|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
no Melisko tak to jest z tymi cyganami..
nie wiem czy wam kiedys mówiłam ale czytałam taki artykuł że poxniej byłam w szoku!!!! nie wiem jak Wy ale ja jak widze cyganke z dzieckiem , która rzebże to to dziecko zawsze śpi. ZAWSZE!!! nie widziałam jeszcze żeby to dziecko sobie gdzies goniło czy choćby miało oczka otwarte. Podobno te cyganki daja tym dzieciom jakieś środki na senne albo poprostu faszerują narkotykami żeby spały ![]() ![]()
#4142 |
Rozeznanie
|
Karolciu uzywaLAM
![]() ![]() A z tymi zebrzacymi to tak czesto jest niestety ![]() Aniu koliberku no ja niestety cos zlapalam i musialam odstawic ![]()
#4143 | |
Wtajemniczenie
|
Aniutka ale by było z tymi bliźniakami
![]() ja wiem co czujecie bo jedną nogą też już byłam na badaniu hsg i tych innych rzeczach ![]() będziemy was mocno mocno wspierać ![]() ja mam dobre przeczucia co do was ale wcześniej wydaje mi się ze Żanetka zaskoczy w tym cyklu ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Rozeznanie
|
Anetko oby to nie byla torbiel tylko TO
![]() Nie mozna inaczej myslec, a Ty tam po cichutku przemawiaj do brzuszka ![]()
#4147 |
Zakorzenienie
|
Melisko
![]() Aniutka i drugie bliźniaki ![]() Ja tam uzywam i podpasek i tamponów ![]()
#4148 |
Rozeznanie
|
No Zanetka ten cykl musi byc Twoj
![]() ![]() Dzidzius musi leciec na swoje pierwsze wakacje do Hiszpanii ![]() A w tak wczesnym etapie nie ma przeciwskazan do latania? Zanetko tylko spokojnie, pytam bo nie wiem, nie chce Cie wystraszyc ![]() Karolciu ![]() ![]()
#4149 |
Zakorzenienie
|
Justynko, Franeczko jak tam sytuacja u Was?
Mam nadzieje że @ Was jeszcze nie odwiedziła. ![]()
#4150 |
Zadomowienie
|
Ja też się cholernie boję tego hsg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Wtajemniczenie
|
chyba Kasia i Guerka miały i podobno do przeżycia że nie jest tak źle. I podobno lepiej nie czytać na necie bo każda ma inny próg bólu i wiadomo każda jest inna.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny że tak we mnie wierzycie
![]() ale poki co to jeszcze chyba nie bylo owulki ![]() no chyba że była w poniedziałek ![]() ![]() gdyby sie okazało ze się udało to te wakacje byłyby najlepszymi ![]()
#4153 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak czytam o tym hsg to mi się włosy jeżą na rękach ale skoro tyle kobiet to przechodzi to nie może być aż tak źle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Wiosenko trzymam mocno kciuki zeby to było jednak TO
![]() a co do mówienia do brzuszka ja tez mówiłam do swojego w poprzednim cyklu ![]() ![]()
#4156 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() Wiosna -wierzę że to na pewno coś tam w brzuszku a mianowicie fasolka rośnie i takie takie różne znaki, że tam się rozgaszcza ![]() Mendy-to męża brać i działać ile sił ![]() ![]() Kocuro, ksuwka, Aniutka- cały czas trzymam za was kciuki, i wierze że już nie długo będziecie cieszyć z II kreseczek ![]() Guerka- ![]() ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle też gdzieś kiedyś czytałam tą historię o cygankach i tych dzieciach-straszne.. ![]() ![]()
#4157 |
Raczkowanie
|
ksuwka kochanie, wyobrażam sobie jak jest ciężko, nie będę nic pisała, bo tutaj słowa nie pomogą, wspieram Cię myślami
![]() ale wiesz gdzieś czytałam, że po hsg podobno przez kilka miesięcy jest lepiej i są wzmożone szanse ![]() w ogóle to trzymam kciuki za Ciebie ksuweczko, Aniutkę, Franeczkę, Guerkę i Indię ![]() ![]() bo Tobie Żanetko już telepatycznie przesłałam jedną fasolinkę ![]() ![]() ANNASAR daj znać kochana jak tam wizyta u gina ![]() [B]mandy[B] oby ten cykl był owocny ![]() Meliska no przecież by mnie chyba wryło w ziemię i podejrzewam, że minę miałaś nietęgą bo sama bym zbaraniała... ehhh... ja hcg nie miałam, mnie jedynie gin mówił o laparoskopii na moje pęcherzyki na jajnikach... ja nie zapomnę jak oglądałam horror, gdzie młoda dziewczyna odmówiła wróżby i pomocy cygance, a ta na nią rzuciła przekleństwo... taki troche ryjący psychikę ten film był, a że mnie się łatwo wkręca... to na drugi dzień w drodze na uczelnię zaczepiła mnie cyganka, a ja ją olałam, a ta zaczęła coś gderać na mnie po swojemu, nie macie pojęcia jak daleko nogi wyciągałam, żeby jak najszybciej od niej uciec ![]() a o tych dzieciach jeżeli to prawda to powiem tylko tyle, że one nie mają litości, też czytałam o tym, że te dzieciaczki są odurzane, albo usypiane... ![]() Aniutka ja gorąco w Ciebie wierzę, że uda Ci się mimo naszych "policyjnych" jajników ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe bliźniaki powiadasz ![]() ![]() Wiosna witaj ![]() ![]() trzymam kciuki, oby to nie była torbiel, tylko fasolinka... a dlaczego tak długo się czeka? ![]()
#4158 |
Zakorzenienie
|
Kasiu Ty moja kochana
![]() oj ale Wam bede marudzic po weekendze ![]() a panikowac ![]()
#4159 |
Zadomowienie
|
Jest mi smutno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ksuwka ![]() ![]() Zanetka ahh teen twoj sluz ![]() Mam o 6:30urwanie glowy,spalam uu mojej przyjaciolki bo ona na 7:40 egzamiin teoretyczny na prawko maz w pracy no to ja jako kierowca. Dzieciaki bieednee marudne,nim ogarnelysmy dziecciaki i wyszlysmy to byla 7.:15 jechalam jak wariatka cudem zdazyla,zdala. Ale zapomniala kasy z domu no i spowrotem te 15 km i zznowu do wordu zapiisac sie na praktyczny, kolo nam sie zaczeelo jarac ![]() Nad ranem myslalam ze @juuz dostalam bo tak bolalo i dziwnie mokro ale jesCze nie. Cycuchy bola okropnie,ale moga Zostac,zniosee bol,zebyy rozmiar zostal takie jakies fajjne sa ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a. Zdala ten egzamin ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- kasiu ![]() ksuweczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zakorzenienie
|
Ksuweczko
![]() nie wiem jak moge cie pocieszyc ![]() Franka ale miałas zakrecony poranek ![]() @ nie ma to super ![]() może juz nie przyjdzie ![]() ![]()
01.06.2016 ![]() ![]() 21/40 JAŚ ![]() Edytowane przez kocuro88 Czas edycji: 2014-08-28 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
no Franka Ty w poniedziałek testujesz więc pewnie mi dorównasz tylko przez weekend
![]() ![]()
![]() |
#4164 |
Zadomowienie
|
zanetko tak boli teen brzuch ze wattpie by cos bylo. No coz, nie mozna miec wszystkiego.
---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Ale te cycuchy takie fajne ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- zylek nie mam zadnych i brodawki tez normalnego koloru ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Pytanie do eeweliny mam. Ja ten kubek w aptece kuupie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4165 |
Zakorzenienie
|
Mam termin u gina na 10.09
![]() Zadzwoniłam w sumie do polskiego gina zapytać jak to tutaj wygląda czy betę można zrobić a piguł stwierdziła że najlepiej będzie zrobić termin u gina i usg. Pocieszam się że pęcherzyk powinien być już widoczny, bo na serduszko może być za wcześnie ![]() Waham się tylko czy nie lepiej będzie chodzić do Niemca.
#4166 |
Zadomowienie
|
To tak do mojego negatywa
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Franka, tak przy odrobinie szczęścia w większej aptece, ale ja proponuje zamówić przez Internet na stronie meluny. Tam przynajmniej są dość tanie
#4168 |
Zadomowienie
|
No wlasnie,tez uwazam ze mimo wszystko lepiej przez neta... no na ta @ nie kupie bo mnostwo wydatkow mam zwiazanych ze szkola,ale na nastepna juz kupie. Ciekawa bardzo jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Franka ja za to miałam mega widoczne niebieskie żyłki na cyckach i co? @ przyszla więc nie jest powiedziane że jest to objaw ciążowy
![]()
#4170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.