Styczniowe mamusie 2015, cz. III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-25, 22:32   #2551
Myszunia19
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. III

Niunia Trzymaj sie dzielnie kochana

staram sie zagladac ale powiem Wam że mam tyle rzeczy do nadrobienia ze nie mam kiedy usiąść. dziś do mnie doszło że mam wolne bo powinnam być w pracy. Czytam i będę się starała meldować
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 23:09   #2552
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
eirene już to obmyśliłam, najwyżej nie będę jej prowadzać przez 2 tygodnie do przedszkola przed badaniem. Z resztą co ma być to będzie. Zdaje mi się, że w lutym, a szczególnie na początku będzie więcej chorób niż pod koniec listopada. Ale to moje domysły.
wiesz co różnie to bywa. mój bardzo chorował na początku na jesień ale dopiero co wtedy zaczął chodzić więc to też dało swoje.

kurcze denerwuję się mąż pojechał z moim tatą do szpitala bo mu chyba dysk wypadł nie mógł wstać z łóżka. martwię się o tatę ale też o męża bo dopiero co pojechali a to50km w jedną stronę (dyżur neurologiczny) i będą tam na 1 czekania conajmniej godzina dwie i wrócą najwcześniej 3-4 a mąż jutro na 7.30 do pracy... no ale nie było wyjścia ehh

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 23:51   #2553
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kinqaa Pokaż wiadomość
Bajlaga tez mam podobnie . Nie czuję wyraźnych kopniakow i jak cos tam czuję bulgotanie czy smyranie nie zaliczam tego do oficjalnych ruchów

Myślę co zrobić z niedziela. Przydałby się tort ..ale alkoholu nie będzie więc nie wiem czy jest sens z zapraszaniem ludźmi wkoncu tez to nie są okrągłe urodziny ...ani nic takiego ważnego. Może sobie odpuszczę.
A ja mam urodziny w sobote, ale okrągłe. Nie mam ochoty na jakies imprezy, wiec chyba poprostu gdzies pojedziemy z mezem. Tak zeby spędzić fajnie dzien.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-25, 23:55   #2554
ellyunia
Wtajemniczenie

Styczniowe mamusie 2015, cz. III

Kingaa, Smerfetka kurczę zapomniałam ze to już teraz wypada nam weekend długiego świętowania czwartek, piątek i niedziela? Dobrze pamietam?
Kurczę spać nie mogę.. Dobrze ze jest wizaż :p

Edit: o proszę i jeszcze elvira świętuje w sobotę

Powinnam mieć w domu to urządzenie które przykłada się do brzucha i słychać bicie serduszka dzidziusia, byłabym spokojniejsza a tak to człowiek snuje domysły

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-08-26 o 00:00
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 00:21   #2555
Montanka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość

Kupiłam sobie za to płaszcz over size i mam zamiar się w niego mieścić do końca ciąży

ale się dzisiaj okropnie czuję, od rana mam mdłości i chyba też mnie bierze jakieś przeziębienie. Idę sobie zrobić herbatę z sokiem malinowym i poprasuję, bo mam całą stertę.

Ja na razie pasy zapinam normalnie.

A co do witamin to ja biorę femibion natal 2
Pokażesz ten płaszcz ?
Nie daj się przeziębieniu!
Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Dziewczyny znowu dopada mnie ten straszny stres ze nie donosze.. mimo ze nie mam powodu chyba szybciej sie zwolnie z tej pracy i bede lezec.. jesli to w czyms pomoze. bo kurcze jak zagladam na inne watki to w kazdym sa jakies wczesniaki albo takie dzieci urodzone na miesiac przed. bardzo trzymam kciuki zeby u nas zadnej takiej sytuacji nie bylo i pierwszy porod w naszym gronie aby sie nie odbyl przed 15 grudnia! ale straszna panikara ze mnie. a szyjka u mnie dluga, wszystko ok, a stres jest
Charliss, musisz wyluzować, bo faktycznie niepotrzebnie sie stresujesz. Mlode też tam zestresowane siedzi i sobie myśli, czego ta mama znów się martwi, przecież wszystko ze mną ok
Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
U mnie w miare ok.
W sobote miałam badania połówkowe, wszystkie krwiowe i krzywą cukrową...
Trzy pobierania krwi to była masakra - ogólnie po pierwszym po 7 minutach zemdlałam totalnie obudziłam sie wymiotując na jakimś łózku (byłam z tata i mnie ratował z pielęgniarkami) Za drugim razem wredna baba tak mi żyłe zmasakrowała ... myślałam że mi ręka odpadnie, trzy minuty wbita kreciła igłą na wszystkie stronybo krew nie chciała leciec:/ Swoich wyników nie mam, ale badania dzidziusia w porządku...
i CO najwazniejsze - będzie dziewczynka Pan doktor na tym USG mi powiedział ( w ogóle świetny lekarz, mega miły, żeby każdy specjalista taki był)
Na koniec przed wyjściem ze szpitala puścili mi też serduszko także posłuchałam wreszcie
Tylko kurcze mała cały czas jest pośladkowo ułożona... :/

Teraz mamy problem co do imienia- będzie naprawde trudniej niż myslałam. Ja od zawsze wiedziałam jakie imię chce dla córci, ale mężowi sie nie podoba i dupa - bo mi sie totalnie nic innego nie podoba

Ja kopniaki tudzież ruchy czuje ciągle - niemożliwe że to co innego, będzie miała charakterek

Powiedzcie - jak będziecie uprzedzać o zwolnieniu w pracy? Ja w sumie musze popracowac conajmniej do października, ale gdzieś w paździenriku chce isc... i nie wiem kiedy mówić(musi byc za mnie zastepstwo znalezione które przeszkole) i w ogóle co wtedy mówić... że będę szła na zwolnienie bo... ?? (szczerze jestem zmęczona, i naprawde wytrzymać 8 godzin w pracy to dla mnie masakra, ciagle przy komputerze, siedząc a krótkie wstaniecie do kuchni, wc lub gabinetu nic nie daje...)
Gratuluję dziewszuki. Czyżby kobiety prześcignęły już panów?
Brr, na samą myśl o badaniu z glukozą mnie trzęsie. W poprzedniej ciąży miałam szczęście w nieszczęściu, bo robili mi to badanie, jak leżałam w szpitalu. Mogłam sobie spokojnie dosypiać po każdym ukłuciu. Ciężko mi sobie wyobrazić siedzenie w poczekalni tyle czasu na głodzie i pic to cudo
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
dobranoc. ☺

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

proszę zdjęcie

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

proszę zdjęcie
Widzisz, jaka juz fajna duża dzidzia. Na pewno jest z nią wsio ok. Nie wyszukuj na zdjęciach usg wad. Różne plamki się na nich dobijają, czasem nóżek nie widać, rączek a przecież podczas badania je widać.
Cytat:
eirene już to obmyśliłam, najwyżej nie będę jej prowadzać przez 2 tygodnie do przedszkola przed badaniem. Z resztą co ma być to będzie. Zdaje mi się, że w lutym, a szczególnie na początku będzie więcej chorób niż pod koniec listopada. Ale to moje domysły.
Fashionaddicted zapomniałam gratulacje dziewczynki
niunia zostajeszi koniec, a z dzidzią będzie wszystko ok.
bajlaga gratuluję ruchów
Kinqaa no teksty fajne macie

dobranoc
Właśnie też sobie obmyśliłam taki plan, że przed Świętami BN tydzień młody posiedzi w domu (żeby na Święta był fit) i w styczniu przed datą porodu (jeśli wytrzymam do stycznia )
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
wiesz co różnie to bywa. mój bardzo chorował na początku na jesień ale dopiero co wtedy zaczął chodzić więc to też dało swoje.

kurcze denerwuję się mąż pojechał z moim tatą do szpitala bo mu chyba dysk wypadł nie mógł wstać z łóżka. martwię się o tatę ale też o męża bo dopiero co pojechali a to50km w jedną stronę (dyżur neurologiczny) i będą tam na 1 czekania conajmniej godzina dwie i wrócą najwcześniej 3-4 a mąż jutro na 7.30 do pracy... no ale nie było wyjścia ehh
Ja też co roku obserwuję, że najmocniejszy bum na grypę zaczyna się w październiku.
Mężo da sobie na pewno radę. Idź spać i nie czekaj na nich, bo się wymęczysz.
Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
A ja mam urodziny w sobote, ale okrągłe. Nie mam ochoty na jakies imprezy, wiec chyba poprostu gdzies pojedziemy z mezem. Tak zeby spędzić fajnie dzien.
No i pewnie. To na pewno lepsze, niż stanie przy garach.
Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
Kingaa, Smerfetka kurczę zapomniałam ze to już teraz wypada nam weekend długiego świętowania czwartek, piątek i niedziela? Dobrze pamietam?
Kurczę spać nie mogę.. Dobrze ze jest wizaż :p

Edit: o proszę i jeszcze elvira świętuje w sobotę

Powinnam mieć w domu to urządzenie które przykłada się do brzucha i słychać bicie serduszka dzidziusia, byłabym spokojniejsza a tak to człowiek snuje domysły
Bądź spokojna i nie snuj, choć wiem, jak ja snułam, kiedy jeszcze ruchów nie czułam. A gdybyś tak przykładając to urządzenie nie znalazła tętna, to byś dopiero się wystraszyła, a okazałoby się, że dzidziol się mocno schował i do kręgosłupa przykleił

Ja chyba już tez powoli się zbieram, choć od 22 do 24 zrobiłam sobie drzemkę, a potem wzięłam prysznic i jakos tak energii dostałam. Jutro nie wstanę, a młodego znów do pkola trzeba będzie wyszykować i zawieźć.

Dobranoc gaduły
Stary 2014-08-26, 05:48   #2556
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Dzień dobry
Witam się z kubkiem gorącej herbatki z cytryną i kanapką z pomidorem i szczypiorkiem, a do tego pomidorek osobno jeszcze i rzodkieweczka

---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

brrr ostre te rzodkieweczki, a zjadłam tylko cztery

myszunia witaj i zaglądaj
eirene co z tatą i mężem? Dojechali bezpiecznie? Jak tata się czuje? Nie ma co gdybać z chorobami, zobaczymy co będzie. U nas w zeszłym roku rzut był od połowy września do końca października, potem zastój i po nowym roku. Co roku jest inaczej. Pożyjemy zobaczymy.
Montanka luzik z tym badaniem. Jak się dobrze zorganizujesz to czas zleci. Może będzie jakaś inna ciężaróweczka i poplotkujecie sobie

---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ----------

miłego dnia życzę, proszę o kciuki Po pracy na 15.30 jadę do ginekologa na wizytę. Mam stracha.

A do pracy wzięłam kanapkę z nutellą
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 06:56   #2557
Eirene1987
Zakorzenienie

hejo
Lilijka przez ciebie muszę kupić szczypiorek
taką mi ochotę narobiłaś i rzodkiewkę

a teraz wcinam kanapkę z nutellą

Cytat:
Napisane przez Montanka Pokaż wiadomość
Ja też co roku obserwuję, że najmocniejszy bum na grypę zaczyna się w październiku.
Mężo da sobie na pewno radę. Idź spać i nie czekaj na nich, bo się wymęczysz.
Cytat:
eirene co z tatą i mężem? Dojechali bezpiecznie? Jak tata się czuje? Nie ma co gdybać z chorobami, zobaczymy co będzie. U nas w zeszłym roku rzut był od połowy września do końca października, potem zastój i po nowym roku. Co roku jest inaczej. Pożyjemy zobaczymy.
dzięki dziewczyny tata ma rwę kulszową... dostał zastrzyki. wrócili o 3.30. tż ledwo wstal do pracy dziś. no ale jakoś przetrzyma i pójdzie spać po pracy najwyżej.

z chorobami masz racje Lilijko - mój Oli nawet na wiosnę chorował bo jest alergikiem. a cały grudzień był zdrowy np.

Lilijka a ha trzymam kciuki

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2014-08-26 o 06:58
Stary 2014-08-26, 06:57   #2558
Kinqaa
Zakorzenienie

Hej!
Dzięki za te kanapki z Nutella nie mogę was czytać przed śniadaniem.

Never ignore someone who cares for you
because someday you will realize
you have lost a diamond
while you were busy collecting stones...

Kinqaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 07:10   #2559
bajlaga
Zadomowienie

Dzień dobry

No nie, ledwo tu wejdę, a tu od razu NUTELLA... o mniam dawno nie jadłam

lilijka

Wczoraj byłam u dermatologa i mam pewne obawy. Boję się jak przed weselem będzie wyglądać moja cera
bajlaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 07:13   #2560
Kinqaa
Zakorzenienie

Bajlaga

you have lost a diamond

Stary 2014-08-26, 07:18   #2561
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Bajlaga

Ty mi lepiej powiedz gdzie mogę znaleźć wyprawkę MAKO muszę się tym w końcu zainteresować
Stary 2014-08-26, 07:19   #2562
Kinqaa
Zakorzenienie

Jeszcze 17dni do usg <3 ajjjj!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

you have lost a diamond

Stary 2014-08-26, 07:21   #2563
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:

Zleci w mgnieniu oka ciekawe czy się siusiorek pokaże
Stary 2014-08-26, 07:22   #2564
Kinqaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość

Ty mi lepiej powiedz gdzie mogę znaleźć wyprawkę MAKO muszę się tym w końcu zainteresować
Eeee nie wiem. W wyszukiwarce ze słowami pewno
Ja tak pomyslalam,ze będę musiała kogoś w pl poprosic o przesłanie mi lekow podstawowych dla dzidziusia...typu espumisan,czopki... w razie czego w apteczce musi byc. Dla mlodej to trzymam paracetamol (calpol) i ibuprofen (nurofen dla dzieci) a dla malucha to już więcej potrzeba niestety :P

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:
Zleci w mgnieniu oka ciekawe czy się siusiorek pokaże
Tez jestem ciekawa bardzo bym chciała ale jak babka no to nic nie zrobię :P będę musiała się zmagać z fochami dwóch pipeczek

you have lost a diamond

Stary 2014-08-26, 07:30   #2565
bajlaga
Zadomowienie

Kinqaa aaa, tutaj przecież jest taki bajer do szukania dzięki, już mam! zabieram się za to, muszę sobie to przepisać na wielką kartkę i potem wykreślać

z 2 babeczkami tez mogłoby być ciekawie ale tam jest raczej siusiak
Stary 2014-08-26, 07:34   #2566
niunia_ona
Zakorzenienie

Witam po nocy ciężko płakałam jak bóbr ale musiałam już nie szło wytrzymać. no ale dziś postaram się wstać na nogi, głowa do góry i walczyć dla drugiego maleństwa.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 07:37   #2567
Karoloo
<3 <3 <3

hej

Ostatnio się tylko z Wami witam, podczytuje i tyle

lilijka za wizytę no i zdrówka.

niunia tak mi przykro ale ważne, że jeden maluszek jest zdrowy i wszystko z nim jest dobrze I koniecznie musisz z nami zostać

Dzisiaj mam wolny dzień ale co z tego jak:
1. jest mega zimno i muszę dogrzać mieszkanie piecykiem
2. niemiłosiernie pada
3. TŻ wraca do domu o 20

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 07:41   #2568
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:

heheh odliczanie zaczęte

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej

Ostatnio się tylko z Wami witam, podczytuje i tyle

lilijka za wizytę no i zdrówka.

niunia tak mi przykro ale ważne, że jeden maluszek jest zdrowy i wszystko z nim jest dobrze I koniecznie musisz z nami zostać

2. niemiłosiernie pada
3. TŻ wraca do domu o 20
damy radę , musimy ciężko jest ale drugi mały chce żyć i muszę być dla niego silna. kocham go z całego serca. boże by mnie tylko nie opuścił.
Masz cały dzień laby w sumie bez tż

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
Niunia Trzymaj sie dzielnie kochana

staram sie zagladac ale powiem Wam że mam tyle rzeczy do nadrobienia ze nie mam kiedy usiąść. dziś do mnie doszło że mam wolne bo powinnam być w pracy. Czytam i będę się starała meldować
staram się trzymać , muszę być silna muszę nie ma innej opcji.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-26, 07:51   #2569
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Witam po nocy ciężko płakałam jak bóbr ale musiałam już nie szło wytrzymać. no ale dziś postaram się wstać na nogi, głowa do góry i walczyć dla drugiego maleństwa.
I brawo! Będzie dobrze

Karoloo
u mnie też jest zimno, siedzę w dresie i Tż też wraca o 20

a ja dzisiaj sobie odwalę jajecznicę z kurkami!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 07:59   #2570
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
I brawo! Będzie dobrze

Karoloo
u mnie też jest zimno, siedzę w dresie i Tż też wraca o 20

a ja dzisiaj sobie odwalę jajecznicę z kurkami!
mi się wg jeść przez to wszystko nie chce. Ale muszę przecież.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-26, 08:01   #2571
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00

Nutelka

Wczoraj mi dało do wiwatu aż musiałam leżeć cały wieczór bo brzuch ciągnął, czas zacząć sie oszczędzać a nie tylko gadać o tym

Za 3tyg mamy z mężem rocznicę i nawet mam już umyslony prezent
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 08:05   #2572
bajlaga
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
Nutelka

Wczoraj mi dało do wiwatu aż musiałam leżeć cały wieczór bo brzuch ciągnął, czas zacząć sie oszczędzać a nie tylko gadać o tym

No ja też muszę zacząć się oszczędzać, ciągle ostatnio na nogach, aż bolą że spać nie umiem.

Jaki prezent?

niunia_ona może zaraz Ci narobimy smaka na coś
Stary 2014-08-26, 08:20   #2573
niunia_ona
Zakorzenienie

To już na dworze tak zimno serio jesień przyszła , nie lubię. niby słońce u mnie świeci ale co z tego i tak zimno.

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
No ja też muszę zacząć się oszczędzać, ciągle ostatnio na nogach, aż bolą że spać nie umiem.

Jaki prezent?

niunia_ona może zaraz Ci narobimy smaka na coś
zjedliśmy rybkę w sosie pomidorowym i banana

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-26, 08:30   #2574
bajlaga
Zadomowienie

U mnie deszczowo, no jesień, brrr... 12 stopni.

Więc rozkoszuję się herbatą z cytryną
Stary 2014-08-26, 08:35   #2575
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Dzięki za te kanapki z Nutella nie mogę was czytać przed śniadaniem.
a mi się skończyła kurczaki no

Cytat:

ja też szukałam i nie znalazłam. ale zrobiłam sobie swoją na podstawie poprzedniej ciąży. załączam w załączniku
tak sobie robiłam spis i większość rzeczy mam a ciuchów to chyba dużo za dużo dziś idę na strych to przewertuję co tam mam.

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
2. niemiłosiernie pada
3. TŻ wraca do domu o 20
u nas też zimno i pada. ale ja lubię taką pogodę jak mogę siedzieć w domku

Cytat:
Nutelka

oooo a można wiedzieć co? bo my mamy 3 października i zastanawiam się nad czymś oryginalnym bo to 5 rocznica
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf WYPRAWKA moja własna pdf.pdf (56,7 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez Eirene1987
Czas edycji: 2014-08-26 o 08:38
Stary 2014-08-26, 08:46   #2576
smerfetka2808
Zakorzenienie

hej hej
ale pogoda chyba cała Pl w deszczu skąpana

Lilijka, nutella chyba jeszcze coś wyskrobie ze słoiczka

Bajlaga, możesz mi na PW wysłać tą wyprawkę? albo Kindze i niech na pierwszą str wklei

Niunia, musisz jeść i to nie tylko owocki ale wszystko i nie bój sie że przytyjesz bo to zrzucisz a dzidź musi z czegoś czerpać energię

Karoloo, oj wiem coś o samotnych popołudniach ale masz nas i wszystko jasne

Katerina, ja też bym chciała wiedzieć co wykombinowałaś bo my mamy 1 rocznicę i nie mam pojęcia co by chciał ten mój mężulek

Ellyunia, tak tak to ten week imprezujemy
i nie ma że tej i tej nie będzie wszystkie zaproszone!!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Eirene, super dzięki za listę
oj i jak się tata czuje? pewnie będzie leżał teraz bo jak rwa toboli jak pieron dobrze że nie dysk
Stary 2014-08-26, 08:47   #2577
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3

Kinqaa nie ma za co z tą nutellą Moja stoi już od 3 miesięcy, czas wykorzystać.
Eirene kurcze to i tak nie dobrze, że tak boli. Znam to.
Bajlaga jajecznica, mam odruch
Oj tych list miałam kilka,. a najlepsza była ta z exelu - wpisywałam ilość ubranek z danego rodzaju.
W 2015 22
W 2016 41
W 2017 36

5.02.2011 Córka 52cm, 2500g
2.01.2015 Syn 56cm, 3300g

Edytowane przez lilijka3
Czas edycji: 2014-08-26 o 08:49
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 08:47   #2578
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:

Mnie wczoraj w pewnym momencie tak zaczął ciągnąć brzuch po tym jak gwałtownie się schyliłam, że aż świeczki w oczach miałam. A miałam jakiś przypływ energii i szalałam z porządkami.

Jeju! Właśnie sobie uświadomiłam, że my rocznicę ślubu mamy za 4tyg. W tamtym roku mąż porwał mnie na weekend, a w tym nie mam pojęcia jak sobie to uczcimy. W przeciwieństwie do Ciebie nie mam jeszcze żadnych pomysłów
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 08:49   #2579
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
hej hej
ale pogoda chyba cała Pl w deszczu skąpana

Lilijka, nutella chyba jeszcze coś wyskrobie ze słoiczka

Bajlaga, możesz mi na PW wysłać tą wyprawkę? albo Kindze i niech na pierwszą str wklei

Niunia, musisz jeść i to nie tylko owocki ale wszystko i nie bój sie że przytyjesz bo to zrzucisz a dzidź musi z czegoś czerpać energię

Karoloo, oj wiem coś o samotnych popołudniach ale masz nas i wszystko jasne

Katerina, ja też bym chciała wiedzieć co wykombinowałaś bo my mamy 1 rocznicę i nie mam pojęcia co by chciał ten mój mężulek

Ellyunia, tak tak to ten week imprezujemy
i nie ma że tej i tej nie będzie wszystkie zaproszone!!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Eirene, super dzięki za listę
oj i jak się tata czuje? pewnie będzie leżał teraz bo jak rwa toboli jak pieron dobrze że nie dysk
mam gdzieś wagę. apetytu nie mam , jak coś zaczynam jeść szybko jestem najedzona.ale dobrze ze w dzień owoców dużo jem. muszę się jakoś przełamać.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-08-26, 08:51   #2580
akrolowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja też szukałam i nie znalazłam. ale zrobiłam sobie swoją na podstawie poprzedniej ciąży. załączam w załączniku
tak sobie robiłam spis i większość rzeczy mam a ciuchów to chyba dużo za dużo dziś idę na strych to przewertuję co tam mam.
ooo dzięki! na pewno kolejna wyprawka doświadczonej mamy się przyda
akrolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości