|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Madziu to dziwne
ja miałam czekać jakieś 2 tyg. Jakby było coś nie tak, to gin obiecał zadzwonić, ale nie zadzwonił a później przy okazji wizyty potwierdził, że jest dobry btw - zawsze ok. 2 tyg czekałam na wyniki.
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Franka to chyba zgubili twoje wyniki bo ja zazwyczaj dzownilam po wyniki do tygodnia czasu
czarnula dzieki Ale chyba jednak skusze sie w przyszłym cyklu na monitoring
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina, piękna beta, bardzo wysoka jak na ten etap, może kolejne bliźniaki nam się szykują? A który to jest dzisiaj Twój dpo? Znaczy wczoraj który był?
Koliberku, wierzę Ci że to bardzo denerwuje, teraz już spokój, bo w Twoim stanie to nie wskazane ![]() Mój samochód nie przejdzie przeglądu, dlatego nawet na niego nie jadę. Nie noszę też ze sobą dokumentów jak jeżdżę, bo wtedy dowód rejestracyjny by mi zabrali, a tak to stówka Chociaz jako ciężarna pewnie dałabym radę To jeszcze tak raz sobie jednak marudnę. Oprócz brzucha boli mnie jeszcze tam na dole Szyjka jakby Macie tak ciążówki? Może to boli to co mi teraz wykrył lekarz ale zapomniałam jak się nazywa, coś na p Nie wiem i mam dzień użalania się nad sobą ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- A i zapomniałam, Madziu za test
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
Ogolnie czeka sie rowny miesiac u tego gina do ltorego ja chodze. A teraz pewnie okres urlopowy i dlatego
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro idę na tą glukozę i pamiętam że z oskarem się tym stresowalam, a było bezproblemowo. No ale ja herbatę słodzę 3,5 łyżeczki, może dlatego jest łatwiej
|
#3546 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
wow Aneczka slodka kobitka z Ciebie
Franka kiedy możemy spodziewac sie twojego testu??
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
Jezu dziewczyny przepraszam Was ale jestem jakas taka nieprzytomna dzisiaj, nie ogarniam nic
test cos kolo 18? ale chyba poczekam do rana,co myslicie?---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- nie wiem. Dla mnie to w ogole szkoda kasy hehe bo wiem ze bedzie negatyw ale juz tak dla pewnosci zrobie |
|
|
|
#3549 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to nie przez to... a kiedy masz wizytę jakąś?czemu auto nie przejdzie przeglądu?
|
|
#3550 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie boje zeby mi sie silnik nie przytarl jak za malo oleju bylo bo wtedy to juz zakopalabym sie po uszy...no ja od wypadku grudniowego robie tylko przeglady te normalne w tym aucie bo na gwarancyjne juz mi sie autko nie zalapie a poza tym gwarancyjny przeglad drogi a po wypadku to i tak nie ma sensu...zreszta co ja bede mowic...chyba u wszystkich tak jest ze jest nerwowa jak za duzo kasy wychodzi a przychody takie same
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A który masz dziś/ jutro dpo?
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Moj wpadl na chwile do domu usiadlam mu na kolanie chwcyl reka ze dlon mial na brzuchu i mowi ALE MASZ TU GULE,ja przerazona boze jaka gule??a on NO WYDELO CIE
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Hehe Aneczko jezuu nie pamietam hehe musze zobaczyc w kalendarz,no nieprzytomna jestem
|
|
|
|
#3553 |
|
Rozeznanie
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
suuuuusza
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
kochana chillout !
to się zmieni mąż pomizia i będzie powódź
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
Zanetka wez wsadz srodkowy palec i zobacz jaki masz sluz
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz mam polipa na szyjce (aż musialam historię wyszukiwania przejrzeć żeby nazwę znaleźć ) i nie wiem czy on może dawać dolegliwości bólowe Zaraz google odpalę...A auto mam takie, co kosztowało 1200zł w gazie Ford Eskord, i on się nadaje tylko do jeżdżenia po mieście, bo stary i rzęch... Ale mi wystarcza, bo wszędzie dojadę i póki co (tfu tfu) mnie nie zawiódł.Przeglądu nie przejdzie chociażby dlatego że od lusterka tego na środku do dachu jest szyba pęknięta. A nowa pewnie więcej warta niż to auto
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony trzeba się postawić na miejscu tych dzwoniacych. w końcu to tylko ludzie którzy chcą zarobić ![]() Sama pracowałam w Biurze obsługi klienta z tą różnicą, że w Orange i przy sprzedaży klientom biznesowym. Wiec wiem jak to od kuchni wygląda. Jest komputerowa baza danych obecnych klientów i dzwonią. Nie odbierasz, oni cie odkładają na za chwile, za parę godzin ewentualnie dni. I dzwonią do znudzenia, a nóż za 10 razem powiesz Ok, podpiszę tylko dajcie wy mi wszyscy święty spokój. Tam chodzi o sprzedaż, a nie o samopoczucie klienta. Im większa sprzedaż tym większe profity, a na koniec miesiąca gala, rozdanie nagród za sprzedaż. jeśli nawet ty jedna im teraz odmowisz i zrezygnujesz z umowy to 20 innych i tak wskoczy na twoje miejsce. Tymbardziej, że ludzie chcą oglądać telewizję i sami chodzą do punktów obsługi podpisywać umowy...Więc cyfra tak czy siak nie zbiednieje. Sama mam na+ i jeszcze niedawno myślałam o tym, że jak dobrze ze nie mają mojego niemieckiego numeru. Przynajmniej za te pół roku jak mi się umowa będzie kończyć nie będą się pieklic mi na łączach ![]() Co do miski olejowej tez nam w audi poszła... O kamień prawdopodobnie, bo auto obniżone i nie trudno było zahaczyc. Tz oddał, do mechanika tu w De ci ręce rozłożyli, no bo miski się wyciągnąć nie da. Ta nie da... Nie chciało im się, bo może faktycznie jest tam trudny dostęp, ale przecież wszystko się da! Ostatecznie zakleili dziurę co by na podróż do pl wystarczyło. Faktycznie wystarczyło, do polski auto odstawił... Niby na sprzedaż a w międzyczasie kupiliśmy tu nowe. Ale audi i tak stoi dalej z ta miska do wymiany gdzieś w pokrzywach u siostry Tz
Edytowane przez Czarnulka7891 Czas edycji: 2014-08-26 o 13:57 |
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
ja tez musze kupic jakiegos grata. Od skasowania mojego cudnego samochodu nie mam swojego od czasu do czasu mojego auto wezme tescia albo tesciowej a tak to autobusami wszedzie:/
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Franeczko Anieczka dobrze mówi.
Chciałybysmy juz wiedzieć, już cieszyć się twoimi II kreseczkami ale tak wczesnie po owulacji to moze lepiej zrobic z rannego sikańca
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
No tak mysle ze wlasnie rano najlepiej. Postaram sie nic nie pic do tej 18 i najwyzej powtorze rano
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie żaden
albo ja źle patrze
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a popołudniu to nawet już bardziej wyraźne ![]() No a dziś mój bladzioch nie jest już bladziochem
|
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
Boze czuje sie jak na jakims haju
|
|
|
|
#3567 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czemu, ale post Ani koliberka dopiero teraz do mnie dotarł
wcześniej go nie zlukałam...no fakt, że wkurzające jest to ciągle dzwonienie tych konsultantów, ale ja właśnie nieraz myślę sobie jakby to było postawić się na ich miejscu... i nie chciałabym żeby ktoś na mnie krzyczał i wymyślał mi tylko dlatego, że mam taką a nie inną pracę... wysłucham, grzecznie podziękuję i po sprawie. Aneczko przepraszam, zapomniałam o polipie mam nadzieję, że to nie to... a kiedy masz wizytę?
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
po ziółkach miałyście mokro a ja tylko wczoraj raz i na tym koniec
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
kluje mnie w podbrzuszu
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- zanetka cos zle patrzysz...niech maz zbada |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Franka mysle ze jeszcze dzis bedziemy świetowac
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

ja miałam czekać jakieś 2 tyg. Jakby było coś nie tak, to gin obiecał zadzwonić, ale nie zadzwonił
a później przy okazji wizyty potwierdził, że jest dobry
btw - zawsze ok. 2 tyg czekałam na wyniki.

Szyjka jakby
Macie tak ciążówki? Może to boli to co mi teraz wykrył lekarz ale zapomniałam jak się nazywa, coś na p 
za test 

test cos kolo 18? ale chyba poczekam do rana,co myslicie?

jezuu nie pamietam hehe musze zobaczyc w kalendarz,no nieprzytomna jestem