|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Ja prawie codziennie pije piwo
Możesz mnie wykreślić narazie ze staraczek Cytat:
![]() My z Tż też szybko ślub bierzemy, niektórzy (ok, większość) twierdzą że bardzo szybko ![]() Ja tam lubię "Twoja twarz brzmi znajomo" ![]() Cytat:
![]() Kurde zalatany dziś dzień. Uf na dzień dzisiejszy mam wszystkiego dość. Byliśmy w Siedlcach. Mój humor po spojrzeniu na arkusz: Ale jakoś napisałam. Poprawiałam dziś maturę z matmy. Potem poszliśmy do galeri, siedzieliśmy tam pół dnia. Kupiliśmy słodycze do koszy dla rodziców, kolczyki (małe i wiszące), bibułki matujące, plastry na odciski, 2 pary spodenek dresowych sobie kupiłam białe majteczki, parasol czarny, cukierki na wyjście, dokupiliśmy szampana, wino, balony.Wczoraj chrzestny Tż przywiózł 8l bimbru. Nie wiem po co to komu bo mamy bimber od sali ale spoko Dostaliśmy tez pieniądze od dziadków Tż ![]() Wczoraj podalismy liste gości. Jestem wkurzona bo mój łańcuszek nadal nie doszedł, jakby jeszcze mało stresów Kolczyki-podobaja mi się, ale na codzień. Slubne chciałam inne, dłuższe. Ale Tz jęczał że te za długie, za wielkie, za drogie-bo zwykłe nie srebrne. Wkurzył mnie więc wzięłam pierwsze lepsze żeby mieć z głowy. Powiem Wam że w sklepach gunwo jest. I w jubilerskich i w takich zwykłych Dzwoniliśmy do organisty-zażyczył sobie 350zł Dziś jestem u siebie w domu. Jutro farbuje włosy, jadę kupić prefumy, sprzątam klatkę i mieszkanie chrzestnego. W czwartek jedziemy do Tż, sprzątamy remizę, dekorujemy, rozstawiamy stoły, naczynia. W piątek paznokcie, odbiór sukni, do księdza, spowiedź, zawożenie wszystkiego na salę, odebranie koszy od kwiaciarki Sobota: z rana wieszanie tych durnych balonów, fryzjer, makijaż, odebranie bukietów. Przyjeżdza świadkowa, ubieramy się, przyjeżdza Tż ![]() Żem się rozpisała Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-08-26 o 19:06 |
||
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, w sumie od 17 sierpnia mnie tak boli
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuu matura grubo Przygotowania do ślubu pełną parą widzę ![]() ola - brzuch to może być zwykła niestrawność, powinno przejść, jak nie to do lekarza. Szczególnie, że bierzesz leki - od nich też możesz mieć podrażnienie kiszek. Doczytałam że od 17 sierpnia Cię boli - to czemu nie poszłaś jeszcze do lekarza? U mnie już są wzdęcia czyli jutro/pojutrze okres. Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2014-08-26 o 19:34 |
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam zem na sali wziąć wazon dla mojej pmki. I zrobiłam babeczki. A tz gdzieś wylazl pala jedna
Właśnie, Mysza.. przypomnialas mi że muszę isc do spowiedzi grzesznica ja hmm jak najpóźniej co by najmniej nagrzeszyc haha..
|
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
Owieczko oby szybko przyszla i poszla i mozna sie starac
no chyba ze jednak cos tam sie udalo ustrzelic przed owulka Mysza ales sobie wziela na glowe! Matura, slub! A czemu odkladasz starania? Ola, owieczka ma racje, to moze byc od tych nowych lekow
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi zaczęło sciskać w brzuszku, wyglada to na objaw...zbliżajacej się@
|
|
|
|
#2801 |
|
Rozeznanie
|
Ale mnie tz zdenerwowal
, mowie mu ze sie zle czuje I nie dam rady isc dzisiaj na zakupy. A on do mnie to ja pojde. Za chwile mi pisze co potrzeba no to mu napisalam a on ze nie bedzie latal po to I po to bo cos tam WTF?!?!?!?!?! Mialam mu przelac kase na konto ale nie przelalam bo mam ja w domu a on mial ja wyplacic, wiec bez sensu. I mu mowie ze mam ta reszte w domu ma tylko wyplacic to na pokoj a on ja teraz nie bede latal I szukal bankomatu. Wtf?!?!?!?!?! Te meskie humory. Ale jak ja sie zle czuje to niewazne ze nosze toboly ze soba bo wole raz isc na zakupy I zrobic porzadne....---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- I sie chujowo czuje dalej. W sumie jeszcze gorzej bo teraz to taka zamula totalna, ze nic do mnie nie dociera. Nie lubie spac w ciagu dnia...
|
#2802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po drzemce w ciągu dnia się czuję jak na totalnym kacu. Ale sen leczy, więc wypij gorącą herbatę z miodem, chlebek z czosnkiem na kolację, jakaś aspiryna i witaminy na noc i wracaj do łóżka. |
|
|
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
Moj to samo 15 razy dzwoni a ile tego wziac, a mieso a jakie a srakie. Bosh....
Wlasnie pije herbatke z miodem od kochanego dziadka ![]() sam robi I nic nie zastapi takiego prawdziwego wiejskiego miodziku.---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Dlugo w nocy nie pospie... wstaje o 4. :/
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tż robi zakupy... ja tylko mówię jak chcę coś jeszcze
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko i córko padam na japę
Wyszłam z koleżanką na kawę (skończyło się na żarciu KFC) byłyśmy w centrum handlowym a tam taki jazgot że masakra, głowa mnie rozbolała... Jeszcze wracam do domu paczam w lustro a tam moje włosy zaczęły żyć własnym zyciem wyglądam jakby mnie tż za włosy po podłodze ciągał, cholerna wilgoć Agle - Ah Ci tż-ci dziisaj jakiś kłótliwy dzień Owco - Twarzowa fryzurka Ola - Ja jestem bardzo pruderyjna baby!
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2806 |
|
Rozeznanie
|
Ja wole sama robic zakupy, ewentualnie z nim ale on tylko nosi. Bo tak to wrzuca do koszyka mnostwo niepotrzebnych rzeczy. Jak go kiedys wyslalam zeby kupil cebule.... to. Nie chcecie wiedziec jak ta cebula wygladala... :p
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wstajesz o 4 to tym bardziej do łóżka w podskokach! ![]() Tak tak, aha aha |
|
|
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
teraz nie zasne. tz oglada jakies beznadziejne filmiki na necie i ma beke, a mi glowa peka...
Sent from my KFTT using Tapatalk
|
#2809 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam bym się położyła, może tż zrozumie aluzję. Musisz odpoczywać bo inaczej się rozłożysz na parę tygodni i bez antybiotyków się nie obejdzie a wszystkie wiemy co to oznacza...
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#2811 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze prawko, początek studiów ![]() Chce pomieszkać z Tż trochę, sami, bez dzieciów ![]() Cytat:
Cytat:
Ja bym utłukła i zabrała komputer/pilot od TV---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Ola mówiłaś że nie masz kogo na świadkową, ja też nie miałam. Moja koleżanka urodziła na koniec lipca, a przyjaciółka w 7mcu ciąży jest ![]() Wybór padł na siostrę Tż |
||||||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawko, studia hohoho to dopiero na Ciebie spadnie Ale prawko moim zdaniem niezbędne, a nuż trzeba będzie z dzieckiem do lekarza pojechać i co wtedy?
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiem, wiem. Muszę sobie zakupić coś na uspokojenie, ale zawsze zapominam Jeśli zaliczę tą matmę i mnie przyjmą to studia. Bo już będzie późno i nie wiem jak to będzie. A wyniki dopiero 12.09 Pewnie że niezbędne, szczególnie u Tż na wsi ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Uciekam spać, bo od 6 jestem na nogach, dobranoc |
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Rozeznanie
|
Ta... on oglada to nawet cicho tylko denerwuje mnie bo leze zasypiam a on patrz patrz to... i beka, a dla mnie to wogole smieszne nie jest. :p
Sent from my KFTT using Tapatalk ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- myboy moze jeszcze nie wszystkoz stracone ![]() Sent from my KFTT using Tapatalk
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Rozeznanie
|
myboy, mowie ze dla mnie to nie jest smieszne. Ale jak grochem o sciane
Nie wiem czy dodal sie moj post. Uciekam spac, pobudka o godzinie 4 nie chce wygladac jak vampire wszystkim zycze dobrej nocy spij spokojnie! dobranoc <3 Sent from my KFTT using Tapatalk
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mysza - zazdroszczę Ci z tym ślubem, ja też chcem A tż dupska nie chce ruszyć żeby się chociaż oświadczyć, w tym miesiącu nie bo on woli z przyszłej pensji pierścionek kupować ehJakoś dzisiaj na pełnej kur'wie jestem od popołudnia, już może lepiej pójdę spać bo ktoś wciry dostanie ![]()
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
DObranoc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

i nie wiesz z czego?

, mowie mu ze sie zle czuje I nie dam rady isc dzisiaj na zakupy. A on do mnie to ja pojde. Za chwile mi pisze co potrzeba no to mu napisalam a on ze nie bedzie latal po to I po to bo cos tam WTF?!?!?!?!?! Mialam mu przelac kase na konto ale nie przelalam bo mam ja w domu a on mial ja wyplacic, wiec bez sensu. I mu mowie ze mam ta reszte w domu ma tylko wyplacic to na pokoj a on ja teraz nie bede latal I szukal bankomatu. Wtf?!?!?!?!?! Te meskie humory. Ale jak ja sie zle czuje to niewazne ze nosze toboly ze soba bo wole raz isc na zakupy I zrobic porzadne....