|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłam dzisiaj drugi wynik z bety..mam patrzeć po południu na necie bo już może być widoczny... może to mnie jakoś uspokoi..
|
#3903 |
|
Zadomowienie
|
No i wiedzialam ze bedzie placz i zgrzytanie zebami. i teraz czekaj w stresie i nerwach... nie zycze zle,bo zycze jak najlepiej kazdej z osobna, ale masz co chcialas. A mowilysmy. Mojej kumpeli gin powiedzial ze to moze byc rak macicy. Tez poleciala przed terminem @ jeszcze
---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- U mnie taki gorac ze wytrzymac nie idzie. A ubralam dlugie dzinsy i bluzke z rekawami 3/4 jade sie do szkoly zapisac i szukac jakichs wymyslnych deserow na urodziny i pozegnanie mlodego
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
no Franka a gdzie Ty sie podziewasz cały dzień?
jak tam sytuacja u Ciebie? ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- jakiej szkoły?? ![]() ja juz sie wyedukowałam na maxa
|
#3905 |
|
Wtajemniczenie
|
wiadomo, że zawsze jest ryzyko ze coś się podzieje. A lekarze tak mówią, żeby ostudzić twój hura optymizm. Moja też niby widziała dobrze zapowiadające się endometrium ale nie pisnęła ani słówkiem żeby mi nadziei nie robić.
Najlepiej założyć że na pewno wszystko będzie dobrze. Ja sobie tak powtarzam Ja przed wizytą zaczęłam czytać że brak mdłości to puste jajo płodowe i przed samą wizytą prawie na zawał umarłam.... Teraz nic nie czytam i jestem z tego powodu bardzo zadowolona Musisz tak do tego podejść. A jak będziesz się stresować i beczeć to Twojemu dziecku to na pewno nie pomoże. Głowa do góry, cyc do przodu i czekamy |
|
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
zanetko pisalam strone wczesniej witalam sie przeciez
musialam sie ogarnac kapa c itp itd... a zapisuje sie do policealnej na kierunek opielunka srodowiskowa.
|
|
|
|
#3907 |
|
Raczkowanie
|
Mam drugą bete wynosi 1990,23 co uważacie????
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
Brzuch boli jak na @ takze zostalo mi wyczekiwac
|
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odpuść, bo na takim etapie to żaden ordynator nic nie pomoże. Ja tez chodziłam do ordynatora i co on moze jak pęcherzyka nie ma, ani zarodka? Tak samo rozłoży ręce i każe czekać. Poczekaj do skończonego 7 tc z wizytą. Ja tez miałam wymrażaną nadżerkę, nie ma co panikować. |
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
jest przyrost 100 % wiec jest dobrze
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
no ze ciaza jest hormon przyrasta ... i poczekaj teraz nie lataj po innych lekarzach bo kazdy powie xi to samo!
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- ewuniu jakie my zgodne jak tam grey?
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem franka ze pisałas wcześniej ale wczoraj to tu byłas nr jeden a dziś cisza
![]() no to gratuluje podjecia decyzji o szkole mi sie juz nie chce uczyc
|
#3913 |
|
Zadomowienie
|
Jade autobusem i nie chce mi sie rzygac
|
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
przyrost ekstra więc nie ma się cos stresować
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- wow ten Cross jest niezły chyba moje libido dzisiaj wzrośnie |
|
|
|
#3915 |
|
Zadomowienie
|
Zanetko chodzenie do szkoly mi sie oplaca no i zawsze to jakos papier z zawodem
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- ale najchetniej to bym miala codziennie dIen jablka chociaz szkola tylko w weekendy. Ale mysle o jakoejs pracy tak zeby wpadlo troche grosza
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
no wiec spokojnie Paulina. Beta Ładnie przyrosła więc to napewno ciąża!!
Franka to może faktycznie wczoraj miałas ciąże urojoną ja tam nadal trzymam kciuki żebys 1 wrzesnia zobaczyła II kreseczki ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Melisko a Ty czytasz w wersji lektronicznej? Podeslij mi chodź ja wole wersje papierowa, no ale jakby nie było u mnie w bibliotece to musi wystraczyc wersja elektroniczna
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
A jakie normy są u Ciebie na wynikach?
Nie stresuj się, pytam z ciekawości bo dosyć duże normy jak na ten tydzień, ale ja miałam u siebie zaczynające się od 1500, więc pewnie też masz inne i dlatego przy wartości powyżej 1000 nic nie było widać Tak jak dziewczyny pisały, teraz żaden lekarz, choćby najlepszy na świecie nie stwierdzi Ci ciąży, nie znajdzie jeszcze pęcherzyka czy zarodka, musisz czekać. Ciąża pozamaciczna może zdarzyć się każdej, tak samo jak puste jajo plodowe czy obumarcie ciąży. Przypadek losowy, tak jak to że wyjdziesz do sklepu, spadniesz ze schodów i złamiesz nogę. Niby mozliwe, ale po co o tym mysleć? Nie pozostaje Ci nic innego jak nauczyć się nieco cierpliwości i czekac co najmniej do 7tc. I tym razem radze Ci nas posłuchać, żeby się nie potrzebnie nie stresować, my naprawdę nie chcemy źle i nie piszemy tego złośliwie.Kocurku, czy Ty ten śluz to w pracy sprawdzasz?
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko no w pracy
ide do Wc i sprawdzam. ALe juz chyba dam sobie spokój bo sie tylko niepotrzebnie nakręcam ![]() do soboty juz niedługo
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
Juz jestem uczennica
hahaha zanetko ty ten sluz w pracy sprawdzasz hahahahahaha---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- pewnie mialam urojona
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko, nie smutaj
teraz zagryzamy zęby i czekamy 2 tygodnie ja czekam z tobą na swoją wizytę - nie zapominaj I uszy do góry, nie łapiemy się bo fasoli zaszkodzisz
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Żanecia
A u mnie tż stwerdził że mały nie będzie Kornelek bo... kolegom w pracy się nie podoba Będę miała bezimienne dziecko chyba Już objawy poglukozowe mi przeszły
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Franka nie smiej się :P
gdzies musze sprawdzać przeciesz nikt nie wiem że sobie penetruje pańcie
|
#3924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, jak napisała ci Aneczka możesz spaść ze schodów idąc do sklepu W tym momencie to już trzeba pozostawić to swojemu biegowi, bo za wiele się nie wskóra. Nie przyspieszysz wzrostu pęcherzyka, czy bicia serca. Ale jak któraś potrafi, to niech się odezwie, bo ja w piątek na usg już bym chciała to wszystko zobaczyć Przy każdej ciąży jest ryzyko zagnieżdżenia się poza jamą macicy, tak jak i niedomogi progesteronu, zatrzymania akcji serca, albo wzrostu. Tak, jak każda z nas ma prawdopodobieństwo zachorowania na raka jajnika, spotkania gwałciciela, czy utknięcia w pociągu. Kasia- magia szarości też mi się podoba bardzo mi się podoba takie zestawienie z bielą, czernią i jakimś jednym intensywnym kolorem ![]() Guerka-
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3926 |
|
Zadomowienie
|
wg mnie ta beta jest ogromna jak na ten czas... ja 3 dni po spodziewanej @ mialam 370 jakies i na 2 dzien po tej becie lekarka juz widziala pecherzyk...
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Tu się nie ma co śmiać
Na ostatnią chwilę pewnie wymyślimy... Koliberek, bo pewnie w innych wartościach i inne normy dla danego tyg ciąży. U mnie 4tc był od 1500czegoś tam (swoją drogą że ja w 5tc tego nie osiągnęłam )
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymyslicie inne imię ![]() Powiedzieć wam coś śmiesznego co Tz wymyślił?? co do imion właśnie...?
|
|
#3930 |
|
Rozeznanie
|
Aneczko
znów będzie wertowanie kalendarza? ![]() ja właśnie wtrąbiłam 2 jabłka, oczywiście ze swojego drzewa ale pycha były ![]() a my mamy dziś naszą związkową 10 rocznicę
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

musialam sie ogarnac kapa c itp itd... a zapisuje sie do policealnej na kierunek opielunka srodowiskowa.

Nie pozostaje Ci nic innego jak nauczyć się nieco cierpliwości i czekac co najmniej do 7tc. I tym razem radze Ci nas posłuchać, żeby się nie potrzebnie nie stresować, my naprawdę nie chcemy źle i nie piszemy tego złośliwie.

Będę miała bezimienne dziecko chyba
znów będzie wertowanie kalendarza?
ale pycha były