|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
Ja też się czuję jak kura domowa, zajmuję się dzisiaj obiadem i posprzątałam szafę komandor u nas w chacie bo już się z tego zrobił składzik pt. "nie wiem co z tym zrobić to tu to włożę". Właśnie dziewczyny z PL, nie cierpi któraś z was na niedomiar ciuchów? Robię czystki w szafie i z chęcią komuś oddam jedynie za koszt przesyłki paczki. Ciuchy są markowe i w bardzo dobrym stanie, część z nich wystawiłam na vinted (login owieczkaa), można spojrzeć. Wolę oddać Wam niż obcym ludziom. |
|
|
|
|
#2972 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, ale jakos tak mi dziwnie, hmm albo w domu jakos sie cieplej zrobiło? sama juz nie wiem.
dobra nie ma co świrowac
|
|
|
|
#2973 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej mądrze na ten pierwszy raz sie zachowaliście bo znam przypadki, że dziewczyny nie zabezpieczały sie bo przecież podczas 1 razu nie można zajść w ciąże I dał radę 2 razy?? Jestem pełna podziwu ![]() Cytat:
![]() Widac tylko on był zadowolony Dobrze, że teraz masz dobrego rozdziewiczacza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To Ci się narobiło... A ta Twoja szefowa to normlanie **** do kwadratu! Cytat:
Jaki Józef, Zbynio, Maniek Kazio Ja znowu z tematu wypadłam albo choroba mi mózg wypala ![]() Cytat:
Poczekam na TŻ aż wróci Przyzwyczajaj się ![]() Ale mnie to gardło napirza...
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było na moim tapczanie, 27 stycznia, miała pościel błękitną w zółte kwadraciki ![]() a potem zapisałam w pamiętniczku "drogi pamiętniczku jestem kobietą, uprawiałam seks" No pewnie że daał, Tż ogier takie że ho ho |
|
|
|
|
#2975 |
|
Konto usunięte
|
mój TŻcior wróci niedługo z pracy, to troche pójdę go pościskać.
potem znów do Was pewnie zajrzę, bo nie wytrzymam ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- kurde, swędzi mnie sutek... i jak tu się podrapać? ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- sorki, ale rozpłakałam się, " drogi pamiętniczku" , Kaja, jesteś mega
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się przeprowadzałam do Tża 4 lata temu i to czytałam.. boże.. ja.. taka głupia.. taka naiwna.. totalna zenua ![]() Ale Tz tez miał dobry pamietniczek hahaha teksty w stylu 'odpicowałem się i pojechałem miło spędzić czas z moją dziewczyną, zrobiłem pyszną jajecznice" i takie tam
Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-27 o 15:17 |
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A idź TY! Ja pamiętam tylko, że na tapczanie i nic więcej ![]() Prawdziwie nastolatkowy tekst A później mama przeczytała? ![]()
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Owco - ja jestem ciuchomaniaczką, chętnie przygarnę
![]() Uffffff miałam trochę stresu w pracy ale na szczęście udało mi się to załatwić - jestem SUPERWOMAN! ZARA idę na ploty z jedną z Babeczek ze skały srały
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz kiedyś.. gzilim się, a tu mama na chate wchodzi.. o ja ciee.. 'mamo nie wchodź bo Piotrek się przebiera" Cytat:
![]() Albo jakieś dołujące teksty, hahhahaa ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Jeszcze pół godzinki do końca pracy.. Muszę wziąć wolne na piątunio i na poniedziałek.. I ide na 16 do kosmetyczki i na solarkę, a cooo
|
||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Właśnie zrobiłam test ciążowy, bo już nie wytrzymałam- oczywiście negatywny, też nic innego się nie spodziewałam ![]() Zaczynam brać luteinę, test powtórzę 31.08 do pewności
|
#2982 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A te imiona, to po prostu ja z Kaja sie ujawnilysmy, skoro i tak podejrzewacie nas o morderstwa, malwersacje i inne kryminaly ![]() Ja ciagle nie mam swojego auta, bo T.ciagle w naprawie, jeszcze chyba do jutra i w koncu odzyskam moja kochana myche Sie czuje jak bez reki, dzis z buta na zakupy po te cholerne bagietki na kolacje, a tu bagietek brak. Przeciez nie bede sie autobusem wozic za bagietka ![]() Biedna jestes :przyytul: Mam nadzieje, ze lezysz pod kolderka i odpoczywasz? Ale moze faktycznie idz, bo moze potrzebujesz antybiotyk. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwierzyła oczywiście ![]() No chyba coś za bardzo Ci się weekend przedłuży... ![]() Dokładnie, co sobie bedziesz żałować ![]() Cytat:
Szkoda... A juz liczyłam na II ![]() Cytat:
Dokładnie bez samochodu- jak bez ręki, najgorzej właśnie przy zakupach ![]() Sama nie pojadę do gp a mąz w pracy- także nic nie zaradze... Może jakoś do jutra wytrzymam i nie umrę w tym czasie ![]() Trochę leże, trochę chodzę. TŻ kupił kawałek kurczaka to będę gotować rosól- muszę coś jakims cudem w końcu zjeść.... Ale jakas cisza nastała...
|
|
#2984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie lubie jak on tak poźno wraca.
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jak TŻ sie bardziej potrzebuje (np w chwilach chorby) to tym bardziej doskwiera ich brak ![]() Mój tez wróci gdzieś o 20.30 pewnie....
|
|
#2986 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojjj, nie umieraj, dzwon po pogotowie, przeciez Tobie nie odmowia ![]() Mi sie odechcialo gotowac, sprzatac itd Cytat:
Przynajmniej sobie pospalas w ciszy. Moj tez wraca pozno, ciagle cos ma do zrobienia. Ze tez mu sie chce
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 'Pogotowie boli mnie gardło-przyjeżdżajcie' Mi też się nie chce ale samo się nie zrobi ![]() A Tobie czemu się odechciało?
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja to do dołowania nigdy nie miałam ciągot, ale głupoty straszne wypisywałam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ksiaze wraca z pracy dopuero okolo 22, bo ma jakies prywatne zamowienie a mi sie nudza takie pozne kolacje. Nie dostanie zapiekanek! Zrobie jakas zupe na szybko
|
|
|
#2990 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cały czas się zastanawiam nad przyjęciem tej pracy w Debenhams... jedynie co mnie powstrzymuje to to, że nie zawsze to będzie 40h/tyg... Gdybym tylko miała pewność. Dziewczyny poradzicie coś na swędzącą skórę? Ostatnio zauważyłam, że jak biorę prysznic to po swędzi mnie skóra - a jak biorę kąpiel to wszystko jest w porządku. wtf. She, miałam pytać, jeśli będę się w niedziele dobrze czuć, to oczywiście się spotkamy )
|
|
#2992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie czesto swedziala skora. Ta woda tu jest twarda po prostu jakis delikatny zel pod prysznic i balsam. Ja lubie E45, dobry do suchej wrazliwej skory.Oczywiscie, ja to rozumiem. Zobaczysz jak bedziesz sie czula. Ja dojade wszedzie, a skoro chcesz zobaczyc cos fajnego to centrum wskazane. Pomysl gdzie chcesz polazic a ja sie dostosuje
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dokładnie taki sam problem ze skórą po prysznicu, pomagają dwie rzeczy: 1. Mydło dla alergików 2. Masło do ciała po prysznicu na swędzące miejsca (u mnie plecy i dekolt). |
|
|
|
|
#2994 |
|
Konto usunięte
|
jestem spowrotem
|
|
|
|
#2995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
She, a znasz jakieś ciekawe miejsca? Nie koniecznie musi być to centrum, coś fajnego/klimatycznego co nowicjusz Londyński mógłby zobaczyć? a raczej nowicjuszka ![]() A i owieczka, pracując przez agencję dla Dobenhams (nie stajemy za kasą), mamy przydzielane przymierzalnie/segmenty którymi się zajmujemy. Np. ostatnio ja najpierw stałam 2h na przymierzalni na 3 piętrze dział damski, potem ktoś mnie zmienia i idę robić swój segment - znoszę ciuchy z danych marek to swojego segmentu, pilnuję porządku, układam bluzki/jeansy. Po prostu zajmuje się swoim działem - jako takowo nie mam kontaktu z klientem, nie muszę odpowiadać im na pytania - ale ja jak mogę to pomogę, więc ostatnio jak koleś szukał jakieś tam bluzki to szukałam razem z nim, babcia mnie zapytała czy jej pomogę doradzić w wyborze sukienki idę z nią i doradzam. Działa to na moją korzyść - chociaż tego nie muszę robić. Ale też nie jestem za to krytykowana. Nie wiem, no.. nikt nie patrzy Ci tam na ręce, wszystko robisz w swoim tempie, bez żadnego takiego parcia "że o boże supervisor" muszę spierdalać.
@ - 28.08... czekanie... Edytowane przez AgleRkowa Czas edycji: 2014-08-27 o 18:13 |
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeloooł
SheWolf - o nic Was nie podejrzewamy tylko jesteśmy ostrożne Jeanne - Niunia - Tobie Wróciłam z miasta, zmokłam jak kurak!! Ale się naplotkowałam za wszystkie czasy, a teraz wpierdzielam szarlotkę mniaaaam mój wewnętrzny grubas się raduje
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2999 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierozku juz sie i tak ujawnilysmy
![]() Aglerku skoro takie warunki - to bierz i sie nie zastanawiaj. A i w ciazy nie bedzie Ci tak ciezko jak na sprzataniu ![]() Emm standard - Big Ben, palac Buckingham, Hyde Park, zakupy na Oxford Street, jakies muzeum (a jest ich sporo darmowych), zalezy co Cie interesuje Kobietki - mam ginekologa w srode razem z USG - czuje sie jakbym wygrala na loterii - w takim tempie i za darmo A wyniki wymazow mi przyszly i nie znalezli nic oprocz infekcji grzybicznej, ktora juz wyleczylam ![]() Happy days ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Aglerku ja tez mam przerwe nieplatna, a pracuje na normalna umowe dla ogromnej firmy. To jest tutaj normalna praktyka
|
|
#3000 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Dobrze, że teraz masz dobrego rozdziewiczacza 
I nie czujcie wyalienowane, albo odsunięte 

Żona męża swego...
sorki, ale rozpłakałam się, " drogi pamiętniczku" , Kaja, jesteś mega

A juz liczyłam na II