Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-26, 20:27   #3931
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
To super! Bo właśnie wczoraj zamówiłam na Allegro do jesiennej walki z prycholami i do oczyszczania
Mam nadzieję, że Ci się sprawdzi. Pamiętaj, że na początku przygody z Effaclarem, po jakimś tygodniu czy dwóch, możesz mieć niezły wysyp brzydali - no ale to będzie znak, że wypchał Ci to co zalegało na wierzch i skóra się oczyszcza. Ja mam cerę bardzo podatną na zapychanie, nic mi tak dobrze nie robi jak ten krem, stosuję go tylko na miejsca problematyczne czyli strefę T. Mimo super-wrażliwej skóry, nie było wysuszenia, po paru dniach znikło też uczucie ciepła i zaczerwienienia.

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy Wy też tak macie, że chciałybyście kupić więcej niż jesteście w stanie zużyć? chyba muszę ograniczyć YT i blogi.. Zwłaszcza z kosmetyków do pielęgnacji wieeeeele bym chciała, a jak jeszcze nie pasuje mi to czego aktualnie używam to już w ogóle..
Pielęgnacja - nie; kupuję tak aby przy końcówce kosmetyku mieć następny w zapasie. Nie lubię jak mi coś zalega po półkach i nie może się doczekać swojej kolejki. Kolorówki nie zużyję nigdy i dokupuję co jakiś czas bo lubię eksperymentować
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:32   #3932
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Nie są funtami,czyli nie są światowe... ot, takie biedne złotóweczki I z mojego portfela nie tylko nie wystają,ale wręcz ich prawie nie widać :P
Stary 2014-08-26, 20:36   #3933
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż sobie zasubowałam therozmarzoną, zdecydowanie mnie bawi i odstresowuje
A ja jej nie mogę oglądać, niesamowicie denerwuje mnie sposób w jaki mówi.

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Jak taka swojska, ruska baba co to kanki z mlekiem rano nosi i chuste w kolorowe kwiaty

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Pielęgnacja - nie; kupuję tak aby przy końcówce kosmetyku mieć następny w zapasie. Nie lubię jak mi coś zalega po półkach i nie może się doczekać swojej kolejki. Kolorówki nie zużyję nigdy i dokupuję co jakiś czas bo lubię eksperymentować
Ja składuję głównie kremy z filtrem, podczas promocji zawsze jakiś wpadnie. Muszę mieć też w zapasie krem na noc, kupuję w czasie promocji, więc kiedy taka się zdarzy, to nawet gdy z poprzednim jestem w połowie, to kupuję następny. Z pielęgnacji to chyba tyle, resztę dokupuję sukcesywnie. Z kolorówki zawsze mam w zapasie puder Rimmela, najczęściej tusz do rzęs, no i pomadki, ale pomadek nie traktuję jako zapasu bo przecież KAŻDA JEST INNA
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:39   #3934
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Trivedi Pokaż wiadomość
Nie są funtami,czyli nie są światowe... ot, takie biedne złotóweczki I z mojego portfela nie tylko nie wystają,ale wręcz ich prawie nie widać :P
Banknoty złotówkowe mają rozmiar akuratny Ale i tak najfajniejsze pieniądze jakie miałam w rękach to dolary kanadyjskie - nie papierowe ale polimerowe, śliskie i giętkie i do tego z przeźroczystym, hologramowym paseczkiem
Stary 2014-08-26, 20:39   #3935
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Icannotfly Pokaż wiadomość
Tak samo mam. Gdybym mogła to miałabym całą łazienkę szamponów, żeli pod prysznic i balsamów różnych firm i o różnych zapachach.
Ja zawsze "kolekcjonowałam" produkty do włosów, teraz o dziwo mam ich niewiele, za to mam pełno kremów do twarzy np...

Cytat:
Napisane przez MintFantasy Pokaż wiadomość
Niestety też tak mam YT i wejście do drogerii albo chwila nudy przed komputerem i zaraz znajdzie się rzecz bez której nie mogę dalej żyć Staram się powstrzymywać jednak nie jest łatwo kiedy teraz co chwile jakieś promocje...
też tak mam, mówię sobie już nic nie kupuję, po czym znów pojawia się coś bardzo potrzebnego... Poza tym jak robię zakupy przez internet to zawsze dorzucę coś więcej bo i tak płacę za przesyłkę. Idiotyczne myślenie.

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
ja to bym chciala wiecej kupic niz mnie na to stać. Ale musze przyznać że ostatnio wszystko mi sie przeterminowało albo mi juz nie pasuje i mam taka kosmetyczna biede ze tylko palakać. Nawet lusta juz nie mam bo zbiłam. Najpierw jedna potem druga strone. Jak wybiore sie na zakupy to pęknie kilka stów ; (
Cytat:
Z kolorówką też trochę tak mam, np. mam po kilka tuszy jednocześnie i teraz praktycznie wszystkie mi się pokończyły... Nie lubię jednak mieć za dużego wyboru - choć i tak mam - bo dłużej się zastanawiam przy malowaniu Tu akurat wolałabym mieć jeden róż, jeden bronzer itd. które są dla mnie idealne pod względem trwałości i koloru.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:41   #3936
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Mam nadzieję, że Ci się sprawdzi. Pamiętaj, że na początku przygody z Effaclarem, po jakimś tygodniu czy dwóch, możesz mieć niezły wysyp brzydali - no ale to będzie znak, że wypchał Ci to co zalegało na wierzch i skóra się oczyszcza. Ja mam cerę bardzo podatną na zapychanie, nic mi tak dobrze nie robi jak ten krem, stosuję go tylko na miejsca problematyczne czyli strefę T. Mimo super-wrażliwej skóry, nie było wysuszenia, po paru dniach znikło też uczucie ciepła i zaczerwienienia.
Niektóre źródła mówią też o tym, że aby zapobiec wysypowi i tzw. "oczyszczeniu" wystarczy robić peelingi, bo podobno to nie oczyszczanie, tylko zapchanie porów złuszczającym się naskórkiem (Effy mikrozłuszczają, czy jakoś tam tak ). Ale to każdy po swojemu ogarnia. Ja przy Eff K nie miałam wysypu, no ale się peelingowałam No bo wydaje mi się, że jednak to "oczyszczanie" to tak z dupy strony trochę. Nie po to się złuszczam, żeby se narobić następną bandę do złuszczania. No ale nie wiem.
Jeśli chodzi o blizny, to polecam AcneDerm, tani, a nieźle wybiela (świeże blizny).
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 20:56   #3937
MintFantasy
Przyczajenie

Cytat:

Ja zawsze "kolekcjonowałam" produkty do włosów, teraz o dziwo mam ich niewiele, za to mam pełno kremów do twarzy np...

też tak mam, mówię sobie już nic nie kupuję, po czym znów pojawia się coś bardzo potrzebnego... Poza tym jak robię zakupy przez internet to zawsze dorzucę coś więcej bo i tak płacę za przesyłkę. Idiotyczne myślenie.

Z kolorówką też trochę tak mam, np. mam po kilka tuszy jednocześnie i teraz praktycznie wszystkie mi się pokończyły... Nie lubię jednak mieć za dużego wyboru - choć i tak mam - bo dłużej się zastanawiam przy malowaniu Tu akurat wolałabym mieć jeden róż, jeden bronzer itd. które są dla mnie idealne pod względem trwałości i koloru.

Poprostu ciągle szukamy tego idealnego produktu, a nawet jak myslimy, że go znalazłyśmy to szukamy dalej czegoś lepszego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 21:12   #3938
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Effaclar Duo + jest świetny, muszę do niego w końcu powrócić- od początku lipca moją twarz nawiedziła inwazja zaskórników zamkniętych, podczas gdy zwykle miałam ich 5 na całą twarz- teraz na samym lewym policzku doliczyłam się 12 Plus ropne pryszcze, których nie miałam chyba od pół roku. Dodam, że nie zmieniałam radykalnie swojej pielęgnacji. Czas się w końcu wybrać do endokrynologa i zbadać hormony.

Jest lepiej, odkąd używam samokręconego toniku migdałowego, ale dzisiaj wyciągam grubszą artylerie i otwieram tegoroczny sezon na peelingi kwasowe- tym razem salicylowym

Co do filmu RLM- olej kokosowy robi mi masakrę zarówno na twarzy(pryszcze), jak i na włosach(szopa) Obecnie na twarz używam punktowo serum na blizny z BU(mieszane uczucia- love hate), a na włosy oleju lnianego(miłość) i na chwilę obecną muszę zrezygnować z naturalnej pielęgnacji i ruszyć z czymś cięższym.

Nadrabiam zaległości na YT. W najnowszym filmiku Radzka żartuje, że w spodniach typu boyfriend ze względu na swoją sylwetkę przypomina przypomina krasnala(a właśnie tego typu spodnie miała we wszystkich stylizacjach ). W komentarzach znalazłam to:

Alicja Czarodziejka1 dzień temu

Prawda jest taka, że jesteś taka ładna, że krasnal to chyba wyobrażenie toksycznych ludzi, gdybyś nie wspomniała o tym w filmie- powiedziałabym tylko wow każda stylizacja idealna dla niej, ale pierwsza wygrała brawo

Nie ogarniam całości, a pogrubiony fragment to już wyższa metafizyka
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:14   #3939
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość

Jeśli chodzi o blizny, to polecam AcneDerm, tani, a nieźle wybiela (świeże blizny).

Ja na blizny polecam Contractubex.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:17   #3940
pieczara0701
Raczkowanie

Cytat:
Banknoty złotówkowe mają rozmiar akuratny Ale i tak najfajniejsze pieniądze jakie miałam w rękach to dolary kanadyjskie - nie papierowe ale polimerowe, śliskie i giętkie i do tego z przeźroczystym, hologramowym paseczkiem

Podobno polskie banknoty należą do jednych z ładniejszych
pieczara0701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:18   #3941
yunis30
Raczkowanie

Maybelline szaleje . Tym razem sponsorowana Zmalowana
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 21:20   #3942
MintFantasy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Ja na blizny polecam Contractubex.
Też polecam Contratubeź, jednak jeśli szukacie czegoś tańszego to dobrze działą też Żel na blizny po prostu taki w biało różowej tubce za kilka złotych w aptece :
Stary 2014-08-26, 21:37   #3943
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
ecotools

KLIK
Też polecam, byłam bardzo zadowolona dopóki go przez przypadek nie wyrzuciłam....
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:39   #3944
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość

rany boskie.. nawet na bal przebierancow nie zdecydowalabym sie tak zmasakrowac swojego oka
PannaMadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 21:52   #3945
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
rany boskie.. nawet na bal przebierancow nie zdecydowalabym sie tak zmasakrowac swojego oka
nie oglądałam filmiku, tylko przeklikałam początek - OMG to jest muśnięcie? chyba niezłe przy.... turkusem. Ten makijaż strasznie zbliża do siebie oczy i generalnie jno... nie. Zmalowana potrafi zrobić piękne rzeczy na twarzy ale czasem jak czymś dowali to nie wiadomo, czy na serio, czy na jaja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 21:54   #3946
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Dla dziewczyn, które lubią dobre oczyszczanie twarzy mam nowinkę buszując po amerykańskiej Sephorze odkryłam to: http://www.sephora.com/precision-por...?skuId=1233691 i jakby któraś z Was była zainteresowana taką silikonową gąbeczką to w Avonie jest za 8 zł identyczna, tylko w kolorze niebieskim Miałam potrzebę podzielenia się, a nie miałam gdzie o tym napisać haha
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:01   #3947
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Dla dziewczyn, które lubią dobre oczyszczanie twarzy mam nowinkę buszując po amerykańskiej Sephorze odkryłam to: http://www.sephora.com/precision-por...?skuId=1233691 i jakby któraś z Was była zainteresowana taką silikonową gąbeczką to w Avonie jest za 8 zł identyczna, tylko w kolorze niebieskim Miałam potrzebę podzielenia się, a nie miałam gdzie o tym napisać haha
Dzięki Szukam właśnie czegoś takiego a nie wiedziałam jak to się nazywa
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:01   #3948
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
nie moge znalezc na stronie avonu;(

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:04   #3949
panterarozyczka
Zadomowienie

Ogiński jest w Hells Kitchen :O W Top Chefie mu nie wyszło, ciekawe jak będzie tutaj. Podobno nie jest zbyt lubiany tam.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 22:24   #3950
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
nie moge znalezc na stronie avonu;(
Ale Wam poleciłam... Zamawiałam z dwa katalogi temu i było bodajże oznaczone jako nowość, a teraz rzeczywiście ani na stronie nie ma, ani na Allegro ;/
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:27   #3951
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Ale Wam poleciłam... Zamawiałam z dwa katalogi temu i było bodajże oznaczone jako nowość, a teraz rzeczywiście ani na stronie nie ma, ani na Allegro ;/
Ja znalazłam na ebay KLIK
Stary 2014-08-26, 22:30   #3952
sylwoha
Zakorzenienie

Renata z kuchni renaty tez ale sie ciesze )))

A czrmu oginskieego nie lubili?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:34   #3953
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Można też kupić tutaj
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:45   #3954
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
Renata z kuchni renaty tez ale sie ciesze )))

A czrmu oginskieego nie lubili?
tego juz nie wiem
Stary 2014-08-26, 22:48   #3955
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
ona ma krzywo umalowane usta, czy tylko tak krzywo je wykręca
Jejku kiepsko to wyglada, skupić sie nie moge bo cały czas patrzę na te Krzywe wargi.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 22:56   #3956
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
O matko!
Cisza, ja i czas...

Edytowane przez Icannotfly
Czas edycji: 2014-08-26 o 22:57
Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-26, 23:01   #3957
panterarozyczka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=hbQe...ature=youtu.be widze ladne seksy jak tak Karola bez stanika a DG bez koszulki haha LOBUZIAKI na dobranoc

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

JUŻ WIEM! Kogo przypomina mi zmalowana!! Olę Szwed!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-26, 23:47   #3958
deepinside
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Ja mam taki Nie wiem czy to podobne, ale nawet ok się sprawuje.
http://allegro.pl/higieniczny-jezyk-...525770509.html

deepinside jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 00:21   #3959
_Summer_
Zadomowienie

teraz muszę się wyżalić.
wchodzę na fb, a tam wysyp podrób, a tu dresik adidas za 6 dyszek, zegarek gucci za 7, portfelik korsa itd, a najlepsze, że ludzie rzucają się na to jak na świeże bułeczki... pytanie, dlaczego?? ktoś mi wytłumaczy? parcie, aż takie na markę? bo chyba każdy kupujący ma świadomość, że to nie oryginały... dla mnie mega obciach kupować takie rzeczy. albo zbieram na oryginał albo kupuje tam gdzie mnie stać.
tyle plus gratis foto

ps. to w ogóle legalne?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10404131_269697756557137_4266903366634696788_n.jpg (81,1 KB, 148 załadowań)
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 00:32   #3960
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
teraz muszę się wyżalić.
wchodzę na fb, a tam wysyp podrób, a tu dresik adidas za 6 dyszek, zegarek gucci za 7, portfelik korsa itd, a najlepsze, że ludzie rzucają się na to jak na świeże bułeczki... pytanie, dlaczego?? ktoś mi wytłumaczy? parcie, aż takie na markę? bo chyba każdy kupujący ma świadomość, że to nie oryginały... dla mnie mega obciach kupować takie rzeczy. albo zbieram na oryginał albo kupuje tam gdzie mnie stać.
tyle plus gratis foto

ps. to w ogóle legalne?
Może nie wiedzą, że istnieje Ali? Pewnie, że to nielegalne
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości