|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XV
witam
Przed chwilą zrobiłam moje pierwsze zamówienie internetowe ale nigdzie nie widze podglądu zamówionych roduktów w moim koncie nie znalazłam opcji historia zamówienie nie wiem co jest grane może coś nie tak zrobiłam jak to wyglada przy pierwszym zamówieniu ? teraz nie wiem czy zamówienie w ogóle poszło czy nie Edytowane przez agniecha27 Czas edycji: 2014-08-25 o 19:15 |
|
|
|
#3392 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poszło, poszło o ile masz potwierdzenie na mailu. Moje w systemie było ostatnio widoczne dopiero po 2 dniach ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- I to jak!!!!
|
|
#3393 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3394 |
|
Raczkowanie
|
a faktycznie doszło mi na e-maila potwierdzenie ale tak troche za szybko kliknełam zamów i zatwierdziłam że przyjdzie pierwszą zaznaczoną opcją Poczta polska to chyba będzie za pobraniem och gapa ze mnie ale chyba jakoś dojdzie bez szwanku a to moje zamówienie myśle że wmiare korzystnie mi wyszł jak mówicie oczywiście jak na pierwszy raz ?
nie wiem tylko czy ten podkład będzie fajny i nie zajasny zobaczymy. aha i takie pytanko w jednym zamówieniu można skorzystać z jednego kodu tak ? bo ja nie widziałam możliwości wpisania jeszcze jednego kodu zwłaszcza jak robie pierwszy raz zamówienie jako nowa klientka esklepi Id Nazwa produktu Ilość Wartość 52762 Serum zwężające pory 1 49.00 zł 62504 Woda do demakijażu twarzy i oczu Pur Bleuet 1 14.90 zł 21007 Żel pod prysznicz z Aloesem Bio 1 8.90 zł 70170 Podkład Zero niedoskonałości / Jasny Beż 1 55.00 zł 16326 Olejek odbudowujący do włosów 1 27.90 zł 25550 Szampon rewitalizujący 1 11.90 zł I0101 Zestaw pielęgnacyjny z olejkiem arganowym 1 69.90 zł H33013 Moment de Bonheur woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT F29112 Woda toaletowa Un Matin au Jardin Róża 1 PREZENT Wartość produktów: 237.50 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "RB8572" / -100.00 zł Wartość zamówienia: 137.50 zł Edytowane przez agniecha27 Czas edycji: 2014-08-25 o 19:32 |
|
|
|
#3395 |
|
Rozeznanie
|
Zakupy dobre zrobiłaś
![]() Nie wiem czy da sie dwa kody. Można połączyć tak jak tutaj link i kod a dwa dołu to jie mam pojęcia
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
aha to fajnie
|
|
|
|
#3397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wow niesamowite brawo ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#3399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dostałam w stacjonarce ulotkę z reklamą nowości i gratisem w postaci aktywatora blasku 7 ml za dowolny zakup. Oferta ważna 8 - 28 września. Załączam fotki z gratisowym kalendarzem. Hiszpańska wersja językowa kalendarza Długopis o czarnym atramencie jak rok temu.
|
|
|
|
|
#3400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?i jeszcze jedno na tej ulotce z nowościami co nowego sie pojawilo ?
|
|
|
|
|
#3401 |
|
Kokon pro
|
ja dzis bylam w stacjo, dostalam tusz za 1 zakupy, mini zestaw HV jak chlop zalozyl karte z polecenia/czeku i od razu blyszczyk babeczka kazala mi wybrac, nie musialam czekac na info
dostalam probke nowego zapachu z kodem na 15ml miniature przy zakupie dowolnego zapachu 50ml do 28 wrzesnia, dostalam 2 probki nowej maski HV i 4 probki kremow dla chlopa i dwie zapachu i dorzucila jeszcze zielona torbe materialowa, a kupilam tylko zel do mycia i zel sos
|
|
|
|
#3402 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Co to za ulotka na miniaturkę? Dowolny zapach trzeba kupić i będzie miniatura 15 ml? Ciekawe, czy we wszystkich sklepach tak będzie.
|
||
|
|
|
#3403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czemu u mnie tak nie ma
|
|
|
|
|
#3404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
uhm mila babeczka, tylko szkoda, ze sklep na wygwizdajewie na koncu miasta i rzadko tam bywam, pojechalam tylko po to, zeby odebrac te miniatury w sumie, bo lubie serie HV i chcialam obadac mleczko i tonik jeszcze
|
|
|
|
|
#3406 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#3407 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3408 |
|
Makeup challenge winner
|
Jestem po pierwszych testach Quelques Notes d'Amour. Z Wish Choparda w ogóle mi się nie kojarzą. Moim zdaniem zamiarem było, aby ten zapach zastąpił wycofaną Ode l'Amour. Początkowo podobnie pączkowa słodycz róży damasceńskiej, niemniej baza znacznie się różni, "im dalej w las, tym więcej drzew"robi się bardziej drzewnie i żywicznie: drzewo gwajakowe, no i cedr, amyris i benzoes. Myślę, że część osób może tę bazę odbierać jako "męską", niemniej osobiście się nigdy nie pogodzę z tym, że rynek zawłaszczył dla mężczyzn takie aromaty jak cytrusy, mchy, drewno, żywice, a kobiety to już muszą tylko słodziaki na sobie nosić.
Może to nie jest miłość od pierwszego wejrzenia, ale coś mi się w nich podoba
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-08-26 o 00:55 |
|
|
|
#3409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A właśnie po to weszłam na forum, żeby się podpytać, czy może już któraś się zaopatrzyła w ten kalendarz, bo nie wiem, czy warto się po niego specjalnie fatygować ;-) Dzięki za zdjęcia!
|
|
|
#3410 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w jaki sposób z kodem RB572 można otrzymać MDB gratis? |
|
|
|
|
#3411 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak w temacie wspomnień, to Ode au Reve to był piękny zapach. Niestety tylko wspomnienie zostało. |
|
|
|
|
#3413 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jakieś przypalone pralinki i fiołek wyczuwam. Nie mój zapach, choć całkiem ok. Z tańszych zapachów kojarzy mi się ze Smarty Susie z Oriflame przez bazę, ale nie mam super nosa więc mogę się mylić.
|
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zamówię w ciemno jeszcze nigdy perfumy YR mnie nie odrzuciły, zobaczymy, jak będzie tym razem
|
|
|
|
|
#3415 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ona ma w ogóle różę w skladzie?Cytat:
może w piątek wybiorę się do stacjonarki to poproszę o chusteczkę albo może już tester będzie
|
|
|
#3416 |
|
Rozeznanie
|
Rzuciłam okiem na francuskie prezenty do zamówienia i tam jest nowa woda w wersji mini 5ml w zestawie z innymi mini produktami. Mam nadzieję, że u nas też będzie podobny zestaw, jeżeli nie jako prezent to chociaż jako produkt. Wtedy skusiłabym się na wypróbowanie.
link zestaw nr 5 |
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze wątpię - u nas raczej poza husteczkami nie rozdają nowych wód
|
|
#3418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet "stare" perfumy są rzadko w gratisach, a co dopiero nowość
|
|
|
|
|
#3419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Człowiek może mieć nadzieję. |
|
|
|
|
#3420 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

o ile masz potwierdzenie na mailu. 
Czekanie nie ma konca
a oto moje zamowienie juz 4 i coraz bardziej lubie ta firme

3/3/6-22/7/8

Co to za ulotka na miniaturkę? Dowolny zapach trzeba kupić i będzie miniatura 15 ml? Ciekawe, czy we wszystkich sklepach tak będzie.