|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
drabina: -okej kochanie wyłączam wszystko idę do łóżka oglądać
on: -ale... ja się muszę jeszcze umyć drabina: -234%(@#$_(@# teraz?!?!?!? teraz??!??!? jak już zamknęłam wszystkie karty!?!??!?!?!?!?! ........................ chyba mnie dziś internet pochłonął ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- też nie wiem czemu są takie drogie a czemu kinder niespodzianki są takie drogie :/ ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- jesu wojna. |
|
|
|
#1832 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ale to wiem od kiedy dowiedziałam się, że tylko zwierzęta nie prasuję prześcieradeł.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2014-08-29 o 00:20 |
|
|
|
|
#1833 |
|
Konto usunięte
|
Jaka wojna?
|
|
|
|
#1834 |
|
Konto usunięte
|
Jaka wojna? Schodzimy do kanalow?
|
|
|
|
#1835 |
|
Konto usunięte
|
nie wiem, oderwałam sie od świata cukierków i unicornów, weszłam na tvn24 i przepowiadają wojnę
but i dont feel like dancing ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- nie cycuś, ty zostajesz na powierzchni xD |
|
|
|
#1836 |
|
Konto usunięte
|
TVN24. Olać. Oni nawet pogody nie potrafią przepowiedzieć.
|
|
|
|
#1837 |
|
Konto usunięte
|
czemu oni nie stworzą sobie specjalnych osobnych kart czy portali żeby monitorować i podawac super hiper info z linii frontu nasygnale.pl już nie prowadzą, boże cierpię, a codziennie to czytałam
|
|
|
|
#1838 |
|
Konto usunięte
|
I spoko. Przynajmniej z moim niebieskim kotem xd
|
|
|
|
#1839 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Roszumiem
|
#1840 |
|
Konto usunięte
|
pikej i natalka sie pogodzili
|
|
|
|
#1841 |
|
Konto usunięte
|
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
Brangelina się pobrali! ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- "Teraz w najnowszym wywiadzie dla magazynu CR Fashion Book wokalistka opisuje swoją idealną rodzinę i mówi, że to Blue Ivy jest jej największą inspiracją." http://www.pudelek.pl/artykul/70510/...kazuje_piersi/ Dziwi mnie, że dziecko może inspirować do występów niemal jak z klubu gogo. Dla mnie Beyonce coraz bardziej jest rozerotozywana a coraz mierniejsza muzycznie. Od kilku płyt moim zdaniem jest coraz gorzej. Kiedyś trudno było o jej zdjęcia półdupków a obecnie na scenie nosi body o kroju przypominającym stringi. Wydaje mi się, że dawniej nie musiała tak wypinać pupy by zrobić show. Chyba tylko mnie rozczarował jej niedawny występ na rozdaniu nagród mtv. Było słabiutko wokalnie, i po prostu nudno. Chyba tylko fragment z tańczącymi bliźniakami jeszcze w miarę miał coś ze sztuki i show. |
|
|
|
#1842 |
|
Konto usunięte
|
Ale Beyonce jest fajna i nie pozwalam im się rozejsc z Jayem-Z
|
|
|
|
#1843 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tak ale to będzie jedną z droższych zup jakie zjesz w życiu :-D
Cytat:
drabina,ty naprawdę z getta jesteś?:-D Cytat:
na czym polega gra w kropkę? Super ,już ściągam i polecę tz na jego godzinne posiedzenia na tronie Cytat:
Dziwi mnie ze mieszkam Zagranico raptem dwa lata i kilka miesięcy a już mam problemy z mówieniem po polsku
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#1844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Konto usunięte
|
Harleyka gra nazywa sie dot. Masz plansze kropek i kolorowa kropke ktora ucieka. Musisz ja zablokowac tzn otoczyc zeby nie miala juz ruchu ihihihi
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauważyłam że tu dużo kociar jest.jak oduczyc kota przynoszenia prezentów w zamian za jedzenie?codziennie rano znajduje kilka dorodnych karaluchow...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I żadne Wall Street. Prawdziwe życie. Bijaaaaacz. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-08-29 o 00:43 |
|
|
|
|
#1848 |
|
Konto usunięte
|
Hahaha baby montana pytala o gre w telefonie xD
|
|
|
|
#1849 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW ja to 100 nie widzę, na oko szacowałabym koło 90 ( max.) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w pracy usłyszałam że jestem okropnie gruba jak się dowiedzieli ile ważę, bo ważenie 20 kg więcej niż drobna kobietka o 15 cm niższa jest na pewno ogromną otyłością. Po sylwetce nie zauważyli? Najważniejsze że wchodzę w ciuchy przedciążowe, no dobra jeszcze nie wszystkie ale to kwestia czasu . Cytat:
kleski:
|
|||||||
|
|
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47909306]Ja się mieszczę we wszystkie rozmiary... od 36 wzwyż. W te duże też się mieszczę.
Mam na sobie sweter rozmiar 42, wisi na mnie jak na kiju, ale się "mieszczę"... Nadaję się? ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Zabiłam wątek. [*] [/QUOTE]Mieścić to, dla mnie przynajmniej, w jaki rozmiar najmniejszy się wejdzie bez wciskania się i jaki rozmiar jest dobry ![]() Także bym się na wyrost słówek nie czepiała. Cytat:
Cytat:
One są 100% photoshopa i ja akurat o tym wiem.Już kiedyś gdzieś pisałam, że nawet z cellulitem mi ich figura nie przeszkadza, BO pokazuję figurę, a nie fakturę ciała - nie na pieprzyki, cellulit, przebarwienia, kropki po depilacji. Tak samo twarze mogą być brzydkie, włosy też, mnie to lata. Patrzę tylko na kształty. I to nawet nie całe, bo modelka a pierwszym zdjęciu ma za szczupłe łydki i kostki (lub za grube uda). Prosz, ładna pani, ma fałdy: http://bi.gazeta.pl/im/6/10947/z1094...a-Zharkova.jpg http://bi.gazeta.pl/im/4/10947/z1094...a-Zharkova.jpg
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-08-29 o 07:16 |
||
|
|
|
#1851 |
|
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, ze dalam rade wstac o 5.
Dziwi mnie, ze Angelina i Brad wzieli slub Mieli tego nie robic dopoki wszystkie stany nie zalegalizuja malzenstw homoseksualnych. A z tego co wiem to jeszcze "kilku" brakuje.
|
|
|
|
#1852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Inne owady zżerają. Cytat:
Po prostu niemożliwe, że ważąc 80 kg człowiek nie jest jedną, wielką zwałą tłuszczu. Maksymalna waga dla kobiety o takim wzroście to 65-70 kg, ale już wtedy małe zwały się robią i nikt Cię nie będzie chciał, musisz się dostosować ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ---------- Cytat:
A na 7 do pracy. Wzięli? To oni nie mieli wziętego?
|
|
#1853 |
|
Konto usunięte
|
przez Was znowu zaczęłam nucic hera koka hasz elesdi
![]() eee nie moze być wojny bo wtedy wizaż nam wyłączą :P |
|
|
|
#1854 |
|
Konto usunięte
|
Jestem od wczoraj w rozsypce. Ja już nie wiem czy to ja zaczynam widzieć rzeczy, których nie ma czy to moja uczelnia ma taki bajzel. Od tygodni wiedziałam, że dzisiaj moja promotorka ma swoje jedyne wakacyjne konsultacje. Miałam jej zdać moją pracę. Wczoraj wieczorem weszłam na stronę i jest napisane, że konsultacje były 1 sierpnia, nie ma nic o dzisiaj. Nie wiem, po prostu nie wiem. Czy ja na prawdę kilka razy zamiast 1 sierpnia widziałam 29? Zdziwiło mnie to bardzo. Nie wiem co się dzieje. Będę dzisiaj dzwonić do sekretariatu. Ja już nie wiem kiedy łaskawie będę miała obronę. Wczoraj myślałam, że coś rozniosę, tak mi podskoczyło ciśnienie, które na co dzień mam niemalże trupie.
Kretko, nie wiedziałam, że mowa tylko o figurze. Mnie też się podobają różne figury, takie jak pokazujesz, również. Ale nie lubię gdy wmawia się, że modelka plus size jest taka gładka. Ale to samo z modelkami 0 size. Świat fotografii kłamie
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z doświadczenia śmiem twierdzić, że znaczna część ludzi nie jest taka gładka. Nawet najszczuplejsze koleżanki mają naturalne załamania skóry, które odbiera się modelkom Mam też swój rozum ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- No i ja nic przeciwko cellulitowi na innych ludziach nie mam, nie powoduje u mnie chęci wydłubania sobie oczu. Taka sama zmiana jak rogowacenie mieszków, zmarszczki, rozstępy, siwe włosy, pieprzyki, piegi, itp. Nie ma w tym nic okropnie brzydkiego. Nie wszyscy też ludzie muszą wywoływać u mnie wizualne orgazmy.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-08-29 o 08:43 |
|
|
|
|
#1856 |
|
Konto usunięte
|
Kretko, piszesz same oczywistości. Nie rozumiem po co.
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Żebyś się głupio pytała.
Cytat:
A ja Ciebie męczę jakimiś pewnikami, no co za Kretka. Przecież Husky wie wszystko i czyta w myślach.
Mydła, oleje, no poo Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2014-08-29 o 09:20 |
|
|
|
|
#1858 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
W domu też nie mam ale na ulicy to normalka :-P pamiętam ze 20 lat temu jak moja rodzina miała kota na wsi to myszy przynosił. Tu myszy nie ma to ten przynosi karaluchy :-(
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

kleski: