|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
Otóż mój TŻ, mój własny prywatny TŻ wymyślił, że nazwie swojego pierworodnego : ASTERIX mówi, ze ma być Asterix bo to była jego ulubiona bajka i koniec kropka Na nic się zdają tłumaczenia, ze takiego imienia nie ma i jest GUPIWięc chyba zacznę się powoli modlić o dziewczynkę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3962 |
|
Raczkowanie
|
Aniutka
za 10 tą rocznicęhehe dziękuję za miłe słowa Aneczka pochwal się czym będzie to "cuś" co planujesz ?Dorotka za zakupki, dużo już masz z wyprawki? mniaaaaammm, a ja jeszcze nie robiłam w tym roku, muszę to nadrobić![]() mnie już ślinka cieknie na zupkę dyniową masz słodką kluseczkę jesteś moim autorytetem, że tyle robisz i wszystko sama i tak dzielnie to znosisz ![]() Justyna oby @ nie przyszła :pl iz:ojeeee papryk też dawno nie robiłam, ale samak mi narobiłyście ![]() Paulina to ja Cię nie rozumiem, czemu jak byłaś u gina to od razu nie poprosiłaś o zwolnienie, przecież wiesz, jaką masz pracę.... no niestety... nie zazdroszczę uczucia jakie Tobą teraz targa, ale skoro już mimo wszystko poszłaś do tego gina, to musisz się uzbroić w cierpliwość, bo nerwy tutaj nic nie pomogą, a są wręcz niewskazane.. Koliberku Ty to jesteś kobieta pracująca, żadnej pracy się nie boisz też tak słyszałam o tym porodzie, więc oby się sprawdziłozresztą, żeby każda tak to wszystko łatwo i bezboleśnie przechodziła niby się tak mówi, że ciąża to nie choroba, ale wydaje mi się, że kiedyś były inne czasy, nie było tyle chemii w jedzeniu, powietrzu i wszędzie gdzie się człowiek nie obruci... a dzisiaj to mało której udaje się od tak hop siup i ciąża, to potem każda dmucha, żeby wszystko było dobrze
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-08-27 o 16:37 |
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
A ja rozumiem dlaczego Paulina od swojego lekarza zwolnienia nie wzieła. W szoku była po tym co powiedział lekarz to i zapomniała. Zdarza się. Sama pewnie bym zapomniałą na jej miejscu
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na chwile bo za kilka minut tż wraca z pracy
Mała dzisiaj wcześnie miała drzemkę wiec zapowiada nam sie namiętny wieczorek Jestem zaczytana wiec chyba same rozumiecie Annasar kochanaTy moja dziękuje za przesłanie mi drugiej części A do kogo musiałabym się uśmiechnąć po Crossa? Do jutra moje Kochane
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo szeroko![]() ![]() ![]() Do jutra
|
|
#3966 |
|
BAN stały
|
Czesc dziewczyny, mozna do Was dolaczyc?
Czytam Was na biezaco, wiec wiem co u kazdej sie dzieje ale nie mialam jakos odwagi zeby sie odezwac |
|
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
zapraszamy napisz cos o sobie jak mozesz
|
#3968 |
|
Zadomowienie
|
Hej iluzja
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 część Greya leci do Ciebie i Cross
|
|
#3970 |
|
BAN stały
|
Witam
![]() Mam 20 lat, pochodze z podkarpacia ale od jakiegos czasu mieszkam na kujawach. W sumie czytalam Was kiedy jeszcze nie bylam w ciazy. Teraz leci juz 4 miesiac i dzieki Waszym wpisom duzo sie dowiedzialam. Nie mam pojecia jednak czy przyjmujecie do Waszego grona same staraczki czy tez te ktorym sie udalo |
|
|
|
#3971 |
|
Wtajemniczenie
|
ooo to gratulacje
hihi 4 miesiac to porod jakos w lutym nie???
|
#3972 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Iluzja, witaj
|
#3974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po za tym przepraszam bardzo czy wy myślicie że ja w domu leże do góry dupą??I robaczki za mnie sprzatają, i robią wszystko w koło?? :confused :Ja w pracy nie wycieram kurzy i sobie spaceruje.... jest to olbrzymi zakład i tam okna nie są takie jak w domu dla waszej informacji! Nie sprzątam w budynku jednopiętrowym tylko 6 piętrowym gdzie na każdym piętrze coś mam, a windy nie ma... to wszystko targam sama.. zresztą nie wiem po co już to piszę... Jeśli chodzi o te L4 to już nie istotne...
|
|
#3975 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czego i Tobie oczywście życzę Cytat:
![]() Pokoik chcę zrobić coś jak ten siwo-żółty, ale imię takie jak w tym drugim, tylko tez z żółtym ![]() Cytat:
Mam nadzieje, że umilimy Ci oczekiwanie na dziecko Pracujesz, czy siedzisz w domku?
|
|
#3976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Idz po l4 i tyle skad my mamy wiedziec co ty robisz ile dzwigasz ... bosz |
|
|
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
O to że zrobiliście ze mnie lalunie która wymyśliła sobie że nie chce się jej miotełką poruszać i chce iść na zwolnienie...
![]() no ale nie ważne już..
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
ja sie paulina nie wypowiadam juz co do twoich postow bo czlowiek chce dobrze a ty jak urazona pani... nie ty pierwsza jestes w ciazy... spokojnych 9 miesiecy!!
|
|
|
|
#3979 |
|
Wtajemniczenie
|
idz do rodzinnego i popros o l4 niema co szalec jak nie czujesz sie na silach mysle ze kazdy normalny wystawi CI poniewaz nie wezmie na siebie odpowiedzialnosci jak cos sie stanie
kazda znosi ciaze inaczej ja mialam masakre na poczatku i chwala bogu ze nie musialam pracowac tzn chwala mojemu mezowi
|
#3980 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
U mnie nie za ciekawie. Widać jakiś cień ale nie wiadomo co z niego urośnie i to jest pozytywna wiadomość Ale oprócz tego jest torbiel 3 cm na jajniku, która może powodować bete dodatnią Mam przyjść za dwa tygodnie i się okaże. Jak sobie pomyślę, że moje mdłości są z powodu jakiejś torbieli to mi ręce opadają Trafiłam tez na dziwną ginekolog, która mnie okrzyczała, że po co robiłam betę i testy![]() Jutro zrobię betę, Dorotka ma rację, że jak mniej przyrasta to może być ciąża pozamaciczna i to bym chciała chociaż wykluczyć |
|
|
|
#3981 |
|
Zadomowienie
|
O bozeee. Szlag mnie trafi.
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Aneczko dwa pokoiki mi sie podobaja |
|
|
|
#3982 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ale skończmy na tym temat bo nie potrzebnie tylko wychodzą tu syfy!
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3984 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem powinno się jak najszybciej iść do ginekologa kiedy się podejrzewa ciążę, jest beta, czy test pozytywny. Nie po to aby potwierdzić ciążę, tylko po to aby sprawdzić czy wszystko jest ok. Bo różne przypadki chodzą po ludziach. A ciąża pozamaciczna zagraża życiu jeżeli nie jest w porę wykryta.
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak myślę ![]() Ja miałam przyrost 30% a potem 20%. Ciąża na miejscu, ładna, zdrowa. Więc tak w razie czego, beta to nie wyrocznia Bardzo się cieszę Spokojnie kochana, złość piękności szkodzi
|
|
#3986 |
|
Zadomowienie
|
sluchaj!!!! Od dzisiaj tam pracujesz?? nie!!! swiadomie zaszlas w ciaze?? Tak!!! no to sie mysli, rozumiem stres nerwy na wizycie,(mowilysmy tez ze tak bedIe)ale pierwsze co bym zrobila majac taka prace!!! poszla na l4... skad ja mialam wiedIec do jasnej ciasnej co ty robisz???? pisalas wczesniej kilkaset stron? no wybacz nie pamitam albo mnie to ominelo bo jak widzisz nie jestes jedna na watku !!!
|
|
|
|
#3987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pracowałaś kiedyś na sprzątaniu? W firmie mianowicie? Gdzie są ciężkie rzeczy do przenoszenia, skakanie po drabinie, setki metrów kw do wyczyszczenia? Chyba nie...a ja owszem i wiem jak jest...Sama np kiepsko się dziś czuje, bo za bardzo musiałam "skakać" w pracy. Bardzo dobrze rozumiem Pauline i nie należa jej się takie ostre słowa. Może i spanikowała z lekarzem, ale jest w ciąży i ma prawo się martwić, że taka gimnastyka może im zaszkodzić. Ciężarne zza biurek idą bez mrugnięcia okiem na l4, wiec nie rozumiem po co się jej teraz czepiasz. ![]() Każda z nas ma tu chwile słabości i gorsze dni...więc pozwól nam pomarudzić i nie zapomnij, ze sama wczoraj marudziłaś. No! Buziak na zgode i nie kłócić mi się tu baby
|
|
#3989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Teraz juz siedze w domu ale szukam jakiegos dodatkowego, platnego zajecia. Mam nadzieje ze czas do narodzin szybko zleci ![]() A powiedzcie mi dziewczyny, bo sobie nie przypominam. Od ktorego miesiaca zaczelyscie robic zdjecia brzuszkow? |
|
|
|
|
#3990 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

mówi, ze ma być Asterix bo to była jego ulubiona bajka i koniec kropka
Na nic się zdają tłumaczenia, ze takiego imienia nie ma i jest GUPI
wyszla za maz zmienila nazwisko ale synkowi dala na imie Dawid
))
za 10 tą rocznicę
?
mniaaaaammm, a ja jeszcze nie robiłam w tym roku, muszę to nadrobić
:pl iz:

Trafiłam tez na dziwną ginekolog, która mnie okrzyczała, że po co robiłam betę i testy