|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Justyna zobacz jeszcze stary mlyn w morawicy. Oni maja 2 sale ta na dole mi sie znacznie lepiej podoba ale nie wiem czy organizuja tam jeszcze wesela. Na ich str jest pokazana ta sala na gorZe
|
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cydr Lubelski to: Lekki napój alkoholowy. Powstaje on na Lubelszczyźnie z najlepszych gatunków jabłek. Główną cechą Cydru Lubelskiego jest owocowy smak i niezwykle orzeźwiający aromat. Jest on lżejszy od wina, ale znacznie bardziej delikatny niż piwo. Jego walory smakowe doceniają głównie kobiety. Zawiera 4,5 % alkoholu. Raczej nie jest to dobry dodatek do drinków. Aby delektować się pełnią smaku przed podaniem Cydr Lubelski należy schłodzić. w smaku jak taki lepszy szmpan
|
|
#3783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zgubiłam literkę 'z'. Powinno być Wyborowa z Pepsi
|
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
Hehe cóż za ladny opis
prosto z butelki tez jeszcze nie pilam moze kiedys sprobuje
|
|
#3785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wtedy pijesz bez przepojki bo i tak smakuje jak Z przepojką![]() też muszę spróbować Cydru hmm ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Miko myślę, że jak nam nie wypali biznes zaproszeniowy to mamy alternatywę - stworzyć wódkę o smaku pepsi
"Miłość jest wtedy gdy chcesz Go zabić ale ciągle odkładasz to na jutro" ![]() Edytowane przez mahoniowa Czas edycji: 2014-08-27 o 20:13 |
|
|
|
|
#3786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie chciało mi się przepisywać to ctr+c, ctrl+v ![]() Cytat:
![]() a tak serio to biznes bym otworzyła ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- degustatorkami ![]() testować można np.kosmetyki na wizażu ejj nie poszłam w końcu nigdzie mogg kupiłam na wesele wino - to które ostatnio kupiłam do Ciebie
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Było bardzo dobre! Takie w sam raz .. ja dalej sprzątam ![]() Trzeba kupić ubrania na jesień bo nie mam :/ |
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
ej to ja tylko raz miałam tą szansę - z nivea long repair
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- jakiego szampana polecacie? muszę kupić 4 flaszki na wesele
|
#3790 |
|
Raczkowanie
|
Mogg to jak tak sprzątasz to moze mnie zarazisz tym zapałem? Jak dzis weszłam do domu to taki salon zastalam... a moje dwa psiury ze skulonymi uszami tylko obserwowaly moja reakcje.
Teraz popijam winko, a tej lubelskiej to tez musze spróbować ImageUploadedByWizaz Forum1409165836.861490.jpg
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i oczywiście żaden się nie przyzna do winy
|
|
#3792 |
|
Raczkowanie
|
A ja Wam powiem, że mi tak średnio ten Cydr smakuje ;P może właśnie dlatego, że podchodzi mi troszkę szampanem. Ja szampana max lampkę wypiję i mam spokój z nim na jakiś czas.
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
biedronkowy michel za 5.60 albo 5.90 lepszy niż gristoje
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3795 | |
|
Przyczajenie
|
Polibuda, transport - magisterke robię.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, zwracam się do Was z prośbą o radę. Może znajdziecie jakieś wyjście z sytuacji ..
Pod koniec września jedna z moich przyjaciółek wychodzi za mąż. Jak tylko mogłam pomagałam jej w organizowaniu wesela, doradzałam jej odnośnie sukni, dekoracji, robiłyśmy razem zaproszenia itd. Zresztą to moja trzecia przyjaciółka, którą wydaje za mąż. Nie jestem jej druhną, bo 1,5 roku temu nie wiedziałam czy na 100 % będę mogła być na jej ślubie, bo często wyjeżdżam za granicę. Problemem jest to, że mój TŻ aktualnie przebywa za granicą i niestety nie ma możliwości pójścia na to wesele. Jesteśmy dość długo w rozłące i między nami nie jest najlepiej. Pomyślałam, żeby pójść tylko na sam ślub kościelny, bo boję się że pójście z kolegą na wesele może tworzyć dodatkowy powód do kłótni, a nie chciałabym iść sama i zamulać w kącie, gdy wszyscy inni będą szaleć na parkiecie ze swoimi partnerami. Powiedziałam o tym mojej przyjaciółce, ale ona odpowiedziała, że mam to jeszcze przemyśleć, bo ona nie wyobraża sobie wesela beze mnie. I już naprawdę nie wiem co mam robić
|
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez bym miala za zle gdyby ktos wazny dla mnie nie byl ze mna w tym dniu. Wesele to nie sa tylko tance we dwoje, bedzie tam na pewno duzo mlodych ludzi i wspolne tance, zabawy, na pewno Cie samej w kacie nie zostawia
takie jest moje zdanie
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
A ja sie nie zgodze z tym ze nikt jej samej nie zostawi.Zdarzylo mi sie pare razy byc samej na weselu jak bylam singielka i to byla jedna wielka masakra.Cale wesele przesiedzialam sama przy stole.Takze nie polecam nikomu.Uwazam ze przyjaciolka KasDi powinna sprobowac postawic sie w jej sytuacji i troche zrozumiec jej obawy.
Ewentualnie moze isc na wesele i jesli nie bedzie sie dobrze bawic dotrwac do oczepin a potem wrocic do domu.
20.06.2015 14.02.2017 Synuś Edytowane przez antena22 Czas edycji: 2014-08-28 o 02:26 |
|
|
|
#3799 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam embargo na ruskie produkty ![]() oo nie jestem smakoszem szampanów więc pytam znawców ![]() ktoś tu się będzie upijał ![]() Cytat:
A czy Twoja przyjaciółka nie może Cię posadzić koło znajomych, którzy nie są w stałym związku? na pewno się znajdzie ktoś do zabawy lecz nie na całą noc na pewno Z resztą jakby myślała racjonalnie to by przyjęła do wiadomości Twoją decyzję, a nie patrzyła samolubnie 'och,ach' i masz być. Cytat:
kiedys bylam na imprezie z paczka, gdzie znalam tylko jedną laskę, wyszły "na chwilę".. nie było ich prawie godzinę, a ja jak głupia siedziałam i pilnowałam rzeczy..
|
|
#3800 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
My mamy wesele 27.12.2014 r. faktycznie, bardzo fajna data ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Kochane właśnie sobie uświadomiłam, ze już tylko 4 m-ce do ślubu! Ale ten czas leci... Data: 27.12.2014 r. Sala: Hotel Dyminy, zespół: Novi, obraczki: jubiler ze Wzgórza Pigwy, kwiaciarnia: Vanilla, kurs: Karczówka. Dziewczyny mam dwa pytanka: czy ktoś słyszał jakieś opinie o tej sali? Bo strasznie nam się podoba, wszystko zaklepane, ale opinii na necie nie ma żadnych niby to dobrze, że nie ma złych, ale dobrych w zasadzie też nie możecie polecić jakąś makijażystkę? Byłam u jednej, ale hm "szału nie było" |
|
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie, to wszystko zależy od tego czy będą jakieś inne bliskie Ci osoby, z którymi będziesz mogła się i pobawić i pogadać, bo wiadomo, PM jest zabiegana całe wesele. Ja byłam raz sama na weselu, była tylko jedna nieprzyjemna dla mnie sytuacja kiedy po pierwszym tańcu wokalista powiedział "to teraz panie proszą panów" wszyscy się sparowali a ja
zostałam sama niesparowana na parkiecie..Jednak przez resztę wesela już było w porządku, bawiłam się ze znajomymi, oni też mnie nie opuszczali, raczej nie narzekałam na brak towarzystwa
|
#3802 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z tego co ja wiem (byłam w grudniu tamtego roku oglądać salę w stodółce) to trzeba zapłacić za 100 gości, jak się tylu nie ma to się dostanie np. pokoje.
|
|
#3803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja o hotelu dyminy słyszałam tylko tyle, że się goście na drugi dzień potruli ciastem
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobry jest Brut z biedry ale kosztuje kolo 20 zl i jest wytrawny
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
15.09.2013 24.09.2014 18.04.2015 Ślub ![]() 06.06.2015 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała 14.12.2016 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała Edytowane przez justynka333 Czas edycji: 2014-08-28 o 10:11 |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zadomowienie
|
No kasdi to zalezy od towarzystwa a jezeli to jest wesele przyjaciolki to mysle ze beda i inni Twoi znajomi . Musisz sama ocenic jacy oni sa i czy bedziecie sie dobrze bawic. Albo moze masz jakiegos fajnego kuzyna ktory sie umie bawic. Moze tż o kuzyna nie bedzie zazdrosny
A co do makijazy to wlasnie tu napisala czarna kawa . Robi cudne . Napisz do niej to napewno Ci pokaze albo sama zerknij na necie
![]() Edytowane przez ZakochanaZabka Czas edycji: 2014-08-28 o 10:21 |
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jadę na babski weekend do Kazimierza Dolnego możecie polecić jakąs fajną restauracyjke (bedziemy wieczorem i musimy gdzies zjesc kolację)
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3808 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
haha, no nie chciałam Cię przestraszyć
![]() mam nadzieję, że u Ciebie będzie w porządku wszystko poza tym to wesele było w upalny dzień więc nie ma się co spodziewać, że wszystko co na stołach będzie świeże przez całą noc ![]() ale ja tak czy siak nie jadam ciast na weselach
|
#3810 |
|
Raczkowanie
|
Lic. robiłam na polibudzie w Bytomiu, jeśli lic. też robiłaś w Bytomiu to możliwe, że się znamy z widzenia
![]() Teraz z magisterką przeniosłam się na UŚ. Jeśli chodzi o wesele bez osoby towarzyszącej to ja niestety mam raczej złe doświadczenia... Byłam na kilku sama (jeszcze przed18stką) i większą część imprezy siedziałam sama przy stole... Raz tylko było inaczej, bo na moje szczęście był koleś również bez pary i miło nam się razem gadało i tańczyło. Ale pomysł z kuzynem jest bardzo fajny. Wiadomo, to jest ślub Twojej przyjaciółki a nie jakiejś dalekiej kuzynki, więc troszkę rozumiem jej prośbę żebyś to przemyślała. Ja na Twoim miejscu zaciągnęłabym jakiegoś kuzyna
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.

I zabieram się do roboty. Nigdy nie piłam Cydr'u Lubelski'ego - co to takiego?
Zaręczyny 11.10.2013 

Ślub