|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Dobry
![]() Spac nie moge od 4
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2823 |
|
Rozeznanie
|
A ja czuje ze @ lezie...
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Rozeznanie
|
Tak mi "rozrywa" podbrzusze... ale zawsze przed @ mialam sucho, a teraz sluz... I to w dodatku troche go duzo...
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2827 |
|
Rozeznanie
|
Ale boli jak na @...
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Dziewczyny ból jak na @ niekoniecznie może oznaczać że małpa przyjdzie. Mierzycie temperaturę? Był spadek? |
|
|
|
#2829 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie mierze bo kupilam termometr dopiero po polowie cyklu wiec bez sensu, zaczne mierzyc od nowego...
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mierzę...ale od nowego cyklu zacznę...
|
|
|
|
#2831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jak nie.. muszę.. Musze przyjąć komunie, karteczka ze spowiedzi i takietam. Cytat:
Bo jeśli to nie @, to będzie bolało jak na @ Ja cały czas latałam do kibla bo miałam wrażenie że JUŻ leci mi @, bo bolało jak na @, cycki ze staników wypadały.. A tu nie przyszła przez następny rok ![]() Powiedziałam Tz wczoraj to co któraś napisała, o tym całowaniu przed wyjściem i o dłuższym życiu. Na co Tz.. kobieta która robi laseczke swojemu facetowi codziennie rano żyje 10 lat dłuzej i nie ma zmarszczek ![]() Wczoraj u nas nic nie było. Piździwa taka że nie wiem, wypiliśmy po browarku i zasneliśmy przed tv |
||
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee tam, swiadek nie musi... nasz swiadek nie był. |
|
|
|
|
#2833 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak się rozleniwił że ja już nie wiem ![]() No i znów różnica między kościołami, swoje zasady. ogólnie świadek może byc nawet niewierzący, innego wyznania itd. A u nas.. była obawa że wogóle będe mogła bo przecież żyje w grzechu itd. No i u nas sa karteczki do spowiedzi i świadek musi iść do spowiedzi i musi przyjąć komunie
|
|
|
|
|
#2835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przychodzi z rana jak wstaję, więc kto wie co bd w piątek.. ![]() Cytat:
jak ktos chciałby sie kłócić to mógłby księdzu coś na ten temat powiedzieć... ale co tam dobrze, ze w ogóle Cię dopuścił![]() spadam do pracy...pewnie załapię sie na nowy wątek ![]() miłego dnia ![]() |
||
|
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Dzisiaj wyjątkowo rano wstałam bo widzę się po południu z jedną z Dziewczyn z forum i umówiłyśmy się wcześnie - więc i do pracy trzeba było wcześniej przyjść..... Kaja - u nas też nic bo mnie Tż wczoraj wkurzył bo miałam ochotę na małe co nieco, podszturchiwałam go i miziałam, a ten leżał przed kompem i w dupie to miał. No to się zabrałam i poszłam spać i dupa Agle - no zobaczymy co to będzie z Twoją @, już mam pałę przygotowaną na wypadek gdyby jednak przylazła ale trzymam kciuki za II Myboy - za Ciebie też kciukaski
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pójście do spowiedzi nie jest dla mnie jakąś straszną rzeczą żeby się wykłócać. Jakby mnie nie chciał dopuścić to wtedy byłaby kłotnia Cytat:
Och skąd ja to znam ![]() U nas ogólnie było podobnie, tylko że przed tv, dołączyłam do Tż na kanapę i zaczęłam go smyrać a ten nic. więc się dupą odwróciłam i poszłam sobie spać. I on też poszedł sobie spac.. o 21 A myślałam że taki fajny wieczór się zapowiada, bo tu browarki itd no ale cóż, spanie tez jest fajne Szczególnie jak piździ jak nie wiem Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-27 o 08:33 |
||
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chlip, a tak ładnie pachniał wczoraj Chodź im kiedyś wywalimy te komputery, ja mam swój oddzielny więc nic nie stracę
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#2839 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez mam swojego lapka wiec nic nie strace ale musialabym wywalic tez mu tv I xboxa ;/
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój to nie przed kompem, a przed TV, więc jak wywale to sama bide bede miała ![]() Tż w necie wgl nie siedzi, chyba ze chce sobie coś tam sprawdzić. Ja w domu to też rzadko siedze, bo po 8h w pracy przed kompem mam dość Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-27 o 08:54 |
|
|
|
|
#2841 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj spokój! Ja dopiero zaczynałam staranka a tu już 4c ![]() Ola mam nadzieję, że nie boli Cie na to co myślisz Cytat:
![]() Przypomniałaś mi jak to było przed moim ślubem, ale to już dawno temu... ![]() 3mam kciuki, zeby wszystko poszło po Waszej myśli Cytat:
Za facetami cięzko nadążyć! Jeszcze jaks obie coś w główce ubzduraja to nie sposób im to wybić! ![]() Mam nadzieję, że już dzisiaj będzie tylko lepiej Cytat:
![]() Rutyna ![]() Musi nie musi ale jak ma przyjac komunie?! Nie przyjmie wtedy po prostu a wg mnie nie ładnie tak... Cytat:
![]() Ja też się dopisuję do wywalania kompów TŻ!!! Dzień dobry Ja dziś w domciu jeszcze zostałam (oczywiście bez pretensji się nie obyło ). Co raz gorzej mnie to gardło nagina! Nie mogłam spać w nocy, wypociłam się, że ho ho (i to niestety nie z tych powodów o których myślicie! )! Padam na twarz! Już nie wiem co tu zrobić, zeby choć trochę mnie to gardło przestało ![]() Wczoraj pisałam tu z Wami (z łóżka) a nagle padłam-usnełam! Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się spać w dzień! To chyba niedobry znak Od przyszłego tyg, nowego miesiąca i moich urodzin, staję się osobą bezrobotną Poinformowałam ich że nie przedłużam umowy... Teraz muszę gdzieś znaleźć jakąś pracę (już i tak długo szukam), ale żeby to było takie łatwe...
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzeniem tego miał być szczęśliwszy facet, i mniej wkurzający, przez co babka się mniej denerwuje i wszystkim żyje sie lepiej Rutyna to u nas ostatnio było naparzanie Niunia trafi Ci się coś, z pewnoscią A takich szefów to o kant dupy potłuc
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-27 o 09:03 |
|
|
|
#2843 |
|
Rozeznanie
|
Niunia nie martw sie zaniedlugo I ja dolacze do grona bezrobotnych bo ta moja robota juz mi uszami wychodzi I mam ochote ja rzucic w cholere...
|
#2844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję... W ogóle wydaje mi się, że TŻ jest na mnie zły że zostawiam tą pracę ( bo co np teściowa powie, ze znowu jestem bezrobotna ), Ma czasami takie durne przemyślenia Powiedziałam mu, że jeśli ma być na mnie za to zły to zostanę w tej pracy i się będę użerać! Najlepsze i tak w tym wszystkim jest to, że to nie jest praca przyszłościowa a ja takiej teraz potrzebuję... ![]() Zobaczymy jak bedzie! ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
Mam dość takiego traktowania- jakbym była osobą jakiegoś gorszego gatunku Oby nam się te problemy ładnie i szybko rozwiazały
|
|
#2845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A pracą się nie przejmuj jak to mówią, gdy się zamykają drzwi to otwiera się okno A skoro nie przedłużasz umowy to może zostań już w domku do końca tygodnia?? Żeby Ci się to w anginę nie przerodziło ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#2846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niunia Straaaaaasznie przypominasz mi moją koleżankę ![]() haa i Tż miszczu naprawił mi autko i dziś do pracy przyjechałam już autkiem Co z tego że mam niecały kilometr
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-27 o 09:29 |
|
|
|
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak nie wiem czy mi się w anginę już nie przerabia bo coś mi 'stoi' w gardle ![]() A te leki to mam wrażenie, ze w ogóle nic nie pomogły... ![]() Niby rozumie ale on ma bardzo subiektywne podejście do życia... Współczuję serdecznie i pracy i faceta! Dobrze, ze jedno i drugie zostawiłas ![]() Cytat:
![]() A ja miałam Ci napisać, że zazdraszczam Ci takiej figury po ciązy Jak naprawił to trzeba korzystac
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo tam figura pozostawia jeszcze wiele do życzenia.. Tyyle planów miałam, miałam tak pięknie wyglądać w te lato, a wyszło jak zawsze |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaja - no to się najechałaś jak nie wiem tym autem Ale spoko ja też mam jakieś 10 minut do pracy, a jak Tż decyduje się jechać samochodem to się cieszę co najmniej jakbym codziennie musiała 4 godziny przez łazić do tej roboty
|
|
|
|
#2850 |
|
Konto usunięte
|
hej ;*
kurde, dopiero wstałam... : o a co do tego bólu - to ten lewy jajnik tak dokucza, tak momentami ciągnie i kłuje. jak na @ to się wcale jak na razie nie czuję. jedynie te piersi mam twarde i nabrzmiałe, bolą nieźle... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

Chlip, a tak ładnie pachniał wczoraj 

)! Padam na twarz! Już nie wiem co tu zrobić, zeby choć trochę mnie to gardło przestało
Poinformowałam ich że nie przedłużam umowy... Teraz muszę gdzieś znaleźć jakąś pracę (już i tak długo szukam), ale żeby to było takie łatwe...
Żona męża swego...
Jak naprawił to trzeba korzystac