|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Moja babcia i jej siostry nosiły włosy do kolan w latach szkoły średniej. Nie ścinały bo jak to czasy lekko powojenne ich tata nie pozwalał im ich ściąć. Wszystkie miały piękne, grube, czarne jak kruk warkocze
Ja sama uwielbiam długie włosy (takie do talii) ale muszą być zadbane, w sumie każde włosy muszą być zadbane to i ładne będą, ale z długich można robić wiele fajnych fryzur
|
#572 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie lubie jak czlowiek z wlosami nic nie robi. Czy dlugie czy krotkie jak calosc ogranicza sie do umycia ich raz na kilka dni to dlugosc tu nic nie pomoze. Z takich osob na codzien znam tylko trzy ktore nic nie robiac z wlosami maja je bardzo ladne bo naturalnie sie ukladaja. Jedna dziewczyna ma krecone inwystarczy jak umyje z odzywka i ma piekny skret wiec nie bawi sie z nimi. Dwie pozostale maja sciete na prosto dlugie proste jak drut wlosy ktore tez wyjatkowo ladnie sie ukladaja gdy sie z nimi nic mie roni. Reszta moich kolezanek nie ma takiego szczescia.
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzeniona
|
I tak z tego wszystkiego najlepsi są fryzjerzy, bo dla niektórych półdługie zaczynają się w momencie, kiedy włosy sięgają za ucho
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nienawidze fryzjerow, chciałabym kiedyś znaleźć takiego świetnego, tylko nie będę testować na moichw łosach więc ciężko...
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz krótkie włosy, mniej więcej tak wyglądające:
![]() obcinałam z takich za łopatki, bo już nie dawałam sobie z nimi rady. Czuję się super w takiej fryzurze, dużo osób mi mówi, że to najlepszy z moich wszystkich stylów a było ich trochę lubię się też w takiej długości: ![]() Ale wolę jednak krótsze. Z długimi miałam ten problem, że nie umiem robić fryzur, a krótkie mam super, bo same się układają ładnie, nie lubię godzin spędzać przed lustrem, więc jest mi to na ręke. Brakuje mi jedynie możliwości wiązania kucyka
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
http://podroze.onet.pl/aktualnosci/w...okalipsa/v85xp apokalipsa,nieznany wirus wtf
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-08-25 o 13:23 |
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Znam dziewczyny, którym świetnie w takich włosach, niektóre to nawet mają tak, że ścinaja tak jakby "na mnicha' i i tak dobrze wyglądają :d
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzeniona
|
Zazdroszczę, świetna fryzurka! Ja niestety mam odwrotnie - z krótkimi włosami to u mnie skaranie boskie, bo się kręcą i falują, dopiero jak sięgają ramion to się układają fajnie i oprócz umycia niewiele muszę z nimi robić.
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#585 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała takie krótkie włosy, do połowy szyi może, ale wydaje mi się, że z moją okrągłą twarzą to nie będzie dobrze wyglądało
Fryzjerka mi nawet nie chciała obciąć do ramion, bo mówiła, że to mi bardzo pogrubi twarz
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale męczyło mnie to mycie codziennie, teraz mam włosy jak na drugim zdjęciu, tylko trochę dłuższe na dole (odrastają mi z krótkich, więc mam warstwy) I takie włosy są ok. Można związać w kucyk, można spiąć, można zostawić rozpiżdżone i jest wygodnie.
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie jak zapuszczałam, to się bałam do fryzjera iść a tak to włosy nie ręka w końcu. asymetryczny bob |
|
|
|
|
#589 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Włosy tylko myje, ewentualnie na wyjście susze suszarką na szczotce (ale tylko przód bo potem cierpliwość mi się kończy |
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzeniona
|
Moja koleżanka z włosów do połowy pleców obcięła na takie przed ramiona, wszyscy jej odradzali, że ma takie piękne włosy, a wygląda cudownie! Ja obecnie jestem na etapie wiecznego zapuszczania, ale nigdy nie chcę mieć dłuższych niż za linię stanika, bo mnie szlag trafia
Najlepiej się czuję i układają mi się, kiedy są takiej długości:
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, widzę, że nie tylko ja za gęsta na takie wymyślne fryzury. Do tego jeszcze włosy mi się wykręcają i musiałabym prostować do każdej asymetrycznej fryzury.
|
|
#592 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dla mnie do ramion też zaliczają się do krótkich. Średnie to do stanika i takie teraz mam
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba większość kobiet wygląda lepiej w takich półdługich włosach niż w takich do pasa czy gorzej
Nie podoba mi się ta moda, która panuje wśród włosomaniaczek na włosy zakrywające tyłek. Tylko w nielicznych przypadkach to dobrze wygląda. Ja nie jestem fanką ściany włosów zakrywającej całe plecy, która przytłacza figurę właścicielki i jej twarz.I nie ma znaczenia, jak bardzo te włosy są wycackane, wypielęgnowane i nabłyszczone, jak nie mają kształtu, to tak średnio to wygląda. |
|
|
|
#594 | |
|
beach please
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie moda robiona przez polaków,anglików też na polanie się wodą chyba nieznając celu.No,ale trzeba na fejbuniu dać filmik jak się głowe polało wodą z lodem.Dziwi mnie to co wyżej napisałam.
A ten filmik,no cóż dostać w głowe z wiadra. http://www.pudelek.tv/video/NAJGORSZ...sie-woda-6460/ http://www.pudelek.tv/video/Krupa-ob...W-BIKINI-6448/ Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-08-25 o 14:01 |
|
|
|
#596 |
|
Konto usunięte
|
dziwi mnie ze karinio chyba niedawno odkryla filmiki w internecie bo wrzuca tu ich kilkanascie dziennie ;p
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
drabina mnie dziwi twój dziw :P
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Boże jak mnie dziwi dziś pogoda,deszczowa. Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-08-25 o 14:14 Powód: edycja edycja i jescze raz edycja,eee |
|
|
|
#598 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też tylko mycie wystarcza. Nie ważne co bym zrobiła z włosami zawsze wyglądają tak samo.
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie ze dzisiaj tak nerwowo na wizazu,chyba się @ pokrywają i każda na każdą najezdza :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:58.

Jeśli dla kogoś to nie są długie, a półdługie czy średniej długości, to rozumiem doskonale, ale krótkie? To jakie w takim razie są do brody? 

a było ich trochę 

Fryzjerka mi nawet nie chciała obciąć do ramion, bo mówiła, że to mi bardzo pogrubi twarz
Nie podoba mi się ta moda, która panuje wśród włosomaniaczek na włosy zakrywające tyłek. Tylko w nielicznych przypadkach to dobrze wygląda. Ja nie jestem fanką ściany włosów zakrywającej całe plecy, która przytłacza figurę właścicielki i jej twarz.