,top secret,reserved i prawie nic nie kupilismy,no tz sobie koszulke i bluze, a ja spodnie typu leginsy,koszulke i sweterek. ale potem zajechalismy do ciucha i kupiłam super spodnie z h&m i sweterek, o wiele to lepsze niz te w sklepie.
|
#1817 |
|
Zadomowienie
|
Arletka mimo wszystko udane zakupy
ja marzę o jeansach, ale jeszcze się boję.Wygadałam się w k. nie mam sił. |
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka masz racje ja choleryczka jestem mega wiec zaraz jest krzyk a potem placz:/ i tak najczesciej jest klotnia o glupoty.
Arletko i tak duzo kupilas zaszalalas ja tam jestem szybka w zakupach odwiedzam tylko mohito i koniec bo tylko tam cos na siebie znajduje.Kluska a jak tam Batman? ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Coffee kurcze niestety podczas sciagania laktatorem pokarm zanika widze po sobie:/ jak trzeba dokarmiaj i juz wazne zeby mala byla najedzona i brawo za 2tyg![]() Kami gratki za 7mies dla Naci ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Kasia ty to nie czekaj na ruchy tz tylko sama atakuj!!!
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Arletko super zakupy
![]() Coffee jak i Ty i mała macie się męczyć to pewnie, po to jest mm Gianna, dziękuję że pytasz. Batman chyba dobrze, czuje się lepiej. Prawdopodobnie w kuchni coś było namoczone i dodana kropla płynu do zmywania a on wyczuł i się napił. Prawdopodobnie to podtrucie a nie nerki (chociaż podtrucie obciąża i nerki) Hania śpi już chyba ze 40min pierwszy raz od miesięcy przy świetle dziennym na spokojnie wyrwałam sobie brwi ![]() Pomalowalam się też, szok ![]() O 13 jesteśmy umówione z moją koleżanką co potrzebuje pomocy w cv. A ja ją poproszę, żeby ze mną pojechała pomóc przy zakupach na chrzest
|
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czuje się dobrze
![]() Byliśmy na tym badaniu moczu,jutro wyniki. Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Coffe to z cycoleniem mssz podobnie jak ja...
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
no tak nawet udane, a ni epochwaliłam sie, w housie były fajne koszule dal tz,ale te z wyprzedazy nie było rozmiaru, a te w nowościach po 80 zł, i tz nie chciał kupic. pojechaliśmy do tego ciucha i kupił 2 super koszule z Esprit po 20 zł
cieszył sie jak dziecko, moze wreszcie nauczy sie chodzic po ciuszkach![]() ależ u nas piździ!!!taki zimny wiatr ze szok, juz wczoraj choc padało cały dzień było o wiele cieplej. aha, klusia tez dostałam kupon rabatowy do h&m ale ja nie bede korzystała, moge ci wysłac na e-mail to sobie wykorzystasz.
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska brawo dla Hani. Ja tez się zbieram fo brwi ale jakoś się nie składa
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Arletko fajne zakupy mimo wszystko ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Kami 7 miesięcy ♥ ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Kluska udanych zakupów na chrzest ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Kasiu atakuj sama bo faceci są niedomyslni... a kiedy się bawić i szaleć jak nie teraz... |
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska rano jak jest maz to wlaczam pranie robie sniadanie. Zaraz po wyjsciu meza Ola ma drzemke ok godziny i wtedy ogarniam co mozliwe a jak wstanie to dalej lecimy jak mala sobie lezy.
Podroze fantastyczne!!! Budapeszt jest przepiekny a noca to juz w ogole Milego spotkania zycze ![]() Coffe jezeli tak mowisz to karm Madziulke mm. Najwazniejsze zeby byla najedzona ![]() ![]() ![]() Arletko ja juz odliczam do wyplaty i lecimy na zakupy. Spodnie i buty musze sobie kupic. No i plaszcz by sie przydal ![]() Gianka ale ja wczoraj zaczelam, olal to wiesz dzis bede czekala na jego gest. Ze niby taka niedostepna Ja u mamy wsadzilam Olke w nosidlo i przydralowalysmy tu po zakupach. Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1825 |
|
Wtajemniczenie
|
Żyję, naukowcy uważają że wulkan jednak nie wybuchł. Miałam was wczoraj nadrobić i pupa. Może dziś po pracy. Właśnie mam przerwę na kawę.
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Yss to dobrze
![]() Pdzhjembej przerwy kawowej ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- H zrobiłam zakupy mleko smoczki 2 i termoopakowanie na jesienne spacery ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Musze kupić kalosze. Bk u nas soCery po lesie hihi |
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
jestem i żyje. Strasznie brakuje mi czasu. Paweł potrzebuje wiecej uwagi. Zazdrosny jest o Hanie. Ale nie oddałby siostrzyczki. I tak sie kręci czas wokół dzieci. Mała ma problemy z kupką. Męczy ją strasznie. Wyczytałam ze moze to byc z tego ze mało ciagnie piersi. Jej jedzenie trwa 5-7 minut góra. Nie wiem czy sie tym najada bo mm wypije 90ml. A jak sciagam laktaorem to góra 30 ml. czasami tylko 10ml... nie wiem co robić. Ona strasznie szybko sie meczy przy piersi i zasypia. Jak była mniejsza to wogóle ciazko było ją wybudzic do karmienia. Kluska fajne takie podróże. Jak dzieciaki podrosną to na pewno sie wybierzemy w jakiś fajny ciekawy kraj Arletko czasami warto sie wybrac do ciuszka. Mój Tz tez nie lubi takich sklepów. ale kiedys go namówiłam i tez byl zadowoloy. Coffee ahhh te cycolenie. Ja też nie wiem jak sie za to zabrać zeby było dobrze. |
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee jakie kalosze chcesz kupic? Kolorowe jakies czy bardziej klasyczne?
Ja dzis zaciagnelam tramposzki swoje Tasia w takim razie kciuki za cycolenie. Achhh te zazdrosne starszaki... Ciekawe jak Ola kiedys na rodzenstwo bedzie reagowac ![]() Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia podobają mi się huntery czarne ale to koszt 350zl i nie wiem ze jest sens.
Z drugiej strony ja bardzo dbam o swoje rzeczy i służą mi latani. A buty Lubie miec dobre i juz Pomyślę jeszcze. Mam 3 pary zimowych ecco sle do lasu ich zakładać nie będę bo po prostu ich szkoda... ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Tasiu u mnie bylo to samo jak juz Borys łaskawie złapał pierś to bardzo jadł lapczywie szybko usupial a przy odbiciu większość ulewal... Szło nam to opornie ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- A z czasem jak pokarmu bylo coraz mniej to męczył się szarpal i ostatecznie zasypial dopiero po butli ech... ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Mam nadzieję ze u Was będzie lepiej. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Co fo podróży tk Barce jest moja miłością♥♥♥ ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Bylismy s Bułgarii 2 razy w Turcji Wlochy i Hiszpania za młodu Poludnie Francji też przelotem i chcialabym tam wrócić. Chorwacje zaliczylismy camperem 4 lata temu. Bylismy w Pradze Budapeszcie Wilnie Wilno i Pragę odwiedzilismy weekendowo motorem |
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Tasia moja mala tez tak miala na poczatku ze zasypiala krotko ssala ja smeralam za uchem podnosilam i na przewijak i czasem na jedno karmieni trzy razy na przewijaku ladowala
musisz wymyslic na nia jakis sposob ja mysle ze kupka to u takich maluchow standard na poczatku bo jelita zaczynaja pracowac dopiero ucza sie wiec proponuje zebys dala probiotyk co dzien 5kropli np dicofloru czy biogai tylko to wiesz zacznie dzialac nie od razu ale podawaj my mielismy ten sam problem na poczatku i probiotyk pomogl
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

miekka dupa jestem
no to mysle sobie w dupie Cie mam i tak przyjdziesz w laske. No i tak rano bylo lazil z jezorem do podlogi ale Ola spac nie chciala i obeszlo sie
Ciekawe co wieczorem bedzie.

na tablecie mam chyba starszą wersję, spróbuję stąd:
dla odstresowania mam nadzieję, że czeka Cię miły wieczór 
te świątynie, budda, wszystko złote i takie inne. Mnisi. Psy- kundle a wszystkie takie same 
Mnie wczoraj mój dorwał w kuchni 

pierwszy raz od miesięcy przy świetle dziennym na spokojnie wyrwałam sobie brwi