|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
ja to wgl różnie z tym śniadaniem..,.
zazwyczaj to jajko sadzone, albo jajecznica, albo kanapki. nie chce mi się kombinować z rana ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
mój wczoraj tak szalał, że hoho... ![]() no musi być fasol, no raczej nie inaczej !
|
|
|
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj go dorwiesz![]() u mnie za to wczoraj był i Tż nawet wytrzymał i nie zasnał jak poszłam sie myć![]() Ty to masz pamieć a miałam siedzieć cicho
|
|
|
|
|
#3333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to mojemu tak dzisiaj bobra wyłotoczę, że nie będzie mógł chodzić przez 2 dni!!! ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Konto usunięte
|
z kolei moj przedwczoraj odmówił, więc wiem jak się czułaś.
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(chociaż narazie jej nie czuje)
|
|
|
|
|
#3339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#3340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3341 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie nadziewałam tylko pokroiłam w plastry, panierowałam jak kotlety w jajku i bułce i później smazyłam. PYCHOTA
![]() Ostatnio robiłam tez faszerowaną mięskiem mielonym z indyka z kaszą jaglaną i cebulką ![]() Cytat:
Jak ostatnio wymyślił Anastazja to myślałam że padnę (bez obrazy) ![]() Dla dziewczynki mi się podoba Liliana, Nina- najbardziej, dla chłopca Cyprian, Aleksander. Wojciech i Jan tez bardzo mi się podobają ale Wojtka mam szwagra a Jan nie nazwę syna bo mamy zbyt pospolite nazwisko Cytat:
Jaaaa a spytałaś o zgodę na użycie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zjadłoby się....A z jakiego przepisu robisz?? Może i ja coś upiekę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To teraz się pochwal co zrobiłaś Ty jak on poszedł spac? Grzecznie się przytuliłas i usnęłas? ![]() Mi dziś już trochę lepiej po tym anty Wczoraj przyjaciółka (moja druhna) do mnie zawitała- z rok czasu się nie widziałyśmy Okazało się, że się zaręczyła i będzie weselicho ![]() Mieszka ok 70km ode mnie więc może jestem trochę usprawiedliwiona ![]() Wygadałyśmy się że ho ho ![]() Wczoraj TŻ tez próbowałam molestowac ale się nie dawał W końcu usnął na chwilę i się przebudził i już był inny człowiek ![]() Leze przygrzać sobie szczawiankę bo mama mi wczoraj ugotowała bo się martwiła że nie jem
|
|
#3342 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
z tego http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...zepis-na-zebra |
|
|
|
|
#3343 |
|
Rozeznanie
|
a ja jeszcze przysnelam na chwile, obudzila mnie mama dzwoniaca do mnie na skype... teraz z nia rozmawiam i zaraz bede szla jesc sniadanko :p
Sent from my KFTT using Tapatalk
|
#3344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jak bedę miała natchnienie to zrobię bo to nie zbyt skomlikowane Tylko z moimi zdolnościami ciekawe czy zakalec mi nie wyjdzie Cytat:
![]() Smacznego
|
|
#3345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niunia niby nieskomplikowane, ale z moimi zdolnosciami również boję się widoku zakalca
|
|
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia - ja się Ciebie o zgodę mam pytać pfffffffffffffff
Zerknij na mój wykres na ovuf myślisz że z tego się wykluje jakieś owu? Jak poszedł spać to też poszłam spać a co niby miałam robić Ty zboczeńcu? ![]() Szczawianka mniaaam
|
|
|
#3347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mojego jak odchudzam to i tak sam dojada jak mnie nie ma w domu. Mój sam musi podjąć decyzję to wtedy się jej trzyma. A schudnięcia gratuluję, tez bym tak chciała ale moja waga się po prostu zatrzymała i ani drgnie. Cytat:
![]() 160 płacę za farbę bo to taka nieniszcząca włosów. A moje cienizny bardzo łatwo spalić na siano, dlatego raz na 2-3 miesiące muszę ponieść taki koszt. Reszta to cięcie ale też bardzo dobre. Zauwazyłam że jak pójdę do takiego "osiedlowego" fryzjera to zapłacę powiedzmy 100 za farbę i 50 za cięcie ale co z tego, jak potem wydaję na odżywki, pasty, żele bo włosy w ogóle nie trzymają formy. W krótkich cięciach niestety nie ma opcji że się zwinie w kucyk i masz bad hair day. |
|||
|
|
|
#3349 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
e tam, jesli chodzi o budzenia przez moja mame to nie narzekam - tutaj jej nie mam i mi jej brakuje, wiec skype i telefon to jedyny sposob komunikacji. ![]() Cytat:
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po dniu spodziewanej @ nei tzreba chyba robic z porannego? czy trzeba??
|
|
|
|
|
#3351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bazuję na ciastach biszkoptowych- te jakoś mi się udają Cytat:
![]() No coś zaczyna Ci rosnąc... A może w tym 'dołku' cos sie działo A powiem Ci szczerze, że w 100% testom owu nie ufałabym na Twoim miejscu No jakoś mi to do Ciebie nie podobne Przesyłam telepatycznie smak
|
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
I to niby ja jestem wątkowym zboczeńcem tak?
![]() Dzisiaj rano jak o tym gadaliśmy, bo oczywiście mu marudziłam że miałam taką ochotę a on se poszedł spać to powiedział że był tak śpiący że nawet lodzik by go nie uratował - i by po prostu zasnął - to może i lepiej że wczoraj nic nie było bo jakby zasnął w trakcie to bym go utłukła chyba ![]() ![]() Owco - z tym brakiem inicjatywy mój też ma problem, on się wykazuje inicjatywą jak ewidentnie się obrażę i odkręcę do niego tyłkiem jak go smyram a on nie reaguje, albo jak podczas @ mamy tydzień przerwy to też już pod koniec się zaczyna wypytywać czy okres się skończył bo on by chciał Ale tak żeby mnie powoli uwieść i wymęczyć i nakręcić to nie, zawsze się muszę upominać
|
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w domu robienie takich rzeczy to największa kara, ale później jak się idzie 'na swoje' to się to docenia To Twój z moim by się nadali No to może rzeczywiście lepiej raz na jakiś czas zapłacić a mieć porzadnie zrobione
|
|
#3354 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem czy robić dzisiaj, czy lepiej jutro z rana
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja testom owu nie ufam do końca, mogę mieć krótki pik LH, a testy robię w okolicach 21 więc może nie wyłapywać jak pik jest na przykład rano, albo po południu. Nie wiem czy sugerować się śluzem bo w sumie wczoraj miałam trochę gluta na gatkach, ale chodziłam napalona jak koza na obierki i to chyba dlatego ![]() Jak to mówią, po co kobieta ma nogi? Po to żeby nie zostawiać śladów jak ślimak gdy chodzi ![]() Mniam mniam szczawik
|
|
|
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
a kupujecie testy w aptece? czy z rossmana bedą ok? bo wiem że mam ross po drodze, a aptekę to nie wiem
(niedawno się przeprowadziłam )
|
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wytrzymasz to poczekaj do jutra i zrób z porannego
Kciukam mocno
|
#3359 |
|
Rozeznanie
|
myboy dzis!!! jestem ciekawa.
juz jest po @, wiec rob dzis Sent from my KFTT using Tapatalk
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się, skoro zostałam zdemaskowana ![]() Dziękuję Olu za wiadomość i zaproszenie To żeby nie było, przyznam się trochę co za maniak ze mnie,że codziennie Was podczytuję ![]() Generalnie nie udzielam się na wizażu, kiedyś owszem, teraz jedynie w klubie jednym ale zobaczyłam ciekawy wątek,że sama nie planowałam na ten moment (przez wiele zmian życiowych w ostatnim czasie) ciąży, chciałam sobie poczytać o młodych dziewczynach planujących-bo sama od 19 r.ż. chciałam zostać mamusią (ale o tym w innym odcinku I tak mnie wciągnęło,że nie mogę do dziś przestać a że wydajecie się być tak zwariowane i szalone,że siedzę i śmieję się do monitora to nawet w pracy zamiast pracować to czytam ![]() A teraz o mnie... Nie jestem stara,mam 25lat Jak się okazało 29 lipca, jestem w ciąży Z Tż jesteśmy razem niespełna rok, on jest ode mnie starszy chyba najwięcej z Waszych Tż'tów i ma już swoje dzieci,ale życie mu się ułożyło tak a nie inaczej i nie ma ich an co dzień. Naszego maleństwa nie zaplanowaliśmy,ale bardzo się cieszymy. Ja 3 lata temu po odstawieniu tabletek anty zaszłam w ciążę,ale poroniłam i od tamtej pory lekarz mi powiedział,że bez leczenia nie zajdę... Miałam tak rozchwiane hormony (nie leczyłam tego )... a teraz tak samo z siebie wyszło, w pełni naturalnie To się rozpisałam czytajta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Ja to mojemu tak dzisiaj bobra wyłotoczę, że nie będzie mógł chodzić przez 2 dni!!!

Żona męża swego...