|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Jest jakiś sposób żeby oduczyc kota przynoszenia prezentów? Przygarnelismy kotkę z ulicy,dalej nie chce spać w domu tylko na schodach,ale w ramach podziękowania za jedzenie w ciągu nocy potrafi przynieść pięć karaluchow.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#1952 |
|
Przyczajenie
|
Wszelkie moje pomysły,aby szukać pomocy przy wypełnianiu ankiet do pracy magisterskiej się wyczerpały.
Ale może ktoś z Was miał podobny problem i znalazł sposób bądź ma ten genialny pomysł i chciałby się podzielić. ![]() Nie będę udawała, że nie liczę na to, że ktoś przeczyta moje pytanie i przy okazji się zlituje i wypełni ankietę dlatego wstawiam link. ![]() http://m oje-a nkiety.pl/respond-62424.html Jeśli ktoś zdecyduje się pomóc to niestety trzeba skopiować link, wkleić i usunąć spacje po literze m_oje i po a_nkiety. Przepraszam za ten problem, ale nie wynika on z chęci utrudnienia osobą chętnym do pomocy, a jedynie z regulaminu forum. PEŁNA ANONIMOWOŚĆ CZAS: MAX 5 min TEMATYKA: media, tabloidy, prasa Proszę pomóżcie |
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
tak tak oczywiście
![]() Cytat:
Możesz też posmarować pastą do zębów, chociaż ja nigdy nie próbowałam tego sposobu
|
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest jakaś aplikacja na Androida, gdzie mogę spisywać co zjadłam? Coś takiego jak fat secret.
|
|
|
|
#1955 | |
|
Flawless
|
Cytat:
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
macie może pomysły co można zrobić z toną starych pluszaków i toną porcelanowych figurek oprócz allegro?
![]() na all słabo schodzą tego typu używane rzeczy w takich ilościach. |
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisałam w wyszukiwarkę chyba "licznik kalorii", a jej autorem jest Łotysz albo Estończyk, w każdym razie jest całkowicie po polsku![]() Co do pluszaków: może zanieś do domu dziecka, hospicjum dla dzieci, PCK. Przyszła mi na myśl loteria w szkole (jeśli masz możliwość) lub w Kościele
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2014-08-28 o 10:22 |
|
|
|
|
#1958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/mega-zestaw-zabawe...544409522.html http://allegro.pl/zestaw-pluszakow-i4539844147.html http://allegro.pl/4-sloniki-figurki-...547492377.html tematyczni itd.. tak kiedyś proponowała jakaś mądra pani w jakimś programie na domo+ jak urządzali od nowa pokoje i wyrzucali/sprzedawali stare i za tą kasę co uzbierali kupowali coś nowego ![]() znajdź jakieś białe pudełko tak żeby te rzeczy (każda z osobna) się w nim zmieściła albo białą ścianę.. białe kartony i na nich rób zdjęcia a nie gdzieś na szafce/dywanie/biurku itp. P.S. Oprócz allegro możesz oddać do Domu Dziecka chociaż oni pewnie mają ich masę.. albo do Domu Samotnej Matki, Szpitala Dziecięcego, kontenery PCK, Caritas, Do Kościoła (moja parafia wspiera biedne rodziny - pieniężnie jak i jakimiś ciuchami, zabawkami itd) P.S.2. Jest jeszcze olx.pl gratyzchaty.pl itp
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2014-08-28 o 10:44 |
|
|
|
|
#1959 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak sie zmobilizowac do dzialania? Wiem, strasznie glupie i naiwne pytanie. Chyba czuje zblizajaca sie jesien
Skonczylam urlop, poszlam do pracy. Wracam do domu i jestem jakas ospala/zmeczona/znuzona/smutna. Na dodatek jest zimno. Mam troche roboty i musze sie zmobilizowac. Trzy dni wracalam i kladlam sie spac/ogladalam TV (zazwyczaj nie ogladam)/obijalam sie maksymalnie. Zero motywacji do czegokolwiek. Wlaczylam sobie kabarety, humor moze poprawilo, ale nie zmotywowalo.Jakas muzyka? Raczej nie slucham, a to czego slucham, to takie srednio energetyczne. Dzieki za rady odnosnie koszulek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1960 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1961 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie mogę złożyć skargę na lekarza który w sposob arogancki postąpił z pacjentem, złe rozpoznał chorobę co doprowadziło do udaru mózgu.
Czy sa jakies instytucje ktore wyciągną konsekwencje z takiego działania lekarza? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1963 |
|
damn good coffee
|
do dyrektora placówki (szpitala, przychodni)
|
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1965 |
|
damn good coffee
|
najpierw możesz do dyrektora, ewentualnie później do nfz, izby lekarskiej, a najlepiej skontaktuj się z rzecznikiem praw pacjenta, on będzie najdokładniej wiedział co i jak, jakie pismo napisać itp.
|
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje, bardzo mi pomoglaś! Mam nadzieje ze ktos w końcu ukarze lekarza ktory nie potrafi leczyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1967 |
|
goniąca własny ogon..
|
Nie było mnie w domu kilka dni, dowiedziałam się, że - ponieważ mam remont balkonów w budynku - wczoraj położono na moim beton. Kiedy będzie można po nim chodzić, bo nie wiem czy będę mogła wyjść na balkon i coś postawić, chociażby suszarkę czy nie można po takiej wylewce łazić nawet jak stwardnieje?
|
|
|
|
#1968 |
|
Zadomowienie
|
Przeliczając na łyżeczki/łyżki to ile to jest 10 ml odżywki do włosów (ze spłukiwaniem, gęsta)?
|
|
|
|
#1969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
REKLAMACJA RESERVED
jak wygląda rozpatrywanie rekl w tym sklepie? jest szansa, że zwrócą mi pieniądze, za spodnie które się strasznie zniszczyły/ zmechaciły? prałam je dosłownie jeden raz, a wygladają okropnie.
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szansa zawsze jest, nie znam polityki tego sklepu więc nie wiem, ale chyba powinni wydać pozytywną decyzję |
|
|
|
|
#1972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wlasnie jestem ciekawa doświadczeń z reklamacjami, bo wiem, że niektóre sieci oddają pieniądze bez problemów ( np. Bershka) Kolejnych takich samych spodni nie chce, bo na co mi spodnie na 4 razy
40 42 44 46 .... 64 zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2014-08-28 o 12:23 |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
ale to chyba zaznacza się w protokole jak ma to być rozwiażane? czy inna para czy zwrot gotówki, czy bon itd
|
|
|
|
#1974 |
|
Konto usunięte
|
Czy przeterminowana o 9 miesięcy kawa Jacobs mielona traci cos na swojej właściwości?
|
|
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47899174]Czy przeterminowana o 9 miesięcy kawa Jacobs mielona traci cos na swojej właściwości?[/QUOTE]
Jeśli fabrycznie zamknięta to raczej nie
|
#1976 |
|
Zakorzenienie
|
Na neonowy róż nie bardzo xD
To musi być sam aceton czy może być zmywacz z acetonem? Pod hybrydą mam żel.
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;47899174]Czy przeterminowana o 9 miesięcy kawa Jacobs mielona traci cos na swojej właściwości?[/QUOTE]
Może być zwietrzała albo zjełczała. Jeśli jednak nie wygląda, nie smakuje ani nie ma podejrzanego zapachu to nic jej pewnie nie jest.
|
#1978 |
|
damn good coffee
|
Po czym poznać, że robią się haluksy? Ok, wiem że po narośli
Ale czy ta kość pod palcem boli? Od jakiegoś czasu pobolewa mnie właśnie pod dużym paluchem, najbardziej jak mam buty na wyższym obcasie. Nie widzę, żeby coś mi tam wyrastało, ale boje się że może...
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Jak radzicie sobie ze smarowaniem balsamem górnej części pleców? ;-)
Nie jestem jakaś strasznie sztywna, umiem połączyć palce obu dłoni za plecami, ale z tym sobie nie radzę - co parę dni proszę męża o pomoc, chociaż on nie cierpi wszelkich mazideł
|
|
|
|
#1980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie przeszkadza mi to tyle, co wygięte paluchy. ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Również mam z tym problem, ale radze sobie jak mogę i nie proszę nikogo o pomoc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Ale może ktoś z Was miał podobny problem i znalazł sposób bądź ma ten genialny pomysł i chciałby się podzielić. 

Wpisałam w wyszukiwarkę chyba "licznik kalorii", a jej autorem jest Łotysz albo Estończyk, w każdym razie jest całkowicie po polsku

tak kiedyś proponowała jakaś mądra pani w jakimś programie na domo+ jak urządzali od nowa pokoje i wyrzucali/sprzedawali stare i za tą kasę co uzbierali kupowali coś nowego