|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Wy tu tak o tym KTG, a ja nie będę miała w ogóle tego robionego
Może zrobią mi jak już pojadę na porodówkę... Szkoda, bo wolałabym jednak wiedzieć jak się skurcze rysują... Mój Tż mnie zadziwia... Jak nigdy nie był do sprzątania w domu (bo garaż czy kotłownia to co innego) tak ostatnio wziął się za robotę, a mi każe leżeć i odpoczywać Zjadłabym coś dobrego, tylko co....
|
|
#4053 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane,
ja już po wizycie, nie wiem ile mały waży, bo nie miałam usg, ale powiedział mi lekarz, że jestem zdrowa jak ryba, że wszystkie badania wyszły bardzo dobrze i dzidziunio w porządku.Po badaniu stwierdził, że już bardzo blisko, więc może moje plany co do urodzenia jutro się ziszczą mówił, że krótka szyjka już i czuć główkę bardzo nisko i żebym już jechała do Lublina, także dziewczęta ![]() Boję się trochę ale nie aż tak bardzo ![]() Zaraz jadę do Lublina, pociąg o 17.00, więc będę mogła Was poczytać i poodpowiadać dopiero wieczorkiem. Urodziła któraś jak mnie nie było?
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia brawo za wizytę
Ja przeszłam się dzisiaj 3 razy po schodach Teść działa w garażu z Tż, więc zaniosłam im wodę, potem poszłam po kawę i nie mam siły już na nic ![]() Seksu brak to i kondycji nie ma Amelie
|
|
#4055 |
|
Konto usunięte
|
Elfirka wszystkiego najlepszego!
Amelie żeby to był fałszywy alarmGratuluję udanych wizyt! Jestem padnieta, sporo się nachodzilam, zdrzemne sie |
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny maluszek pcha się na swiat ale to u nas zaczęło się dziać, a wrzesień się nie rozpoczął![]() teraz to jeszcze mamy wpływ na dzieci, ale jak pójdą do szkoły, to wtedy zaczną się dylematy. Widzę to po 8-letniej córce moich znajomych. Czy kupić jej lalkę Monster High, bo inne koleżanki mają, czy jednak nie itp. Podejrzewam, że moja młoda w tym wieku będzie chciała mieć kolczyki i wtedy spoko, zgodzę się teraz moja młoda nie zwraca na to uwagi, więc temat dla mnie na razie nie istnieje w Meksyku ponoć jest zwyczaj, że każdej malutkiej dziewczynce, chyba nawet już w szpitalu, przebija się uszka, taka kultura, zwyczaj. No i ok
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Moje się tak pcha i pcha i coś wypchać się nie może
![]() Ale niech siedzi u Mamuni jak jej dobrze, ale nie za długo ![]() Brzuch codziennie mnie boli, dlatego wierzę, że niedługo urodzę. Oby tylko było wszystko dobrze.
|
|
#4058 |
|
Konto usunięte
|
Przepraszam ale bedzie tylko o mnie bo jestem zła!!!!
Tz mnie irytuje od wczoraj chyba...normalnie tak mnie wkurza, ze chyba teraz to bym pojechała na porodówke i mu nie powiedziała, ze to juz i na złość jemu odkurzyłam i bedzie sie darł bo mi nie pozwala chociaz przecież moge juz rodzic ale zrobiłam to z premedytacja zreszta jak mam patrzeć jak on rzuca tym odkurzaczem i sie denerwuje bo mu sie wywala to wole chyba pazurami z dywanu te paprochy wyciągać... No ale nie odkurzaniem mnie wkurza tylko jakos wszystkim dwa dni No kurde siedzę w niepewności kiedy urodze, chodze do wc z uporem wgapiam sie w papier czy czop jest czy nie i w ogole jak na bombie a on biedny zmęczony praca wiec ja mam chyba skakać koło niego no ale zaraz tak jak juz pisałam wróci i powie, ze przeprasza a ja dalej wkurzona jestem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to wkurza, ale oni są z Marsa, nie potrafią pojąć wielu rzeczy
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
aisa ale o co chodzi?
|
#4061 |
|
Zadomowienie
|
Madzia brawo za wizyte tak sie balas a tu dobre wiesci
juz niedlugo bedzie synus z wami
|
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mojej corci nie będę przebijac uszu. Poczekam, aż będzie miala kilka czy kilkanaście lat i sama zachce.
Amelie trzymam kciuki ![]() Cytat:
Ostatnio bylismy na rynku i nasza corcia biegała z jakimś chłopczkiem. Chłopiec starszy, na oko 3 latek. W każdym bądź razie wystylizowany: marynarka, spodnie typu baggy - obniżony krok i mega dopasowane w lydkach. No i dzięki tym spodniom nie potrafił wejść na podest, na który moja corcia i jescze jeden chłopiec wchodzili bez problemu ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4063 |
|
Zadomowienie
|
Kurde caly czas mam wzdety brzuch i taki napiety ze mi ciezko chodzic i oddychac, jedynie co mi pomaga to siedzenie albo lezenie. Ale ja narzekam hehe ;p
|
|
|
|
#4064 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No a żre wszystko co mu wpadnie w rece No zazwyczaj mam to w i sie nie wyspalam to bez kija dzisiaj do mnie nie podchodzić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4065 |
|
Rozeznanie
|
Aisa nie denerwuj się kochana... Mój za to idzie do sklepu po 2-3 rzeczy i zaraz dzwoni co to On miał kupić, bo nie pamięta albo pamięta jedną rzecz... A dzisiaj mnie też wkurzył i się na Niego obraziłam... Ale co zrobić... My nie potrafimy żyć bez Nich a Oni bez Nas...
|
|
|
|
#4066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4067 |
|
Zadomowienie
|
Ana na pewno nie peknie
chyba że ze szczescia jak zobaczy maluszka, bedzie dobrze zobaczysz.
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Ania no co Ty
Specjalnie nie, schody tak okazyjnie ![]() Nie mów, że serduszko pęknie! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
|
|
#4069 |
|
Konto usunięte
|
Ircha brawa za wizyte
i małą księżniczkę uchwał się co tam przywiozłaś dla małej ![]() Kule byłam w banku, a potem z mamuska po buty i torebkę na wesele. Udało mi się wszystko w miarę sprawnie załatwić Ale ten spacer po kilku sklepach tak mnie wymeczyl że szok! Co to ma być! Jak jakaś Stara baba! |
|
|
|
#4070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sama musisz przez to przejsc.Szkoda mi tylko jednego ... chcialam w wannie a polozna ani do wanny mnie nie dala ani na liane ani na pilke tylko spac kazala ![]() Co do wyjscia to ja jeszcze vede tu ze 2-3 dni a mala nueco dluzej chcociaz mowili ze 2 tygidnue ale cos widze I czuje po wynikach ze bedzie to o wiele szybciej ![]() Cytat:
Dzis karmilam mala, dwa razy pi 25 ml I na pidwiecxorek 30 ml, nastepny posilek kolacja - zobacxymy jak sie rozkreci z jedzeniem
|
|
#4071 |
|
Konto usunięte
|
Jak macie jakies zalegle sprawy np w bankach i to.odwlekacie bo wiecie ze za duzo papierologii i w ogóle problemów to idźcie teraz
jak Was zobaczą z tym brzuchem to.okazuje się że wszystko się da i nie trzeba kilka razy przyjeżdżać Mój tata tą samą rzecz co ja dzisiaj załatwial z bankiem dwa dni i jeszcze raz, za tydzień, musi przyjechać. Ja to załatwiłam w.niecała godzinę plus upoważniłam męża i już tam jeździć nie muszę |
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wyczerpana-córcia płakała,że uszko boli,więc musiałam jej zaaplikować czopek Nurofen,którego nie cierpi.Tak mi jej szkoda
Wizytę u laryngologa (prywatn ą) mamy na jutro rano,chciałam dziś,ale było tylko do 12,a u nas w przychodni termin na za tydzień Też dziś się poryczałam,zdenerwowałam i w ogóle myślałam,że zaraz urodzę, bo moja rodzicielka też mi nerwów trochę napsuła, choć wiem,że chciała dobrze:/Także mam kiepski dzień Brzuch mi sie napiął, mimo, że już nerwy mi trochę przeszły,bo córa teraz ,oczywiście,nagle odżyła i nawet rozrabia Jak pomyślę,że niedługo będę to przerabiać razy dwa,to mi słabo
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję ze bedzie dobrze. Nie denerwuj sie jutro mała dostanie coś na ucho i bedzie ok. Chodź zdaje sobie sprawę ze to dla małej i Ciebie męczące.Ja wczoraj napięty brzuch dziś znów to samo. Rano było juz ok a teraz muszę leżeć. Mam nadzieję ze tak ma być bo czuje sie jakaś wzdeta brzuch boli czasami kuje. |
|
|
|
|
#4074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i się nie smuc ![]() aisa84 w za udane wizyty ![]() Najedzony brzusio to szczęśliwy brzusio
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Golgie biedna malutka
Dobrze, że jutro idziecie do lekarza, ale jak już rozrabia to znaczy, że chyba się poprawia co
|
|
#4076 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Pewnie mnie nie pamiętacie ale jestem jedną z zaginionych mamuś wrześniowych z braku czasu nie miałam jak pisać ale Was podczytywałam kiedy tylko mogłam w końcu może uda mi się do Was dołączyć choć nie wiem czy mnie przyjmiecie Na początku może się jeszcze raz przypomnę termin nam na 17.09 aczkolwiek mój Filip się bardzo spieszy na świat i już od 27 tyg zapragnął wyjść ale na całe szczęście udało się go zahamować teraz w końcówce 36 tyg. szyjki już brak tak że czekam na rozwinięcie akcji choć mógł by jeszcze z tydzień poczekać. Chciałabym Was zapytać czy będziecie szczepić swoje maleństwa bo się zastanawiam i przeszukuję internet na ten temat znalazłam dwie fajne audycje trochę długawe ale warto posłuchać https://www.youtube.com/watch?v=d3BUgYXtJ10 https://www.youtube.com/watch?v=XGbJe-vD8gY Gratulacje dla wszystkich mamuś z maluszkami
|
|
|
|
#4077 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mi wlasnie mówiła, ze do wanny nie wejdę jak wody odejdą...ale fajnie, ze udało Ci sie spać w sunie rodzac ![]() No ona juz spora dziewczynka to pewnie szybko wyjdzie Cytat:
Biedna kciuki zeby szybko przeszło ![]() Tz przyszedł i oczywiście prawie mi w Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
A odehscie wod to takie fajne uczucie
Pyk I keci woda leci I nic nie mozesz zrobic ![]() Wogule co to za obijanie - rodzimy nie spimy
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, dziewczyny, za wsparcie, dużo to dla mnie znaczy
Chyba zrobię sobie niedługo kąpiel, może to napięcie przejdzie:/Mąż teraz córę wykąpał, a ona tak szaleje,że ciężko uwierzyc,że jescze parę godzin temu była śnięta Tak czy inaczej,ma zmieniony głos i coś jest na rzeczy z uszami,więc jutro idę do tego laryngologa,może jej choć przeczyści te uszy
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, Ty teraz nie bądź taka mądra
Fajnie, że masz już za sobą.Boli mnie podbrzusze i brzuch się napina. Pewnie znowu straszy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

ja mam takie szorciki, plus dwie dlugie podpaski haha sexi 

27.07.2013 Ślub
i dzidziunio w porządku.
ale nie aż tak bardzo
Ja przeszłam się dzisiaj 3 razy po schodach
Teść działa w garażu z Tż, więc zaniosłam im wodę, potem poszłam po kawę i nie mam siły już na nic 

było mi szkoda małej, bo wszystkie dzieci wokół w dresach i legginsach wesoło się bawiły. Na szczęście na pobliskim placu zabaw króluje swobodny strój
Dobrze, że jutro idziecie do lekarza, ale jak już rozrabia to znaczy, że chyba się poprawia co