![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
No i dzień się kończy
![]() Byłam dzisiaj na siłowni ![]() ![]() ![]() Jedzeniowo: śniadanie: jogurt naturalny z musli bezcukrowym z suszonymi daktylami i migdałami + nektarynka II śniadanie: grejpfrut czerwony ogromny obiad: 2 jajka i chyba z kg fasolki szparagowej i marchewki ![]() podwieczorek: twaróg grani + marczew surowa kolacja: sałatka z kurczakiem Co tutaj tak cicho? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
![]()
heh, hej! hej ho !
do ćwiczeń by się szło! ![]() ![]() Melduję sie na spowiedzi ![]() jadłospis: kawa czarna bez cukru i mleka. I ![]() II:jogurt naturalny III:podjadłam farszu z kapusty, marchwi, mięsa mielonego wieprzowego i paru innych składników w pracy...nie liczyłam ale tak 6-10 łyżek mogło być. IV:raczej mała porcja (powiedzmy miska-bulionówka) fileta z warzywami w lekko ostrym sosie + ryż jaśminowo-biały + surówka z kapusty i marchwi (słodko-kwaśno-oleista). V:kapusta kiszona nie za duża porcja a po niej jogurt naturalny. do tego 3 kubki czerwonej herbaty oraz ponad 3L wody niegazowanej ![]() co do wczorajszego kfc...poprzednie jadłam nie całe dwa tyg temu, myślę, że i tak się trzymam. Nieraz zamawiam albo tylko sok pomaczowy, albo sałatkę i z 2 kawałki mięska. Kiedyś (jakieś 2 m-ce temu może trochę więcej)chodziliśmy z TŻ-tem co weekend (ndz) do kfc. I jadłam wtedy dużo, naraz, i to tego często słone frytki i coś słodkiego po kfc, albo lody, albo krusher, albo jeszcze gorzej np ciasto, słodycze, batoniki czy chipsy. Za to Wczoraj u TŻ-ta (a jego dom i mojej mamy jest zawsze siedliskiem pokus i słodyczy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam tylko kawałek ulubionej bagietki białej, ale mały, i nie mam wyrzutów sumienia ![]() A w ogóle to dziś przyszła @. Jeszcze w tamtym miesiącu pozwolałam sobie w ten dzien na słodkie...tym razem postanowiłam sobie nie folgować, skoro mi tak dobrze idzie niejedzenie słodyczy, to nie chcę się demotywować ![]() stąd to podjadanie farszu...ale i tak cieszę się, że nie podjadałam słodkiego a poza tym nie podjadałam przez cały dzień choć kusiło nie raz... ![]() uciekam do spania, dobranoc ![]() aha! jutro przyjdzie paczka do mnie! ![]() co do siłowni to ja też się przymierzam do powrotu jak tylko skonsultuję wyniki badań z lekarzem. ![]()
![]() |
#153 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Determinacja i wspólna motywacja - odchudzanie, efekt jojo, powrót do diety
Cytat:
![]() Wielkie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
Z glowa cos nie tak bo ciagle boli...
![]() Ide z wynikami na konsultacje w przyszlym tyg ![]() ![]() I czy moge juz wrocic do cwiczen bo w kwietniu mi zabroniono do odwolania. Ale i tak cos tam w domku sie staram cwiczyc tylko bez przesady zebym sie nie przeforsowala ![]() A w ogole to wyczailam kolejne adidaski i chyba sobie kupie ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() raport z wczoraj: śniadanie - 2 kromki chleba z serem i mnóstwem warzyw II śniadanie - banan z otrębami, jogurtem naturalnym obiad - pierś z kurczaka z całym talerzem warzyw (sałata, ogórek surowy, ogórek kiszony, pomidor) wszystko polałam sosem z jogurtu naturalnego z czosnkiem, chili, ziołami prowansalskimi. kolacja - cieniuteńki kabanos i garstka migdałów. gdzieś po drodze była też śliwka jedna ![]() Brakuje mi ciągle piątego posiłku ![]() ![]()
![]() |
#156 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Z kupnem adidasków to Ty może poczekaj i najpierw dokładnie się przebadaj i pokonsultuj to co masz ![]() ![]() Ja bym nie ryzykowała ćwiczeniami kiedy masz odgórny zakaz od lekarza... Oby to się szybko rozwiązało i okazało się, że jesteś w pełni zdrowa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
No powinnaś wkręcić jeszcze jakiś lekki podwieczorek ![]() ![]() Twoje II śniadanie - uwielbiam ![]() Dzisiaj u mnie pada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja popełniłam ten błąd, dlatego jak macie zamiar wybrać się na siłownie, to moja dobra rada - sprawdźcie to! ![]()
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
hej kobiety
![]() malenka2504 a jakie adidaski sobie upatrzyłaś? mój jadłospis z wczoraj to: I śniadanie: dwie kromki chleba pełnoziarnistego z chudą wędliną (plasterek) i warzywami II śniadanie: to samo Przekąska: gruszka Obiad: skrzydełka z kurczaka pieczone w rękawie, sałatka z pomidorów, papryki i cebuli z jogurtem naturalnym + łyżka majonezu (wiem nie powinnam....cóż ![]() Kolacja: dwa tosty pełnoziarniste z serem i chudą szynką ![]() Zaczyna mnie powoli dopadać brak cukru....myślę o słodyczach ![]() ![]()
![]() ![]() "Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
U nas też pada i zimno brrrr Od 5.00 na nogach więc zamulenie mnie jakieś złapało
![]() ![]() Dziewczyny ja wam zazdroszczę, że możecie ćwiczyć. Ja w tej chwili jestem uziemiona i strasznie nad tym ubolewam ![]()
![]() |
#159 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty ćwiczysz coś nam? ![]() Co do braku słodyczy (od niedzieli - całe 2 dni normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale mi narobiłaś smaka na tą kawusię ![]() ![]() ![]() Wiem jak to jest nie móc ćwiczyć... Miałam staw skokowy naderwany i dłuuugo nie mogłam się ruszać (sport, dodatkowe aktywnóści). Podziwiam Cię naprawdę ![]() ![]() Teraz swojego odżywiania nie nazywam dietą ![]() Byłam dzisiaj na siłowni i powiem Wam, że polubiłam to ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
No i leżę już grzecznie w łóżku
![]() ![]() ![]() Dzisiaj się trzymałam dzielnie, w sumie to nawet nie miałam ochoty na jakieś dodatkowe jedzenie oprócz tego zaplanowanego, a było to: śniadanie: owsianka z jabłkiem i cynamonem II śniadanie: czerwony ogromny grejpfrut obiad:2 jaja + słoik buraków podwieczorek: gotowany kurczak z pomidorami (kupiłam takie pyszne od lokalnego rolnika ![]() kolacja: pomirory, marchewka i jogurt naturalny Aktywność: siłownia, rowerek stacjonarny 2x30 min ![]()
![]() |
#161 |
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() Wczoraj mi sie wgl wizaz nie chcial wlaczyc...ani na tel ani na lapie ![]() Jadlospis z wczoraj: Kawa I ![]() II: Banan+ wafel ryzowy? III: spora kanapka mega ziarnistego pieczywa w stylu pumpernikiel z pasta z pstraga+ wafel ryzowy z polowa puszki makreli w sosie pomidorowym IV: 4 wafle ryzowe z jogurtem naturalnym Wiem ze malo ale przynajmniej chociaz troche zdrowo i dietetycznie. Ostatnio mam straszny zapieprz w pracy i nie mam kiedy zjesc... ![]() Poza tym od tygodnia nie bylam na zakupach. Zjadam co mi zostalo. Nie podjadalam caly dzien nic. Brzuszek bolal ![]() Zaczynam skakac na skakance od dzis ![]() ![]() co do adidasków to ja na codzień w adidasach smigam wiec nawet jak kupie a nie pojde na silke z powrotem to i tak bede w nich chodzic wiec nic straconego ![]() nie mam jak ich pokazać ale znalazlam dobre ceny na nike w sklepie GOsport ![]() ![]() najpozniej jutro musze pojechac baleriny kupic(potrzebne mi na dzien probny bo mam byc elegancko)...miałam jechac dzisiaj ale mam lenia w dupie przez ta pogode ![]() potrzebuję jakis zastrzyk energii ![]() Ale sie stresuje jutrem.... ![]() Milego dnia, buziaki ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
"Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek..." 15.08---> 58,1kg 24.08---> 57,8kg 29.08---> 57,5kg 5.09--->58,4kg ![]() Edytowane przez malenka2504 Czas edycji: 2014-08-27 o 08:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Zadomowienie
|
Melduje że żyje i mam się dobrze . Czekam na @ powinien być już 2 dni temu ale oprócz bólu brzucha nic , wczoraj z tej okazji odpuściłam ćwiczenia
![]() ![]() Fakt dzieczyny pogoda nas w tym roku nie rozpieszcza ![]() wieczniegruba Ja mieszkam po wschodniej części miasta , domyślam się gdzie chodzisz na siłownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Wczorajsze menu:
I śniadanie - 2 kromki chleba z masłem i jajecznicą (żytni na zakwasie) II śniadanie - arbuz (spory kawałek) UWIELBIAM ![]() obiad - spaghetti w wersji light ![]() kolacja - mała miseczka bigosu. Nadal trzymam się i cukru do kawki nie daję, wchodzi mi taka z cynamonem. Jeszcze z kardamonem jest dobra. Muszę zrobić listę potrzebny zdrowych przypraw i wybrać się na poszukiwania bo koło mnie to nie ma takich fajnych rzeczy albo jak są to za majątek
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Podczytuję Was od kilku dni, mogę dołączyć? Kilka słów o mnie… Mężatka bez dzieci, 28 lat, 165cm wzrostu i obecnie 66kg. Waga docelowa 55kg. W 2010 roku schudłam na Dukanie łącznie 12kg, ale pech sprawił (a może moja głupota?), że przerwałam dietę i kilogramy wróciły :/ Dukan dał mi w kość i to dosłownie – miałam problemy z kolanami, potrzebny był lekarz, leki i rehabilitacja. Wyniszczyłam wówczas organizm i dlatego teraz nie zamierzam znów popełnić tego błędu. Od początku tego roku staram się zdrowo odżywiać. Byłam w grupie kilku dziewczyn na fejsie – razem się wspierałyśmy w codziennych zmaganiach, ale niestety z czasem wszystko umarło i teraz jest cisza. Potrzebuję grupy, która pomoże mi walczyć, czasem pocieszy, czasem nagrodzi, a czasem opieprzy (o tak! to ostatnie jest szczególnie ważne hehehe). Mniej więcej od marca br. liczyłam kalorie – na początku bardzo skrupulatnie, z kalkulatorem w ręku, później to już tak na oko. Oczywiście wszystko sobie zapisywałam w dzienniczku żywieniowo-treningowym włącznie z ćwiczeniami i spalonymi kaloriami. Baaaaaardzo przydatna rzecz taki dzienniczek (jak któraś chce to mogę udostępnić, bo jest w wersji elektronicznej). Przez 3-4 miesiące nie schudłam dużo, waga się raczej waha (w stosunku do pierwszego pomiaru obecnie są to 2-3kg), ale nie waga jest najważniejsza. Najważniejsze jest mierzenie siebie i tu zauważyłam z każdym pomiarem o 1-2 cm mniej w stosunku do poprzedniego. Ale jak już pisałam wraz z umarciem poprzedniej grupy umarłam i ja ![]() ![]() Z aktywności fizycznej: nienawidzę ćwiczyć w domu. Swojego czasu zmuszałam się do P90, ale ja mam do wszystkiego słomiany zapał, szczególnie do ćwiczeń, więc ćwiczenia upadły. Chodakowskiej nie lubię. Za to uwielbiam rower! Jeżdżę codziennie z wyjątkiem zimy (choć w tym roku zaczęłam wcześnie bo już jakoś pod koniec stycznia). Z kilometrami to tak różnie – czasem 15 czasem 50km w zależności od ilości czasu i mojego humoru ![]() ![]() Łoj rozpisałam się. Mam nadzieję, że Was nie zanudziłam i dobrnęłyście do końca moich wypocin ![]() Liczę, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Razem będzie dużo łatwiej. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja też się męczę z tarczycą i hormonami. Przy takich kłopotach ciężko o stabilizację w organiźmie i na wadze. Ostatnio miałam w ręku książkę Magdaleny Makarowskiej. "Jedz pysznie chudnij cudnie". Bardzo mi się spodobały zalecenia żywienia (bo tam nie ma narzuconej jakiejś konkretnej diety) jak i przepisy. Co prawda w internecie są pogłoski, że to plagiatka ale w sumie to jest mi obojętne kto, jakie zdanie napisał. Nie doszukałam się wyroku sądu w tej sprawie. Książka natomiast bardzo fajna i chyba ją sobie zakupię ![]()
![]() |
![]() |
#167 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Sama muszę kupić jakieś adidasy na siłownie ![]() ![]() ![]() A co to za jutro masz dzień próbny? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Już miałam Cię przywołać do porządku , bo nic a nic nie pisałaś ![]() Prze @ ja też mm parcie na słodki ![]() ![]() ![]() Ćwiczysz coś innego czy dalej pedałujesz? ![]() Co do siłowni to żadna tajemnica, chodzę na Krzywą, ale następnym razem (za miesiąc) kupię karnet na Witosa tak jak doradzasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#168 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Owoce i warzywa kupuję u tych jeżdżących gospodarzy ![]() ![]() Chleb? ![]() ![]() ![]() Nie mogłabym przetrwać bez owsianki i mussli, ale chleb jest mi obojętny ![]() A Ty nam nie piszesz jadłospisów ani aktywności ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() He he raz siostra zrobiła mi kawę z kardamonem, która poszła w zlew ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Pisz, wypowiadaj się i komentuj ![]() Bądź aktywna! ![]() Im nas więcej tym lepiej! ![]()
![]() |
![]() |
#169 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na witosa były zazwyczaj karnety 10 razowego wejścia może teraz się coś zmieniło . Co do mojej aktywności dzisiaj do rowerka dołożę wieczorem skalpel ewy .Z pisaniem jadłospisu popawię się obiecuję ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Z kardamonem, cynamonem kawka jest dobra w zimę na mrozy. No i również działa odchudzająco ![]()
![]() |
![]() |
#171 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja sobie postanowiłam, że Nowy Rok chcę przywitać wyglądając po prostu normalnie, czyt. bez nadwagi ![]() ![]() O chlebie z Biedronki piszesz o tym pakowanym z żółtą (chyba ze słonecznikiem) albo zieloną etykietą czy jakiś inny masz na myśli? ![]() Ja owsiankę też od roku wsuwam praktycznie w każdy dzień na śniadanie tylko owoce zmieniam do niej ![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie na stronie internetowej widziałam te 10 wejść, a dla mnie to trochę mało ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() Ja też mam cały dom na głowie i codzienne obiadki, chociaż nie mam jeszcze dzieci ani męża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Wracam do Was już na dobre ![]() ![]() Mój dzisiejszy jadłospis: sn: 2 jajka na twardo, pół grahamki z pomidorem + kawa 2sn: banan o: pomidorowa z ciemnym makaronem p: jabłko + trochę rodzynek ![]() k: będzie serek wiejski z warzywami i pół grahamki Jutro będzie lepiej ![]() Miałam zacząć ćwiczyć, ale mam @ i cierpię z powodu bólu, więc aktywność rozpocznę jak się skońćzy ![]() Nie było mnie kilka dni, muszę Was nadrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Odpoczynek też się należy ![]()
![]() |
![]() |
#174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień całkiem udany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mam tłuste nogi! Przede wszystkim łydy ![]() Ja na siłownię chcę chodzić 5 razy w tygodniu (pon-pt), więc taki karnet bym raptem na 2 tygodnie miała niestety ![]() Dopiero środa a ja już jestem taka zmęczona jakby był piątek normalnie... ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny sorka z góry ale będę pisać troszku zadziej bo mam dużo różnych spraw do załatwienia i innych ważnych rzeczy .postaram się w miarę spowiadać ale proszę nie bić ze narazie nie codziennie
![]() ogółem z dietą idzie dobrze 5 posiłków jest Słodyczy zero no może 3 cukierki miętowy zjadłam Ogółem dużo warzyw owoców trzeba korzystać puki jeszcze jadalne i dobre ![]() uciekam spać bo padam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
No i moja spowiedź na dzisiaj
![]() ![]() śniadanie: owsianka ze śliwkami II śniadanie: jogurt naturalny + śliwki (uwielbiam ![]() obiad: 2 jajka + 2 plasterki polędwicy z indyka + pomidory (są przepyszne ![]() podwieczorek: pół kostki twarogu + wielki zielony ogórek gruntowy kolacja: sałatka (sałata lodowa, pomidory) z łososiem wody Aktywność: dzisiaj tylko (albo aż, bo jestem padnięta cały dzień) siłownia ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() Odżywiaj się zdrowo, a wszystko będzie dobrze ![]() Znajdziesz więcej czasu to się odzywaj ![]()
![]() |
![]() |
#178 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A poza tym kusi podjadanie potraw jak jasna choroba! ![]() Co do butow to wiadomo ze nie kazde sa super wygodne, trzeba trafic na swoj fason ![]() Nike sa akurat moim faworytem zdecydowanie jesli chodzi o buty sportowe. Jakos je lubie i mi pasuja najczesciej te fasony, moze nie zawsze mi sie uda kolor fajny na promocji dorwac ale to juz trudno ![]() Aaa chyba sie zapomnialam pochwalic ![]() Nom ide na dzien probny wieczorem, nie chce zapeszac. Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Neferitin witaj na watku! ![]() Sunshine Super ze wracasz do nas ![]() Jadlospis w stylu mojego ![]() ![]() Moj dzisiejszy jadlospis: Kawa czarna bez mleka i cukru. 1: owsianka+rodzynki+baban z mlekiem 2: pomidor+2wafle ryzowe z jogurtem naturalnym 3: miseczka warzyw z kurczakiem w lekko ostrym sosie z ryzem jasminowo-bialym+mniejsza miseczka surowki (slodko-kwasno-oleistej) 4: 3,5marchewki 5: biala kanapka podwojna z serkiem jakims bialym i wedlna drobiowa+ kawalek kielbaski swojskiej+ 2,5kanapki (pojedyncza i raczej mala) z dzemem malinowym (domowej roboty) + 2plasterki zoltego sera i pol plasterka jakiejs wedliny drobiowej - ten posilek to akurat u rodzicow jadlam jakies 40min temu bo nie mam kiedy isc na jakies zakupy. Kanapki mieli gotowe bo wracali z trasy skadstam i nie zjedli. A poza tym u nich to tylko bialy chleb jest niestety... ![]() Taka bylam glodna ze masakra. Do tego 2herbaty czerwone i ponad 2,5l wody niegazowanej. Przewinely mi sie jeszcze (w rekach!) ciastka i wafelki zanim zaczelam jesc kolacje ale nie otworzylam zadnej paczki chociaz mialam juz zjesc po 1 ale stwierdzilam ze zjem kanapke lub dwie z dzemem zamiast slodyczy ![]() Sluchajcie jak mnie brzuch boli...no zwariowac mozna. Juz po tej marchewce dzisiaj mnie bolal i teraz tez. ![]() Zaliczone cwiczenia: Krotka rozgrzewka na skakance +rozgrzewka z Chodakowska,10minutowy trning z Mel B, posladki z Mel B, boczki z Tiffany(nie lubie tego a dzis mialam chec to pocwiczyc...dziwne. ) Wytyrana po pracy jestem....oczy mi sie zamykaja ![]() A jeszcze musze wyprasowac i przygotowac rzeczy na jutro, pomalowac paznokcie, ogolic nogi.. (za szybko te klaki rosna, dopiero co golilam przedwczoraj ![]() A wgl to jak przetransportowac wyprasowana koszule? Bo musze jechac prosto z pracy do potencjalnej nowej pracy i tam sie przebrac bo nie ma jak inaczej. Wogole to w stresie jestem! ![]() ![]() Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
"Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek..." 15.08---> 58,1kg 24.08---> 57,8kg 29.08---> 57,5kg 5.09--->58,4kg ![]() Edytowane przez malenka2504 Czas edycji: 2014-08-27 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sama całe liceum dorabiałam w weekendy i wolne dni jako kelnerka-barmanka i chyba wtedy najwięcej przytyłam, bo niby cały dzień się nie jadło, a na no dostało się obiad - tłuste frytki i kotlet w panierce i się zjadło, bo było się głodną ![]()
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z tą koszulą to zależy czym musisz się przetransportować ![]() Miałam dziś takie samo śniadanie jak Twoje ![]() ![]() ![]() Zaraz będę się musiała szykować do pracy ![]() ![]() wiecznieGruba, o siłownia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.