|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
ja jestem szczupła, ale TZ ma delikatnie brzusia. to nie wiem jak to bd.
życzę nam wszystkim szybkich porodów ! ale najpierw fasolek...
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha ![]() Ja to mam często sny że gdzieś biegnę i nie moge dobiec, albo się spóźniam i tkaie tam, strasznie męczące
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
Owco - Krótkowzroczność mam sporą - w lewym oku (-7) w prawym (-5), a do tego stwierdzone początki zwyrodnienia plamki żółtej - okulistka przy badaniu dna oka powiedziała że to może być wskazanie do cesarki, ale nie musi wszystko zależy od lekarza który będzie prowadził moją ciążę. Agle - Dzisiaj mam dzień Buziaczków więc Buziaczki dla wszystkich (WYPRZEDAŻ) Owca - Ola - Niunia - Kaja - Agle - Talantea - SheWolf - Mysza - Myboy -
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz od rana %?? ojej... Cytat:
idę po jedzonko
|
||
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jak alko jest to się pije - tak działają alkoholicy niestety. Biedna ola ![]() Idę na śniadanko płatki i jogurt naturalny z wkrojonymi owocami. Moje ulubione śniadanko |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3070 |
|
Rozeznanie
|
Ja to mam w biodrach 85cm, to dopiero bedzie problem :p
|
#3072 |
|
Konto usunięte
|
Pierożkowa
ehhh no od rana % ..... potem brat zadzwonił z pretensjami ze matka przeze mnie płacze. a ja ile się przez nią opłakałam.? |
|
|
|
#3073 |
|
Rozeznanie
|
hahahahaha. :p kurde musze wstac I isc zjesc jakies sniadankooooo, brzuszek glodny, ale len jest wiekszy
|
#3074 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3077 |
|
Konto usunięte
|
ale juz nie mogę .......
ona do mnie smsa ze ją olewam , że przeciez nie mogę jej winic za jej zachowanie w moim kierunku, bo ona sie moze załozyc ze tez bym obcego dziecka nie pokochała... wtfff ... |
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie zawsze mało
![]() Cytat:
wiesz, co ja nawet nie odbierałabym telefonu, nawet numeru nie dałabym. Jak z nia nie mieszkasz juz to chociaz na jakiś zcas zerwać kontakt bo tyle nerwów co musisz znosić.. |
|
|
|
|
#3079 |
|
Konto usunięte
|
tz mówi ze skoro tak twierdzi to juz nie mam tam czego szukac i ze on na moim miejscu to by wcale tam juz nie jezdził...
mnie najbardziej szkoda rodzenstwa najmłodszego... czesto piszą na fb kiedy przyjade itd a ja nie umiem odpowiedziec nawet... brat młodszy za rok 18, siostra ma dopiero 13... i co do slubu chciałam tylko najblizszych zaprosic. a teraz co? bedzie aby rodzina tza ? a nie wiem czy bede chciała tam jechac nawet po dłuższym czasie. ew poczta wysle i poproszę o kontakt, jak beda urazeni itp. no to trudno, bede sama na własnym slubie... naprawde mam juz dosc.... ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- tz mówi ze skoro tak twierdzi to juz nie mam tam czego szukac i ze on na moim miejscu to by wcale tam juz nie jezdził... mnie najbardziej szkoda rodzenstwa najmłodszego... czesto piszą na fb kiedy przyjade itd a ja nie umiem odpowiedziec nawet... brat młodszy za rok 18, siostra ma dopiero 13... i co do slubu chciałam tylko najblizszych zaprosic. a teraz co? bedzie aby rodzina tza ? a nie wiem czy bede chciała tam jechac nawet po dłuższym czasie. ew poczta wysle i poproszę o kontakt, jak beda urazeni itp. no to trudno, bede sama na własnym slubie... naprawde mam juz dosc.... |
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
Ola , Myboy ma rację, unikaj kontaktu z nią.. po co psuć nerwy po coś co i tak jest bez sensu..
|
|
|
|
#3081 |
|
Zakorzenienie
|
ola, z rodzeństwem nie mozesz gdzieś poza domem się spotkać>?
|
|
|
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, zaprosić możesz, może sama zdecyduje się nie przyjść. Rodzeństwo z pewnością przyjdzie.. |
|
|
|
|
#3083 |
|
Konto usunięte
|
gdzie? 100 km ode mnie są, pozatym jakbym przyjechala do nas na wies a do domu nie zaszła to juz całkiem amba by była... bede miała z nimi kontakt, a spotkam sie jak bd jakas okazja ku temu...
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- tz-owi to łatwo mówic. tu o niego wszyscy sie martwia dbaja, widac ze inne są wgl relacje.... a ja? jestem sama. dosłownie. nikt mi nie pomoze.. |
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz Tżta, wejdziesz do jego rodziny to będzie już jak Twoja |
|
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, a często tam jeździsz? 100 km to jeszcze nie taka tragedia, raz na parę miesiecy przyjechać na kilka godzin... i tak masz dużo cierpliwości ze to wszystko znoisz..ja bym nie mogła
|
|
|
|
#3087 |
|
Konto usunięte
|
byłam ostatnio w czerwcu, wcześniej w maju. miałam przyjechac w sierpniu ale jak takie cyrki to nie chce... z czego jak bylismy w maju to pijani byli..
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Ola - na telefonach jest takie magiczne ustawienie "zablokuj numer", wtedy wiadomości i telefony z danego numeru po prostu do Ciebie nie dochodzą.
A teraz przepraszam że to powiem wiesz że Cię uwielbiam Napisałaś że jak będziesz na wsi i nie zajdziesz do domu to będzie awantura. Eeee i co z tego? Jesteś dorosła, utrzymujesz się sama, nawet do wiadomości Cię może podać a Ty powinnaś mieć to w tyłku - bo nic Ci nie może zrobić. Nie analizuj jej zachowania bo nie ma co analizować zachowania pijaczki - po prostu się odetnij.
|
|
|
#3089 |
|
Konto usunięte
|
łatwo mówic, niby zle, wszystko co mi robili, tragedia... ale przywiazałam sie do nich, mimo wszystko, co by nie było tyle lat tam mieszkałam, nie tesknie za tym, ale czasami mi źle samej, tam i z siostra troche posiedziałam, z rodzenstwem na ogół miałam dobre relacje, jedynie jak przyszło co do czego to kazde za matka i tak stawało, bo sie bali sprzeciwic...
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- odetnij - fakt - to bardzo szybkie rozwiazanie. ale ja po prostu piszę tu zeby mi trochę lżej było, wyzalić się.. nie wiedziałam, że to tak przeszkadza.. a cięzko mi ze wzgledu na dwoje młodszych, matka im zabroni jakiegokolwiek kontaktu ze mną, znam ją bardzo dobrze.... ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- dobra, juz nie wprowadzam tej głupiej atmosfery... |
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
może jednak jak stawiliby się czasem za Tobą to ona by tak nie swirowała albo chociaż trochę się ograniczyła...
ja pierdzielę... na weekendzie miałam teraz pracować po kilka godzin, cieszyłam się, tym bardziej że wypada mi teraz @. A na jej początku tak strasznie źle się czuję, że wychodzenie z domu to ostatnie o czym myślę. A tu okazuje się, że mam tam siedzieć niemal cały dzień iw sb i w nd... tak kur** nagle... jeszcze bez klimatyzacji...przecież ja tam umrę.... ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
ktoś tak powiedział? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.