|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Tak się upiłam ze nie pamietam O jej, kurde, pofarbowałam włosy. Jak ja śmiałam farbować włosy tuż przed owu
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
ejj ooo, przed chyba jeszcze mozna?
|
|
|
|
#2494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja w okres ostatnio sporo walnęłam, wyszliśmy do kolegów z TZ, on wódkę walił a ja browarki z kierowcą. i nieźle sie zakręciłam---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- ja włosów juz nie farbuję od roku, wróciłam do swoich |
|
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za to w liceum się rozhulałam I nie ukrywam że i teraz lubie sobie machnąć piwko czy co ![]() Teraz wesele mamy (centralnie w owu -.-) i nie bede piła, ewenutalnie winko, ale to młoda mnie powstrzymała, co bym się zachowywała ładnie Boszzz.. naturalne włosy.. kiedy to było. już nawet nie pamietam jaki mam naturalny kolor |
|
|
|
|
#2496 | |
|
Zakorzenienie
|
a na jaki kolor farbujesz? pamiętam jak x lat temu śmiałam sie, bo przeczytałam, że na jaki kolor sie pofarbujesz to dziecko będzie taki miało ![]() Cytat:
![]() ja tez niedawno wracałam do swoich, ale chyba w lutym wróciłam do farbowania...jednak w ciemnych włosach lepiej czuje sie niż w swoich... |
|
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak urodziłam to zeszłam do rudego, pochodziłam tak ze 3 miesiace i wróciłam do brązów, jednak lepiej się tak czuje |
|
|
|
|
#2498 |
|
Konto usunięte
|
ja od 2 gimnazjum az do rok temu nosiłam czarne, w miedzyczasie rozjaśniałam, niby miałam schodzić, robiłam i rude i rubinowe, i potem brązy.. i potem głupia znów na czarno pofarbowałam. no ale potem zeszłam jakoś i mam swoje, brązowe.
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
ja na ciemny brąz farbuję
polecasz jakąś farbę? planuję przy kolejnym farbowaniu we wrzesniu wyprobowac innej..![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
ja jak chciałam zejść (bardziej pod wpływem Mamy ) to poszłam na dekoloryzacje, chyba z 2 lata nie farbowałam, ale stwierdziłam, ze to nie to
|
|
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
To znaczy wiecie dziołchy, piwo w okolicach owu nie zaszkodzi potencjalnemu zapłodnieniu - jedyne co może zrobić to spowodować wyrzut prolaktyny i zablokować owulację lub sprawić że wystąpi później 0 na początku trofoblast NIE jest połączony z krwiobiegiem matki właśnie w tym celu żeby matka nie wiedząc że jest w ciąży nie zaszkodziła zarodkowi
Oczywiście przezorny zawsze ubezpieczony, ale jak ktoś wypił parę piw no to bez przesady nie dajmy się zwariować - mnie możecie zlinczować bo przecież palę - najsłabsze co jest na rynku ale palę. Chociaż i tak to wszystko jest kwestia indywidualna - tyle to kobiet zachodzi w ciążę po pijaku właśnie? I jakoś owu mają
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-08-26 o 10:12 |
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja farbuje na zmianę perfect mousse czekoladowy brąz z rossmanowską accent też czekoladowy brąz. Jak całe farbuje to mousse a jak odrosty to accentem, bo tą pianke trzeba zużywać cała
|
|
|
|
|
#2502 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci Przy pcosie po prostu... Też mam nadzieję, że jakoś sie uchowam ![]() Cytat:
Meliskę moze jakąś wypij... Przykra sprawa ![]() Cytat:
![]() Ja sobie odmawiałam, ale w tym cyklu to olałam i uwaga: PIJĘ PODCZAS STARAŃ!!! ![]() Trochę zaczęłam zapijac smutki ale już sie otrzosnęłam ![]() Ale jak byliśmy na urlopie to dałam sobie w kość... A teraz of wyznaczył mi owu w sobotę, czyli akurat jak miałam babski- obijany wieczór z sis i co Zamkną mnie w więzieniu ![]() Cytat:
![]() Ooooo no to trzymam ![]() Mnie to dzisiaj lewy tak nawala, że już nie wiem co mam zrobić ze sobą... Cytat:
Ja już nie mogę Może i tak A to jeszcze przed owu/ po owu nie można ![]() Ja słyszałam że aby w ciązy bo dziecko się rude urodzi Cytat:
Ja farbuję na taki rudo-brazowy
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaa Tyyyyyyy Ale ja też czasem popalam.. Tż pali, i czasem wieczorem wyjdę sobie z nim na chmurkę. no i na imprezkach, przy grillu też.. Wiadomo, nikt nie mówi o nawaleniu się w 6 miesiacu ciąży. Kobieta starająca się o dziecko, też jest człowiekiem, każdy ma jakieś słabostki. Nie dajmy się zwariować. Ja nie wiedząc że jestem w ciąży, wypiłam kilka kieliszków.. za tydzień okazało się że ja w ciązy.. |
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z Tż nie palimy (dawniej paliłam kilka lat ale dzieki tż tego nie robię ), a na urlopie nie wiem co nas podksuiło ale kupiliśmy sobię paczkę cienkich mentolowych wróciliśmy do domu a tam patrzę , ze jeszcze z połowa została![]() gdzieś zostawiłam w uchni ale widzę, ze Tż chyba wyrzucił albo schowal
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie waaażnee, starasz sięęę (ej ale ja sie smieje, tak samo jak i z tym piwem, bo że niby farba szkodzi Ja w ciązy farbowałam włosy. Blanka ruda mi się nie urodziła
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2507 |
|
Konto usunięte
|
ja farbowałam ostatnie 2 razy ciemnym brązem z Garniera tymi OIL czy jakoś tak, jak dla mnie spoko te farby. takie czarne pudełko. ostatnio korci mnie, żeby moze znów jakis braz położyc, żeby troszki blasku nabrały, ale z drugiej strony strasznie mi wypadaja, wiec chyba jednak to nie jest za dobry pomysł
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa być moooże, być możże
![]() chce mi się siku, ale nie chce mi się tyłka z fotela podnieść .. |
|
|
|
#2509 | |
|
Konto usunięte
|
mi czasami się zdarzy zapalić do piwa. ale to teraz tak jak mówiłam, pije w okres, wiec jeden fajek w tą czy w tamtą...
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Idę wypić kawę (przecież tego też nie można w ciąży!)
![]() Nie bijta mnie za to palenie, palę R1 i naprawdę mało, może ze 3 dziennie ![]() Myboy - co do tej odżywki na mokre włosy bo coś widziałam że się zastanawiacie na innym wątku - nie trzeba włosów suszyć, wystarczy ręcznikiem odcisnąć namiar wody i dopiero wtedy położyć odżywkę
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com Edytowane przez pani_pierozkowa Czas edycji: 2014-08-26 o 10:25 |
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie uświadomiona byłam To podejrzane Skąd ja to znam Najlepiej jak mi sie zachce w nocy jak już w łóżku leżę- nie chce mi sie wstac wtedy i dopiero rano sikam Kurde coraz bardziej mnie to gardło boli... Nawet Strepsils mi nic nie pomogł Nie wiem czy sie do lekarza nie wybiorę dzisiaj....
|
|
#2512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leniuch ja godzinę zbierałam się, zeby kawkę sobie zrobić..wszystko przez Was![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zrobiłam A masz ![]() My nie palimy na szczęście
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aż tak boli? może faktycznie idź... |
|
|
|
|
#2515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale raczej blondyna ![]() Oesuu nocne wstawanie na siku to coś okropnego.. ![]() Cytat:
już załatwiłam sprawę, bo i głodna zaczęłam sie robić ![]() Mi wypadają całe życie włosy jedynie w ciąży miałam ładne, grube i błyszczące..
|
||
|
|
|
#2516 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
T.R.A.G.E.D.I.A.... Śliny staram sie nie przełykać bo praktycznie sienie da... Nie wiem właśnie czy gorączki nie mam dodatkowo bo mnie zimno telepie
|
|
#2518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi pomogło. Ale mogła tez zwykła pokrzywa do zaparzania A najlepiej pomogło mi pokrzywa+skrzyp+callcium pantoocośtam.. ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
wybierz się do lekarza A nie masz Tantum Verde? |
||
|
|
|
#2519 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez garściami wyłażą.... Wszędzie widzę moje włosy! Obłęd
Ja myślę, że to coś z hormonami może być też nie tak i dlatego włosy się sypią... Ewentualnie pokrzywa i cynk chyba dobre są na włosy, oraz skrzyp oczywiście
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyjrzałam się fotom swojego dziecka.. no fakt, w ryżawe wpada, paczta
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Na jesień zawsze się nasila wypadanie, tzn przynajmniej u mnie Ale problem z hormonami tez może byc. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

polecasz jakąś farbę?

Faceci 

Zamkną mnie w więzieniu 

Żona męża swego...