|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
![]() pewnie to będzie noc przed wyjazdem ![]() no muszę się przejść do superpharm mimo, że nic ciekawego nie widziałam w wiadomości, którą od nich dostałam to dobrze, że wzięłaś coś, wiesz, niektórzy tak lubią się poznęcać nad samym sobą ![]() ale zgadzam się z Żabką na chorobę najlepsze jest przytulanie
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
To biere chlopa za noge odwleke od kompa i kota wezme i bedzie rodzinne tulanko :p
|
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
To fajnie
jasne ze jest najlepsze przytulanie Mahoniowa kiedy jedziesz i gdzie w koncu bo juz nie pamietam
|
|
#3664 |
|
Zadomowienie
|
no i dobrze, że nie pamiętasz bo u nas to wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie
![]() ogólnie to ciągle szukamy czegoś na drugą połowę września, póki co stanęło na Grecji ![]()
|
#3665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Ale Ci dobrze przynajmniej cieplo bedziesz miala bo mi sie chyba cieplo na ten moj wyjazd nie zapowiada... bo my juz pod koniec przyszlego tyg jedziemy a zmiany pogody nie widac. Chyba bede musiala cieple sweterki zabrac :-\ ehhh...
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
w Bieszczady jeśli dobrze pamiętam?;>
no to może być różnie rzeczywiście, a góry słyną raczej z nieprzewidywalnej pogody.. ale nie ma co narzekać, ważne, że udaje się wyjechać gdzieś odpocząć
|
#3667 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam sie my mamy 2+2 chihuahuy Mogg- Ja zachorowałam w lipcu i tez gorączka nawet 40 stopni, tak mnie drgawki telepaly ze w życiu nie było mi tak zimno! Byłam wtedy u mamy a ona ma wielkiego grubego kota, który wtedy 'uratował mi życie'. Tak go w nocy tulilam i sciskalam biedaka ale wytrwał no i ja tez w sumie także łap kota!---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Dokładnie pogoda moze byc różna wszędzie, moja koleżanka jest teraz w Barcelonie i tez niestety w bluzie chodzi bo slonka nie ma Najważniejsze ze razem i bedzie okazja do przytulania.
|
||
|
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
Mahoniowa dobrze pamietasz
my to mamy tak na zmiane jak dwa lata temu bylismy we wrocku na pare dni to caly czas lało ale i tak bylo super w tamtym roku za to w zakopanym bylo tak goraco ze sie spalilam jak murzyn jak sie jest razem to zawsze jest fajnie
|
|
#3669 | |||
|
Zakorzenienie
|
Z reszty to mam wypisaną listę rzeczy do zrobienia... ma ponad 20 pkt....
Cytat:
i wplacasz tez kase charytatywnie komuś potrzebującemu? Cytat:
pewnie klima zrobila swoje... Cytat:
![]() Btw. Pisze o tej porze bo się przebudzilam z pierwszego koszmaru ślubnego. Śnilo mi się to o czym akurat myślałam dzis.. (umowienie na próbną fryzure... ) a na ślubie mialam zrąbane włosy przez inną fryzjerkę i miałam pozniej swoje proste, przed wejsciem do kosciola zwiazalam wlosy w zwykly wysoki kucyk.... Potem stwierdzilam ze to musi byc sen, tak beznadziejnie byc nie moze.. I tak oto jestem tutaj o tej porze :p
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-08-26 o 02:59 |
|||
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje panny
|
#3671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o jedzenie to może przejdz sie tam incognito po prostu na obiad w kilka osob, zeby kazdy danie obiadowe zamowil i sami ocenicie. na samym poczatku dzialalnosci bywałam w korbowej kolibie czest, potem przestalam bywac bo jedzenie zrobiło sie niesmaczne (może kucharz sie zmienił) Cytat:
prawda jest taka każdemu może zdarzyć się cos zepsuc nawet dobremu kucharzowi
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Dendobry
huu już się lepiej czuje po lekach No to sporo 20 punktów. My sami też nie wiemy gdzie juz jechać :// odebrałam paszport więc chociaż tyle:P w tym tygodniu zapadnie decyzja gdzie się udajemy wiemy na pewno że tam gdzie jest ciepełko ![]() Mi się pieczątki będą śniły po nocach - mam kontrolę w robocie. ![]() Aktualnie szamnęłam śniadanko , pije kawke, wizazyk a potem work,work,work ![]() Miko kiedy te kciuki mam trzymać? za prace? |
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś mam dzień pt. "Nie dobrze mi"
|
|
#3674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie na sali i w bukietach moim i świadkowej Myślałam też nad zaproszeniami z bzem ale jednak robimy foto-zaproszenia. Jako zdjęcie główne babeczki z imionami i datą a w środku nasze z sesji narzeczeńskiej.
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=mikonada;47860581]Z reszty to mam wypisaną listę rzeczy do zrobienia... ma ponad 20 pkt....
i wplacasz tez kase charytatywnie komuś potrzebującemu? Dzień dobry! Tak, to juz zrobiłam SMS na Macmillan. Dzis musze ten kubeł wylać sobie i nominuje mojego TZ haha bedzie fun
|
|
|
|
#3676 |
|
Zadomowienie
|
Fajna to jest akcja
![]() Dziewczyny wy tak stukacie te posty że później 2 strony jestem zacofana i nie wiem na co odpowiadać ![]() Chciałam jeszcze poruszyć kwestię zapoznania się rodziców. Byłam na weselu u kuzynki gdzie niestety rodzice nie mieli okazji się poznać i było słabo. W ogóle ze sobą nie rozmawiali, nie tańczyli..ale co się dziwić obcy ludzie w dodatku starsi nie tak łatwo przełamują pierwsze lody. Dlatego jak najszybciej trzeba zorganizować spotkanie. U mnie to nawet dziadkowie M. się załapali bo rodzice są po rozwodzie więc tata przyszedł z dziadkami do Nas
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry w ten brzydki deszczowy poranek
millsy wyjdz teraz na dwor i sie nagraj bedzie ze tam z gory ktos na Ciebe leje ten kubel
|
|
#3678 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale przynajmniej byłaś świadoma tego, że to jest sen i się obudziłaś![]() to w takie dni właśnie niespodziewanie wszystko się układa ![]() ![]() ja też miałam przedślubny koszmarek że moja świadkowa nie zdążyła przylecieć na mój ślub, nie było z nią ani z jej mężem kontaktu na fejsiku oczywiście byłam mega wkurzona ale stwierdziłam no cóż, to inna koleżanka ciężarna będzie świadkować, trudno. Później szliśmy do kościoła na piechotę jakimiś ciemnymi alejkami, jak doszliśmy do zakrystii to ok 200 gości było ustawionych do spowiedzi, ja sobie dopiero wtedy przypomniałam, że nie byliśmy u spowiedzi miesiąc przed więc teraz ksiądz nie może nam udzielić ślubu i całe starania poszły na marne. A i jeszcze ksiądz który nas przyjmował był w piżamie a w zasadzie w zielonej koszuli nocnej
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
O kurcze mahoniowa Ty to dopiero mialas koszmar
ze az smieszny tylko pewnie nie dla Ciebie w nocy
|
|
#3680 |
|
Raczkowanie
|
Hahha bravo to moznaby chyba jakis film komediowo/horror nakręcić z naszych snów!
|
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
haha, no bardziej później się uśmiałam razem z TŻ
![]() kurczę, leje ten deszcz i zimno a mnie nosi w domu, żeby się wybrać do Echo połazić i może sprawić sobie jakiś prezent
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
Oj tez bym sobie polazila po sklepach i kupila cos ale jak sobie mysle ze mam wychodzic na to zimno i jechac 30 km do ck to sie nie chce moze w weekend mojego wyciagne
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
ja mam jakieś 15 minut piechotką do Echo więc autkiem kilka chwil
![]() ![]() chwalę się postępami w robieniu zaproszeń - w sumie to mam już wszystkie gotowe ![]() *wybaczcie jakość - robione telefonem nie pierwszej młodości i jeszcze przy sztucznym świetle
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-08-26 o 10:58 |
|
|
|
#3684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja Mama już podekscytowana bo nigdy makijażu jej nikt poza nią samą nie robił Mam się przypomnieć koło listopada ![]() Co do miejsca.... ogólnie to słyszałam pozytywne opinie z imprez typu Andrzejki czy ostatki i znajomi rodziców robili wesele i byli zadowoleni. Na obiad się wybierzemy ale już nie tak incognito bo byliśmy pytać o ofertę. Dałaś mi trochę do myślenia Co do koloru przewodniego u nas fiolet.
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Jej taka masa zaproszen robiona recznie
ale ekstra zaproszenia super Justynka333 mowilas wczesniej ze wlasciciele to znajomi Twoich rodzicow tak? Moim zdaniem w takim wypadku nie masz sie o co martwic
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() przeciwniczce kokardek teraz wymyśliły się kokardki płaskie na winietkach;] to dopiero będzie dłubanina, a winietek będzie ponad 2x więcej niż zaproszeń ech
|
#3688 |
|
Zadomowienie
|
Mogg Ty mi kiedys pisalas o fotografie z alchemi kadru. I to byl Pawel J. Czy Artur? Ktorys z nich lepsxy czy ogólnie o firme Ci chodzilo ?
Albo mi sie cos pomieszalo ?
![]() Edytowane przez ZakochanaZabka Czas edycji: 2014-08-26 o 11:22 |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na tel nie widze
![]() Siedze z siostrzeńcem, wlasnie go uspiłam i mam chwilke dla Was
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Miko przygotowana do rozmowy?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jasne ze jest najlepsze przytulanie

Zaręczyny 11.10.2013 

Ślub