![]() |
#301 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdradzilam chlopaka na imprezie
Cytat:
Co do oskarżenia o buractwo to naszło mnie w tym momencie porównanie z aferą podsłuchową - nieważne co i kogo nagrano, ważniejsze kto i dlaczego nagrywał. Wypisz wymaluj, obłuda identycznego kalibru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej bawi mnie to co napisałaś w pierwszym zdaniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś burakiem, bo jedyne, co wnosisz do tematu to flame i epitety, do tego z uporem godnym lepszej sprawy. Z tym porównaniem też odleciałeś - nie usprawiedliwiam nigdzie autorki, nie umniejszam jej winy, ale forma twoich postów jest poniżej poziomu. Sprawdź sobie jeszcze raz definicje argumentum ad hitlerum i obłudy, dla mnie EoT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Nigdzie nie porównywałem do Hitlera. Proponuję uważniej czytać moje posty.
Do tematu wniosłem uzasadnioną krytykę poczynań autorki, która to, na tę krytykę absolutnie sobie zasłużyła. Porównanie w stosunku do tego co napisałeś/-aś jest jak najbardziej adekwatne. Widzę, że masz problem ze zrozumieniem, bo czytasz nie to co zostało napisane. Nie muszę sprawdzać żadnych definicji, znam je doskonale. Obłudą i hipokryzją posługują się ci, których nie interesuje dramatyczne zachowanie autorki, tylko ostre, mimo, że w pełni zasłużone, słowa komentarza. Nie wiem zresztą, w którym miejscu dałem komuś choćby minimum szansy na udowodnienie mi obłudy. Zarzut co najmniej śmieszny. Jeśli nie podobało się porównanie do afery podsłuchowej, to mam jeszcze jedno, lepsze, bo odnoszące się do niemal identycznej sytuacji. Kilka lat temu grono naszych "elit" zebrało się w komitet obrony Polańskiego, co skrytykował poseł Migalski. W programie w TVN, jedna z owych obrończyń, Dorota Stalińska pełnym oburzenia głosem zrugała Migalskiego za to, że pan poseł w swojej krytyce ośmielił się użyć wulgarnego słowa "dupa". Co kilka sekund później Migalski z uśmiechem skontrował, odpowiadając, że słowo "dupa" pani Stalińskiej przeszkadza, ale akt pedofilii, w wykonaniu Polańskiego, już nie. Choć fanem Migalskiego nie jestem, miło mi powtórzyć jego wyczyn, nie wymagający zresztą jakiegoś wielkiego intelektu. Bo co to za sztuka wytrzeć sobie podłogę oponentem, gdy sam się tak pięknie wystawił? ![]() Edit: Jeszcze jedno - krytykujesz mnie za używanie ostrych słów, po czym sama używasz równie ostrego w stosunku do mnie. Który to już przykład obłudy i hipokryzji? Edytowane przez Millwall Czas edycji: 2014-08-16 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Zadomowienie
|
Człowieku, śledzę ten wątek i tylko twoje posty rażą obrzydliwymi wulgaryzmami. Mam zacytować? Po co się tak rzucasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 |
Naczelna Nastolatka
|
Nawet jeśli przeszkadzają wyczyny autorki to nie masz prawa kogokolwiek obrażać i wyzywać. Nie masz i już.
#307 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście i do tego też się stosuję. Nikogo przecież nie obraziłem. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#308 |
BAN stały
|
A najbardziej dokucza, że dziewczyna jednak nie poczołgała się na kolanach do stóp chłopaka, tylko postanowiła sama zdecydować, że z nim będzie, a z poczuciem winy sobie poradzi...
Edytowane przez kalincia Czas edycji: 2014-08-17 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Brawo, dokładnie tak! Jak to zauważyłaś? -.- |
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieję że autorka już nie zagląda na wątek. Zdradziła raz, po pijaku, żałuje tego co zrobiła i bardzo wątpię że po tym co czuje to powtórzy ale i tak część z was traktuje ją jakby spała z setką osób i była z tego dumna.
Postanowiła nic nie mówić i według mnie ma rację, ja też wolałabym nie wiedzieć i być szczęśliwa niż cierpieć. Zajmijcie się ludzie swoim życiem, a nie wyzywaniem autorki. |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokladnie 👍 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy bym nie zdradziła swojego faceta, ale uwazam, ze autorka nie powinna nic mówic, skoro juz to zrobiła, nic dobrego takie wyznanie nikomu nie przyniesie. Edytowane przez _Supernova_ Czas edycji: 2014-08-18 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
BAN stały
|
[QUOTE=Hibiku;47753615]No... dzięki temu chłopak np. chłopak nie sypiałby z dziewczyną, która mogła się zarazić jakimś syfem w ramach przygodnego seksu
![]() ![]() Ale dla niej!!! Fakt, przebadać by się należało. |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Konto usunięte
|
Mi ta historyjka pachnie ściemą, może dlatego, że nie wierzę, że można się tak zeszmacić, gdy wszyscy znajomi to widzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
BAN stały
|
Zrobilam juz badania na obecnosc kilku najpopularniejszych chorob wenerycznych, bylam u ginekologa i wszystko wyglada w porzadku.
Za kilka miesiecy zrobie badanie na hiv. Chlopak o niczym nie wie i tak juz zostanie. Wszystko miedzy nami jest dobrze - kochamy sie mentalnie imfizycznie i ten wybryk niczego nie zmieni. Co do wyzotow sumienia to nadal sa i nie sadze by to uleglo zmianie. Wciaz dozkonale pamietam ta noc, ale czasu juz nie cofne. |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
BAN stały
|
Cytat:
Daj sobie spokój z pianą na pysku wiecznych "moralistek", dla których wszystko ma tylko jedną stronę medalu i tylko jedna droga jest słuszna. Nie zawsze tak jest, a mądrość nie zawsze polega na wywalaniu kawy na ławę, "bo tak trzeba". Życzę spokoju i szczęścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jeszcze seksik mimo że nic nie wiadomo odnośnie potencjalnych prezentów (bo większość chorób nie wykryje się z dnia na dzień, tylko po dłuższym czasie) nie ma to jak dbanie o partnera w każdym aspekcie...no ale rozumiem seks trzeba było uprawiać bo jeszcze by coś podejrzwał i by było po ptakach jak to mówią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 |
BAN stały
|
Ja to bym nie dala rady wziac penisa obcego faceta do ust a co dopiero miec jego sperme w buzi... matko jedyna
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
BAN stały
|
To wszystko już zostało napisane. Autorka ma prawo do swojej decyzji. Po co tylokrotnie się powtarzać? Ona już wie co myślicie o niej i sytuacji. Nie powie facetowi i tak, bo ma dość rozsądku, by wiedzieć, że to zniszczyłoby jej związek, a tego nie chce.
Nie można tego przełknąć, że nie zawsze ktoś skaże się na kopy, by "odpokutować"? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że się to wyda. Wiem, że Narzeczony wybaczyłby mi zdradę, ja mu pewnie też. Oczywiście u mnie jest inna sytuacja, bo ja wyjeżdząm do niemiec i łącznie jestem jakieś 2 miesiące na rok w domu.
Dziewczyna zachowała się jak się zachowala (pozwólcie że nie będę pisać tego co myślę) i chłopak ma prawo wiedzieć co robiły usta, które całowały wcześniej. Pomyśl teraz czy pocałowałabyś chłopaka, wiedząc, że robił komuś loda, albo lizał odbyt kochance? To nie jest związek ale kłamstwo. Rozumiem, że na tym chcesz opierać wspólne życie? Twierdzę że jeśli nastąpi podobna sytuacja Koleżanka zrobi to jeszcze raz. To wyglądało tak jakby "spuszczona ze smyczy" pokazała swoją naturę. Nie mam dla Ciebie Autorko miłych słów. Te są najmilsze na jakie mnie stać. Chłopak Ci ufa i wierzy Tobie. Teraz pomyśl jak się poczuje jak się dowie po latach? Złamie mu to serce i zaufanie. Nie chcesz powiedzieć, bo jesteś tchórzem i boisz się nieuniknionego. Nie dorosłaś do związku. Tu chodzi o to aby być szczerym i szczęśliwym w związku. Nie o to aby ze sobą być. Choćby za cenę zaufania. Alkohol nie jest wytłumaczeniem. Nie ma wytłumaczenia dla Ciebie.
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
dokładnie to było takie spuszczenie ze smyczy, poszła sama i już nie miała żadnych zahamowań, dlatego bardzo możliwe że za jakiś czas historia się powtórzy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
kochacie się? dla mnie to straszna ściema, powinnaś mu powiedzieć... nawet jeśli miałby cię rzucić, miałabyś porządną nauczkę na przyszłość. karę za to co zrobiłaś. moim zdaniem i tak od tego nie uciekniesz, kiedyś to wyjdzie na jaw. ja bym nie mogła w takim kłamstwie żyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
BAN stały
|
Nie rozumiem skąd w tylu osobach ta misja ukarania winnej. Przecież to nie wasza krzywda i nie wasz interes, czy jej facet się dowie, czy nie. Rozumiem wyrażenie swego zdania, poradzenie, zgodnie ze swoim przekonaniem, że powinna facetowi o zdradzie powiedzieć. Ale wprost zyczyć źle? Jaki macie w tym interes? Czemu z taką nienawiścią się wypowiadacie, jakby to wam zrobiła krzywdę? To, że dziewczyna zrobiła po swojemu, a jednak jej piorun z jasnego nieba nie trafił, tak wam dokucza? Nie zawsze jest tak, jak komuś się wydaje i tu piorun nie trafił grzesznicy. I co? Aż taką złość to wywołuje, że nadal ciągle trzeba ją mieszać z błotem? Po co? Skoro ona decyzję pojęła? Wyczuwam za tym proste: jak tej dziwce może takie coś ujść na sucho.
Nie takie rzeczy się zdarzają, można to zauważyć, gdy się od wielu lat obserwuje świat i znajome związki. ta para jeszcze może być najszczęśliwsza na świecie, a ona = najwierniejsza, po tym doświadczeniu. Tylko, że...ból, nie dostała kopa wd..., prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.