|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
and cigarettes
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
Dziwi mnie, że właśnie sobie przypomniałam, że obudziłam się dziś około 4 i pamiętałam sen, który miałam. Pomyślałam z uśmiechem "oo, jaki fajny sen, dawno nie pamiętałam snu, a ten był taki fajny
A teraz za cholerę nie pamiętam tego snu. |
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Wysikalas sen 8-o
|
|
|
|
#723 |
|
and cigarettes
|
|
|
|
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
Huehue ciekawe czy jakbys to wypila to czy wrocilaby cie pamiec hm
Super pomysl na film. Ludzie wysikuja wiedzw a potem pija mocz zeby ja znowu posiasc. I wieziliby geniuszy w toaletach. Hmmm |
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ej...jak byłam dzieckiem uwielbiałam wątróbke. Jedno z dań które mama robiła mi w nagrodę,tak samo jak bitki wołowe. Teraz kurczaka jem z.obrzydzeniem a co dopiero inne mięsa :-P Nie jesteś autorka ludzkiej stonogi czasem?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#726 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
O czekoladzie pisałam parę razy na blogu. Na moim blogu. Link jest w podpisie. Blog ![]() No więc zaczynam z hejtowaniem pogody. Jest zimno i siedzę pod kocem. nie lubię jak rano jest na tyle zimno, że siedzę pod kocem. |
||
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
wysikałaś sen zrobiło mi ranek
![]() dziwi mnie, że jak zaczynam urlop we wrześniu, to zawsze jest beznadziejna pogoda. OLŁEJS. i zwykle wrzesień jest piękny i słoneczny, temperatury przyzwoite, 23-25 stopni, ideaaaaaaaalnie. Więc planuję urlop. A jak już na niego idę, to wtedy tych parę dni jest paskudnych. Wrześniu lub mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- o udało mi się wbić w grafik! ![]() freestyle w hejcie - będzie się działo. byle do soboty
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie ze się obudziłam wcześnie bo mi tak gorąco a tz dalej śpi :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#729 | |
|
kobieta za ladą
|
http://gosc.pl/doc/2133762.Cien-na-Ice-Bucket-Challenge
dziwię się ze do wszystkiego mozna dopowiedzieć jakieś banialuki no i te Cytat:
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi,zawsze znajdzie się jakiś zrzęda który musi pomarudzić,ponarzekać bo coś tam mu się niepodoba.
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzeniona
|
Dziwi mnie Kasia Tusk i jej blog. W nowej notce zrobiła zestawienie rzeczy, w które warto zainwestować więcej pieniędzy, żeby były dobrej jakości i służyły lata. I o ile w przypadku płaszcza, zegarka czy marynarki mogę się zgodzić, o tyle biały t-shirt mnie rozwalił. Poważnie? Nie mam pojęcia, po co płacić 200 zł za biały t-shirt, gdzie owszem, jest to totalna baza, ale właśnie dzięki temu kupi się go wszędzie i wcale nie muszę mieć jednego t-shirtu 10 lat. Poza tym w przypadku czarnych czy białych t-shirtów wolę mieć 10 kupionych na wyprzedaży po 10 zł czy nawet często za tyle w normalnej cenie niż jeden za stówę.
A, no i dziwi mnie, że nie uwzględniła dobrego stanika. Ale może to i lepiej, bo pewnie wyskoczyłaby z czymś z Intimissimi. |
|
|
|
#732 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
czy tylko ja mam dosyć konfliktu rosja ukraina?
wchodzę na wp poczytać sobie czy się kto nie utopił czy jaki wypadke był a tu w kółko wojna strzelanie separatyści oni już wiedzą a ci nie wiedzą serio znudziło mi się. |
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się w nowej części.
Wkurza mnie zadawnie głupich pytań, brak czytania ze zrozumiem i wyciąganie daleko idacych wniosków. Przykład. Forum mojego osiedla: koleś pisze, że chce kupić mieszkanie i musi wybrać garaż podziemny (jest łacznie jakby 5 garażów: a,b,d,e,f,). I że on słyszał, że podjazdy strome, że woda pływa. Odpisałam mu, ze wyjazd między budynkami a i e jest ok, między a i b jest stromy (garaże a,d,e mają wspólne dwa wyjazdy, garaże b i f mają swój jeden). To koleś pyta czy tej fajny wyjazd to z garażu e (jakby nie mógł zerknąć na mapkę, że a,d,e). Piszę mu, że w garażu d jest sucho (mam garaż d, więc wiem jak u mnie, nie obchodzi mnie czy sucho jest w innych) to on pisze "rozumiem, ze w d sucho natomiast a i e pływa". No ściana. To mu piszę, że wiem, że w D sucho bo tam mam garaż, nei wiem jak w innych. Poza tym, ze teraz deszcz nie pada, to na 100% wszędzie sucho. To on "czyli rozumiem, ze jak deszcz zaczyna padać to wszystkie się wodą zalewają". No ręce opadają. Prosty przekaz: Deszcz nie pada więc nie wiadomo czy się zapełnią czy nie! |
|
|
|
#736 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie wybudowali. Garaże odnoszą się do rzędów budynków pod którymi stoją i pod budynkami C było za mało miejsca na garaże.
|
|
|
|
#740 |
|
Konto usunięte
|
zimno m ijest i noga mi zdrętwiała, jak żyć?
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze mówi się, że trzeba najpierw ratować kobiety i dzieci
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#743 |
|
Konto usunięte
|
kiedyś ratowało się kobiety i dzieci, dzisiaj płody, za kilka lat będziemy ratować spermę, a kto wie - może i dojdziemy do ratunku dla samych penisów i nasieniowodów!
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
No sperme trzeba ratowac. Tyle istnien. Trzeba to komus podsunac.
Wyslane przez tapatalk 2 |
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko, co jeszcze nie istnieje, warto ratować. spermę, jajeczka, co bądź
Poniekąd w temacie. Śneiło mi się kiedyś, że doszło do tego, że podpaski i tampony są limitowane, żeby mobilizować kobiety do prokreacji. "Limit podpasek na ten rok się niedługo pani skończy, a mamy czerwiec... Proszę się do roboty wziąć". Wydaje mi się to coraz bardziej realną wizją. |
|
|
|
#746 |
|
Konto usunięte
|
z punktu widzenia kulturysty: olabogailebiałka
---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- najfajniejsza mnie by to zmobilizowało tylko do łączenie opakowań tabletek xd ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- najfajniejsza mnie by to zmobilizowało tylko do łączenie opakowań tabletek xd |
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 |
|
Konto usunięte
|
a no jo zapomniałam
ale ja lubie życie na krawędzi i przywoziłabym zza granicy xd---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- drabi całe życie na nielegalu |
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 |
|
Konto usunięte
|
wow dzieci tak bardzo :3 <3
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

O czekoladzie pisałam parę razy na blogu. Na moim blogu. Link jest w podpisie. Blog