![]() |
#181 |
Przyczajenie
|
![]()
Iwcia74 jestem zainteresowana Twoimi kosmetykami:
![]() 1) Bourjois lakier wzmacniający i wygładzający z wapnem i mikrogąbkami, przeźroczysty mleczny róż, kolor blanc rose 22, użyty kilka razy Czy to ten? http://www.bourjois.co.uk/nails/care/30 2) Próbka - korektor sisley kolor nr 1, 2 razy po nie wiem ile, nie jest napisane na opakowaniu, powiedzmy po 0,5 ml oraz 2 razy taka sama ilość koloru nr 2 3) Próbka perfum Lily prune Fizzy Tea po 0,9 ml Czy dalej jesteś zainteresowana wymianą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kilka naprawdę fajnych rzeczy
Niestety nic nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam.
![]() |
#184 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
iwcia baaaaardzo by mni einteresowała odsypka pudru,od dłuższego czasu zastanawiam sie nad zakupem ale tak dużą pojemność chciałabym przetestowac przez kilka dni
![]() czy szukasz za odsypke wyłącznie innych pudrów?ew. miałabym perfumy na wymiane-końcówka DG Feminine lub odlewka Chance pozatym nic nie znalazłam za to co wygrzebałaś u mnie:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Witaj ponownie
![]() Przemyślałam sprawę i byłabym chętna na ten tonik ![]() tonik Clinique Mild Clarifying lotion , wersja bezalkoholowa, ok 70 ml z 200 jeśli się nie rozmyśliłaś? Moja propozycja: VICHY - PURETE THERMALE - intensywnie oczyszczające mleczko do demakijażu - mini-produkt 30ml - NOWY ( przyjrzałam się mu dokładnie i nie mam pojęcia, czy tak jest fabrycznie, czy nie, ale mleczka jest jakieś niecałe 3/4 opakowania ![]() VICHY - płyn do demakijażu twarzy i oczu - roztwór micelarny - mini produkt 30ml NOWY SALVADOR DALI - LAGUNA - miniatura, pierwotna pojemność chyba 5 ml, zostało jakieś 40% Dorzuciłabyś mi jeszcze avene after sun repair lotion 5ml ? ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zadomowienie
|
jak najbardziej jestem chętna, tylko tego avene juz nie mam, moge dorzucić ci próbkę kremu Logony jeśli chcesz.
aha w międzyczasie wpisałam sie u Ciebie, więc się nie zdziw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Witam, zainteresowałby mnie róż z Inglota. Oddam za niego maseczki, które chciałaś i mogę dorzucić jeszcze jedną z Voglia di
![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
iwcia a masz cos jeszcze poza watkiem z kosmetykow?
jakies zapachy ![]()
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
spodobała Ci się biżuteria
![]() mnie zainteresowały cienie: cienie do oczu: - Isa Dora biały perłowy rozświetlający nr 91 Icy vanilla, - inglot matrix w 3 odcieniach szarości, - Max Factor w kolorze ecru nr 101 pale pebble ewentualnie pudry w kompakcie sephora lub bourjouis, tylko zależy jakie to są docienie? bo mnie interesują tylko jaśnuiutkie ![]() gdyby oczywiście okazało się long jest wolny to ja jestem na niego chętna ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
- inglot matrix w 3 odcieniach szarości,
maska oczyszczająca z glinką termalną Perfecta Dax Cosmetics - korektor sisley kolor nr 1, 2 razy po nie wiem ile, nie jest napisane na opakowaniu, powiedzmy po 0,5 ml oraz 2 razy taka sama ilość koloru nr 2 to mnie tak wlasciwie interesuje ale nie wiem czy jestem sklonna za to oddac zielone kolczyki wiele osob chcilao te kolczyki ale zrezygnowali mam chyba zbyt wysokie wymiagania no ale jak inne kolczyki oddawalam za cos hmmm fajnego i duzegfo to sama rozumiesz nie masz tu podkladu szkoda bo poszukuje
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
ooo, fajnie
![]() ![]() ![]() to jak, jesteś zainteresowana wymianą? ![]() ze względu na fakt, że nie mam jeszcze punktów na targowisku, biżuterię wyślę pierwsza ![]()
![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
nie wiem czemu myślałam że to naszyjnik, rzeczywiście trochę duża, mam chudą rękę, żeby mi nie spadała, musiałaby mieć ok 19 cm. W jakim jest kolorze? na zdjęciu wydaje się fioletowa, a podpis sugeruje że brązowa. i czy te dłuższe kolczyki nadawałyby się do niej jako komplet?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja mam przeraźliwie chudą rękę i na mnie ona jest akurat, także myślę że za duża nie będzie ![]() a nie wiedziec czemu napisy sie pochrzaniły ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
no właśnie ja mam bardzo chud rękę, przed chwilą zmierzyłam inną swoją bransoletkę i ona mając 20 cm długości wchodzi mi na rękę ok 10 cm nad nadgarstek. Nie da się tej Twojej zmniejszyć choć o 2 cm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Witaj, niestety nic dla siebie nie znalazłam, może innym razem
![]() ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Pisałaś u mnie na wątku że chciałabyś te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3669212
kolczyki. In teresuje mnie biały cień isa dora. Jeśli chcesz możemy się wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Wtajemniczenie
|
Czyli chciałabyś te 3 rzeczy, tak?
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.