|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Widzę, że nie załapałaś mojej subtelnej instrukcji jak znaleźć ankietę, więc powtórzę, że znajdziesz ją na blogu. W tym celu musisz wejść na mojego bloga. Możesz klikąć w link w moim podpisie, albo na przykład w ten link do mojego bloga.
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;47857334]Zjadłabym kanapkę z szynką i pomidorem. Dasz tutorial? Może być na blogu.[/QUOTE] Jestem w trakcie tworzenia DIY do kanapki z szynką i pomidorem, obecnie zbieram opinie i czytam literaturę naukową na ten temat |
|
|
|
#662 | ||
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2014-08-25 o 21:37 |
||
|
|
|
#663 |
|
Konto usunięte
|
Co gorsza, taką metodę promocji bloga jak takasobie stosuje coraz więcej bardzo miernych blogerek. Raz dałam się nabrać. Miał być artykuł na temat zgubnego włosomaniactwa jak zasugerowała autorka pod czyimś wpisem na ten temat. Oczywiście zareklamowała go jakoś tak: "ostatnio pisałam na ten sam temat. Chyba musiałam urazić włosomaniaczki bo niezłą burzę wywołałam".
Naprawdę było o dupie Maryni i nawet ani jednego komentarza. Gdzie ta burza? Gdzie te hordy rozwścieczonych blogerek? Jeden wielki bełkot. Nic nie zrozmiałam. Niby o włosach, niby oczymś innym. Kupy się nie trzymało. Kto mi odda moje 3 minuty? |
|
|
|
#664 |
|
Konto usunięte
|
Wypowiedziałam się na temat, nie wyskoczyłam z tym tak o, by polecić bloga. I nie uważam, by mój blog był mierny. Ale jak już go tak krytykujesz, to może uargumentuj swoje zdanie, bo bezmyślnie oceniać każdy głupi potrafi. Gorzej z argumentacją.
|
|
|
|
#665 |
|
Konto usunięte
|
Wskaż mi gdzie napisałam DOKŁADNIE, że twój blog jest mierny? Schlebiasz sobie. Nawet na niego nie weszłam. Opisuję jedynie taktykę stosowaną przez ciebie, którą zauważyłam niedawno u wielu słabych blogerek.
|
|
|
|
#666 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#667 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
Ja planuje wspis o oknach i nie mam zadnej ankiety, ale specjalnie dla moich czytelnikow przygotuje insta-mix i bede chciala sie dowiedziec, ktore ujecie nieba podoba im sie najbardziej.
Dziwi mnie, ze nie mam 60 tys. na Nissana Juke'a ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ja planuje wspis o oknach i nie mam zadnej ankiety, ale specjalnie dla moich czytelnikow przygotuje insta-mix i bede chciala sie dowiedziec, ktore ujecie nieba podoba im sie najbardziej. Dziwi mnie, ze nie mam 60 tys. na Nissana Juke'a
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Dziewczyny, mój facet mnie zdradza, co robić? - Zapraszam na mojego bloga, napisałam nową notkę o zdradzie. Niedługo mam wesele i szukam sukienki. - Właśnie opisałam w nowej notce na blogu propozycje sukienek wieczorowych. Dziewczyny, co myślicie o jedzeniu szynki na kolację? - Na moim blogu test szynek. Zapraszam! |
|
|
|
|
#670 |
|
Konto usunięte
|
Nieprawda. Zawsze piszę na temat, ale by nie pisać zaraz całej ściany tekstu to do większej ilości informacji odsyłam na bloga. Jedynie raz odesłałam do bloga tak o, bez wypowiedzi na temat, właśnie wtedy co dostałam bana. A tutaj nawet nie polecałam bloga. Dobrze wiem, że w tym wątku siedzą głównie moje hejterki. Po prostu napisałam, że ostatnio interesuję się tematem opalenizny w świadomości społecznej czego odzwierciedleniem jest m.in. ta ankieta. Masa osób zakłada specjalnie nowe wątki dla ankiety, a ja raptem w jednym poście, w wątku typowo spamowym i trollowym coś tylko napomknęłam, w dodatku na temat bo bodaj Drabineczka zaczęła o opaleniźnie.
|
|
|
|
#671 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj linka, sorry jeśli już był, a ja głupia nie zauważyłam. ![]() Chyba tylko Ty uważasz, że Twój marketing jest subtelny i naturalny. Przyjmij do wiadomości: Nas. To. Wkurza. Robisz to za często, żeby kogokolwiek nabrać, więc daj sobie spokój i spamuj gdzie indziej.
|
|
#674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Dopiero było o ciastach i stewii, a ona nic. "A propos ciast, stewii, cukru, słodkich rzeczy. To ciekawe zagadnienie. Akurat u mnie na blogu: Good & DeLish Premium German Milk chocolate with hazelnut mousse. Polecam. Ciekawe zagadnienie. U mnie na blogu." Edytowane przez coffee Czas edycji: 2014-08-25 o 22:05 |
|
|
|
|
#676 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() czy to? ![]() Odnośniki do blogów z odpowiedziami przejrzę jutro, teraz idę spać Dobranoc
|
|
|
|
|
#678 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#679 |
|
Konto usunięte
|
Co innego napisać, że mój marketing jest mierny, a co innego blog. A ona napisała, że blog. Nie lubię słowa hejterstwo, ale akurat do wielu aktywnych użytkowniczek tego wątku pasuje idealnie bo zaglądam tu regularnie i jak mnie nie ma na tapecie to zawsze i tak znajdziecie sobie byle powód do hejtowania kogokolwiek i czegokolwiek, bez sensu, bez argumentów, byle pisać. Wejść tu to jak w paszczę lwa.
|
|
|
|
#680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#681 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#682 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Hejtering lvl master.
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Choco, ja bym dała coś w tym stylu:
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie, ze nie wiem co to stewia. Jak oglądałam Breaking Bad to tam jakaś babka wsypywała to do kubka, więc domyślam się, że to jakiś rodzaj cukru, słodzik. |
|
|
|
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem. Z pisaniem nie masz problemów. Ważne jest, żeby notatki były czytelne.
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spam =/= off-top No, skończy się jak z klubami wymiany danych. :/
|
|
#689 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś powinien wrzucić hejtowanie takiejsobie i jej bloga do listy w pierwszym poście tak btw
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

.

Dobranoc