![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: plotkowy dla porzuconych
Izulko wiesz czego ja próbowałam? wszystkiego, gotowałam wodę i zaparzałam rumianek, przemywałam rumiankiem, była poprawa ale niewielka, dermatolog mi powiedziala, zeby tez jak najmniej uzywac wody, żeby jej unikać, mineralka coprawda nie probowalam, ale nei sadze zeby pomogła, parzyłam bratka i tą wodą z bratkiem przemywałam twarz - NIC nie pomagało, NIC... od miesiąca przemywam tylko dokładnie bardzo dokładnie twarz wacikami i mleczkiem do demkijazu i widzę ogromną poprawę, a moze to efekt tabletek które biorę (acno - ale to problem na inny wątek). Izuś, a wiesz jaką mam ochotę wejść kiedyś do łazienki i chlusnąć się taką orzeźwiającą wodą z kranu? Ja czasami zazdroszczę tym dziewczynom na reklamach - takie chluśnięcie wodą, ja nie mogę sobie na to pozwolić, każdy kontakt z wodą generalnei nieprzegotowaną powoduje pojawienie się czerwonych grubych krostek... grrr więc wolę robić to co jest lepsze dla tej cery. I wierz mi ze naprawde jest poprawa i to duza, kiedy odstawiłam wodę, oczywiscie jak myje głowe czy robie peeling no to nie ma mocnych troche wody kapnie na twarz ale nie codziennie... a ta woda o której mowilas to co to za woda? Płyn micealny - co to takiego, bo nie znam?... A ja robie peeling to zaparzam sobie rumianu zmywam torebeczką (saszetką) z zaparzonego rumianku twarz... teraz jak to pisze wydaje mi sie ze mam bardzo wrazliwą twarz ... hmm moze kupowac jakies preparaty dla cery wrażliwej a nie antybakteryjne dla cery po trądziku... hmmm
#32 |
BAN stały
|
Iza, nie mam dry-flo, uzywam zwyklej maki (w polaczeniu z pudrem APC)
![]() ![]() tak wiec poziomko na zmatowienie polecam make ziemniaczana ![]() ![]() A co do pieska, to coz... jak to moj wet stwierdzil trafil mi sie gorszy model ![]() ![]() ![]() ![]() JA do mycia twarzy polecam dermoklar dostepny w aptekach, dla alergikow, podraznionej skory, bezzapachowy bardzo dobry zel do mycia ciala i twarzy. a hmmm hity wizazowe : - to przede wszystkim specyfiki do przyspieszenia porostu wlosow - wax, seboradin, olejek rycynowy, skrzypowita - oczywiscie kwasy i filtry - chemiczne prostowanie wlosow - mania wymiany na targowisku - watki dotyczace podkladow - slynne pudry w kuleczkach vollare, cantare i pewnie i inne ale teraz nie pamietam ![]() a ja szczerze mowiac nie wiem co to peep toe i grzybki - moze mnie ktos oswiecic ![]() Iza, Camila mam nadzieje ze dobrze sie dzis bawicie ![]() ![]() Magda, tak chodzi o takie filtry do opalania, ale to w zasadzie nie sa takie zwykle filtry sklepowe, tylko raczej apteczne tzn. przy kwasach trzeba uzywac filtra conajmniej 50. a kwasy generalnie dziela sie na aha i bha, a sluzna one generalnie do poprawy stanu cery - tzn oczyszczaja, wygladzaja, zapopiegaja powstawaniu tradzika, moga byc w formie kremu, toniku, peelingu- tu jest link do ciekawego artykulu gdzie jest wszytko bardzo przystepnie napisane ![]() http://www.wizaz.pl/basia_kwasy_bha_aha.php a cienie pod oczami - moja zmora ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Impreza udana, było super ![]() Poziomko, mysle ze powinnas zrezygnowac ze solarium, nawet wole nie myslec o ile wiecej przebarwien bedziesz po nim miała ![]() Zdecydowanie zrezygnuj z antybakteryjnych zpecyfików na rzcz tych do cery wrażliwej, alergicznej, najlepiej aptecznych. Ja poki co myje twarz żelem ziaja Calma HLC (super), tonik nagietkowy ziaja (mój mały KWC) a z kremów to mam obecnie na dzien i na noc soraya nawilzająco-ujędrniająca z wit.A i E (no cóż latka swoje juz mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | ||
BAN stały
|
A możesz coś więcej na ten temat
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O takie: http://www.zappos.com/images/966/715...9-119462-d.jpg Cytat:
![]() Co do cieni to ja już straciłam nadzieje na pozbycie się ich.Mam je od zawsze ![]() Wiem,ze jest jakiś krem,który podobno jest naprawde skuteczny,ale bardz drogi,nie pamiętam teraz nazwy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Camilo to super ze dobrze sie bawilas
![]() a poza tym to mi sie przypomnialo jak kilka dni temu jechalam tramwajem, za mna siedzialo jakies starsze małzenstwo (tak z 70 pare lat). rozmawiali sobie o tym co zrobia jak wroca do domu itp itd... ii w ogole odzywali sie do siebie z taka troska, tak uroczo... az tu nagle takim strofującym glosem ta pani mowi do pana "gdzie ty sie tam patrzysz na ta dziewczynke ? patrz mi tu w szybe" .... takie to bylo slodkie ze zaczelam sie do siebie usmiechac ![]() ![]() tak w ogole to zawsze mnie rozczula jak widze takich starszych ludzi, ktorzy nadal tak czule i milo potrafia ze soba rozmawiac, trzymaja sie za rece jak ida po ulicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | ||
BAN stały
|
sa dwie metody prostowania wlosow - albo rozluznianie skretu wlosa co jest beznadziejnym zabiegiem bo tylko niszczy wlosy i to sa zabiegi kosmetykami typu Loreal, zabieg nie jest taki drogi, ale efekty podobno znikaja po pierwszy umyciu wlosow. natomiast druga metoda to trwale i nie odracalne wyprostowanie wlosow kosmetykami farouk i goldwell. te wlosy ktore sie wyprostuje na zawsze beda proste
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Martinko,czy to drogie bardz jest?I w ogóle jesteś zadowolona? Cytat:
Ogolnie próbowałam preróżnych kremów i rzeczywiście nic nie dają,ale ten o którym mówiłam to podobno jakiś bardzo silny krem,przez to drogi.W każdym razie z opisu wynikało,że rzeczywiście może działóać.Musze poszukać gdzieś nazwy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...nie+w%B3os%F3w a tu moje fotki, przed, w dniu zabiegu i po 5 tyg: post 721 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...os%F3w&page=25 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
BAN stały
|
Martinka,wg mnie efekt super
![]() Choć przyznam,że mi się baaaardzo podobają kręcone włoski ![]() Mi się nie opłaca robić chemicznego prostowania,bo włosy mam falowane,czasem nawet bez prostownicy uda się tak wysuszyć,ze są w miarę proste.Ale żeby były takie prościutkie fajniutkie to muszę użyć prostownicy i sa przez to masakrycznie wręcz zniszczone ![]() Izaluka,cere mam niestety problemową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Helooł Dziełochy
![]() Wstałam, żyję ![]() ![]() ![]() Co do wczoraj. Pojechałam na imprezę ze znajomymi. Napisałam temu całemu J., że tam będę. A On mi odpisał, że ''miłej zabawy, ja nie wiem co dziś jeszcze będę robił''. Wkurzyłam się nieziemsko. Wychodzę z WC na imprezie i kogo widzę.... J. ![]() ![]() Był bardzo miły. Tym razem zupełnie trzeźwy ![]() ![]() Wkurza mnie tylko to, że On się nie potrafi przy mnie rozluźnić. Że Go tak spinam. Ja tam podchodzę na luzie. Zdawałam sobie sprawę, że skoro to jest spotkanie na trzeźwo - następnego już może nie być. Ale ma być... ![]() Nie mamy jeszcze wielu tematów do rozmów. Czasem nam się nie klei. Ale chyba co innego gadka na imprezie, a co innego tak normalnie. Mamy podobne poglądy na niektóre sprawy i zwracamy uwagę na te same rzeczy. Z wyglądu On jest super ![]() ![]() Z charakteru wydaje się być ok. Gada w miarę mądrze i czasem mnie zaskakiwał mądrymi ripostami. Spodobał mi się. Ale czy tu coś bedzie... Może z czasem bardziej mnie zakręci ![]() ![]() Eee tam, takie głupotki, że po mnie spływają, a On tak się przejmuje. Czas pokaże ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
martinko po umyciem żelem buzia w ogóle nie jest ściągnieta ani wysuszona, co mi zdarzało po innych żelach nawilzających.Co prawda ja zaraz używam toniku, ale pare zdarzało mi się zapomnieć i byłam bardzo mile zaskoczona
![]() ![]() Co do Twoich włosów, to ja bym nie prostowała, miałaś piekne loki ![]() ![]() Izaluka poobserwuj swojego adoratora i poczekaj na rozwój sytuacji. Bedzie co będzie. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
BAN stały
|
Ale mi jakoś dziwnie się zrobiło...
Uwielbiam tą piosenkę ''Big girl don't cry'' Fergie A dziś przy niej pomyślałam o EX. Tęskno mi ![]() Mimo tego wszystkiego, ogromnego bólu, zranienia... Tęsknię ![]() Wiem, że nie warto myśleć o kimś takim jak On. Dla mnie faceci, którzy tak łatwo się poddają, odpuszczają to dno. Oni zawsze wolą wybrać prostsze rozwiązanie. Nie tęsknię za Nim tak jakoś jak za chłopakiem. Brakuje mi tego człowieka. Kiedyś był wspaniały i za ta przyjaźń dałabym się pokroić... Kiedyś... Ogólnie humor mam ok ![]() A tych wszystkich łez chyba nigdy Mu nie zapomnę... I każdy się tylko teraz dziwi/zastanawia - co będzie w październiku... Kiedyś nawet z P. na ten temat rozmawiałam i powiedziałam, że zmieniłabym szkołę byle by Go nie widywać, bo wiem, ze nadal bym Go kochała. On stwierdził to samo dodając, że nic takiego się nie zdarzy i skończymy razem tą szkołę, więc mam nie wymyślać... A teraz nie zmienię w szkoły. Nie zrobiłam niczego za co muszę się wstydzić. I z podniesionym czołem spojrzę Mu w twarz. I jeśli Jego zachowanie nadal będzie dla mnie nie do przyjęcia stanie się ''robakiem'' w moich oczach. (Ponoć mam taki wzrok, że potrafię spojrzeć tak poniżająco i dać komuś odczuć, że jest dla mnie nikim - jedna koleżanka ze studiów doświadczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Izuś nawracające mysli o Eksach to rzecz całkiem normalna i naturalna...przecież nie zawsze było źle, było tez super i te wspomnienia czasem daje nam znać...ale w tym wszystkim trzeba widzieć "złoty środek", który po Twoich wiadomościach moge śmiało powiedzieć "wiesz gdzie jest ten środek"
![]() ![]() Co do tego chłopaka to jego stres moze być wynikiem tego, że bardzo mu na Tobie zależy i nie chce wypaść źle, nie chce żebyś pomyśłała o nim czegos czego by nie chciał, tak bym to interpretowała...ale czas pokaże jak to się rozwinie bo trzeba się rzucić na fale i obesrować...może wydarzyć sie coś fajnego ![]() ![]() A ja za godzinke mam sie spotkać z koleżankami na babski wieczor a ja w proszku kompletnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Dzięki Selis
![]() Zmykaj się szykować na bóstffffffo ![]() ![]() Oj lubi się te damskie wieczorki ![]() ![]() Ach, ten złoty środek... Aż się wkurzyłam i napisałam do kumpla: ''Smutkam się ![]() ''Dlaczego, co się dzieje? Całuje :-*'' ''Tęskni mi się za tym dupkiem :/'' ''Proszę nie smutaj ![]() ![]() ''Zawsze jestem twardzielka ![]() ''Miłości ma :-*'' No my się kochamy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Izuś,to ten kumpel co ma dziewczyne?Ona nie jest zazdrosna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ano właśnie, tez sie nad tym zastanawiałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
martinko mąkę ziemniaczaną? Pierwsze słyszę, tzn co, najpierw mam pędzlem nalozyc na twarz mąkę apotem na to jeszcze puder? Nigdy o czyms takim nie slyszalam wiec wole sie upewnić <mruga>
camilla moja cera lepiej wygląda jak jest troche podrumieniona słońcem... lepiej wygląda... nie mowie tu o wyglądzie murzynki... lekkie muśnięcie słońca - to jest to... Iza po jakimś czasie "klin klinem" jest najlepszym wyjściem... Tzn zobaczyc w drugim czlowieku cos co nam sie spodoba, lub spodoba sie w miedzyczasie jak sie bedziecie spotykać... cos co nam sie spodoba, cos innego niż podobalo sie w exie... Poza tym słyszałam, że po wielkiej milosci też można kochać... może nie będzie ona już taka intensywna, gwałtowana i nie porywająca, ale będzie to milosc... ktos tak mądrze napisał... A ja widziałam dzisiaj auto P., samochód z jego firmy, nie wiem czy akurat jego ale z tej firmy w której pracuje, coś mnie podkusiło, żeby się jeszcze obejrzeć i sprawdzić... zgadzało się... a potem nagle posmutniałam, zupelnie nie wiem dlaczego, chyba wszystko wrociło, to zawsze wraca... a może jest jakies lekarstwo na stracenie pamięci? ![]() I miałam dzisiaj dziwny sen, może któaś z Was się specjalizuje w snach? ![]()
#48 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a w twoim przypadku moze sie jednak oplaca - no w sumie koszt jest, ale jezeli tylko sie faluja to nie bedziesz musiala szybko zabiegu powtarzac,a po 1. zaoszczedzisz na czasie ukladania wlosow, a po 2 nie bedziesz ich wciaz niszczyc ![]() Iza on pewnie taki spiety bo bardzo mu zalezy i nie chce jakiegos glupstwa strzelic, no moze to byc troche irytujace skoro ty tak na luzie do tego podchodzisz ale pomysl jakie to mile - jestes dla kogos wazna, i tak bardzo mu zalezy zeby zrobic dobre wrazenie ze az sie oniesmiela - moim zdaniem to dobrze o nim swiadczy, poza tym z czasem powinno minac, wole juz chyba to niz zbyt duza pewnosc siebie u faceta, ktory mysli ze moze miec kazda.... pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Selis baw sie dobrze ![]() poziomko tak, mąke ziemniaczana ![]() ![]() a co do snu, to trzeba by go raczej rozpatrywac pod wzgledem twoich osobistych przezyc, slowniki snow typu ze smierc oznacza cos tam, a np. koscil cos innego to bujda ![]() ![]() a ja dzis humor mam fatalny, wszytko nie tak, wszytsko mnie drazni, jestem zmeczona i mam dosc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
BAN stały
|
Hm... Sprawa jest trochę dziwna ![]() Odkąd się znamy zawsze między nami coś wisiało w powietrzu. Ale wiadomo - ta różnica wieku. Bądź co bądź dla mnie spora ![]() ![]() Teraz znów nasze kontakty się zacieśniły ![]() ![]() ![]() Ostatnio na GG coś tam o związkach gadaliśmy... No i ja coś tam, że odnośnie Jego mam czerwone światło. On stwierdził, że poczeka na zielone... No to ja żeby było żartobliwie walnęłam, że jak tylko włączę pomarańczowe to już będzie szał ciał ![]() On ma dziewczynę. Strasznie na nią narzeka. Staram się Mu pomóc zrozumieć kobiety. Bronię tej laski, chociaż widać, że trochę też czasem świruje. Ale ją rozumiem , bo też podobnie w związku czasem robiłam. Oni są krótko razem, a od jakiegoś czasu im się nie układa, no i przestał jej mówić, że ją kocha... Chcę żeby był szczęśliwy i twierdzę, że to może taki ich troszkę gorszy okres itd. Byliśmy na spacerze wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie to taki złoty chłopak ![]() ![]() Dla mnie na razie jest to czysty układ. Mimo, że wiele wskazuje na coś innego. Jeśli z czasem to pójdzie w złą stronę (chyba że już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dla mnie to jednak już poszło w zła strone--->złą tylko ze względu na to,że on ma dziewczyne,a Ty niby go traktujesz jako kumpla.A ni etak ogólnie,że takie coś jest złe ![]() Na miejscu jego dziewczyny byłabym mega zazdrosna,byłoby mi bardzo,ale to bardzo przykro i ogólnie czułabym sie zdradzona. Pomyśl czy Ty byś chciała aby Twój TŻ pisał i mówił do jakiejś kolezanki,że ją kocha i w ogole takie teksty z podtekstami itd??Nie sądze.I to nawet jakby Ci wyjaśnił,że to tylko kumpela i że zawsze tak z nią miał i to nic nie znaczy...Wg mnie jasne(wydaje mi się,że dla Ciebie też tylko troche się sama przed sobą do tego ni eprzyznajesz),że on chciałby byc z Tobą i dlatego tak narzeka na swoją laske,sprawdza Cię czy ma szanse... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
martinko tak to jest, ze my kobiety często nie doceniamy tego co nam natura dała
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-07-16 o 06:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ja już na takie szczegóły przestaję zwracać uwagę (typu podobne auto), bo bym oszalała ![]() A sen fajny i ciekawy... Szkoda, że Anulek jeszcze tu nie zaglądała chyba ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W sumie masz rację. Lepiej, że J> się stresuje niż miałby być pewnym siebie cwaniakiem. Naprawdę chłopak mnie kulturą zaskakuje. Nie oszukujmy się. Kiedyś poznawałam wielu facetów na imprezach i prawda jest taka, że większość to napaleńcy, którzy myślą tylko o jednym, a w tańcu rąk nie potrafią trzymać przy sobie... Nigdy nie liczyłam na to, że na imprezie poznam kogoś logicznego. A On mnie trochę zaskoczył. Bo z tego ryjka aż taki za przystojny - no wiecie ciemny mulacik itd. A On jeszcze coś tam w główce ma ![]() ![]() ![]() A kobietki to tak zawsze. Ja blond sobie marzę o ciemnych. Włosy mam raczej proste ale z tendencją do łatwej zmiany fryzury - czyli chwila z wałkami i już są loki ![]() Oj Martinko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
BAN stały
|
Cytat:
A może się odważę, ale to tylko twarzą w twarz. Bo smsem to bezsensu. No właśnie prawie zawsze tak było, więc trudno mi wyczuć tą granicę, że coś już idzie w złym kierunku... On naprawdę wszystko mówi z takim bananem na buzi i tekst typu: ''Dziwnie się czułem. Ugięły mi się kolana jak przyszłaś. Myślałem, że nie dam rady z Tobą gadać...'' -> No nie wzrusza mnie to jakoś i w sumie dzisiaj dopiero mi sie to przypomniało ![]() ![]() Widzisz, tylko ta dziewczyna chyba nie wie nawet o mnie. Może słyszała o jakiejś Izie i tyle. Ona Mu sprawdza telefon (ostatnio przyznał). Porażka. W ogóle jak tam obserwuję to ten ich związek to porażka, ale oni są jeszcze młodzi i chyba tak te związki wtedy wyglądają ![]() Nie chcę też odczytywać Jego słów przesadnie. Bo dla Niego to może jest normalne... I wyjdzie, że to ja coś nadmiernie interpretuję i wymyślam. Zawsze tak było między nami i kiedyś P. też klika razy był o Niego zazdrosny, ale doskonale wiedział, że to tylko przyjaźń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
martinko nie odbieram tego snu jednoznacznie i prosto, więc nie sądzę, żeby coś podobnego się wydarzyło... zaczynam widzieć drugie dno w tym śnie i szczerze mówiąc trochę się tego boję, obawiam... tego drugiego dna...
Co do mąki ziemniaczanej, muszę kupić i wypróbować ![]() No i co najważniejsze - martinko nie smuć się, nie roztrząsaj niektórych spraw chociaz niektórych nie roztrząsać się nie da, wracają jak bumerang... Uzbrój się w cierpliwość, bo takie chwile jak ta, będą wracać jeszcze niejednokrotnie i musisz nauczyć się z nimi walczyć, albo myśleć o nich bez emocji... wiem, ciężko, ale w życiu nie ma nic niemożliwego... a na to jednak potrzeba duzo duzo duzo czasu i jeszcze więcej... Pamiętaj że masz nas... Izuś to chyba jednak troche nie w porządku wobec tej jego dziewczyny, chyba, że faktycznie nie czuję się dobrze w tym związku. Mimow szystko jednak ze strony kogoś innego może to wasze spotykanie się, wyglądać zupełnie inaczej, ktoś może donieść, że Was gdzieś widziano i afera gotowa... może faktycznie lepiej z nim o tym pogadać... edit Wiem, że to było auto z jego firmy, tej w której pracuje, ta sama nazwa, ten sam model samochodu... tylko bez tabliczki, którą miał, że to jest jego auto, albo tego nie zauwazylam...
#55 |
BAN stały
|
No nie wiem czy to jest takie nie fair, bo ja nie mam wobec Niego nie czystych intencji. Mogłaby mi jeszcze podziękować, bo staram się jej bronić i pokazywać, że ona nie jest taka zła i że on ma przestać na nią narzekać w końcu...
Szczerze mówiąc raczej nadal czasem będziemy się spotykać i nie obchodzi mnie czy ktoś nas zobaczy itd. Niczego nie muszę udawać, chować się przed kimś. To po prostu taki rodzaj przyjaźni. Przystopuję jedynie z smsami i dwuznacznymi rozmowami... Tylko że to On mi napisze ''Co się stało Skarbie, że cały dzień milczysz?'' ![]() On też mi się wydaje czysty w stosunku do mnie. Dawno się nie widzieliśmy, no i tak Mu się z tęsknoty porobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
BAN stały
|
Szczerze mówiąc Iza,wydaje mi się że doskonale wiesz,że on nie ma,jak to określasz,"czystych"inten cji.Zresztą sama przyznałaś,że masz mieszane uczucia co do jego 'żartów'.
Poza tym oczywiście przeszukiwanie telefony przez jego dziewczyne jest niefajne,ale pomyśl z drugiej strony co Ty byś poczuła jakbyś znalazła u swojego TŻta SMSa w stylu"''Co się stało Skarbie, że cały dzień milczysz?" ![]() Pewnie jakby na wizażu jakaś dziewcyzna założyła wątek co ma robić,bo odkryła,ze jej TŻ spotyka się jakąś koleżanką,chodza za rękę,mówią sobie Skarbie itp,wypisują SMSy w podobnym tonie to większośc,łącznie z Tobą powiedziałoby,że facet jest nie fair,kręci i nie jest to normalne ![]() Pszepraszam Izuś,to tylko moja opinia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
No teraz tak mi się mieszanie odnośnie Niego zrobiło po Waszym spojrzeniu na sprawę. Wcześniej to było dla mnie nie dostrzegalne.
Nie wiem. Już tak się przyzwyczaiłam. Zawsze między nami tak było (w mniejszym lub większym stopniu). Nie chcę tego ograniczać, ale faktycznie przystopuję z tym kontaktowaniem się. Wiem, że to dziwnie wygląda. Aż za wielka zażyłość. Ale chyba wyolbrzymiam. To na pewno są (to muszą być!) tylko takie ostrzejsze żarty. A jeśli nie przestanie? Co mam Go ukrócić? Po iluś tam latach teraz Mu wypalić ''Ej no przestań, masz dziewczynę''. Nigdy wcześniej nikomu to nie przeszkadzało. Już Mu to wielokrotnie pisałam, gdy w niewybredny sposób zażartował na GG. On swoje, a ja swoje. Dla mnie wszystko z przymrużeniam oka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No takie mamy stosunki i tak to między nami wygląda. Nie sądzę, by kiedykolwiek odważył się zaryzykować naszą przyjaźń jakimś wyznaniem ni z gruchy ni z pietruchy. To są żarty dla obu stron - taką mam nadzieję i tego będę się trzymać. A i Madź nie przepraszaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
BAN stały
|
Ja tak sobie mysle o tym co was Izus laczy, i to rzeczywiscie wobec tej jego dziewczyny jest nie fair. chociaz z drugiej strony jezeli wy mieliscie takie stosunki zanim on byl z nia... ale no ja wiem ze na pewno byla bym zazdrosna jezeli moj tz mial by taka znajoma. nawet jezeli wasza znajomosc teraz jest czysta, to no nie oszukujmy sie, facet jest tylko facetem, i takie cus bardzo szybko ze zwyklej znajomosci moze zamienic sie w cos wiecej, zwlaszcza ze sama napisalas ze od zawsze cos wisialo w powietrzu. bardziej martwi mnie jego postawa niz twoja, to on bedac ze swoja dziewczyna powinien przystopowac, powinien miec swiadomosc ze ja to moze zranic, a dodatkowo fakt ze ona nic o was nie wie... on chyba po prostu nie traktuje jej powaznie. zreszta sa ze soba krotko, maja problemy, moze nie jest to przyszlosciowy zwiazek, moze sie nie dopasowali, a moze on czuje cos wiecej do ciebie. dobrze ze starasz sie im pomoc, wytlumaczyc czemu jego dziewczyna czasem postepuje tak, a nie inaczej. nie chcialabym ci zrobic przykrosci ale cala ta sytuacja skojarzyla mi sie z twoim P. ktory mial kolezanke M..... ciezko tak mowic, zebys przystopowala z nim kontakt, skoro od zawsze tak bylo ale odkad rozstalam sie z tz, juz jakos inaczej patrze na pewne sprawy, juz wiem jak mozna cierpiec i zastanawiam sie co mogla byc czuc ta dziewczyna gdyby sie o "was" dowiedziala, przeczytala wasze rozmowy, smsy, uslyszala jak rozmawiacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
Nigdy nie chciałabym stanąć między nimi i takiej myśli nie dopuszczam. No dziwnie między nimi jest. Ona mówi Mu np. że ktoś się o nią bardziej stara. Odwiedziła Go tylko raz odkąd jest połamany, woli imprezować itd. Obiektywnie patrząc mówię Mu, że dziwne to. Ale i tak staram się trzymać stronę tej dziewczyny i jakoś ją usprawiedliwić.
No właśnie trudno teraz żebym miała się odwracać od Niego. Skoro zawsze tak między nami było. On miał parę dziewczyn w tym czasie, ja też zawsze z kimś byłam. Dla mnie to przyjaźń, dla Niego też, ale lubimy tak pożartować ![]() Wczoraj np. na GG Mu pisałam, że ma mi jutro dać znać co z Nim (ma wizytę u lekarza i to jest takie Jego być albo nie być, bo w grę wchodzi poważna operacja). No i się denerwował itd. W krótkiej rozmowie już mi zdążył wspomnieć, że go pewna osoba wkurza (w domyśle dziewczyna). Kazałam Mu się zamknąć i nie wymyślać, bo wszystko się z czasem ułoży ![]() Nie odezwał się już. Wiem, że Go to zabolało. Bo ilekroć coś MU mówię o niej to On zaraz mówi ''Nawet mi o niej nie wspominaj/nawet mnie nie denerwuj''. No P. miał koleżankę ![]() ![]() ![]() Nie chcę się doszukiwać w tym czegoś podejrzanego. To też Jego sprawa jak się zachowuje wobec niej i czy jest z nią szczery. Nie mogę całego świata uzdrawiać. Widzę też jak mu czasem smutno przez tą dziewczynę i wkurza mnie to, że ona go krzywdzi. Ale wierzę, że dziewczyna się poprawi z zachowaniem. A no i przez tyle lat nigdy to nie poszło między nami za daleko, więc teraz też nie pójdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Iza,nie obraż się,ale dla mnie wasze relacje są bardzo dziwne.A nie pomyślałaś o tym,że on porównuje swoją dziewczyne do ciebie,na tle której ona wypada blado i stąd on się na nią wkurza,bo ty jestes lepsza,bo tak sobie żartujecie w sposób dla mnie sory niedopuszczalny,pomimo tego że niby jestescie przyjaciolmi którzy rzucają w siebie podtekstami???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.