My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-27, 18:45   #3001
201606011622
Konto usunięte

Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)

chyba będzie tu padało, zachmurzyło się.. ;/
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 18:48   #3002
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
Napisane przez She Wolf Pokaż wiadomość
Pierozku juz sie i tak ujawnilysmy

Aglerku skoro takie warunki - to bierz i sie nie zastanawiaj. A i w ciazy nie bedzie Ci tak ciezko jak na sprzataniu
Emm standard - Big Ben, palac Buckingham, Hyde Park, zakupy na Oxford Street, jakies muzeum (a jest ich sporo darmowych), zalezy co Cie interesuje

Kobietki - mam ginekologa w srode razem z USG - czuje sie jakbym wygrala na loterii - w takim tempie i za darmo
A wyniki wymazow mi przyszly i nie znalezli nic oprocz infekcji grzybicznej, ktora juz wyleczylam
Happy days

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Aglerku ja tez mam przerwe nieplatna, a pracuje na normalna umowe dla ogromnej firmy. To jest tutaj normalna praktyka
Martwią mnie jedynie te godziny... a co jak nagle będzie tydzień gdzie będę miała tylko 16-20 godzin? Chyba się załamię... Muszę to porządnie przegadać z TŻ. Żeby miał świadomość, że mogę robić ponad 40h, a mogę mieć i 20...

Aha, to nawet nie wiedziałam, że tutaj się praktykuje darmową przerwę, w takim razie nie jest najgorzej. Tym bardziej jeśli chodzi o stawkę - nie jest jakaś super, ale jak na agencję też nie ma źle, 7.20 już po odciągnięciu podatku.

Jeżeli chodzi o zakupy na Oxford to odpadam - u mnie cienko z kasą bo ostatnio zrobiłam mega wielkie zakupy ciuchowe... w dodatku kupiłam kindla, zapłaciłam za pokój - i jestem spłukana. A teraz jeszcze jak nie pracuję to już wogóle. Także chętnie obejrzę coś co nie ciągnie za sobą wielkich nakładów pieniężnych.

czekanie...
AgleRkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 18:54   #3003
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgleRkowa Pokaż wiadomość
Martwią mnie jedynie te godziny... a co jak nagle będzie tydzień gdzie będę miała tylko 16-20 godzin? Chyba się załamię... Muszę to porządnie przegadać z TŻ. Żeby miał świadomość, że mogę robić ponad 40h, a mogę mieć i 20...

Aha, to nawet nie wiedziałam, że tutaj się praktykuje darmową przerwę, w takim razie nie jest najgorzej. Tym bardziej jeśli chodzi o stawkę - nie jest jakaś super, ale jak na agencję też nie ma źle, 7.20 już po odciągnięciu podatku.

Jeżeli chodzi o zakupy na Oxford to odpadam - u mnie cienko z kasą bo ostatnio zrobiłam mega wielkie zakupy ciuchowe... w dodatku kupiłam kindla, zapłaciłam za pokój - i jestem spłukana. A teraz jeszcze jak nie pracuję to już wogóle. Także chętnie obejrzę coś co nie ciągnie za sobą wielkich nakładów pieniężnych.
Moze Cie przyjma na stale czesto tak bywa ze agencyjni pracownicy dostaja stala umowe, z tego co slyszalam.
Niech TZ pracuje nawet jak bedziesz miala 20 godz. to chyba nie jest tak zle, bo z tego co zrozumialam wynajmujecie pokoj. A w miedzyczasie zawsze mozesz sie rozgladac za czyms na stale.
Ok, ja tez jestem splukana, wiec bedziemy korzystaly z darmowych rozrywek w zaleznosci od pogody

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
She Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 18:59   #3004
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietki - mam ginekologa w srode razem z USG - czuje sie jakbym wygrala na loterii - w takim tempie i za darmo
A wyniki wymazow mi przyszly i nie znalezli nic oprocz infekcji grzybicznej, ktora juz wyleczylam
Happy days :jupi

Grzybek to standard jak się jest wrażliwym i się seks uprawia niestety. Taka kara od natury za bycie kobietą. A faceci nawet jak mają grzyba to bez objawów co za niesprawiedliwość
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
owieczkaa a jaki masz rozmiar?
Ja sama noszę 38 i wszystkie są na mnie. Mam też sporo za małych i za dużych (od kupowania w necie). Generalnie zmierzam w stronę minimalizmu stąd te czystki. Chcę też pozbyć się wielkiej szafy w sypialni, więc praktycznie wszystko co w niej wisi musi zniknąć
Stary 2014-08-27, 19:04   #3005
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
Moze Cie przyjma na stale czesto tak bywa ze agencyjni pracownicy dostaja stala umowe, z tego co slyszalam.
Niech TZ pracuje nawet jak bedziesz miala 20 godz. to chyba nie jest tak zle, bo z tego co zrozumialam wynajmujecie pokoj. A w miedzyczasie zawsze mozesz sie rozgladac za czyms na stale.
Ok, ja tez jestem splukana, wiec bedziemy korzystaly z darmowych rozrywek w zaleznosci od pogody
She, a tak z ciekawości to gdzie pracujesz? Jeśli mogę zapytać. i jak u Ciebie z angielskim? Bo u mnie to właśnie średnio - to najbardziej mnie ogranicza w znalezieniu pracy. U mnie w szkole praktykowało się niemiecki i angielski (tylko, że tak na prawdę nic nigdy na angielskim nie robiliśmy), i dopiero jak tutaj przyjechałam to zaczęłam się go tak na prawdę uczyć. Słucham dużo radia, czytam na moim kindlu książki po angielsku - jak słówka nie rozumiem, zapisuję potem sprawdzam, utrwalam. Oglądam seriale po angielsku (o!! właśnie, a propo serialu, oglądałam ostatnio znów plotkarę i zauważyłam, że tam mówią "tenk you", zaś w innych "fenk you" "thank you", co to za różnica? Jak się mówi poprawnie, bo już zgłupiałam.

Jak rozmawiam z ludźmi i jak słyszą, że w sumie jestem tutaj niecałe 8 miesięcy i tyle uczę się angielskiego, to są pod wrażeniem. Ale i tak mam jakąś blokadę mózgową bo jak np. rozmawiam z kimś i nagle wyleci mi z głowy słówko/albo nie wiem jak ono brzmi to się tak stresuję, że nie powiem już nic, albo paplam głupoty.

Ciężko mi jest np. nadal zrozumieć starsze osoby - które mówią typowo angielskim akcentem.

A i tak, wynajmujemy pokój - w celach oszczędnościowych, jesteśmy dzięki temu w stanie trochę kasy odłożyć na bok (co zawsze się przydaje w kwestiach awaryjnych, wyjazdach świątecznych kiedy wracamy spłukani, no albo w niedalekiej przyszłości w mieszkaniu), w sumie szukamy jakiegoś lokum dla siebie, ale ceny biją nas na głowę. Przynajmniej tutaj w 2-3 strefie. Czasami jak widzę ile moje znajome z szkół płacą gdzieś w Anglii bądź Walii za piękne mieszkania to mnie szlak trafia, bo ja płacę tyle za pokój. Już nieraz próbowałam TŻ zagadać, żebyśmy może spróbowali gdzieś indziej, ale jak grochem o ścianę, olewa temat on ma tutaj pracę i jemu jest wygodnie.

czekanie...
Stary 2014-08-27, 19:04   #3006
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Ja sama noszę 38 i wszystkie są na mnie. Mam też sporo za małych i za dużych (od kupowania w necie). Generalnie zmierzam w stronę minimalizmu stąd te czystki. Chcę też pozbyć się wielkiej szafy w sypialni, więc praktycznie wszystko co w niej wisi musi zniknąć
Kurde niby też noszę 38 aleee chyba się boję ciuchy tak kupowac
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 19:08   #3007
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde niby też noszę 38 aleee chyba się boję ciuchy tak kupowac
Ja nie proponuję kupna tylko oddanie. Zależy mi tylko na pokryciu kosztów wysyłki (powiedzmy 10-12 złotych jeśli bym w kartonie wysyłała) żebym nie była stratna na tym wszystkim. Ciuchy za darmo
Jak coś to pisz na pw żeby nie zaśmiecać forum, które nie tego dotyczy.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2014-08-27 o 19:11
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 19:13   #3008
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
Ja nie proponuję kupna tylko oddanie. Zależy mi tylko na pokryciu kosztów wysyłki (powiedzmy 10-12 złotych jeśli bym w kartonie wysyłała) żebym nie była stratna na tym wszystkim. Ciuchy za darmo
Jak coś to pisz na pw żeby nie zaśmiecać forum, które nie tego dotyczy.
Boże... dziewczyny lecimy jak burza, to już 101 strona!

czekanie...
Stary 2014-08-27, 19:17   #3009
Talantea
Zakorzenienie

sorry dziewczyny, po prostu czułam sie nieco ignorowana dlatego uznałam po co mam w ogóle pisać. Miałam zły dzień....

AgleRkowa

ja place za małe mieszkanie około 78 funtów tygodniowo i mieszkam w Lincolnshire na północy. tylko szukam czegos wiekszego, bo planowanie rodziny w naszej klitce jest dosc niepraktyczne. Sypialnia ,salon , kuchnia i lazienka.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2014-08-27 o 19:20
Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 19:19   #3010
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
sorry dziewczyny, po prostu czułam sie nieco ignorowana dlatego uznałam po co mam w ogóle pisać. Miałam zły dzień....
Czemu ignorowana? Ola chyba Ci odpisała, że lepiej gdyby Ci się to nie przytrafiło, bo to nie miłe uczucie.

Każda z Nas może mieć gorszy dzień, lepiej mów jak poszło Ci z tą pracą?

czekanie...
Stary 2014-08-27, 19:25   #3011
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:

Grzybek to standard jak się jest wrażliwym i się seks uprawia niestety. Taka kara od natury za bycie kobietą. A faceci nawet jak mają grzyba to bez objawów co za niesprawiedliwość
Nawet seksu nie potrzeba zeby dziadostwo wywolac juz mi lekarka powiedziala, ze w ciazy sie od tego nie opedze

Cytat:
She, a tak z ciekawości to gdzie pracujesz? Jeśli mogę zapytać. i jak u Ciebie z angielskim? Bo u mnie to właśnie średnio - to najbardziej mnie ogranicza w znalezieniu pracy. U mnie w szkole praktykowało się niemiecki i angielski (tylko, że tak na prawdę nic nigdy na angielskim nie robiliśmy), i dopiero jak tutaj przyjechałam to zaczęłam się go tak na prawdę uczyć. Słucham dużo radia, czytam na moim kindlu książki po angielsku - jak słówka nie rozumiem, zapisuję potem sprawdzam, utrwalam. Oglądam seriale po angielsku (o!! właśnie, a propo serialu, oglądałam ostatnio znów plotkarę i zauważyłam, że tam mówią "tenk you", zaś w innych "fenk you" "thank you", co to za różnica? Jak się mówi poprawnie, bo już zgłupiałam.

Jak rozmawiam z ludźmi i jak słyszą, że w sumie jestem tutaj niecałe 8 miesięcy i tyle uczę się angielskiego, to są pod wrażeniem. Ale i tak mam jakąś blokadę mózgową bo jak np. rozmawiam z kimś i nagle wyleci mi z głowy słówko/albo nie wiem jak ono brzmi to się tak stresuję, że nie powiem już nic, albo paplam głupoty.

Ciężko mi jest np. nadal zrozumieć starsze osoby - które mówią typowo angielskim akcentem.

A i tak, wynajmujemy pokój - w celach oszczędnościowych, jesteśmy dzięki temu w stanie trochę kasy odłożyć na bok (co zawsze się przydaje w kwestiach awaryjnych, wyjazdach świątecznych kiedy wracamy spłukani, no albo w niedalekiej przyszłości w mieszkaniu), w sumie szukamy jakiegoś lokum dla siebie, ale ceny biją nas na głowę. Przynajmniej tutaj w 2-3 strefie. Czasami jak widzę ile moje znajome z szkół płacą gdzieś w Anglii bądź Walii za piękne mieszkania to mnie szlak trafia, bo ja płacę tyle za pokój. Już nieraz próbowałam TŻ zagadać, żebyśmy może spróbowali gdzieś indziej, ale jak grochem o ścianę, olewa temat on ma tutaj pracę i jemu jest wygodnie.
Pracuje na lotnisku - Virgin Atlantic, ale nie cierpie roboty dlatego wracam tylko na pol etatu.
Jestem tu juz ponad 10 lat to musialam sie naumiec z moim exem musialam rozmawiac po angielsku i nie mialam wyjscia z tym aktualnym tez po ang. Powiem Ci ze mam niewielu znajomych z Polski tutaj, wiec nie bardzo mialam ten konfort rozmow w ojczystym jezyku. Dlatego pewnie czasem gadam bzdety, bo moj Polski jest teraz bardzo 'podworkowy'
Wiec nie przejmuj sie dajesz sobie rade i napewno jest lepiej niz Ci sie zdaje. Kazdy zapomina slow. Ja to mam skleroze juz (jak to emerytka) i tez czesto mi braknie slow. I to w obu jezykach
A jak mowisz thank you, to tak jakbys sepleniac mowila 'f' z jezykiem miedzy zebami
Ceny tu sa straszne. Ja przez 2 lata placilam sama za wynajem domku, ledwo ciagnelam, ale ze mialam psy to musialam tu zostac. Na szczescie teraz jest nas dwoje i jest troche lzej ale i tak planujemy sie wyniesc poza Londyn, szczegolnie jak dziecko przyjdzie na swiat

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:

AgleRkowa

ja place za małe mieszkanie około 78 funtów tygodniowo i mieszkam w Lincolnshire na północy. tylko szukam czegos wiekszego, bo planowanie rodziny w naszej klitce jest dosc niepraktyczne. Sypialnia ,salon , kuchnia i lazienka.
Ja Ci odpisalam, wiem jak to jest czuc sie troche niepotrzebnym, pisz i opowiadaj

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-27, 19:27   #3012
Talantea
Zakorzenienie

AgleRkowa

mam jakies zaburzenia nastroju i nerwów ostatnio. Ide jutro i w Piątek na trening i pewnie zacznę porządną pracę w poniedziałek. Nawet za te dwa dni mi zapłacą.

Przynajmniej ja z moim angielskim nie mam już problemów, pamietam początki jak do sklepu bałam sie isc ^^''Przez ten czas byłam tłumaczem i pracowałam w polskim biurze...a teraz jedyne co mogę znależć to fabryka

Ja sie ciesze, ze nie mieszkałam w Londynie, moja cała rodzina mieszkała i sciagneła mnie na północ. Tutaj i lokum tansze i spokojniej.

She Wolf ja to dopiero dziwnie mówie, mieszam słowa polskie z angielskimi jak nie pamietam czegos po polsku i odwrotnie XD

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2014-08-27 o 19:30
Stary 2014-08-27, 19:33   #3013
Niunia2011
Zakorzenienie

Cytat:
No mowie Ci! Jak im powiesz kto dzwoni to w 2 minuty podjada karetka

Ksiaze wraca z pracy dopuero okolo 22, bo ma jakies prywatne zamowienie a mi sie nudza takie pozne kolacje. Nie dostanie zapiekanek! Zrobie jakas zupe na szybko
To moze i wypróbuję...

Jasne, niech ma za karę

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Moj gad już wrócił, zjadł obiad i zaleglismy na kanapie..;p

Mam pikne brwi a solarka zamknięta byla. Jutro se pójdę.
Znowu ta kanapa... Myslę, że nie służy ona tylko do ogladania tv...

Jakaś Ty pikna Tylko za mało opalona

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Heeeloooł

Niunia - Tobie bo tak bo dawno nie było

Wróciłam z miasta, zmokłam jak kurak!! Ale się naplotkowałam za wszystkie czasy, a teraz wpierdzielam szarlotkę mniaaaam mój wewnętrzny grubas się raduje
Dziękuję Ci baaaaardzo

To TRZA sobie bylo wziąć coś od deszczu
Szarlotka bleeeeee....

Cytat:
\
Weź z tą grzybicą/ zapaleniem to ja właśnie też non stop się użeram Nigdy nie miałam 'całkiem super' cyto

Niesprawiedliwość i to jaka!

Cytat:

Jakiś dołek Cię złapał widzę

Zawsze możesz na nasz liczyć

Niby nie duże mieszkanko ale plus jest taki, że to nie kawalerka

Ja idę się kąpać i kłaść do łóżka (sama )... Zobaczę jak jutro się będę czuła ale coś mi się zdaje, że przychodnia mnie nie minie
Stary 2014-08-27, 19:38   #3014
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
AgleRkowa

mam jakies zaburzenia nastroju i nerwów ostatnio. Ide jutro i w Piątek na trening i pewnie zacznę porządną pracę w poniedziałek. Nawet za te dwa dni mi zapłacą.

Przynajmniej ja z moim angielskim nie mam już problemów, pamietam początki jak do sklepu bałam sie isc ^^''Przez ten czas byłam tłumaczem i pracowałam w polskim biurze...a teraz jedyne co mogę znależć to fabryka

Ja sie ciesze, ze nie mieszkałam w Londynie, moja cała rodzina mieszkała i sciagneła mnie na północ. Tutaj i lokum tansze i spokojniej.

She Wolf ja to dopiero dziwnie mówie, mieszam słowa polskie z angielskimi jak nie pamietam czegos po polsku i odwrotnie XD
A jak u Ciebie z pracą? Idzie łatwo coś znaleźć? Ja muszę mojego TŻ porządnie zagadać, mnie męczy ten cały Londyn, jest w cholerę drogo, a pracuje się za takie same pieniądze jak wszędzie w całej Anglii.

She, bardzo często słyszę jak ludzię mówią TENK YOU przez "T"

czekanie...
Stary 2014-08-27, 19:43   #3015
Talantea
Zakorzenienie

AgleRkowa

na pewno bedzie taniej
ogólnie prace w fabryce da sie znależć. Jak ma sie jezyk dobry to i mozna gdzie indziej sie załapać, kwestia szczescia i umiejetnosci. Dobrze by było juz sie rozgladac za praca póki sie przeniesiecie. Co Twój TZ robi ?W Doncaster jest lotnisko to by było cos dla Ciebie, miasto tez nie takie złe. Ja chce sie tam przeprowadzic, ale nie mam kasy na bonda teraz.

Stary 2014-08-27, 19:44   #3016
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
To moze i wypróbuję...

Jasne, niech ma za karę

Ja idę się kąpać i kłaść do łóżka (sama )... Zobaczę jak jutro się będę czuła ale coś mi się zdaje, że przychodnia mnie nie minie
No mowie Ci

Jak sie ciesze ze bacik nie na mnie

A on sie i z zupki cieszy. Mowi, ze nikt go jeszcze tak w zyciu nie rozpieszczal. Trza bylo se od razu Polke brac chiciaz ja to i tak jestem leniwiec do kwadratu i zaden poprzedni nie zasluzyl na moje sniadanka, obiadziki, kolacyjki, seksik na kazde zawolanie

Kuruj sie i oby nie trzeba byl zamawiac karetki

Cytat:
AgleRkowa

Gratuluje nowej pracy, wlasnie wyobrazam sobie ze poza Londynem troche trudniej z jakas fajna robotka, ale zawsze to lepsze niz nic. Moze Cie szybko awansuja na kierowniczke zamieszania

Ja tez czasem cos zangielszczam, ale jednak staram sie rozdzielac jezyki, zeby calkiem polskiego nie zapomniec

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)

Edytowane przez She Wolf
Czas edycji: 2014-08-27 o 19:45
Stary 2014-08-27, 19:47   #3017
AgleRkowa
Rozeznanie

GG do AgleRkowa

Cytat:
AgleRkowa

na pewno bedzie taniej
ogólnie prace w fabryce da sie znależć. Jak ma sie jezyk dobry to i mozna gdzie indziej sie załapać, kwestia szczescia i umiejetnosci. Dobrze by było juz sie rozgladac za praca póki sie przeniesiecie. Co Twój TZ robi ?W Doncaster jest lotnisko to by było cos dla Ciebie, miasto tez nie takie złe. Ja chce sie tam przeprowadzic, ale nie mam kasy na bonda teraz.
TŻ pracuje przy produkcji okien, jest aluminiowcem jak on to się nazywa haha. Czasami jak jest potrzebny do montażu to jedzie na montaż, jak trzeba jechać coś kupić to jedzie kupić, prawo ma, angielski perfect - 2 lata pracował z angolami, uwielbiam jego akcent.

czekanie...
Stary 2014-08-27, 20:08   #3018
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia2011 Pokaż wiadomość
To moze i wypróbuję...

Jasne, niech ma za karę

Znowu ta kanapa... Myslę, że nie służy ona tylko do ogladania tv...

Jakaś Ty pikna Tylko za mało opalona

Dziękuję Ci baaaaardzo

To TRZA sobie bylo wziąć coś od deszczu
Szarlotka bleeeeee....

Weź z tą grzybicą/ zapaleniem to ja właśnie też non stop się użeram Nigdy nie miałam 'całkiem super' cyto

Niesprawiedliwość i to jaka!

Jakiś dołek Cię złapał widzę

Zawsze możesz na nasz liczyć

Niby nie duże mieszkanko ale plus jest taki, że to nie kawalerka

Haha jutro juz bede opaluna ;p ale po opalaniu wyskakuja mi krosty na ramionach :/

Haha a no pewnie ze nie tylko :p sekszem się częściej tu niż na łóżku bo kanapa nowa a łóżko pinc lat ma i trochę trzeszczy hahaha

Cytat:
TŻ pracuje przy produkcji okien, jest aluminiowcem jak on to się nazywa haha. Czasami jak jest potrzebny do montażu to jedzie na montaż, jak trzeba jechać coś kupić to jedzie kupić, prawo ma, angielski perfect - 2 lata pracował z angolami, uwielbiam jego akcent.
Amelinium

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 20:10   #3019
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Talantea - przykro mi że czujesz się ignorowana, ale z drugiej strony trochę rzadko się odzywasz, pokazuj się częściej - będziesz bardziej w rytmie wątku Jak miałyśmy zareagować na Twojego posta skoro usunęłaś go po trzech minutach? Gratuluję nowej pracy I nie usuwaj więcej postów, jak mod przyuważy to ban na tydzień

Owco - mnie też wkurza straszliwie to że my się z Panem Grzybkiem tak męczymy a faceci nic....

SheWolf - u Nas się czujesz niepotrzebna?

Zasnął mi Tż.....

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Amelinium

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-27, 20:21   #3020
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Talantea - przykro mi że czujesz się ignorowana, ale z drugiej strony trochę rzadko się odzywasz, pokazuj się częściej - będziesz bardziej w rytmie wątku Jak miałyśmy zareagować na Twojego posta skoro usunęłaś go po trzech minutach? Gratuluję nowej pracy I nie usuwaj więcej postów, jak mod przyuważy to ban na tydzień

Owco - mnie też wkurza straszliwie to że my się z Panem Grzybkiem tak męczymy a faceci nic....

SheWolf - u Nas się czujesz niepotrzebna?

Zasnął mi Tż.....

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Oo jaki tz

Mój zaraz przyjdzie z łazienki uhuhuhu

Nasz ostatni wolny wieczór, jutro cora wraca, trza poszaleć

Lena
Stary 2014-08-27, 20:23   #3021
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Ja nawet nie zdążyłam przeczytać co napisałaś
Stary 2014-08-27, 20:28   #3022
She Wolf
Wtajemniczenie

Pierozku nie ale zaczynalam na 2 innych i jakos tak sie nie wkrecilam, dopiero tu

BTW taka jestem wscibska i wylookalam ze tam od tamtej pory juz 4 zaciazyly! Kobitki wezmy sie za robote! Teraz kolej na nas

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-27, 20:33   #3023
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Pierozku nie ale zaczynalam na 2 innych i jakos tak sie nie wkrecilam, dopiero tu

BTW taka jestem wscibska i wylookalam ze tam od tamtej pory juz 4 zaciazyly! Kobitki wezmy sie za robote! Teraz kolej na nas
Ja zaraz się biore :p

Lena
Stary 2014-08-27, 20:34   #3024
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Które 4 zaciążyły?

Mysza - ja właśnie też nie zdążyłam

pierogowamama.com
Stary 2014-08-27, 20:35   #3025
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
She, bardzo często słyszę jak ludzię mówią TENK YOU przez "T"

Cytat:
Ja jak brałam tabletki to praktycznie ciągle miałam to cholerstwo. Tż też
Stary 2014-08-27, 20:46   #3026
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jak brałam tabletki to praktycznie ciągle miałam to cholerstwo. Tż też
Ja na tabsach mialam chyba cos nie tak z flora, bo jak seksik byl za czesto to mnie lapalo zapalenie pecherza, nawet nie grzybek tylko pecherz wlasnie, ale odstawilam tabsy i przeszlo jak reka odjal

pierogowamama.com
Stary 2014-08-27, 20:53   #3027
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja zaraz się biore :p
Ja troche pozniej

Cytat:
Które 4 zaciążyły?

Mysza - ja właśnie też nie zdążyłam
Na watku Grono mamus cos tam cos tam

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Stary 2014-08-27, 20:58   #3028
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja troche pozniej

Na watku Grono mamus cos tam cos tam
Aaaaa tam mnie nie było, ale może wpadnę, trochę wątek porozwalam

No ja się dzisiaj też zaczajam na Tż, ale to dopiero jak wróci z siłki

pierogowamama.com
Stary 2014-08-27, 20:59   #3029
Talantea
Zakorzenienie

Nie bijcie :<

Stary 2014-08-27, 21:00   #3030
She Wolf
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaaa tam mnie nie było, ale może wpadnę, trochę wątek porozwalam

No ja się dzisiaj też zaczajam na Tż, ale to dopiero jak wróci z siłki
A poucieraj im troche nosy

23cs
Piotrus + 04.03.2014 (*)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości