|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Raczej niii, od 12 dc robię testy owu i żaden do tej pory nie wyszedł pozytywny, śluzu nie zbadam bo forma zalana i mi się jeszcze pomyli z żołnierzykami
My to różnie lecimy, czasem codziennie czasem co dwa dni zależy jak nam się chce ![]() Wczoraj to mi się nawet nie chciało, ale niestety Tż się domagał
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Generalnie obwód w biodrach nie do końca jest wskaźnikiem, moja mama miała w biodrach 100, a okazało się że miednica wąziutka 75 cm. Do tego jeszcze ma znaczenie funkcjonowanie macicy, wielkość dziecka, ułożenie w kanale rodnym więc to i tak loteria co się będzie działo.
Cytat:
Mi oboje ginekolodzy powiedzieli że ewidentnie mój tż na mnie przenosi skoro po każdym seksie bez prezerwatywy mam nasilenie objawów. I już wielokrotnie brał leki nawet doustnie, ale najważniejsze jest smarowanie tym kremem (bo myje się 2 razy dziennie więc to nie pomaga). Ale on nie ma objawów więc olewa. |
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś jedziemy po Blankę na wieczór, zapewne bedzie chciała ze mna spać - Tż na kanape, ale zapewne przyjde do niego w piatek mam wolne, ale pewnie coś tam PM będzie trzeba pomóc a w sobote Tz idzie rano do pracy sobie, ja zawoże Blankę do teściów, na 12 do fryzjera, makijaż itd. i dopiero po powrocie pewnie z wesela, chociaż wtedy pewnie padniemy jak reksy
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anoo tak ![]()
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Ale teraz po powrocie tż z pracy a przed wyjazdem do tesciów go może zgwałcę
![]() Chociaż póki co to chce mi się spać
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
to wyśpij sie żeby mieć siły
chyba, że Tż nie będzie protestował
|
|
|
|
#3127 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może nic nie jest jeszcze przesadzone Cytat:
![]() No to dobra wróżba ![]() Cytat:
Ja tam na obiad dziś od mamy pierogi przywiozłam dla TŻ więc mam z głowy ![]() Cytat:
Taki szybki poród to chyba marzenie każdej kobiety ![]() Dziękuję w szczególności za bonus A mówiłaś, że wąska w biodrach Cytat:
Cytat:
Ja mam zazwyczaj tak, ze po finale od razu ze mnie wszystko wylatuje... Ale podobno tak jest przy pcos... Ostatnio jednak zauważyłam że troszkę dłużej się 'mleczko' utrzymuje. Może to jednak zasługa tego inofolicu trochę ![]() Ola Pierożkowa może w nie takie słowa ujęła to co chciała powiedzieć... To nie chodzie o to, że nie chcemy słuchać o Twoich problemach tylko-tak jak dziewczyny pisały- staramy się doradzić po prostu. Chcemy pomóc, żeby Tobie było łatwiej Współczuję, że masz taką kobietę za matkę... Takie 'pijackie' telefony są najgorsze do zniesienia- wiem coś o tym Byłam u gp. Okazało się, że mam anginę ![]() Kazała mi barć antybiotyk, ale najpierw spytała czy nie ma żadnyh przeciwskazań np ciązy. No to jej mówię, że nie weim czy jest bo się staramy z mężem a owu była nie dawno więc nie jestem w stanie stwierdzić. Więc powiedziała mi, ze moge się leczyć ziółkami (czyli tym co brałam do tej pory), ale jak nic mi nie pomagaja to lepiej antybiotyk. Ale spytałam czy w razie W nie zaszkodzi nic dziecku. Mówiła, że nie powinien a że słabo leczona i przewlekła angina może gorzej zaszkodzić... Mam nadzieję, że w razie jak jest Fasolka to wszystko z nią będzie ok Wydaje mi się, że raczej jej nie ma ale kto wie....
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj Tż ostatnio jakiś leniwy się zrobił.. Najlepiej, ja zacznę, ja go obsłużę i sama siebie zadowolę ![]() Chyba przed @ go za bardzo rozpieściłam tym kilkukrotnym w ciągu dnia
|
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli w końcu zostałaś przy antybiotyku? |
|
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też oglądam te programyyy lubie je ![]() Ciekawe jaki będzie drugi haha ![]() Ojj w biodrach by się nie zrymowało tak jak w tej piosence A leci hm.. no wczoraj po 22, i tak co jakiś czas się sączy, teraz jak szłam to tez mi poleciało ![]() Ejj coś z tą anginą jest nie tak, już któraś osoba jest chora na anginę..
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
zaczyna sie sezon, może dlatego
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo zostawił jej do 9 miesiąca leki na podtrzymanie które powinien w 7 chyba odstawić a się pomylił i odstawił inne zamiast tych
![]() Mam leżała 2 tyg w szpitalu gdzie czekali na 'rozwój sytuacji' zamiast coś jej podać i pomóc urodzić... Skurcze miała cały czas tyle że rzadkie i słabe rozwarcie. Trzeba było albo dac jakiś lek albo cesarkę ale lat temu x, każdy to miał w ![]() Nie bardzo miałam wyjście... Dostałam na 5 dni i mam nadzieję, że mi przejdzie...
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Być moze. Wczoraj angina dorwała moją PMkę
Muszę iśc kupić sobie perfumy, majtki jakieś ladne pod kieckę i winko dla młodych. ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() No masaż szyjki nie jest zbyt przyjemną rzeczą |
|
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne są Coś Ci się takie różne piosenki udzielają ostatnio ![]() No to rzeczywiście przerąbane jak tak leci cały czas... Ale moze w tym jest dobry znak taki, ze dłużej się nasienie w pochwie utrzymuje No własnie tez słyszałam, że dużo osób teraz choruje
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że wszystko skończyło się ok to żeby przeszło jak najszybciej![]() mam nadzieję, że jutro rano sprawa z @ sie u mnie wyjasni, bo chciałabym jakąś posiadówę zrobić
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytłumaczysz mi?
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ważyłam 4300g ![]() Oby pozytywnie się wyjaśniła To słowo jest wieloznaczne
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie wiem, ale czasem to aż tampona sobie wkładam Jak w lato zakładam sukienki czy coś, bo po nogach by mi ciekło No a jaaaak ! Mam dość szeroką kieckę a nie chce żeby mi jakieś stare gacie było widac |
|
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Haha no wieeszzz
? Musze mieć seksiii bieliznę, w końcu owu, pokoi sporo |
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do infekcji, to oststnim razem moj sie nie smarowal i na razie nie mam zadnych objawow. Poprzednio go gonilam do smarowania a infekcja i tak przyszla. Zauwazylam ze to sie dzieje po owulce. Musze zakupic jakis delikatny srodek do mycia. Kiedys mi lekarka polecila myc sie balsamem do skory z egzema itp. Pomoglo, musze to zamowic. Cytat:
![]() Moze lepiej by bylo wziac ten antybiotyk teraz niz jakbys juz zobaczyla II? Co do porodowki, to jak wasi faceci sie zapatruja na to zeby wam towarzyszyc przy porodzie? Moj stwierdzil, ze on tam musi byc i koniec, tylko ze nie bardzo chce zagladac mi miedzy nogi w trakci, bo zemdleje
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj Tż powiedział, że w srodku przy mnie nie będzie ja go zmuszac nie będę
|
|
|
|
|
#3145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój był na porodówce. Ja go nie chciałam i sam się wpakował, ale szczerze - całe szczęście ze był ze mną. Cały czas trzymał mnie za rękę, trzymał prysznic, wycierał z potu, spacerował ze mną, pomagał mi nawet przeć Sam mówi facetom wśród znajomych, że to przeżycie nie do opisania, że nie żałuje i pójdzie jeszcze raz ale myśle ze to facet musi chcieć, nic na siłę. |
||
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() odważny twój Tż
|
|
|
|
|
#3147 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tampona No może w babciowych byś nie wystąpiła Cytat:
![]() Aaaaa no ale chyba wolałabyś II zamiast alko?? ![]() Cytat:
Ty już tam w razie w to może zapasów nie rób ![]() Cytat:
Ja to mam 98cm w biodrach ... Mam mamine ruskie ![]() Właśnie tez tak sobie pomyślałam i dlatego już zaczęłam brać No ja swojemu zapowiedziałam, że nie ma wyjścia! Jak zrobił to niech i przy porodzie się ze mną męczy Mówi, że nie wie czy wytrzyma i że na pewno między nogi nie będzie zaglądał
|
|
#3148 | |
|
Zakorzenienie
|
w Inter Marche
Cytat:
Niee no bardziej mnie chodzi z gaciami o to, że ja raczej mam kolorowe majtki, ciemne itd. a sukienkę mam jasną wiec no musze coś na zad kupić Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-08-28 o 13:15 |
|
|
|
|
#3149 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie to od nich wymaga nie lada odwagi. Ja bylam zaskoczona ze moj sam z tym wypalil, bo wsrod moich znajomych faceci to sie raczej na to nie decyduja.
Oczywiscie bez podgladania. Nie chce zeby mu sie odechcialo seksiku jak sie naoglada ![]() Niunia oby chorobsko sobie poszlo ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Wkladka by nie wystarczyla?
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie noszę wkładek ![]() Zresztą najczęściej chodze w strinach a tam no wkładki nie bardzo |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

bo teściowa ponoć w chwile urodziła i nie bolało tak jak mówią. Zależy pewnie jaki organizm silny...

Ale podobno tak jest przy pcos... Ostatnio jednak zauważyłam że troszkę dłużej się 'mleczko' utrzymuje. Może to jednak zasługa tego inofolicu trochę 

Wydaje mi się, że raczej jej nie ma ale kto wie....
Żona męża swego...

żeby przeszło jak najszybciej

oby chorobsko sobie poszlo