|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyna robi cudowne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
). Co się biedna wycierpiała, wypłakała... Dzeciaczki urodziły się zdrowe
|
|
#4112 |
|
Rozeznanie
|
Aguś tak strasznie mi smutno chcialabym, zeby wrzesien byl Twoj Nati ale masz wielkoluda hihi Aneczko, Karolciu co to za podle nastroje sie Was trzymaja? ![]() Aniu annasar i koliberku za wizyte, czekam na wiesci Zanetko Ty tam dzialaj na spokojnie z mezem i bedzie gitara Madzia violino milej nauki jezykow powodzenia w tym cyklu Madziu Franiu jak tam u Ciebie? Justynka co z @ i testami? ![]() Aniu ksuwciu jak sytuacja? ![]() Aniu indio mam nadzieje, ze mimo wzzystko cykl bedzie udany Dorotka lubisz krewetki? Ja probowalam tylko raz, na pizzy i bllleeee... chyba ze jakies stare byly bo smierdzialo w calej pizzerii Marzenka
|
#4113 |
|
Zakorzenienie
|
no można powiedzieć ze jak mi robiła te wszystkie rzeczy to jeszcze była na etapie początkującym
teraz jakie robi cuda kiedy mi zrobila kartke slubną ![]() z racji tego z Pan Młody to wieeeeelki kibic FC Barcelony na pierwszej stronie była para: Pan mlody garnitur w barwach FC barcelony i do tego z ich logo a pani młoda w białej sukni z pasem oczywiscie w barwach FC Barcelony. Kartka zapakowana była w pudełko obiwązane wstązkami w barwach barcelony ![]() hehe wszytskim gościom się chwalił tą kartką na poprawinach ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Aniutka no na spokojnie bede działać
|
#4114 |
|
Rozeznanie
|
Ewuniu
najgorszy jest ten moment skonczenia... ja dlugo nie moglam sie ogarnac ze juz nie czytam co u Any i Christiana Po tym mialam faze na imie dla dziewczynki Anastazja No i glupie jest zakonczenie... no moze nie glupie tylko niepotrzebne...
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
widze Aniutka ze miałas to co ja...
Byłam ciekawa co tam dalej sie z nimi dzieje a to przeciesz postacie fikcyjni byli i tez się z Toba zgodze zakonczenie jak w kiepskim Harleqinie - niestety
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pojawil sie u mnie przeźroczysty śluz lekko rozciągliwy
tylko co to bylo w poniedziałek
|
#4118 |
|
Wtajemniczenie
|
jest
w poniedziałek wypadek przy pracy |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Spałam dziś jak zabita. Budzik o 8 ledwo mnie ruszył. Franka, powinna być na stronie taka ankieta, która ten kubek pomaga dobrać. Guerka, w końcu się uda. Dorotko, w brew pozorom nie jest to wcale takie trudne. Przy nabraniu wprawy aplikacja kubeczki równa jest z aplikacją tampona. India, a Tobie życzę by Cię wrzesień jednak pozytywnie zaskoczył ![]() Żanetko, u mnie zaraz po owu na zewnątrz tez suchutko się zrobiło. A w środku były śladowe ilości białego śluzu. Więc może faktycznie to było TO
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
no zobacze ile go będzie w ciągu dnia jak bedzie go wiecej to dopadne dziś męża
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kobietki
Wreszcie przebrnęłam przez morze Waszych wczorajszych postów , aleście się rozpisały.Nie było mnie tu wczoraj, bo miałam nie najlepszy humor. Tak jak Wam wczoraj Karolcia przekazała, u mnie rano pojawiło się plamienie, więc nawet testu nie robiłam. Cały dzień delikatnie plamiłam, więc pod wieczór byłam zła sama na siebie, że dlaczego ja głupia testu nie zrobiłam, bo może coś tam jest a ja plamię np. bo progesteron za niski .Dziękuję Wam Kochane, że tak dzielnie mi kibicowałyście |
|
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to super
|
|
#4123 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tą niepłodnością to jest prawa i jest coraz gorzej. Tak samo też u kobiet niestety.
Kosmetyki, które maja mnóstwo świństw uszkadzających gospodarkę hormonalną, pestycydy, metale ciężkie w kosmetykach, plastikowe butelki (plastikowe butelki w których kupujemy wodę, napoje zawierają ok 24 tys rożnych substancji antyandrogenowych i anyestrogenowych) W wielu źródłach mozna znaleźć informacje o tym, że Ci co maja władze zmierzają do zmniejszenia ilości ludności. I mozna sobie nie wierzyć czy wierzyć ale to do tego zmierza wszystko i nie da sie wyprzeć że wszystko idzie w tym kierunku. Patrząc na taki wizaz, zobaczcie jaki jest ogrom starających się mnóstwo czasu, coraz gorsze są problemy z płodnością. Kiedyś rodziny wielodzietne to była norma. A teraz często o jedno dziecko ciezko. |
|
|
|
#4124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
tylko Melisko wtedy tez miałąm ten straszny ból w podbrzuszu
![]() no nic nie ma co sie więcej nad tym zastanawiac - wtedy działalismy i dzien po też więc teraz tez podziałamy i zobaczymy za 2 tygodnie czy sie udało
|
#4126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ksuwcia
a powiedz to teraz badanie męża i HSG? bo coś kiedyś pisałaś ale nie pamiętam |
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadlam sie przywitac
jem sniadanie i mykam do gin do puzniej kochane
|
#4128 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4129 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzis z doskoku bede zagladac, bo troche zajec mam
![]() Co do kubeczka, to kiedys o nim myslalam, ale ostatecznie zrezygnowalam, no nie moglam sie jakos przekonac ![]() Wczesniej tylko tampony ale po ktorej infekcji odlozylam i jazda na podpaskach ale moze wroce do nich teraz tylko okazyjnie stosowalam.Aaaa! Chcialam oglosic ze zaklepuje sobie miejsce w II worku na pazdziernik!
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4131 |
|
Raczkowanie
|
U mnie w końcu @ poszła sobie i zaczynamy działania
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu daj znac jak bedziesz po
Aniutka musi sie udac w październiku ![]() Ksuweczko to kiedy mąż idzie na badania?
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- W przyszłym tygodniu. |
|
|
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
Aniu ksuwko
To bedziemy razem przez to przechodzily, bo u nas tez teraz badania nasienia i hsg Trzymaj sie kochana ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Marzenko owocnych staran
|
#4135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja używam tylko jak muszę, np na basen z małą jak mam @. Zdrowiej zeby krew wypływała. Chociaż mało komfortowe są podpachy Aniutka na pewno się uda nie wiem czemu ale u Ciebie też widzę bliźniaki
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4137 |
|
Zadomowienie
|
Ja rozmawialam z lekarka na temat tamponow i powiedziala ze jesli nie lape infekcji to nie ma przeciwskazan i stosuje je juz spokojnie ok 12 lat i nigdy sie nie zawiodlam...pyytalam wlasnie lekarki jak to jest ze podobno lepiej jak krew wyplywa a ona powiedziala ze ta krew coo ma wyplynac ii tak wyplynie przy zmianie tampona i jak ja uzywam tyle czasu to sie z tym zgodze i nigdy nie zlapalam jeszcze infekcji a komfort duzo lepszy i nie musze myslec czy podpaska sie nie zawinela czy nie przemoknie itd...ale tu kazda znas ma wybor i stosuje to co dla niej najlepsze i najwygodniejsze i ja do podpasek nie wroce chocby nie wiem co.
. Największe szczęście dla ojca i matki, nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki. To ich krew, życie, to ich własne dziecię, co im nad wszystko droższe jest na świecie... Edytowane przez 7koliberek7 Czas edycji: 2014-08-28 o 09:10 |
|
|
|
#4138 |
|
Wtajemniczenie
|
mandy to działajcie
ja poszłam sobie po obwarzanka i zajadam może się polepszy. Ale najlepsze poszłam bo obok pracy mamy wypasioną piekarnie z przepysznościami różnymi i pod piekarnia stała cyganka taka młoda dość 20 kilka lat i wydawało mi się ze jest w ciąży bo miała taki jakby ciążowy brzuszek. I pyta się mnie czy dam jej na jedzenie. To jej mówię: chodź wejdziemy do piekarni to sobie wybierzesz co chcesz i Ci kupię. a da do mnie : a to spier****** ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a co do tamponów i podpasek używam to i to jak mnie najdzie tzn osobno czasami podpaski czasami tampony
|
|
|
|
#4139 |
|
Rozeznanie
|
Ewuniu no podobno z tymi tamponami tak jest...ja juz 2 lata nie uzywam, tylko wtedy kiedy chce czuc sie wygodnie
3 dni w miesiacu wytrzymuje z podpachami ![]() Nie wiem czemu ale ja u siebie tez widze blizniaki ale by bylo... no i podwojna milosc Aniu ksuwko 22 wrzesnia mam miec hsg, a do 10 wrzesnia wyniki meza, wiec by wypadalo w przyszlym tyg juz zrobic
|
#4140 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Wpadłam tylko na chwilę.Ksuwko i Guerko dla dziewczyn, które mają dziś wizyty oby dzidzi rosły jak największe.Dla reszty dziewczyn Ja byłam dziś na becie ale trzeba na wyniki czekać do wtorku, środy. Moje objawy ciążowe zniknęły, chyba beta spadła Jak się okaże, że wszystko przez tą torbiel to A tak na poważnie to będę się musiała wziąć porządnie za starania bo to jednak nie jest tak chop siup. Wszystko to jest pogmatwane, najpierw starania, potem ciąża tyle męki aby zobaczyć w końcu swoją kruszynkę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

patrzcie 

3 krotnie cos tam podwyższone i duże ryzyko zd
). Co się biedna wycierpiała, wypłakała... Dzeciaczki urodziły się zdrowe

za wizyte, czekam na wiesci

.

jem sniadanie i mykam do gin
ale moze wroce do nich
i pod piekarnia stała cyganka taka młoda dość 20 kilka lat i wydawało mi się ze jest w ciąży bo miała taki jakby ciążowy brzuszek. I pyta się mnie czy dam jej na jedzenie. To jej mówię: chodź wejdziemy do piekarni to sobie wybierzesz co chcesz i Ci kupię. a da do mnie : a to spier******