Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-27, 11:37   #3991
Agata2205
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Próbowałaś może zrobić sobie testy na nietolerancję pokarmową? Moja sis miała co jakiś czas wielkie czerwone, swędzące plamy na ciele, w końcu poszła na testy i okazało się, że reaguje tak na...selera. Teraz już tego nie ma
wyniki ige pokażą czy to na tle alergicznym. Testy miałam mieć 2 razy robione, ale przez zly stan skóry=braku czystej powierzchni nie doszło do nich. Z tego samego powodu nie mogą pobrać wycinka do badań.
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 11:49   #3992
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Nie mam konta na ebayu, nie znam się. Ale serio przesyłka jest darmowa i płacę za wszystko 3 zł? To komu się to opłaca? :P Jak ostatnio szukałam color tatoo to w niektórych miejscach wyświetlała mi się np. wysyłka za 150 zł.
Dokładnie tak. Ebay jest właśnie pod tym względem fantastyczny, że za grosze można dostać ciekawe produkty - oczywiście to zależy od kraju wysyłki, z Chin/Hong Kongu i Korei wysyłka najczęściej jest za darmo (może z reszty krajów azjatyckich też, niestety nie zamawiałam), z Anglii za nieco więcej niż kosztowałaby przesyłka w obrębie Polski... Gorzej jest z USA czy Australią, tu rzeczywiście ceny mogą być wysokie. Nie wiem jak im się to opłaca, ale chętnie korzystam.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2014-08-27 o 11:50
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:12   #3993
Trivedi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pudel123 Pokaż wiadomość
u Rozmarzonej Pędzl z Rial Techniks piękny akcent przy pędzlu

ojeny i nosi połamane okulary

Ona mnie przeraża... Ja wiem, że nie każdy musi być seksowny jak model/ka,ale umyte włosy i jakotako spięte to chyba nie jest wielki wyczyn,tym bardziej,że ona nie idzie do sklepu po mleko,tylko nagrywa i wrzuca w internet :/
Stary 2014-08-27, 12:12   #3994
201607131106
Konto usunięte

GlamPaula przeprowadziła się do Warszawy. Do wcześniej z rodzicami nie mieszkała też w Warszawie? Zawsze myślałam, że tak.
Najpierw sądziłam, że po prostu wyprowadza się na czas studiów, ale przecież ona mówiła, że nie chce studiować. Może będzie miała bliżej do PRACY W BIURU.
Czyli źle im się tam nie wiedzie W BIURU, skoro mieszkanko w stolycy można wynająć i na czojes i szinsajd jeszcze zostanie.

"To od dzisiaj jest nasze nowe lustro do robienia zdjeć codziennej stylowki przed wyjściem z domu #zaspanaglampaula #newhome #warsaw ❤️✌️"

A jednak wcześniej też mieszkała w Wawie... Chyba po prostu wyprowadza się "na swoje".

"gatta1x23 Do jakiego miasta sie przeprowadzasz ? @glampaula1glampaula1 @zouann @gatta1x23 w dalszym ciągu Warszawa "

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-08-27 o 12:13
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:40   #3995
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=tI-jxQptqyg

Czy tylko mnie tego typu filmiki przytłaczają? Nie dość, że działa mi to na psychikę hehe to jeszcze dam sobie małego palca u nogi uciąć, że połowa z tych rzeczy jest przeterminowana
Na ten filmik czekałam bardzo długo Myślicie, że np. Maxi ma mniejszy zbiór? Poza tym, np. rzęsy Velour,Ardell dostaje za darmo, w ramach współpracy. (Kiedyś jedna z blogerek dostała od Ardell całe pudło rzęs za darmo , Shaaanxo wielką paczkę od Nyxa itd). Tak w ogóle 1:57 pokazuje szufladę z pielęgnacją - pewnie to dlatego jest #flawless
Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
Mnie się podoba Jakoś ten makijaż idealnie pasuje do włosów.
Cytat:
Napisane przez stina1983 Pokaż wiadomość
Dziewczyny znacie tego pana ?

Nie wszystkie metamorfozy mi się podobają,ale większość jest super i fajnie zmontowane choć to już starszy filmik.
Nie podoba mi się Szczególnie ta starsza Pani, która jest zrobiona na Murzynkę :szok: Myślałam, że to będą transformacje, jakie robi Samer Khouzami
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Czy złote, można kupić!
Kupiłam trzy Mama i Siostra dostaną prezencik

Cytat:

Nie mam konta na ebayu, nie znam się. Ale serio przesyłka jest darmowa i płacę za wszystko 3 zł? To komu się to opłaca? :P Jak ostatnio szukałam color tatoo to w niektórych miejscach wyświetlała mi się np. wysyłka za 150 zł.
Ebay to specyficzne miejsce Czasem znajdziesz okazje, czasem właśnie na przesyłce, zarabiają więcej (nie uwierzę, że gdzieś na świecie wysyłka takiego małego słoiczka będzie kosztować 150 złotych ). U Azjatów najważniejsze jest zadowolenie klienta - zamawiałam na Ali paletkę, przyszła zniszczona, napisałam, wysłali mi nową i przeprosili - nie robili żadnych problemów, np. że w transporcie się uszkodziła i ich to nie interesuje. Myślę, że wyprodukowanie takiej rzeczy, która potem jest sprzedawana za 3 złote kosztuje max 10 groszy.

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2014-08-27 o 12:44
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:46   #3996
anja415
Zadomowienie

Cytat:
GlamPaula przeprowadziła się do Warszawy. Do wcześniej z rodzicami nie mieszkała też w Warszawie? Zawsze myślałam, że tak.
Najpierw sądziłam, że po prostu wyprowadza się na czas studiów, ale przecież ona mówiła, że nie chce studiować. Może będzie miała bliżej do PRACY W BIURU.
Czyli źle im się tam nie wiedzie W BIURU, skoro mieszkanko w stolycy można wynająć i na czojes i szinsajd jeszcze zostanie.

"To od dzisiaj jest nasze nowe lustro do robienia zdjeć codziennej stylowki przed wyjściem z domu #zaspanaglampaula #newhome #warsaw ❤️✌️"

A jednak wcześniej też mieszkała w Wawie... Chyba po prostu wyprowadza się "na swoje".

"gatta1x23 Do jakiego miasta sie przeprowadzasz ? @glampaula1glampaula1 @zouann @gatta1x23 w dalszym ciągu Warszawa "

a mówiła dlaczego nie chce studiować? tam nie było coś, że woli się skupić na yt?
Stary 2014-08-27, 12:46   #3997
MintFantasy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Na ten filmik czekałam bardzo długo Myślicie, że np. Maxi ma mniejszy zbiór? Poza tym, np. rzęsy Velour,Ardell dostaje za darmo, w ramach współpracy. (Kiedyś jedna z blogerek dostała od Ardell całe pudło rzęs za darmo , Shaaanxo wielką paczkę od Nyxa itd).

Mnie się podoba Jakoś ten makijaż idealnie pasuje do włosów.

Nie podoba mi się Szczególnie ta starsza Pani, która jest zrobiona na Murzynkę :szok: Myślałam, że to będą transformacje, jakie robi Samer Khouzami

Kupiłam trzy Mama i Siostra dostaną prezencik

Ebay to specyficzne miejsce Czasem znajdziesz okazje, czasem właśnie na przesyłce, zarabiają więcej (nie uwierzę, że gdzieś na świecie wysyłka takiego małego słoiczka będzie kosztować 150 złotych ). U Azjatów najważniejsze jest zadowolenie klienta - zamawiałam na Ali paletkę, przyszła zniszczona, napisałam, wysłali mi nową i przeprosili - nie robili żadnych problemów, np. że w transporcie się uszkodziła i ich to nie interesuje. Myślę, że wyprodukowanie takiej rzeczy, która potem jest sprzedawana za 3 złote kosztuje max 10 groszy.
Też mi się wydaje, że wyprodukowanie w Chinach takiej pierdółki, którą sprzedają za 3 zł na Ebay kosztuje grosze, a dla nich 3zł to prawie 1$, a za dolara to oni tam dużo są w stanie zrobić...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 12:52   #3998
Donatella_Rosa
Zadomowienie

Cytat:

Nie wszystkie metamorfozy mi się podobają,ale większość jest super i fajnie zmontowane choć to już starszy filmik.

Hania bardzo ładnie wygląda w ostatnim filmiku
Nie znam, ale tez mi sie nie zbyt podoba Jak do Tanca z Gwiazdami.

Dziewczyny, skoro to filmiki urodowe i nie tylko, to znacie moze jakies ciekawe kanaly podroznicze? Najlepiej polskie.
Donatella_Rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 12:57   #3999
withi_as
Zakorzenienie

Tak sobie odpaliłam, z braku ciekawszego zajęcia, jakiś jeden filmik Boogie i Krzyśka i muszę stwierdzić że mega sympatyczna z nich para - widać że się szanują i kochają, to miłe, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Nigdy nie zrozumiem kręcenia filmów pokazujących swoje prywatne życie, ale u nich to i tak nie wychodzi tak sztucznie jak u innych.

A poza tym Boogie jest chyba z Białegostoku? Znam stamtąd naprawdę sporo osób i nie mogę na nikogo powiedzieć złego słowa - wręcz przeciwnie

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2014-08-27 o 12:59
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 13:17   #4000
MintFantasy
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Donatella_Rosa Pokaż wiadomość
Nie znam, ale tez mi sie nie zbyt podoba Jak do Tanca z Gwiazdami.

Dziewczyny, skoro to filmiki urodowe i nie tylko, to znacie moze jakies ciekawe kanaly podroznicze? Najlepiej polskie.
Ja od pewnego czasu oglądam tą rodzinkę https://www.youtube.com/user/maniekRODZINKA , podróżowali po Azji, jednak teraz narazie zakończyli przygodę i pracują i mieszkają w Anglii, nowy vlog codziennie o 17
Stary 2014-08-27, 14:15   #4001
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladyfinger88 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=1p5ZqR2P0Yk Bogusia zaprasza na herbatkę i 20 minut opowiadania o matowych szminkach. Ja dziekuję! Odpadam!
To coś dla mnie Szminki, szminki, szminki

Cytat:

Trochę tandetnie. Estetyka jak z pobocza A4

Cytat:
Napisane przez Agata2205 Pokaż wiadomość
wyniki ige pokażą czy to na tle alergicznym. Testy miałam mieć 2 razy robione, ale przez zly stan skóry=braku czystej powierzchni nie doszło do nich. Z tego samego powodu nie mogą pobrać wycinka do badań.
A próbowałaś robić testy z krwi? Ja kiedyś miałam takie robione bo jak byłam młodsza to musiałam cały czas brać leki antyhistaminowe, a do testów skórnych trzeba je odstawić.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 14:28   #4002
panterarozyczka
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=FjF39PhsbDo nie rozumiem tego filmu
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:32   #4003
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Dla mnie jest zupelnie zbedny,no chyba,ze mial pokazac,ze kajmanowa potrafi edytowac

Basia callmeblondiie http://instagram.com/p/sM8gGsJdvn/?modal=true jej czoło wyglada przekomicznie
Dziewczyny jak ma na imie misspkproject?

Edytowane przez Beata28Mys
Czas edycji: 2014-08-27 o 14:41
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:33   #4004
maela
Raczkowanie

Cytat:
Ja, pomimo wielkich chęci, też Albo inaczej - nie rozumiem sensu nagrywania takiego filmu.
maela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:40   #4005
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

kajmanowa lubi od tyłu.
Czego nie rozumiesz?
Stary 2014-08-27, 14:45   #4006
Icannotfly
Zakorzenienie

GG do Icannotfly

Cytat:
Też niezbyt czaję.

Cytat:
Napisane przez MintFantasy Pokaż wiadomość
Ja od pewnego czasu oglądam tą rodzinkę https://www.youtube.com/user/maniekRODZINKA , podróżowali po Azji, jednak teraz narazie zakończyli przygodę i pracują i mieszkają w Anglii, nowy vlog codziennie o 17
Oglądam! Trafiłam na nich niedawno i nadrabiam jeszcze stare filmy. Wciągnęło mnie, mimo że nie pokazują nic nadzwyczajnego.
Cisza, ja i czas...

Icannotfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:46   #4007
anja415
Zadomowienie

Cytat:
no ja też nie swojego czasu widziałam całkiem sporo tych filmików

kupiłam ten kalendarz z biedry ładniejsze wzory zostały przebrane ale i tak jestem bardzo zadowolona
Stary 2014-08-27, 14:49   #4008
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:

hej podczytuję Was od dłuższego czasu, ale postanowiłam się wypowiedzieć

zawsze mi się wydawało, że Paula mieszkała w rodzinnym mieście (w którym też swoją drogą mieszkam), na vlogu z Dnia Matki widziałam znajome okolice zaraz wyjdzie, że jestem stalkerem
od mojego miasta do stolicy jest tylko 90 km, 1,5 h podróży pociągiem, więc wcale nie tak dużo i równie dobrze mogła dojeżdżać. w zasadzie ona chyba nigdy nie powiedziała, gdzie mieszka

Edytowane przez meeow
Czas edycji: 2014-08-27 o 14:51
meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:50   #4009
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
Przyznajcie, że niektóre czynności wyglądają śmiesznie puszczone od tyłu!
nie.

najpierw jabłka, teraz to. Jak brak pomysłów na film to ja od siebie proponuje foodbooki

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
kajmanowa lubi od tyłu.
Czego nie rozumiesz?
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:50   #4010
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Takze nie bylo dane mi zdozumiec
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 14:52   #4011
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Dla mnie jest zupelnie zbedny,no chyba,ze mial pokazac,ze kajmanowa potrafi edytowac

Basia callmeblondiie http://instagram.com/p/sM8gGsJdvn/?modal=true jej czoło wyglada przekomicznie
Dziewczyny jak ma na imie misspkproject?
głowa jak jajo.

Co do misspk - Paulina chyba
Stary 2014-08-27, 14:53   #4012
201607131106
Konto usunięte

bez komentarza

Stary 2014-08-27, 14:55   #4013
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
no ja też nie swojego czasu widziałam całkiem sporo tych filmików

kupiłam ten kalendarz z biedry ładniejsze wzory zostały przebrane ale i tak jestem bardzo zadowolona
myślałam nad nim, ale w końcu doszłam do wniosku, że pewnie kasa w błoto, bo jak co roku kupie ślicznego, nie do końca praktycznego Pana Kalendarza xD

http://instagram.com/p/sMklJZtP3T/

już widzę Hanię mówiącą "nie mamo, nie zjem, złe proporcje, no wiesz, węgle, białko..."

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-27, 15:01   #4014
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
myślałam nad nim, ale w końcu doszłam do wniosku, że pewnie kasa w błoto, bo jak co roku kupie ślicznego, nie do końca praktycznego Pana Kalendarza xD

http://instagram.com/p/sMklJZtP3T/

już widzę Hanię mówiącą "nie mamo, nie zjem, złe proporcje, no wiesz, węgle, białko..."

"papryka, cebula, czosnek, przyprawy, pol woreczka ryżu, 100g indyka czyli mój potreningowy - inaczej 40g wegli/20g białka/0g tłuszczu + warzywka"

Nie rozumię..
Stary 2014-08-27, 15:04   #4015
Bellitudoo
Zakorzenienie

kajmanowa i tłumaczenie- 3,2,1, start!
Stary 2014-08-27, 15:05   #4016
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
byłam w dwóch biedronkach i tego szarego wzoru z myszka miki ni ma kupiłam w końcu ten "słowiański" i liczę, że się nie zamrnuje w drugim semestrze udawało mi się wszystko notować muszę powiedzieć, że to duże ułatwienie - głowę bym zgubiła
Stary 2014-08-27, 15:08   #4017
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
hej podczytuję Was od dłuższego czasu, ale postanowiłam się wypowiedzieć

zawsze mi się wydawało, że Paula mieszkała w rodzinnym mieście (w którym też swoją drogą mieszkam), na vlogu z Dnia Matki widziałam znajome okolice zaraz wyjdzie, że jestem stalkerem
od mojego miasta do stolicy jest tylko 90 km, 1,5 h podróży pociągiem, więc wcale nie tak dużo i równie dobrze mogła dojeżdżać. w zasadzie ona chyba nigdy nie powiedziała, gdzie mieszka

Okej, no nie wiem właśnie. Odniosłam się do tego, ze napisała, że NADAL będzie mieszkać w Warszawie. Chyba, że dla niej 90 OD... to wciąż STOLYCA.

Jeśli ma możliwość się wyprowadzić, być na swoim, nie dojeżdżać jednak to ja się szczerze mówiąc nie dziwię.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
byłam w dwóch biedronkach i tego szarego wzoru z myszka miki ni ma kupiłam w końcu ten "słowiański" i liczę, że się nie zamrnuje w drugim semestrze udawało mi się wszystko notować muszę powiedzieć, że to duże ułatwienie - głowę bym zgubiła

Poka fotę jak wygląda w środku.

Jedna strona na jeden dzień?
http://static.promoceny.pl/foto/vyro...000/164985.jpg

Nie wiesz, czy wszystkie mają taki sam układ?

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2014-08-27 o 15:11
Stary 2014-08-27, 15:21   #4018
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
Okej, no nie wiem właśnie. Odniosłam się do tego, ze napisała, że NADAL będzie mieszkać w Warszawie. Chyba, że dla niej 90 OD... to wciąż STOLYCA.

Jeśli ma możliwość się wyprowadzić, być na swoim, nie dojeżdżać jednak to ja się szczerze mówiąc nie dziwię.
w sumie to 'nadal' można różnie rozumieć. nie oglądam na bieżąco jej filmików, ale jak np. zerkałam na niektóre OOTD to w większości była to Warszawa, prawie cały czas pokazuje się z ekipą z biuru, na insta ciągle zdjęcia z biuru, nagrywki w biuru.. biuru, biuru do wyrzygu więc można to rozumieć, że nadal jej celem jest stolica, a nie np. Kraków czy Wrocław chyba, że rzeczywiście uważa tak jak napisałaś

ja też i nie hejtuję, takie dojeżdżanie to upierdliwa sprawa i na jej miejscu też bym się przeprowadziła

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:

kolejna po Dżoanie, która nie ma co robić i nagrywa, byle nagrać.. w sumie zastanawiam się dlaczego obie nadal mam w subskrypcjach

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:26   #4019
pamelka146
Raczkowanie

Cytat:
Miałam w tamtym roku kalendarz z biedry. W środku wyglądał tak samo. Niestety skończyło się tak,że przez pierwszy semestr notowałam,a potem już mi się nie chciało go nosić,bo jest gruby i ciężki,zajmuje w torebce dużo miejsca, a w domu zapominałam co miałam zanotować W tym roku będę polować na coś bardziej kompaktowego,albo wydrukuje sobie ten Aliny z design your life

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 15:36   #4020
anja415
Zadomowienie

Cytat:

Poka fotę jak wygląda w środku.

Jedna strona na jeden dzień?
http://static.promoceny.pl/foto/vyro...000/164985.jpg

Nie wiesz, czy wszystkie mają taki sam układ?
http://catkrm.blogspot.com/2014/08/pokaz-kotku-co-masz-w-srodku-wnetrze.html

podsyłam link do bloga mam dokłądnie ten sam kalendarz

wszystkie mają taki sam układ (jedna strona = jeden dzień + w niedzielę planowanie nadchodzącego tygodnia, w tyłu miejsce na adresy i notatki)

zauważyłam, że przeważnie jaki kolor (wzór) dominuje na okładce takie jest to pierwsze wnętrze

Edytowane przez anja415
Czas edycji: 2014-08-27 o 15:38
anja415 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości