Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-26, 11:02   #3961
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Dzień Dobry
Nie wiecie tego ale pisze juz drugi raz miałam dużo cytatów i nagle mama na skype zadzwoniła takze wszystko poszło w
Gratuluje wszystkim udanych wizyt
Kto rodzi? Aneta chyba od wczoraj milczy?
Ja w nocy myślałam, ze moze sie zacznie bo dziwne uczucie miałam w dole brzucha ale nic z tych rzeczy chociaz ruchy Wiki od wczoraj chyba łagodniejsze...mama wróży porod na weekend po lekarzu, ktorego mam w piątek zobaczymy...
Dziewczyny pisałyście o bólu jak na okres...ja ostatnio taki miałam ale nie bardzo mocny...takie ćmienie w sumie i u mnie nic nie przyniosło ogólnie bólu brak, czopa brak, oznak brak
Czas włączyć pranie i niestety suszenie na balkonie dziś odpada bo leje...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:04   #3962
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Co by tu dziś na obiad zrobić... Cycki się rozmrażają, może jakieś roladki? Nie wiem... Pochłonęłabym kotleta, więc może

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałyście o bólu jak na okres...ja ostatnio taki miałam ale nie bardzo mocny...takie ćmienie w sumie i u mnie nic nie przyniosło ogólnie bólu brak, czopa brak, oznak brak
Czas włączyć pranie i niestety suszenie na balkonie dziś odpada bo leje...

Ja tak właśnie mam, Asiulek, pobolewanie non stop jak na okres, dzisiaj rano przywitało mnie dosyć mocne Ale przeszło. Ech, nasze dzieciaczki robią nam w bambuko

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:04   #3963
elffirka
Rozeznanie

Dziękuję bardzo... Mam nadzieje że przynajmniej te na temat porodu się spełnią...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:10   #3964
NATALUSIA14
Rozeznanie

elffirka sto latek, szczęśliwego rozwiązania
madziuszka mnie mąż 18 sierpnia już zostawił u rodziców, więc każdego tygodnia odliczam do piątku aż przyjedzie. Ale damy radę bo jak nie my to kto?

właśnie wróciłam z miasta, odwiedziłam Superpharm bo są na dziś i jutro fajne Promo np. mój tusz do rzęs z Loreala 50 % taniej! Cieszę się bo właśnie mi się skończył
iii kupiłam córce do kąpieli Oillan za 16 zł!!! o taki http://oillan.pl/plyn-do-mycia-i-kapieli-2-w-1

Obiecałam że wrzucę fotę kocyka ocieplanego minky, jest super milutki i cieplutki na jesienno-zimowe spacery idealny.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF7125.jpg (60,1 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF7128.jpg (76,5 KB, 27 załadowań)

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:11   #3965
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Kochana ból jak na okres to mi towarzyszy najczęściej przed skurczem. Licz sobie jeśli masz napinanie brzuszka od dołu do góry ile razy było. Jeśli więcej niż 10 juz to jedz na IP
Dzięki Lecia, na szczęście skurczybyków nie było i zasnęłam zaraz po napisaniu posta, teraz czuje lekki dyskomfort ale już nie taki jak na początku

Cytat:
Napisane przez 88madziuszka88 Pokaż wiadomość
Tak, taki tępy ból, ja mam zwłaszcza na dole po bokach, no jak na okres trochę. Ale na razie tylko to.
też mnie tak dzisiaj bolało... aż się przestraszyłam że coś się rozkręca a u mnie jeszcze z dwa tygodnie nie powinno

Wczoraj ginekolog stwierdził, że decyzję o rozwiązaniu pozostawia mojemu kardiologowi... także w tym tygodniu chodzę z holterem, robie usg serca i kardiolog w przyszłym tygodniu decyduje się na formę rozwiązania... prawdopodobnie też jeśli uzna za stosowne obecność kardiologa przy porodzie będę musiała zmienić szpital... bo w tym w którym chce rodzić nie ma kardiologa na miejscu....

Natalusia - śliczny kocyk! Ja mam taki ale w ptaszyska i jest mega gruby, dodatkowo dobrałam ocieplenie do niego i na zimę jak znalazł

Edytowane przez Amelie
Czas edycji: 2014-08-26 o 11:15
Amelie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:11   #3966
Mandragorrka
Zakorzenienie

Elffirka wszystkiego najlepszego Dużo miłości i spełnienia marzeń

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no ta organizacja tez mnie zastanawia , ale damy rade
mam nadzieje ze Melka do grupy z kolega z klatki dadza bo wtedy bym sie z sąsiadka dogadała np ze ona chłopaków zaprowadza a ja odbieram, mysle ze fajny by był układ, tym bardziej ze przedszkole do 16 30 a oni po 17 wracaja, ja wtedy małego bym brała do siebie na tą chwile, miałabym 3 w domku heheh

Madndi ja sie martwie tym zeby Melu nei poczuł sie tak ze on do przedszkola bo nowa dzidzia czy cos, w przedszkolu powinien sobei dać rade, bo dzieci lubi, jak gdzies jesteśmy to ja jestem ze tak powiem w dalszym planie no ale wsyztko sie okaze za niecały juz tydzień
o fajnie byś tak miała. Z małym dzieckiem łatwiej wybrać się popołudniu niż z rana. A potem 3 w domu, nawet przez chwilę to może być wesoło
My przez to daliśmy małą do przedszkola od sierpnia. Niech się już oswaja.

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:17   #3967
Aliszcze
Zakorzenienie

Elffirka, wszystkiego najlepszego!!!!

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Hej pospalam jak zwykle do 7, w zasadzie to wstałam chwilę przed to jescze wypilam kawke i zjadlam ciacho zanim obudziłam corcie do przedszkola.

Słucham wiadomosci o turystach, którzy weszli na Swinice w sandalach
Skąd tacy lekkomyślni ludzie się biorą?

Amelie nie pomoge, takiego bolu nie miałam.
Mnie ogólnie nic nie boli.

Lecę pod prysznic
ja kiedyś, wchodząc na Śnieżkę, widziałam dziewczynę na obcasach a potem trzeba taką ratować, bo złamała nogę, skręciła kostkę itp

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
Ekaterina skad ty miałaś tyle wód płodowych? teraz pewnie znowu jestes szczupla a my dalej sie męczymy jak takie wielorybki
golgie ale Kochany maz
dzanet2108 tez bym chciala zeby bylo powyzej 20stopni... jak pomysle ze mam dzis wyjsc z domu to a ja się budzę a tu 12

Snilo mi sie ze porodzie bylam tak chuda ze spodnie mi z tylka spadały świetny zart
W ogole nie mam zadnych ubran,mowie serio odkad jestem w ciazy nic sobie kupowalam praktycznie... wiele ciuchow mam takich ze nadaja sie tylko do chodzenia po domu... naprawde przydalyby mi sie porządne zakupy
ja ciąglę w tym samym chodzę, dobrze, że znajoma dała mi kilka ciuchów ciążowych, ona rodziła w sierpniu, więc rozmiar ok na mój brzuch. Ale już też tęsknię za tym, by założyć coś innego

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Melduje się po szyjka ponoć malutka, dziś nie urodze, ale zauważyla, że brzuch się obniżył. Malutka przeslodka, rasie trzymała przy buzi na wiewioreczke zupełnie jak mamusia. Główka juz nisko. Także chyba czas zacząć 3xS
Dziękuję za kciuki ja też trzymam za dzisiejsze wizytujące

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Rozmawiałam z moją u powiedziała, że zielony to kolor infekcji i nie powinien taki być czopek

super, że wizyta ok, może to już ostatnia wizyta?

Cytat:
Napisane przez Mandragorrka Pokaż wiadomość
Czasami dajemy naszej córci pieniążka - grosik lub dwa. Trzyma w rączce jak największy skarb i wszystkim mówi, że ma sześć a potem, żeby kupić jej loda
moja ma swinkę skarbonkę i jak wyjeżdżała nad morze z moimi rodzicami to wyciągnęła ze mną wszystkie 2 zł, włożyła do portfela i miała powiedziane, że to są jej pieniądze i może wydać na jazdę na automatach typu koniki, karuzele itp. Ona to uwielbia, i dziadek mi mówił, że rzeczywiście ze swojego portfela wyciągała i wrzucała sobie i jechała, a jaka dumna była chcę ją od małego uczyć takich rzeczy, że warto oszczędzać itp. No i w sklepach nie mam problemu, jak jej mówię, że coś za drogie to nie robi mi żadnych scen, rozumie,że nie kupimy tego i tyle

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
tez jestem ciekawa jak zareaguje na przedszkole-troche sie boje, co ja gadam ogarnia mnei mega strach
ja też trochę myślę, co to będzie z tym przedszkolem, by Asia nie poczuła sie odstawiona na boczny tor, jak urodzi się siostra. No i organizacja odprowadzania i przyprowadzania też troszkę mnie zastanawia, ale w praniu wyjdzie. Generalnie cieszę się, że 1 września tuż, tuż, bo młoda dziś mi oznajmiła, że nudzi się w domu. Lało u nas całą noc, plac zabaw mokry, dzieci żadnych na widoku. A ona się zrobiła taka, że non stop na dworze by mogła być. No ale babcię wyciągnęła na spacer, do sklepu i własnie moja mama dzwoni, że zabiera Asię do siebie na trochę, obiad tam dostanie młoda, także mam trochę czasu na ogarnięcie się (czyli głównie leżenie coś czuję ).

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Ja sie dopiero obudzilam
Oczywiscie nie urodzilam jeszcze- kolejna noc i cisza. Wrrr.

Ale za to snilo mi sie , ze MALA PAULINA URODZILA
czyżby proroczy sen?
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Ja też się boję jak to będzie z przedszkkolem Julci no i z jej odprowadzaniem i przyprowadzaniem kiedy w domu jest niemowlak:/Trzeba będzie się zorganizować jakoś...
no dokładnie, mam te same myśli, ale damy radę

no to meldowac się, która jeszcze nie urodziła, a której brakuje, bo pewnie jest na porodówce

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:20   #3968
Latte88
Zakorzenienie

Amelie mam taką cicha nadzieję cieszę, że przeszło
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:23   #3969
Asia19x
Zakorzenienie

Amelie trzymam kciuki Na pewno będzie wszystko dobrze.

Kocyki MInky są boskie Ja na pewno kupię zimą grubszy jeszcze, ten co mam nieco za cienki jest

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-08-26 o 11:24
Stary 2014-08-26, 11:28   #3970
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Elffirka, wszystkiego najlepszego!!!!

ja kiedyś, wchodząc na Śnieżkę, widziałam dziewczynę na obcasach a potem trzeba taką ratować, bo złamała nogę, skręciła kostkę itp

ja ciąglę w tym samym chodzę, dobrze, że znajoma dała mi kilka ciuchów ciążowych, ona rodziła w sierpniu, więc rozmiar ok na mój brzuch. Ale już też tęsknię za tym, by założyć coś innego

super, że wizyta ok, może to już ostatnia wizyta?

moja ma swinkę skarbonkę i jak wyjeżdżała nad morze z moimi rodzicami to wyciągnęła ze mną wszystkie 2 zł, włożyła do portfela i miała powiedziane, że to są jej pieniądze i może wydać na jazdę na automatach typu koniki, karuzele itp. Ona to uwielbia, i dziadek mi mówił, że rzeczywiście ze swojego portfela wyciągała i wrzucała sobie i jechała, a jaka dumna była chcę ją od małego uczyć takich rzeczy, że warto oszczędzać itp. No i w sklepach nie mam problemu, jak jej mówię, że coś za drogie to nie robi mi żadnych scen, rozumie,że nie kupimy tego i tyle

ja też trochę myślę, co to będzie z tym przedszkolem, by Asia nie poczuła sie odstawiona na boczny tor, jak urodzi się siostra. No i organizacja odprowadzania i przyprowadzania też troszkę mnie zastanawia, ale w praniu wyjdzie. Generalnie cieszę się, że 1 września tuż, tuż, bo młoda dziś mi oznajmiła, że nudzi się w domu. Lało u nas całą noc, plac zabaw mokry, dzieci żadnych na widoku. A ona się zrobiła taka, że non stop na dworze by mogła być. No ale babcię wyciągnęła na spacer, do sklepu i własnie moja mama dzwoni, że zabiera Asię do siebie na trochę, obiad tam dostanie młoda, także mam trochę czasu na ogarnięcie się (czyli głównie leżenie coś czuję ).

czyżby proroczy sen?

no dokładnie, mam te same myśli, ale damy radę

no to meldowac się, która jeszcze nie urodziła, a której brakuje, bo pewnie jest na porodówce
Ja jeszcze w domu 😆, nie miałam czasu się udzielać, bo rodzice z Pl wrócili, przywieźli moje allegrowe zakupy, trzeba było co nieco poprać, poprasować, huśtawkę skręcić, swoją drogą trudne to było, ale z pomocą córki, aaa którą też mi przywieźli, dałyśmy radę ☺ .
Kupiłam kilka pieluch xl 120/120, ogromne, zastanawiam się teraz do czego mi one, może jako prześcieradelko do wózka ? Zamówiłam także osławione kropelki Sab Simplex.I to chyba tyle.Jestem już nie cierpliwa, ten mój synek mógłby już wyjść, bo wszystko gotowe.

Kasiu, malutka śliczna, jeszcze raz moje gratulacje ☺
Stary 2014-08-26, 11:31   #3971
Amelie
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny!

Poumawiałam się na wszystkie badania... ale koszty mnie przeraziły... ponad 400 zł za dwa badania i wizytę dobrze że na dniach ZUS uraczy mnie wypłatą . Gdybym miała czekać z NFZ na wizytę i badania mój mały miałby 5 miesięcy .

Czekam na kuriera bo ma mi jeszcze przywieźć pościel dla małego na zmianę i mam już wszystko, ale rodzić nie chcę
Stary 2014-08-26, 11:54   #3972
Misstic
Wtajemniczenie

Elfirko wszystkiego najlepszego, szybkiego porodu i zdrowego maluszka

Aliszcze fajnie ze uczysz oszczedzania swojej corci od malego moja mama tez nas tego uczyla i temat nie dotyczyl tylko pieniedzy, ale z perspektywy czasu moge powiedziec, ze naprawde na dobre mi to wyszlo ja to w ogole niezly chomik jestem hehe ale dzieki temu ze mam gdzies tam jakies zaskorniaki czuje sie bardziej bezpiecznie

Nie wiem jak wy mamuski, ale ja bym z najwieksza ochota wrocila do przedszkola uwielbialam tam chodzic i teraz na kazda taka placowke patrze z sentymentem

Nie moge sie juz doczekac swojej wizyty w czwartek, co prawda usg nie bedzie ale gbs, badanie i ktg. Chcialabym juz wiedziec jak tam sytuacja na dole wyglada

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 11:58   #3973
agnes 20
Zadomowienie

Sto lat Elwirko
Kasiu Marika jest sliczna, jeszcze raz gratulacje
Denaris ja swojej malej daje w ciagu dnia ok 55 ml co 2-2.5 godz plus to co sobie zje z cycka, czyli w sumie prawie nic.zjadlaby pewnie wiecej ale boje sie jej dawac bo do tej pory miala problemy z brzuszkiem i zalatwiala sie praktycznie tylko w nocy.w nocy za to wstepuje w nia diabelek i budzi sie praktycznie co godzine z wielka awantura ze glodna i te 55 ml jest jej za malo.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 12:08   #3974
Asia19x
Zakorzenienie

Agnes kiedy wychodzicie do domku? Malutka już pełnie ładnie urosła

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-26, 12:08   #3975
88madziuszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Asia Ty uważaj na Melka bo tu na wątku tyle dziewczynek się teraz urodzi i tyle na Śląsku, że wiesz, będzie rozchwytywany... ;-)
Dzień dobryy...
Czas wstawać... Jakieś śniadanie robić... Małz wczoraj kazał mi koniecznie dzisiaj urodzić i mówi że synek w jeden dzień z Mamą by miał urodziny i kupował by nam jednego torta i jeden prezent na spółkę... Ale ja dzisiaj nie chce, jeszcze by odziedziczył mój ciężki charakterek i bym się z Nim nie umiała dogadać...
Latte gratuluję wizyty... Widzisz już bliżej niż dalej i może nikt Ci się już nie wciśnie w kolejkę...
Sto lat, sto lat! Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, szybkiego i bezbolesnego porodu i zdrowego maleństwa
Amelie, dobrze się ułoży, będę się modlić za Ciebie

Dziewczyny, pospałam dwie godzinki
No wyobraźcie sobie, że śnił mi się Staszek. Że był taki malutki i uwielbiał być na rękach i że... był rudy!
W sumie to nie byłoby dziwne, bo ja jestem,ale tak uroczo wyglądał
Kurczę, myślałam że jak pośpię na lewym boku to się trochę przesunie i żebro uwolni, a gdzie tam.
Trzeba się szykować na wizytę powoli.
Stary 2014-08-26, 12:13   #3976
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Laseczki gratuluję wizyt i 3mam kciuki za te, które dopiero będą
Latte oooooo... Może się zacznie
To niesprawiedliwe! To ja chodzę tyle z rozwarciem, mała główką na wylocie i nic DGin powiedzial, że nie wytrzymam, a tu już od wizyty minął dzisiaj tydzień, zaskoczę go jeszcze jak wytrwam kolejny tydzień
Chyba zacznę rozchylać nogi, a co, ile można je ściskać

Aniu dziękuję
Madzia na Gemini zamówiłam szampon, balsam do włosów, witaminki dla mnie,krem do twarzy, nożyczki dla małej, peeling do ciała, żel do mycia twarzy, żel dla tż i dla niego do golenia

Dzień dobry! Poranek przywitał mnie solidnym skurczem, ale przeszło. Chcę rodzić, wpuśćcie mnie w kolejkę
Z tego co pamiętam mialas rodzic wczoraj,a ja dziś po lekarzu malej mojej... Ale u mnie tezvsoie nie zapowiada, przynajmniej mi tak gin wczoraj powiedział.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 12:32   #3977
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Asia Ty uważaj na Melka bo tu na wątku tyle dziewczynek się teraz urodzi i tyle na Śląsku, że wiesz, będzie rozchwytywany... ;-)
Dzień dobryy...
Czas wstawać... Jakieś śniadanie robić... Małz wczoraj kazał mi koniecznie dzisiaj urodzić i mówi że synek w jeden dzień z Mamą by miał urodziny i kupował by nam jednego torta i jeden prezent na spółkę... Ale ja dzisiaj nie chce, jeszcze by odziedziczył mój ciężki charakterek i bym się z Nim nie umiała dogadać...
Latte gratuluję wizyty... Widzisz już bliżej niż dalej i może nikt Ci się już nie wciśnie w kolejkę...
Wszystkiego najlepszego, teraz przede wszystkim zdrówka i szczęśliwego rozwiązania
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 12:34   #3978
małaPaulina
Wtajemniczenie

nmartyna niemozliwe jak w tym śnie mialam taką pupkę jaką mialam jakies 10lat temu nigdy juz nie bede taka chuda ech
Niestabilna no nie, przez Ciebie tez mam ochote na tosty jak dzis dostane wyplate to koniecznie kupuje chleb tostowy

Cytat:
Napisane przez carolciuska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Ja sie dopiero obudzilam
Oczywiscie nie urodzilam jeszcze- kolejna noc i cisza. Wrrr.

Ale za to snilo mi sie , ze MALA PAULINA URODZILA
haha
to mi sie snilo ze urodzilam ale synus już mówil i chodził
ja to nie wiem czy w ogole kiedys urodze, maluszek ewidentnie nie chce wychodzic
elffirka 100lat i przyjemnego porodu
Amelie oby tam wszystko bylo dobrze

To co dziewczyny, tanczymy?

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 12:38   #3979
carolciuska
Zadomowienie

Elffirka! Spelnieniaa marzen! Lajtowego porodu i zdrowego dzieciolka!!

Dzis mam kryzys chyba, pogoda do dupy nie podobna, nic mi sie nie chce. W domu mnie denerwuje balagan, strasznie sie kurzy. Musze umyc lodowke, bo ta tez mnie denerwuje.
Ratunku, wszystko mnie zlosci.

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
nmartyna niemozliwe jak w tym śnie mialam taką pupkę jaką mialam jakies 10lat temu nigdy juz nie bede taka chuda ech
Niestabilna no nie, przez Ciebie tez mam ochote na tosty jak dzis dostane wyplate to koniecznie kupuje chleb tostowy

haha
ja to nie wiem czy w ogole kiedys urodze, maluszek ewidentnie nie chce wychodzic

Daj mi troche energii, to potancze. Jakby mnie teraz skurcze slapaly to nie mialabym sily chyba sie ogarnac na porodowke i rodzic. Glupia jaaaaa
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 12:43   #3980
elffirka
Rozeznanie

Dziękuję jeszcze raz...
Chyba dzisiaj sobie poleżę tylko obiad zrobię ale to jak Małz zrobi zakupy... Nie chce mi się dzisiaj nic... Boli mnie prawy bok, a poza tym dzisiaj mi wolno leniuchować... Ale jak popatrzę na kołyskę, która nie jest jeszcze gotowa to chyba się jednak wezmę za robotę...
Stary 2014-08-26, 12:45   #3981
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

haha

Ja to uwielbiam tosty z bułek mmmmmmmmmmmm
Stary 2014-08-26, 12:54   #3982
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam mialas rodzic wczoraj,a ja dziś po lekarzu malej mojej... Ale u mnie tezvsoie nie zapowiada, przynajmniej mi tak gin wczoraj powiedział.
No własnie! Przecież wczoraj był 25, a tu cisza, oj cisza
Do porodu 19 dni

Pokroiłam kurczaka w kostkę, podsmażyłam i zrobiłam pyszny śmietanowy sos Nieco kaloryczny, ale co tam. W ciąży sobie żałować nie będę, oj nie

Paulina ja dziś posprzątałam trochę, poschylałam się i mam wyrzuty sumienia, że córę wyganiam
Coś czuję, że seks by pomógł, ale w życiu się nie odważę, mając rozwarcie i główkę tak nisko.. Ja to jak ja, ale Tż musiałabym zgwałcić, bo by się w życiu nie zgodził

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Ja to uwielbiam tosty z bułek mmmmmmmmmmmm
Takie ala zapiekaneczki z piekarnika?
Kooooocham! Na to byle co i jest pysznie+oczywiście sosik czosnkowy W ogóle jedzenie to takie cudowne... doznanie

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-26, 12:56   #3983
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Agnes kiedy wychodzicie do domku? Malutka już pełnie ładnie urosła
W piatek mala wczoraj wazyla 2430 g mysle ze do wyjscia przekroczy 2,5 kg
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 12:58   #3984
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie! Przecież wczoraj był 25, a tu cisza, oj cisza
Do porodu 19 dni

Pokroiłam kurczaka w kostkę, podsmażyłam i zrobiłam pyszny śmietanowy sos Nieco kaloryczny, ale co tam. W ciąży sobie żałować nie będę, oj nie

Paulina ja dziś posprzątałam trochę, poschylałam się i mam wyrzuty sumienia, że córę wyganiam
Coś czuję, że seks by pomógł, ale w życiu się nie odważę, mając rozwarcie i główkę tak nisko.. Ja to jak ja, ale Tż musiałabym zgwałcić, bo by się w życiu nie zgodził

Takie ala zapiekaneczki z piekarnika?
Kooooocham! Na to byle co i jest pysznie+oczywiście sosik czosnkowy W ogóle jedzenie to takie cudowne... doznanie
Takie tez, ale bardziej wole bułki z sendwich czy jak to tam te zamykane.... wtedy bulka jest taka chrupiąca a w środku niebo. Najlepiej szunka pieczarki i ser mmmm
No musze zaraz poszukac na ebay. Ale najlepiej nie te co dzielą tosta na pol tylko taka jedna wielka powierzchnia bo i bagietki mozna tostowac,albo duzy chleb tostowy
Stary 2014-08-26, 13:01   #3985
Paulina Darek
Rozeznanie

cholerka!!!
wstałam dziś o 8 bo mieli mi przywieźć meble, w sumie tylko 2 komody i witrynę, bo szafa ma opóźnienie, ale i tak byłoby za pięknie, bo w końcu dopiero 7tygodni (!!!!!!) czekamy... no i jedna z tych komód do odesłania, bo na rogu obtarta... normalnie szlag mnie trafi!!!!!i od razu wydało mi się to podejrzane, bo miały być do składania, a one w całości no i mam... jeszcze się zbieram, żeby do nich zadzwonić i kogoś opieprzyć, tylko nie chcę się denerwować...

Latte miałaś na mnie poczekać

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 13:05   #3986
Amelie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
To super! Mała rośnie jak na drożdżach

Zjadłam loda oblanego w czekoladzie z milki, małego snickersa i dwa banany, ciągle mi mało... Za trzy tygodnie przytyłam tylko kilo więc mam mały dzień rozpusty Bułki z pieca też bym wciągła...
Stary 2014-08-26, 13:07   #3987
88madziuszka88
Raczkowanie

Nałożyć skarpetki bez męża... to dopiero wyzwanie....
Stary 2014-08-26, 13:14   #3988
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Cudownie, strasznie się cieszę Nasza dzielna Lenka, obie dzielne dziewczynki z Was

Niestabilna Już wiem, co dzisiaj jem na kolację
Szkoda, ze to takie kaloryczne, bo mogłabym jeść codziennie. Ja w ogóle uwielbiam wszelkie zapiekanki, tościki, makaroniki ech...

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-08-26, 13:15   #3989
elffirka
Rozeznanie

Niestabilna dzięki Tobie wciągnęłam dwa tosty... Ja uwielbiam z serkiem tym zielonym w plasterkach z Hochlandu, do tego wędlina lub salami, pomidor, oliwki i musztarda do środka a na wierzch ketchup... Ale dzisiaj uboga wersja tylko ser, szynka i musztarda... Ale w sumie to wciągnęłabym kotleta schabowego albo drobiowego... Mniam... Chyba pogonię Małza do sklepu... A wczoraj to miałam taką chęć na kalafior z bułką tartą że myślałam, że nie dam rady... Ale zapchałam się kukurydzą i frytkami...
Kurcze dzisiaj zdałam sobie sprawę, że będzie mi brakować brzuszka, tych ruchów Maleństwa, zachcianek, motyli w brzuchu... Już niedługo tego nie będzie... Będzie śliczny, mały Szkrab ale jakos tak się przyzwyczaiłam do brzucha...
Stary 2014-08-26, 13:16   #3990
201610121609
Konto usunięte

Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 ...

Dziewczyny czytam a jakas dzisiaj jestem nie do życia i niby mam ochotę zacytować a jednak rezygnuje
Czuje sie jakby inaczej w brzuchu albo sobie wkręcam...nie boli mnie ale jest inaczej i nie wiem jak to opisać nie chce mi sie dzisiaj myć głowy ani ogarnąć to jak mnie złapie porod to ja nie wiem jak ja sie w szpitalu pokaże

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Takie tez, ale bardziej wole bułki z sendwich czy jak to tam te zamykane.... wtedy bulka jest taka chrupiąca a w środku niebo. Najlepiej szunka pieczarki i ser mmmm
No musze zaraz poszukac na ebay. Ale najlepiej nie te co dzielą tosta na pol tylko taka jedna wielka powierzchnia bo i bagietki mozna tostowac,albo duzy chleb tostowy

Mówisz o czymś takim jak na zdjęciu? My mamy taki z DeLonghi i to jest super bo to jest toster i grill w jednym mozna go tez rozłożyć na płasko i grillować sobie albo złożyć i tez grillować albo tostowac fajnie bo gruuube tosty mozna robić

201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości