|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
dorotka no tak myslalam wlasnie ze 1 dzoen a na innym forum mnie dziewcze zmylilo... bosz noe dadza sie cieszyc z ciazy urojonej tylko pozbawiaja zludzen no :P nie no joke oczywiscie. Juz mi przeszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Żanetko pobierają krew w gabinecie obok podobno
![]() Kasiu to oficjalnie gratuluję ![]() ![]() U mnie są trochę inne testy. Tego co wymieniłaś nie ma na pewno. Ale mówisz że wyraźna ta kreska? Uff... Może faktycznie nie mam co się martwić... A nocke tez do ![]() ![]()
#2853 |
Zakorzenienie
|
Franka jakie zaćmienie
![]() PANIKARA i tyle ![]() spoko już niedługo dołącze do Ciebie ![]()
#2855 |
Raczkowanie
|
Czarnulka wyraźna kochana jak nic, ewidentnie widać już i nie trzeba się wcale dopatrywać
![]() ![]() Żanetko haha, nie wiem kiedy widać 2 zarodki na którym etapie ciąży, ale póki co to myślę jak o jednej fasolce i też z jedną fasolką rozmawiam ![]() ![]() Meliska może w ciąży jakiś dar jasnowidztwa się u Ciebie uaktywnił i teraz będziesz przepowiadała kto kolejny dołączy do ciążóweczek ![]() nie no oczywiście fajnie by było, ale póki co nie nakręcam się, bo niech najpierw wszystko z jednym będzie dobrze ![]() właśnie gdzie się zgubiła Ewunia i Ksuwcia ![]()
03.05.2015 Córcia ![]() Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-25 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 | ||
Zakorzenienie
|
Pierwszego dnia @ zaczyna się pierwszy tydzień ciąży. Ale przy takich długich cyklach jak Twoje pierwsze usg by wyszło z inną datą porodu, a tym samym innym tc. Tak jest przy długich i krótkich cyklach (jak moje
![]() ![]() Zachecam ![]() ![]() dokładnie ![]() Cytat:
![]() ![]() W 6tc to jeszcze duże szczęście jak jest serduszko, prędzej koło 7/8tc ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2857 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny zapisałam sie do swojego lekarza, i najszybszy termin to 12 wrzesień
![]() ![]()
![]() |
#2858 |
Zadomowienie
|
No wlasnie tak tez myslalam ze inaczej sie liczy przy krotkich a dlugich
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- kluje mnie brzuch i juz wiem ze to na @ |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Wtajemniczenie
|
Kasica niestety kiepska ze mnie wróżka ale za to mogę za każdą trzymać mocno kciuki jak nie kiedyś za mnie wszystkie trzymały
![]() Aneczka nie przejmuj się ja też jestem noga w pieczeniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na początku ciąży brzuch boli jak na @, więc spoko ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Hehe a wiesz że jak upiekłam to odrazu przypomniało mi się o twoim biszkopcie ![]() ![]()
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
Franka do terminu @ jeszcze masz troche czasu więc spokojnie.
Z testem czekasz do 1 wrzesnia? ![]() A mnie dziś boli całe podbrzusze. Najbardziej jak chce kaszlnąć ![]() Jeszcze 4 dni i działamy na dzidziusia ![]() ![]()
![]() |
#2862 |
Raczkowanie
|
Kasiu zobaczymy z tym L4, jak pojde juz do gina to mu powiem gdzie pracuje i wogole , zobaczymy co powie
![]() A tak wogole to wy dxiewczyny do gina chodzicie prywatnie czy na nfz?? ![]()
#2864 |
Zakorzenienie
|
Ok, dziewczyny... Beta nie potrzebna. Przed pracą kupiłam 2 różne testy ale z czułością 25 mlu czy coś i wyszło takie coś :
uploadfromtaptalk1408951151576.jpg Już nie mam cienia wątpliwości. Starania uważam za zakończone - powodzeniem ![]() ![]() Siedzę i wyje ![]()
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W moim suwaczku jest że w tym tyg dziecko waży ok. 400g, a mój grubasek miał 406g dwa tygodnie temu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
Nie rycz mala nie rycz juz bo rozmazesz tusz
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- aneczko hehe to dobrzee ze rosnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- u mnoe to chyba wyglada na jakas jelitowke znowu mi slabo |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Wtajemniczenie
|
frania tak jak u mnie ja mialam cykle 20dniowe i dziecko napewno jest wieksze i starsze nastawiam sie naj jakies pol kilo ze wazy juz
![]() ![]()
#2869 |
Wtajemniczenie
|
O Boże......
![]() Dopiero dobrnęłam do końca ![]() Jesteście niesamowite! Jeden dzień mnie nie było ![]() Kasia gratuluję z całego serca!!! Duuuuże szanse u Ciebie na bliźniaki, ciekawe jak bedzie w efekcie, czy udało się zapłodnić oba jajeczka ![]() Myśle że właśnie z tego względu powinnaś pójść wczesniej na wizytę. Tak ok 6 tc, żeby zobaczyć czy są dwa pęcherzyki. Trzymam kciuki zeby było po waszej myśli ![]() ![]() Czarnula gratuluję!!! Wiedziałam ze Tobie się uda! Tak czułam ![]() Melisko dziękuje że o mnie pamiętasz ![]() ![]() Co do pracy to moze powinnas dostarczyć jak najszybciej zaświadczenie o ciąży chociaż? Bo faktycznie z tymi chemikaliami tym bardziej teraz w 1 trym gdzie dziecku mózg sie rozwija to nie za dobrze. Musisz dbać o was ![]() Guerka ja cały czas Kochana kciuki trzymam ściśnięte!!! Wtorek jest Twój! ![]() Aneczko narobiłaś mi ochoty na ciasto czekoladowe ![]() Byleby ktoś je zrobił dla mnie ![]() Natalka fajnie że będziesz z nami teraz częściej! Brakuje mi tutaj bardzo. Ciebie! ![]() India mam nadzieję ze pęcherzyk jeszcze nadrobi. A jesli nie to chociaż taki bedzie pozytyw że bedzie przyczyna i bedzie mozna ją usunąć a wtedy na pewno ujrzysz II. Mam nadzieje ze jednak ten pęcherzyk urośnie ![]() Franka ja bym testowała od 11-12 dpo ![]() Paulinka do gina nie ma co iść wczesniej niż ok 7 tc bo jedyne co. Ci gin powie to czy pęcherzyk jest w macicy. Albo nawet jeszcze go nie bedzie. Ja byłam w 5t6d i był tylko pęcherzyk, tydzień pozniej juz 0,86 cm maleństwo. Takze dziewczyny Tobie dobrze radzą ze nie ma co się śpieszyć bo niczego sie nie dowiesz wczesniej. Kocurku wy juz powoli zaczynajcie na moje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale z drugiej strony Oskar z usg miał się urodzić 20 czerwca, a urodził się 17 lipca ![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny pomóżcie!!
w tamtym cyklu nawet w owulke sluzu było mało. teraz poszłam do toalety i patrze na bieliźnie sucho, po czym patrze na papier a tam duuuzo śluzu takiego przeźroczystego i baaardzo rozciągliwego ![]() to mój 9dc nie za wcześnie na owulke? owulka powinna być Za 4 dni - nie za wcześnie na taki sluz? Może to jednak ziółka działają ![]()
#2872 | |
Wtajemniczenie
|
Żancia co porabiałaś wczoraj fajnego w Krakowie?
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() czuje że ziółka działają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
Melisko wczoraj bylismy na wawelu bo mieszkam tak blisko a nigdy nie byłam
![]() Na deser poszlismy do restauracji gdzie robia czekolade. Istne muzeum czekolady ![]() A na zakończenie tego udanego dnia shoping ![]() ![]()
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Żanetko, być może masz wcześniej owu. Może zrób test owulacyjny? To powinno ci wszystko rozjaśnić
![]() Dziewczyny nie dziękowałam wczoraj za gratulacje bo bałam się ze te internetowe testy to felerne...ale dziś dziękuje wam z całego serducha ![]() ![]()
#2875 |
Zakorzenienie
|
no to musze dorwać męża dziś i przez kolejne dni
![]() a wy Meliska działaliście tylko w dniu owulki? ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- czarnula odpuszczam sobie testy owulacyjne bo one mnie tylko dołują!! No nic podziałam z mężem w tym tygodniu ![]() może ten ból w podbrzuszu to zapowiedź owulki ![]()
#2876 |
Zadomowienie
|
Zanetka po ziolkach tak bywa
![]() Czuje sie jak po zatruciu %% jakbym chlala cala noc |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
u mnie to było tak że wkurzyłam się bo robiłam testy owu a wychodziły mi blade kreski. i tak jakby lekko zrezygnowałam no i w piątek nic nie działaliśmy bo remont był a w sobotę rano zrobiłam test i jak nigdy były bardzo dwie ciemne kreski i wtedy zadzialiśmy w południe i na wieczór i już później nie bo miałam incydent z rowerem
![]() mam przeczucie, że to będzie dziewczynka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zadomowienie
|
Jakis taki helikopter mam jak oczy zamykam
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- ja juz nie wierze w te testy owu takze zdaje sie na lekarza i tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
no ja teraz miałam taki jak białko kurze było go duużo
![]()
#2880 |
Zadomowienie
|
meliska a skad takie przeczucie?w kosciach czujesz? czy jakies specyficzne objawy jak na dziewuszke??
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- A nie masz mozliwosci isc na monit? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.