![]() |
#3301 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 513
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
#3304 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
mi na rentgenie wysz³o, ¿e mam pionowo ko¶æ ogonow± czy jako¶ tak (podobno jest to waga wrodzona nie daj±ce wiêkszych dolegliwo¶ci). Narzeczony smieje siê ze mnie ¿e "merdam ogonkiem".
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
u nas maliny 7z³ za ma³y pojemniczek 200gram :/
Malinko powiem mê¿owi, ¿eby jeszcze zajrza³ na strych. U moich rodziców w które¶ lato na balkonie w bloku szerszenie zaczê³y wiæ kulê ![]()
#3306 | |
Zadomowienie
|
aamidale a co powiesz na taki przypadek.
Rodzice gdy siê urodzi³am za³o¿yli mi ksi±¿eczkê oszczêdno¶ciow± w naszym kochanym wiadomo jakim banku. Gdy ukoñczy³am 18 lat, ów kochany bank zaproponowa³ mi wyp³atê jakiej¶ symbolicznej kwotki, na tzw. waciki. Musia³am stawiæ siê w s±dzie (moja pierwsza sprawa) aby walczyæ o swoje. Dosta³am nawet adwokata. Najlepsze by³o, ¿e s±d nie przes³uchiwa³ przedstawiciela Banku dlaczego nie chc± mi wyp³aciæ pieni±¿ków zgromadzonych przez moich rodziców, ale mnie. Pyta³ m.in. o z czego siê utrzymuj± moi rodzice, gdzie pracuje mój tata, gdzie moja mama ile zarabiaj± (acha, nie mówimy tu o milionach, czy dziesi±tkach tysiêcy - rodzicom uda³o siê od³o¿yæ z waloryzacj± przez te 18 lat na czysto nieca³e 8 tys z³otych). Na co zamierzam przeznaczyæ dan± kwotê, co planuje za ni± kupiæ, czy mo¿e nadal nie chce odk³adaæ w danym banku na konto oszczêdno¶ciowe. Fakt faktem, w koñcu wyp³acili. ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Pytam bo w³a¶nie, tam gdzie wam ju¿ opowiada³am wcze¶niej kupi³am sobie malinki po 4 z³ za kilogram, a u mnie na ryneczku kosztuj± 6,50 za 250 gr. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
Co radz±, masz siê ca³y czas mêczyæ bo wrodzone? A rehabilitacja, sanatorium, masa¿e, lasery ?
![]() |
#3307 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie gratuluje tych kilometrów, zarówno biegowych jak i rowerowych! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluje, z ud/pupy w szczególno¶ci widaæ duuuu¿± ró¿nicê, zazdroszczê tyle godzin æwiczeñ, ja wiecznie nie mam czasu, choæ wiem ¿e to tylko wymówki moje ![]() Ma³o piszê, du¿o Was czytam, cieszê siê ¿e w koñcu trochê wiêcej by³o do czytania. Sama niezbyt siê trzymam dietowo, teraz znów po wyje¼dzie po³ kilo w góre, ale co siê dziwiæ jak piwko wieczorami (nie jedno), czipsy i pizza robi± swoje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3310 | |||||||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
Ach, zazdroszczê Ci tej wagi, jak ja bym ju¿ chcia³a zej¶æ poni¿ej 70!! Nie wspominaj±c ju¿ o tym, ¿e mi siê☠marzy zej¶æ ju¿ z pola nadwagi ... My¶la³am, ¿e do tej pory to ju¿ bêdê bliziutko wymarzonej wagi ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
W³a¶nie te¿ mi obiadów porz±dnych u Malinki brakuje. Ka¿dy jad³ospis jest warty pisania tutaj! Nawet po to, ¿eby samemu kontrolowaæ i dowiadywaæ siê o b³êdach, których nie jeste¶my ¶wiadome ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() A jajecznicy z ogórkami jeszcze nigdy nie jad³am ![]() Szkoda, ¿e nie lubiê ryb i wiêkszo¶ci nabia³u, bo ³atwo z tych rzeczy zdrowe posi³ki skomponowaæ ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() Przyda³yby mi siê takie przek±ski, ale ja chcê jak najbardziej eliminowaæ rzeczy przetworzone, wêglowodany, zbo¿a, ehh, nie jest to takie proste ![]() Czasem siê zastanawiam jak ¿yj± tacy weganie na przyk³ad, bo dla mnie samo jedzenie rzeczy nieprzetworzonych siê wydaje ma³o realne ... ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() A w zasadzie jest ³atwiej - wcze¶niej mo¿na zrobiæ zakupy, mo¿na wiêkszo¶æ rzeczy przygotowaæ ... Chyba trzeba siê☠bêdzie solidnie za takie plany zabraæ faktycznie!! Pewnie, ¿e wprowadzisz. Podziel siê koniecznie co tam wymy¶lisz! ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() Fajnie mieæ takie sportowe ¿ycie ![]() A kwasy to w domu czy u kosmetyczki? Dziwne, ¿e a¿ tak siê☠³uszczysz ... Cytat:
![]() [quote] Co do ludzi którzy robi± sobie krzywdê to mam ich w nosie. Serio, w dobie internetu, forów takich jak Wiza¿ ka¿dy, za przeproszeniem, najtêpszy z debili mo¿e siê dowiedzieæ co gdzie i jakie powoduje szkody. Ludzie s± leniwi - doros³ych mi nie jest szkoda. Naprawdê, nazwijcie mnie z³± osob±, ale ja nie mam nic do firm które na ludzkiej g³upocie zarabiaj±. Prawie wszystkich takich "przekrêtów" da siê unikn±æ przez piêæ minut pomy¶lenia i sprawdzenia danych. Jasne, ka¿demu siê zdarza pomyliæ ale niech potem nie narzeka, ¿e wszystko jest z³e, straszne. No jest. Zawsze by³o. I jako¶ ludzie pó³ wieku temu rzadziej dawali siê nabieraæ na ró¿ne tricki. I Zamiast kampanii u¶wiadamiania spo³eczeñstwa powinni¶my prowadziæ kampaniê zmuszania ludzi do logicznego my¶lenia. A ja sama jestem idiotk± w tej kwestii, dlatego tak swobodnie mówiê - mnie naci±gnê³o nasze pañstwo - ale czy na pewno? Musia³am zap³aciæ prawie 4 tysi±ce kary za to, ¿e mój dziadek z³o¿y³ za mnie ¼le wype³nione zeznanie podatkowe. On przeklina jakie z³e czasy, a ja jestem z³a tylko na siebie - bo pozwoli³am, ¿eby kto¶ siê czym¶ za mnie zaj±³. A wystarczy³oby, ¿ebym poszuka³a w necie. Sprawa dawno za mn±, zap³acone oczywi¶cie przez dziadka - ale co by by³o gdyby to wysz³o za 8 lat? Przyk³ad mo¿e ma³o ma wspólnego z fastfoodami na pierwszy rzut oka, ale pomy¶lcie - jak wiele osób zmaga siê z chorobami uk³adów najró¿niejszych, z oty³o¶ci± i jej nastêpstwami, potem - ile z nich idzie na dietê zero kalorii bo us³ysza³ na tvn style ze tak jest ok? A wystarczy po¶wiêciæ parê godzin na lekturê na sfd, kfd, na wizazu, na wielu innych forach. Przecie¿ zrzucanie wagi, zdrowie - to wszystko jest proste! to jest matematyka, tu dasz mniej tego to tu ci zejdzie i bêdziesz na minusie. Chaotycznie napisa³am strasznie bo to dla mnie emocjonuj±cy temat ale koniec koñców powiem kontrowersyjnie - nic nas nie zabija tak, jak nasz w³asna g³upota. No niby tak, ale wiesz, ja np. sobie zrobi³am krzywdê jako dziecko uzale¿niaj±c siê☠od coli (moi rodzice nie mieli o tym pojêcia, bo w domu siê takich rzeczy nie pi³o), jako nastolatka próbuj±c g³odówek albo diet typu Dukan czy po prostu my¶l±c, ¿e jem zdrowo, a jedz±c stanowczo za ma³o. I kurde, ca³y internet tr±bi³, jaka to dieta dukana fajna i zdrowa, sk±d mog³am wtedy wiedzieæ ![]() Zamiast pierdo³owatych przedmiotów w szkole typu "podstawy przedsiêbiorczo¶ci" (które nic nie wnosi³y) powinno byæ co¶ o zdrowiu jednak, ¿eby cz³owiek by³ u¶wiadamiany. Ca³e szczê¶cie, ¿e ja siê wcze¶nie zaczê³am interesowaæ zdrowym trybem ¿ycia, bo na wszystkich kolorowych gazetkach i wiedzy dostêpnej wtedy w internecie to daleko bym nie zajecha³a ![]() Ale prawda, ¿e czêsto wiemy, a nie robimy, albo próbujemy na skróty, wyrêczamy siê kim¶ itd. i kiepsko na tym wychodzimy. W³asna g³upota, lenistwo i prokrastynacja to nasi najgorsi wrogowie ![]() Cytat:
![]() uuu to jest w³a¶nie ta jedna jedyna rzecz, której nie lubiê w je¼dzie na rowerze. Zawsze ty³ek boli ![]() ![]() Ale! Za to posz³am dzisiaj na rolki i poje¼dzi³am ponad 45minut. Jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
No i te¿ jest inna sprawa, ¿e czêsto wiemy, co powinni¶my robiæ czy je¶æ czy piæ, a pozostajemy przy starych przyzwyczajeniach. To te¿ ciê¿ka kwestia ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-08-22 o 22:24 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3311 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A co z wag± do tabelki? ![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Aktualna tabelka ju¿ jest w pierwszym po¶cie Zaczarowana_Truskawka bebemwls LadyDagaMilon jagoodka21 Bella2212 nie pojawi³y¶cie siê znowu w tabelce. Z nowych niestety nikt nie zosta³. Mooonik oczywi¶cie na Twoj± wagê czekamy w przysz³ym tygodniu, ¿eby¶ ju¿ w tabelce zosta³a ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-08-22 o 22:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3312 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Jak to nikt nie zosta³...?!
A JA???!!! No chyba, ¿e ju¿ za star± uchodzê. ![]() ![]() Sprawd¼ tu: http://www.jadlonomia.com/ Jako zdeklarowany miêso¿erca buszuj±c po tym blogu my¶lê, ¿e mo¿e jednak da³abym radê ![]() Na targu: 6 - 7 z³ za ma³y pojemniczek ok 200/250 g. Ja kupi³am wczoraj 15 kg na wsi, gospodarka daleko od jakiejkolwiek drogi, w polach pod lasem, ¶wie¿o zbierane za 9 z³. Ale jakie piêkne!!! W³a¶nie soki robiê. Po ca³ym domu roznosi siê taki cudowny zapach malin, ¿e tylko czekam, a¿ córka siê obudzi - uwielbia maliny ![]() Cytat:
![]() Dziewczêta, z umiarem! Diata z umiarem i sport te¿ z umiarem ![]() Ostra niewydolno¶æ nerek. Szpital, oddzia³ nefrologii i dializy. Oczywi¶cie niewydolno¶æ nie wziê³a siê znik±d - 36 tc, odklejenie ³o¿yska, krwotok. Podobno by³am na granicy prze¿ycia. Wtedy by³o mi wszystko jedno. Straci³am moje Maleñstwo, chcia³am do niej... Pad³y nerki, hematokryt spad³ do 24. W wyniku obkurczenia ¿y³ 3 anestezjologów nie by³o w stanie przez dwie godziny wbiæ ig³y do HD w têtnicê szyjn±, nawet pod USG. Kilkadziesi±t nak³uæ. Podobno nie zdarzy³o siê im jeszcze nigdy. Z ig³± w pachwinie nie wolno mi by³o wstawaæ, ¿eby jej nie z³amaæ. Pielêgniarki mia³y przychodziæ mnie umyæ raz dziennie, i robi³y to tak, ¿e m±¿ im podziêkowa³ i sam to robi³. A najgorsza i tak by³a psychika. Nie mog³am siê pozbieraæ. Do ¿ycia zbiera³am siê przez kolejne miesi±ce. Gdyby nie m±¿ i starsza córka... Ach, szkoda gadaæ ![]()
womendontcry ----98-97-96-95-94-93-92-91-90- 89-88-87-86-85-84-83-82-81-80- 79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70- 69-68-67-66-65 Edytowane przez womendontcry Czas edycji: 2014-08-23 o 09:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Zakorzenienie
|
Ja ci bardzo wspó³czujê. Nie powiem, ¿e wiem co czujesz, ale wyobra¿am sobie jak du¿y musia³ to byæ ból
![]()
![]() |
#3314 | |||
Zakorzenienie
|
dzieñ dobry
![]() znowu s³oñce i a¿ przyjemnie wstaæ ![]() wczoraj mia³am ca³kiem dobry dzieñ, nie wpad³o ponad program nic. Tylko wieczorem napi³am siê po³ówki grzañca. M±¿ mi zrobi³ na rozgrzanie. U Was wieczory te¿ takie zimne ju¿? ![]() dziêki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3315 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Dziêki, dziewczyny.
To by³o 4 lata temu, a wci±¿ boli... Ale w miêdzyczasie urodzi³am synka, i ból trochê zel¿a³. A schudn±æ chcê przede wszystkim dla moich dzieci - zdrowa mama to d³u¿ej ¿yj±ca mama ![]() Rany okropnie to zabrzmia³o, ale wiecie o co chodzi ![]()
#3316 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- [QUOTE=Melonade;47820432]A jesz w domu czy poza? Ach, zazdroszczê Ci tej wagi, jak ja bym ju¿ chcia³a zej¶æ poni¿ej 70!! Nie wspominaj±c ju¿ o tym, ¿e mi siê☠marzy zej¶æ ju¿ z pola nadwagi ... My¶la³am, ¿e do tej pory to ju¿ bêdê bliziutko wymarzonej wagi ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Ciesz siê, ¿e tylko 1kg Ci przybywa, mi czêsto przybywaj± 3, a minimum to tak 1,8 :/ W³a¶nie te¿ mi obiadów porz±dnych u Malinki brakuje. Ka¿dy jad³ospis jest warty pisania tutaj! Nawet po to, ¿eby samemu kontrolowaæ i dowiadywaæ siê o b³êdach, których nie jeste¶my ¶wiadome ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Bardzo ³adny jad³ospis ![]() A jajecznicy z ogórkami jeszcze nigdy nie jad³am ![]() Szkoda, ¿e nie lubiê ryb i wiêkszo¶ci nabia³u, bo ³atwo z tych rzeczy zdrowe posi³ki skomponowaæ ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- No to ![]() Przyda³yby mi siê takie przek±ski, ale ja chcê jak najbardziej eliminowaæ rzeczy przetworzone, wêglowodany, zbo¿a, ehh, nie jest to takie proste ![]() Czasem siê zastanawiam jak ¿yj± tacy weganie na przyk³ad, bo dla mnie samo jedzenie rzeczy nieprzetworzonych siê wydaje ma³o realne ... ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Te¿☠bym chcia³a, ale zawsze mi to jako¶ nie wychodzi ![]() A w zasadzie jest ³atwiej - wcze¶niej mo¿na zrobiæ zakupy, mo¿na wiêkszo¶æ rzeczy przygotowaæ ... Chyba trzeba siê☠bêdzie solidnie za takie plany zabraæ faktycznie!! Pewnie, ¿e wprowadzisz. Podziel siê koniecznie co tam wymy¶lisz! ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Aa, to jak dasz radê to ok ![]() Fajnie mieæ takie sportowe ¿ycie ![]() A kwasy to w domu czy u kosmetyczki? Dziwne, ¿e a¿ tak siê☠³uszczysz ... Ja czasem siê tak czujê,☠jak wychodzê w tragicznym stanie do sklepu. Tzn. mam wra¿enie,☠¿e straszê okoliczn± m³odzie¿. No ale có¿. Jak jestem bardzo zajêta i siedzê w domu, wychodzê tylko na 5 minut to nie bêdê fryzury i makija¿u robiæ ![]() Cytat:
Ja te¿ jako dziecko sobie narobi³am krzywdy, ale te akurat traktujê jako cenne nauki - chociazby w³osy zniszczy³am kiedy¶ prostownic± i od tego czasu nawet suszark± nie dotykam ![]() Nawet jakby taki przedmiot by³ w szkole to nic by nie wniós³ i by³by zapewne kolejn± po¿ywk± dla reklamuj±cych siê w podrêcznikach speców od diet, æwiczeñ, tabletek i innych tego typu wynalazków ;p a uczy³aby pewnie osoba tak wykwalifikowana jak ci co zachwalaj± dietê Dukana ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3317 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chodzi³o mi o osoby, które zosta³y dodane tydzieñ/dwa temu i jeszcze siê w normalnej tabelce nie pojawi³y. Niestety ¿adna z tych osób nie poda³a ju¿ wiêcej wagi do tabelki. Cytat:
Bardziej chodzi o takie "codzienne" ¿ycie. Wyj¶cie na imprezê czy do pubu, kilkudniowy pobyt u znajomych itp. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]() Oczywi¶cie ja te¿ te rzeczy traktujê jako cenne nauki, ale mimo wszystko mo¿na by³o nie zaczynaæ albo skoñczyæ z tym wcze¶niej, a takich np . rozregulowanych hormonów to ju¿ siê tak ³atwo nie leczy (szczególnie bez tabletek ze sztucznymi hormonami), tak¿e wiesz, niby lekcja jest, ale jakim kosztem. Owszem, mog³o byæ znacznie gorzej, ale ¿a³ujê, ¿e by³am na tyle g³upia i ju¿. I tak i nie, mo¿e gdyby w ramach biologii by³y takie podstawy ... nie chodzi o reklamowanie diet, ale ¿eby ju¿ wcze¶nie dzieci sobie zdawa³y sprawê z tego co siê znajduje we wspó³czesnym jedzeniu, jaki to ma wp³yw na organizm albo jakie jest zapotrzebowanie poszczególnych sk³adników i jak je mo¿na dostarczyæ ... ale tak, wszyscy wiemy, ¿e wprowadzanie przedmiotów w szkole akurat niewiele daje ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Co tu tak cicho? ![]()
![]() |
#3318 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 192
|
Cze¶æ
![]() Przepraszam, ¿e mnie nie by³o ![]() Jestem chora, mam anginê. Teraz trochê lepiej siê czujê, ale prawie ca³y tydzieñ mia³am wyjêty z ¿yciorysu. Postanowi³am siê wa¿yæ raz w miesi±cu ![]() Mam nadziejê, ¿e mimo to mogê dalej udzielaæ siê w w±tku? ![]() Chcê siê wa¿yæ pierwszego dnia w danym miesi±cu ![]() Co u Was? ![]() U mnie jest zimno, ale cieszê siê ![]() W koñcu mo¿na trochê odpocz±æ od tych upa³ów ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
a tu mi kaktus jedzie, prawda? Wcale nie s± oszu¶ci. Nie bêdzie wysy³aæ esemesów za pierdyliard z³otych i za esemes mo¿na ¶ci±gn±æ porz±dne æwiczenia. taaaa.
Zg³aszam kole¿ankê, poniewa¿ napisa³a 4 wiadomo¶ci i wszystkie takie same. Ja cwiczê, krêgos³up, brzuch nic nie boli. Pogoda paskudna i na twarzy mam rumieñ. Modlê sie tylko aby nie by³o to co my¶lê....
![]() |
#3320 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja wolê upa³y ni¿ deszcz, szarobur± pogodê i zimno :/. Jest sierpieñ, powinno jeszcze byæ s³oñce ... Ju¿ zaczynam my¶leæ o depresji zwi±zanej z zim± ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Reklama na wiza¿u jest p³atna.
![]() |
#3321 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, przez z³± organizacjê brakuje mi czasu na obiady na tygodniu. Wymy¶li³am, ¿e dzisiaj ugotuje sobie gar lecza (du¿o, du¿o warzyw) popakujê w s³oiczki i na tydzieñ do pracy bêdê mia³a. Jeden ciep³y warto¶ciowy posi³ek w ci±gu dnia przynajmniej bêdzie. ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Moje sportowe wyczyny minionego tygodnia: ¶roda godzinny spacer czwartek 1/2 godz spaceru pi±tek 1/2 godz roweru niedziela 15 minut dywanówki ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Zrobi³a¶ ju¿ te badania?
![]() |
#3322 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny albo zmala³am (do¶wiadczenia ¿yciowe mnie przygniot³y) albo T¯ ma zepsut± miarkê, wysz³o mi wzrostu 158. Jak bêdê u jakiego¶ lekarza muszê siê zmierzyæ.
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Gdzie poucieka³y¶cie ? Ja uciekam na weekendy, Wy uciekacie w poniedzia³ki ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Hej, co¶ pesymizmem mi tu zalatuje. Jeszcze mamy lato, przed nami kolorowa jesieñ i dopiero zima. Uprasza siê o nie my¶lenie o depresji zwi±zanej z zim±. ![]()
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny, czy kiedykolwiek przyda³a Wam siê do czego¶ wiedza z budowy pantofelka, rozmna¿ania ukwia³ów, budowa kielicha kwiatowego? Bo tego i wielu innych bzdur uczy szko³a. A przyda³aby siê Wam wiedza z rodzaju ¶rodków anty, ich wad i zalet, skuteczno¶ci? Przyda³a Wam siê wiedza na temat gleb na ¶wiecie w jakim pañstwie jakie, kotliny ¶wiata, po co by³o to wkuwaæ. Wola³abym o szkodliwo¶ci czipsów, napoi gazowanych, zdrowym od¿ywianiu. Dopóki program szkolny bêdzie obejmowa³ nikomu niepotrzebne bzdety, a nie uczy³ warto¶ciowych i u¿ytecznych rzeczy, dopóty miernoty bêd± z tych szkó³ wychodzi³y. A do tego sklepiki szkolne pe³ne kolorowej chemii. ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Super to jest nas dwie ![]()
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nawet okey tzn wagê trzymam o dziwo bo weekend u rodziców by³ obfity w ró¿ne grzeszki ![]() na rowerze przejecha³am 110km biega³am niestety tylko raz - 4,35km |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zadomowienie
|
Podziwiam Ciê z Twoim zaanga¿owanie,
Ja rozmy¶lam, czy by siê na aerobic nie zapisaæ od wrze¶nia. Jak rzuci³am mojemu T¯, ¿e chcia³abym - to od razu otrzyma³am odpowiedz: " a kiedy zamierzasz znale¼æ na to czas" czujê siê zaszufladkowana jako s³u¿±ca moich domowników. Jak tak, to mam za du¿o obowi±zków aby znale¼æ czas na przyjemno¶ci, a jak mówiê ¿e siê nie wyrabiam i proszê o pomoc to mam wyrzut " a co ty takiego robisz, nic".
#3327 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Malinko gdzie to lato?! U nas wczoraj nie wiem czy by³o 5st. M³od± musia³am w czapkê ubraæ. W sierpniu!! Gdzie w marcu chodzi³a bez ju¿... Nurku te 110 za jednym zamachem przejecha³a¶? Wooow ![]() u mnie nowy tydzieñ z nowym postanowieniem poprawy. Oby tym razem siê uda³o. Posi³ki zaplanowane, æwiczenia te¿. Oby to zrealizowaæ ![]()
#3328 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mi hormony trzasnê³y same z siebie i to prawdopodobnie gdzie¶ oko³o mojego 10 roku ¿ycia. Nie mogê siê doczekaæ wizyty u lekarza. Ja tam jestem zdania ¿e jak co¶ ma siê naprawdê spieprzyæ to siê spieprzy, chyba ¿e w porê zauwa¿ymy ¿e podupada. Nie mówiê ¿eby machn±æ rêk±, ale nie zadrêczaæ siê. A ja dzi¶ mam nerwa bo posz³o mi co¶ w rowerku stacjonarnym. Piêtna¶cie minut dzi¶ pojezdzilam. Lepsze to ni¿ nic. Ale od razu wyrzuty sumienia kosmiczne. Do jutra powinien byæ sprawny bo ju¿ go dziadzia wzi±³ na warsztat ![]() Z kwasami mam artrederm ten silniejszy, podprowadzi³am dziadkowi bo dosta³ na jakie¶ kurzajki. S³abszy kiedy¶ mia³am i na moj± siermiê¿n± twarz nie dzia³a³ a tego w³a¶nie nie mog³am siê doprosiæ bo na pewno zaszkodzi. Tyle ¿e smrujê tydzieñ i nigdy nie mia³am takiej piêknej cery. Tyle, ¿e schodzi skóra ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Anastazja24 dziêkujê ¿e pomagasz wpisaæ Wiza¿owi swoj± agencjê na listê spamerów ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-08-25 o 11:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym razem nie to suma km z ostatniego tygodnia ![]() Aamidale a ile obecnie wa¿ysz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Malinko, nikomu na ¶wiecie nie zale¿y ¿eby ludzie byli przymusowo edukowani w istotnych kwestiach. Po³owa przemys³u by upad³a ![]() ¯e ze sklepików szkolnych powinni wycofaæ ¶mieciowe jedzenie te¿ siê zgadzam. Albo wyrównaæ ceny, jakie¶ ma³e czipsy u mnie w LO by³y za 1,50 a bu³ka z ró¿no¶ciami za ponad 5. A niestety tam nie chodzi³y bogate dzieciaki. Pewnie ¿e wiedza mi siê nie przyda³a do niczego. Tak jak na wf-ie dziewczyny powinny mieæ mo¿liwo¶æ aerobiku czy fitnessu - mia³am w liceum i pani wuefistka dalej mog³a plotkowaæ, a nie bieganie dooko³a boiska po piêæ tysiêcy okr±¿eñ co jest nudne i idiotyczne. A jak ju¿ ka¿± biegaæ to niech ucz± prawid³owego oddechu podczas takiego wysi³ku - ja by³am dzieckiem bardzo aktywnym fizycznie a po takich bieganych wuefach potrafi³am zemdleæ czy dostaæ krwotoku [oskar¿ono mnie o udawanie...]. Ja tam siê nie dziwie dzieciakom ¿e nie chc± chodziæ na wf bo ja wiem jak on wygl±da.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.