|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Dorożką, karetą, bryczką do ślubu
Hej
jak w tytule szukam jakiegoś fajnego transportu konnego. Może korzystałyście z takie usług lub macie coś na oku ? Jeśli wiecie mniej więcej jakie są koszty takiego transportu bardzo proszę o info ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- w takim razie może zaczne - w internecie znalazłam (wg mnie) kilka ciekawych ofert. Sama szukam raczej transportu zakrytego, bo pogody się nie przewidzi (niestety jakby ktoś był zainteresowany : http://www.kareta.com.pl/index.php?s=2 http://www.karetydoslubu.pl/ co myślicie ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dorożką, karetą, bryczką do ślubu
Może być jeszcze furmanka.
W oparach kuńskich fekalii, achhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miejsce gdzie ja organizuje wesele (ok 30km od Krakowa) ma ''ksiazeca karoce'', ktora mozna pojechac do slubu - wyglada to mniej wiecej jak na pierwszym zdjeciu, ktroe podalas, ja sie raczej nie zdecyduje bo juz mi sie wesele troche drogie zrobilo natomiast ''u mnie'' licza sobie 700-800zl (w zaleznosci czy z sesja zdjeciowa)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
przemyślałam sprawę i najprawdopodobniej zdecydujemy się na tę ofertę :
http://www.dworpodkasztanowcami.com/...y-do-lubu/cc9y wchodził tu w grę głównie dojazd (bo nie chce sprowadzać powozu z 2 końca Polski) Co myślicie ?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie kareta do ślubu kojarzy się ze spełnieniem marzeń z dzieciństwa o byciu księżniczką
Nie podoba mi się.Jak już to bryczka/dorożka, ale przy tym cała otoczka też powinna być zachowana. Bo inaczej się odbiera jechanie dorożką do pałacyku/willi na wesele, a inaczej jak zajeżdża pod salę rodem z prl-u czy inną, totalnie nie pasującą do klimatu. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ja do ślubu pojadę białą dorożką, która pochodzi prosto z Krakowskiego rynku. Nie czuję, żeby był to jakiś obciach, połowę mojego życia spędziłam z końmi i jest to dla mnie sentymentalny dodatek do oprawy mojego ślubu
![]() Uwielbiam samochody, szczególnie te szybkie, ale nie rajcuje mnie jazda drogim samochodem, który nie nadaje się do jazdy po polskich drogach, na 3 godziny, żeby a nuż widelec ktoś pomyślał, że moje. To dla mnie jest dopiero wiocha, sorry :P Tym bardziej, że trasa przejazdu jest krótka: pan młody-300m- mój dom-400m-kościół-500m-sala weselna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

jak w tytule szukam jakiegoś fajnego transportu konnego. Może korzystałyście z takie usług lub macie coś na oku ? Jeśli wiecie mniej więcej jakie są koszty takiego transportu bardzo proszę o info

53 - 52 - 51 -50,5 - 49 - 48