|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Gap, Gucci II, Avene, Frieda, L'Instant, Sephora, Maybelline, Essence, AA, Avon
Dazzling- jest ona z błyszczącego, lekko satynowego materiału, stan idealny! Akurat wydaje mi sie, ze wielkosc biustu moze byc od małego do 80B-C, bo ona po prostu jest wiazana na szyji, a nie ma sztywnego materiału, w ktory biust musi sie zmiescic
Zapinana na suwaczek Wymiary: Pod pachami 38 cm Długość od boku 26 Talia 35 Topshop Rozmiar 10, czyli nasze chyba 36/38 Jest elastyczna, wchodziłam w nia majac 40 |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gap, Gucci II, Avene, Frieda, L'Instant, Sephora, Maybelline, Essence, AA, Avon
to jest dokłóadnie to http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=10368, spojrzałam na moja butelke i zużyłam do połowy napisu style w fioletowym kółeczku, wejdź na allegro tu jest aktualne opakowanie
http://allegro.pl/item215704449_faro...ste_wlosy.html, ja kupiłam w eurokos w poznaniu, wiec jest pewne |
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Paulino, to ja byłabym chętna
A co Cię u mnie najbardziej interesuje, bo wszystkiego oddać nie mogę Chyba, że jeszcze coś masz poza wątkiem
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej podoba mi się reszta meteorytów, czarna kredka do oczu i cień sypki APC beż
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Coś za Amor Amor?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...89037#poststop |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to co pisalam czyli szampon John frieda, odzywke Rene Furterer znalazlam jeszcze 1/4 szamponu do wlosow blond SoBlonde. oprocz tego mam ozdywke Fekkai do wlosow kreconych - bardzo ladnie pachnie cytrusami |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Polu, pisałam do Phdwao, ale dalej się nie dowiedziałam od Ciebie, która to maska RF? Łakomie spojrzałam, bo i probka "Princess" by się może przydała, a może Lipidoend. Muszę się zastanowić ale która to maska RF też się interesuje
![]() Phdwao, chętnie oddam Ci kredkę i cień (chodzi Ci o ten matowy beż?), ale Meteoryty to już w moim odczuciu ciut za dużo, bo chciałabym je zamienić może na coś innego. Jeśli Ci to nie pasuje to coś innego pomyślimy, dobrze? Opolanko, pozwolisz się, że wstrzymam się z decyzją? Wczoraj nie zauważyłam Twojego postu a teraz nie mam pod ręką nic żeby porównać wymiary. Ja noszę ogólnie rozmiar 36, biustu 75B lub C więc mogłaby być na mnie dobra, ale wolę pomierzyć, bo lubię dopasowane rzeczy i zawsze się boję brać cokolwiek bez mierzania, a szczególnie taką śliczną bluzeczkę Chyba by mnie potem trafiało jakby była niedopasowana ![]() Mała czarna, niestety nic. Amora najchętniej na inny zapach
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
moze cos u mnie za Gap?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
tak wiec jak wroce do domu to podam Ci dokladna nazwe tej maski (moge zdjecie pstryknac jakbys chciala). ale jest to maska do wlosow blond (z tego co wiem w polsce nei jest dostepna w sprzedazy).
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pod pachami 35 cm (i to troche poniżej wypada biust) w biodrach 38 cm w pasie 32 cm (zmierzone w najwęższym miejscu) mierzone bez naciągania |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Nie, zdjęcia nie trzeba
Wystarczy nazwa i czy ona jest w tubie czy w słoiczku? Wolałabym tubę, ale pewnie słoiczek?
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
a ten kremik avene, może jakos jego wymienimy
jego zostało 85% czy zuzyłaś 85%hehe ale motam się z tym wszystkim
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
Groszku, Twój link jest nieaktualny.
Paulino, Dirosealu zostało 85% może nawet ciut więcej plus mam jeszcze miniaturkę ![]() Iwciu a jeszcze w biuście byś mi go mogła zmierzyć? |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,sprawdziłaś zapach tego bzu?
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos wspominalas ze interesowalaby cie moze odleweczka "princess" Very wang
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
to co mogłoby być że wzięłabym diroseal?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Groszku, nic nie wypatrzyłam.
Opolanko, jednak dziękuję na razie, bo się lekko zamieszałam w wymianach i nie chcę Ci blokować ciuszków. Zielona, sprawdziłam dopiero dziś i jednak ten zapach mi raczej nie leży. Bardzo ładny, ale dla mnie zbyt nachalny chyba. Iwciu, Polu, Phdwao, czy mogłabym z decyzją zaczekać do wieczora (tak do około 23-24)? Czy będzie Wam to bardzo nie na rękę? Czekam jeszcze na info od Poli i wieczorem wszystko będzie jasne i Wam napiszę. Przepraszam bardzo za zwłokę
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
dazzling moze teraz cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
Króweczko, tak się zastanawiam- może sprawdzę DKNY, bo nie znam albo nie pamiętam. Ale na pierwszy rzut oka nic innego nie widzę.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183510 odp prośzę w moim watku
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Mektarynko, mam nowiutki olejek do paznokci taki jak szukasz, nieużywany ani nieotwierany i mogłabym rozważyć ooddanie 3/4 Garniera 3w1, ale z bólem, bo jest super. Tyle mam z Twojej wish-listy.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Rozeznanie
|
a Addict + cos za GucciII?
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
interesują mnie:
- róż do policzków Maybelline, użyty 2 razy, kolor 53 SweetHeart Rose, w kamieniu, jest pędzelek użyty raz - Sephora baza pod makijaż, perfekcyjna, zostało 90% - Prostownica PBM z cyfrową regulacją temperatury Nie wiem, na co byś się mogła zamienić.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

A co Cię u mnie najbardziej interesuje, bo wszystkiego oddać nie mogę