|
|
#2971 | |
|
Imperatorowa Undi I
|
Dot.: Ambitne wizażanki część V
Dziękuję
![]() Cytat:
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Mi pomogła, teraz długo nic nie robiłam i urosły dłuuugie, ale wiesz- ktoś pochwalił i ☠☠☠s, połamały się xd
|
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Eh zapomniałam modemu z domu. To się na necie nasiedze.
Trzymajcie kciuki. Żebym dała jutro rade eh Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz rade kciuki juz nastawione ! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ależ nam się ruch na wątku robi
![]() Cytat:
![]() No ale to prawda jest ![]() Ostatnio coraz gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Też ją piętnuję, moje paznokcie płakały i aż parzyły :P Chociaż jest tańsza od Sally i wielu osobom pomaga
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co. . . Nie sądziłam, że to takie trudne będzie. . . I gdyby nie to, ze za urlop dostane sporą kase to bym brała odrazu.
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiałam czemu nikt nie pisze na wątku... a okazało się, że przypadkowo wyłączyłam subskrypcję
|
#2979 | |||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
też o niej słyszałam dobre słowa, ale kurcze boję się zaryzykować Głupotkujesz, wiesz? ![]() Cytat:
Dasz radę!!! Cytat:
jak tam u Ciebie?
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem nieźle się trzymam
niedługo będzie miesiąc i jakoś leci a w tym momencie jestem na etapie, że zniechęciłam się do niego totalnie i całkowicie, obrzydziłam go sama sobie racjonalnym myśleniem i trochę żałuję, że sama nie skończyłam tego jak mam być szczera to jest dużo lepiej niż przypuszczałam, że będzie, no ale zobaczymy jak będzie jak będę musiała go widywać na uczelni bo część zajęć mamy wspólnych i należy do tej samej organizacji studenckiej po prostu krótka piłka - z dzieciakami nie warto być w związku...a tak to pofarbowałam kłaki (zdjęcie w albumie motywacyjnie a jutro przyjeżdża nowa kuchnia z PIEKARNIKIEM :P bede miała piekarnik po raz pierwszy w domu od jakichś10-11 lat, więc bęe szaleeeć ![]() no to się rozpisałam ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- a Wy jak tam? Undi u Ciebie już lepiej?
|
#2981 | ||||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
jestem z Ciebie dumna!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
PW
|
|
#2982 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
usłyszałam, że wyglądam jak Jessica Alba to myślałam, że się udławię Cytat:
|
|
#2984 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Mogę dołączyć?
|
#2985 | ||
|
Imperatorowa Undi I
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Sunshine - hej
napisz coś o sobie więcej też studiuję prawo ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
ale to i tak mimo, że zabawne to bardzo miłe ![]() tu jest przepis podstawowy - pieczony jogurt ale ja na pewno posłodzę miodem, a nie cukrem przepis nawet może uznać za zdrowe odżywianie (jakby uzyc zamiast cukru miodu i uzyc laski wanilii zamiast cukru wanilinowego ;P)dziękuję ślicznie ![]() jak to bywa u kobiety, wielka zmiana = zmiana fryzury - u mnie przynajmniej ZAWSZE tak było jak kończyłam jakiś etap albo wchodziłam w nowy to albo zmieniałam kolor albo obcinałam włosy, coś robiłam z fryzurą
|
|
#2988 |
|
Imperatorowa Undi I
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jest tez cialam cos zrobi no ściąć na krótko jak na moim ulubionym zdjeciu ale z drugiej strony mi szkoda juz tych włosów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Jak miło
Na którym roku jesteś?Mam na imię Dominika, studiuję w Toruniu, a pochodzę z woj. mazowieckiego Jestem na 2 roku prawa, mam 20 lat (babcia mi wytyka, że już 20,5 ).Jeżeli chodzi o moje "ambitne" plany to 1. Chcę zdać egzamin warunkowy, który mam przez wszechobecną na moim wydziale niesprawiedliwość społeczną i ogromnego pecha. 2. Chcę podszkolić języki, głównie angielski i rosyjski. Pierwszego uczyłam się w szkole przez 11 lat, drugiego przez 9, ale czymże jest nauka w szkole? Na studiach chodzę na francuski i, nie powiem, bardzo się do niego przykładam W moich dalekosiężnych planach mam również naukę orientalnego języka, arabskiego lub hindi ![]() 3. Chcę zacząć zdrowiej się odżywiać, dbać o zdrowie. Ku temu już poczyniłam pewne kroki - od tygodnia ćwiczę co drugi dzień, głównie zależy mi na wzmocnieniu ramion. 4. Cel na drugi rok studiów - uczyć się pilnie przez całe ranki i dostać stypendium naukowe ![]() 5. Zapisać się w końcu na kurs wizażu ![]() To tak pokrótce, na pewno tych planów więcej dojdzie, ale to tak na początek
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Tysia - a co się u Ciebie zmieniło, że chciałaś ciąć?
![]() jakie Ty masz włosy? no ja zapuszczam dzielnie, ejstem zdziwiona, że nie znudziły mi się (zazwyczaj jak miałam taką długość jaką mam teraz to ścinałam na krótko ). uparłam się i zapuszczę, najwyżej jak będę źle wyglądać to mogę zawsze obciąć ;p---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Tysia - a co się u Ciebie zmieniło, że chciałaś ciąć? ![]() jakie Ty masz włosy? no ja zapuszczam dzielnie, ejstem zdziwiona, że nie znudziły mi się (zazwyczaj jak miałam taką długość jaką mam teraz to ścinałam na krótko ). uparłam się i zapuszczę, najwyżej jak będę źle wyglądać to mogę zawsze obciąć ;p---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
także jak masz jakieś problemy z rozumieniem czegoś to pisz śmiało pomogę :P prawie wszystkie najgorsze egzaminy za mną ![]() z czego masz ten warunek? ambitne plany, ale tutaj to lubimy jeśli chodzi o sport to poćwiczysz 2-3 tyg regularnie i Ci wejdzie w krew rosyjskiego chce się zacząć uczyć, pierwsze kroki poczyniłam takze fajnie, ze Ty umeisz wiecej o języki ogólnie warto dbać
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Na blogu mam notkę o włosach jak Ci sie chce popatrzeć
nic. Po prostu potrzebuje zmian. Zreszta sporo ich było ostatnio. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym mój Tż w tamtym roku skończył u nas prawo, także mam też takiego prywatnego wykładowcę ![]() Z historii państwa i prawa polskiego Trzeci najtrudniejszy egzamin u nas na 1 roku, na poprawce napisałam prawie wszystko, a i tak niezdane Wiele osób twierdzi i ma ku temu dosyć solidne podejrzenia, że nie sprawdzał egzaminów. Rosyjski lubię, jest taki przyjemny dla ucha, z kolei francuski, albo się go kocha, albo nienawidzi, ja go pokochałam, mam nadzieję, że ze wzajemnością, ponieważ nieźle mi idzie
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz takie geste Cytat:
u nas najtrudniejsze egzaminy są wszystkie z cywilnego, tak zwana łódzka konserwa prawa cywilnego ![]() tym razem zdasz ![]() no francuski ma to do siebie, że się go kocha albo nienawidzi ja mam w sumie obojętny stosunek w tym momencie choć znam i używam jak trzeba :P powinnam sobie lepiej przypomniec
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki ale troche juz mnie nudzą i taka piękna krótka fryzurka mi sie podoba a pewnie jak głąb bede wyglądać jak sie odważę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mozesz probowac najwyzej zrezygnujesz
|
|
#2997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki Na początku było ciężko, musiałam przyzwyczaić język do dziwnych połączeń głoskowych ![]() Cytat:
A jak mówi moja babcia "Włosy nie piersi - odrosną"
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez mowię ze włosy nie zeby ale zetnij z takich długich na chłopaka i wyglądaj źle. Zanim odrosna to z dwa lata bym jak głupek wygladała
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
Nie mam dobrego a znajomi fryzjerzy mi odradzają. Kiedys mi fryzjer odmówił sciecia włosów bo mu sie podobały Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fryzura do której wzdycham to images (3).jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

po prostu krótka piłka - z dzieciakami nie warto być w związku...
jestem z Ciebie dumna!!!! 

usłyszałam, że wyglądam jak Jessica Alba to myślałam, że się udławię
no ja zapuszczam dzielnie, ejstem zdziwiona, że nie znudziły mi się (zazwyczaj jak miałam taką długość jaką mam teraz to ścinałam na krótko