|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My jesteśmy młode damy, lecz o brzuszki się staramy :)
Cytat:
![]() A to już zoabczysz jak się przyssam ![]() Filmów nie ogladasz?! Takie rzeczy się zdarzają
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
u nas w szkole była taka oblesna dziewucha, włosy jakby litr oleju jej wylali, gruba strasznie, zaniedbana, w za małych i dziurawych ubraniach chodziła i ona najlepsze było to , ze nie widziała nic złego w swoim wyglądzie. a jej siostra jakos umiala normalnie wygladac i zadbac o siebie.no i ta zaniedbana przyszła kiedys cała w malinkach. chłopaki to się tak śmiali, że pewnie odkurzaczem sobie zrobiła, bo kto by ją ruszył. płakała wtedy trochę pamiętam. |
|
|
|
#3483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ostatnio mi Tż malinę wysmarował to taki dumny z siebie chodził jak paw ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie osoby się trafiają i dla nas się wydaje dziwne że nic ze sobą nie robią, ale skoro im tak dobrze ![]() Btw ja chyba nie lepiej teraz przed kompem w dresach wyglądam
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze jej rodzice biedni byli albo jakas patologia?
|
|
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
mi sie ostatnio bardzo szybko włosy przetłuszczają. jakos od 2 tyg tak...
---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- o to chodzi, że nie bardzo, bo jej siostry jakos normalnie chodziły, ubrane, zadbane, nie smierdzialo od nich co najwazniejsze... kazdy sie dziwił ze ona jedna taka. |
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dresik, wlosy jak wku.... rzony szopen
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
6 stron ?! O Wyyyyy
Nadrobilam i nie wiem, zapomniałam co mialam pisac :p Myboy do apteki kicaj!!! Izunia witaj Iii nie wiem co. Obkupilam dziecia do przedszkola. Autko lsni. Jadę niedługo do mamy, może co dobrego ma. U nas kurczak w sosie smietanowo serowym, ale to potem Ciasto to i ja bym jakieś upiekla hmmm.. |
|
|
|
#3490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ps to napewno objaw fasolkowy
|
|
|
#3491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też parę razy wróciłam z płaczem do domu i jakoś żyję, wydaje mi się że co cię nie zabije to cię wzmocni. Cytat:
![]() Ja włosy na szczęście mam ok (tanio nie było), ale twarz cała w pryszczach z powodu@. Krem BB mam na sobie więc nie straszę, ale paznokcie też muszę zrobić |
||
|
|
|
#3492 |
|
Konto usunięte
|
ja nienawidze paznokci malować
a rozczochrana to i ja siedzę. ;D wgl zapytałam sie tz-a czy ogoli mi tam jak juz nie bd mogła. to sie wydarł ze mysle o tym zeby z ogolona c.. jechac rodzic a nie o dziecku. to mowie, wolisz, zeby mi piguly brzytwa ogolily? a on oczy jak 5 zl i mowi ze nie i zebym cos wykombinowala. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- przekonalam sie przez cala podstawowke co to jest dokuczanie.. mnie tez nie szczedzili przez ta moja rodzine.... człowiek sie myl i wgl dbal o siebie a oni i tak Cie od brudasów wyzywali... ciezko miałam.. a około 2 gimnazjum jak sie niby wyrobiłam to połowa tych deklów co mi dokuczali sie za mna uganiało... :| |
|
|
|
#3493 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę lece ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Juz nie mam co robić tylko włosy wysysać Wolę innego typu wysysanki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może i mi byś autko posprzątała?! ![]() Cytat:
![]() Uuuu na biało Az razi
|
|
#3494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wiem wiem, wykosztowalas sie na czupryne, to teraz nic nie musisz z nimi robic. Ja nie bylam u fryzjera jakies 2 lata moj byly byl fryzjerem to mi tylko koncowki podcinal, a teraz musze isc troszke podciac. Nie farbuje, bo jeszcze nie siewieje, a farbowaniem sobie i tak zniszczylam kudly za malolata, wiec teraz sobie odpoczywaja ![]() Ja mam manie rozowych paznokci, tyle roznych mam kolorow a i tak ciagle wybieram roz ![]() Wlasnie mysle nad jakims kremikiem BB, kiedys mialam, ale byl za jasny, nie bylo za bardzo wyboru, bo to nowosc byla. Jakiego uzywasz?
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją dawkę szyderstw też odebrałam, szczególnie dlatego że byłam rok młodsza od wszystkich - stałam się kozłem ofiarnym i do tego nie umiałam się bronić. Miałam tylko jedną koleżankę której zresztą zdarzyło się uciekać żebyśmy razem nie szły ze szkoły (mieszkała obok mnie). Jak byłam chora to moja mama musiała iść do jej mamy żeby pożyczyła mi zeszyty. Głupia pinda. W gimnazjum już było lepiej, miałam swoją grupę przyjaciół poza tym byliśmy bardzo zgraną klasą, wszyscy się lubili nawet grubasy, okularnicy, ci z aparatami ortodontycznymi, sepleniejący i jąkały. Potem w liceum to już miałam w poważaniu zdanie innych na mój temat i wdawałam się w przepychanki słowne nawet z dyrektorem She Wolf - dla mnie najlepiej się sprawdza krem BB z Avonu z różowej linii Anew. Piszą że dopasowuje się do kolorytu skóry i przetestowałam że to prawda, bo stosowałam zarówno w lipcu jak i styczniu i wyglądał bardzo dobrze. Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2014-08-29 o 12:50 |
|
|
|
|
#3496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam bb garniera i sobie chwalę Cytat:
![]() I wychodzi szydło z worka
|
|
#3497 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia - Dla Ciebie na pewno dzisiaj Twój Tż wyjmie swoje szydłooo
![]() Weźcie bata na ten mój jajnik, imprezę tam sobie robi w środku że mnie tak boli czy co? A o dziwo zanim zaczęłam brać tabsy nigdy mnie na owu nic nie bolało, dopiero po odstawieniu....Jeszcze 1,5 tys postów i nowa część
|
|
|
#3499 |
|
Konto usunięte
|
no ja to juz w gimnazjum przepychanki słowne, z dyrem - czesto u niego lądowałam, biłam się z taką Martyną non stop... - no i z tym księdzem o którym opowiadałam.
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pyskata to ja jestem, jak mi coś nie pasuje to z obcymi ludźmi się potrafię pokłócić Ale jak sobie przypomnę mnie w wieku 10-12 lat to masakra - bałam się do sklepu pójść bo przecież muszę powiedzieć co chcę kupić. Wybawieniem były dla mnie samoobsługowe sklepy bo nie musiałam się odzywać![]() Dla mnie BB Garniera za tłusty |
|
|
|
|
#3501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My przeciez tak Cię wspieramy w nauce ![]() Cytat:
Ty a może ten jajcor to za dużo trawy nakosił ostatnio i dlatego tak się rozszalał ? Też mnie nie bolało nic, dopiero po dostawieniu zaczęło się... W końcu tabsy mają zapobiegac owu nie?! ![]() Coraz bliżej nowy watek, coraz bliżej nowy wątek ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Ale Ci się charakter zmienił ![]() Ja mam dosyć suchą skórę więc jest ok
|
|
#3502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę że jemu właśnie mało to się domaga! Owca - ja Ci mogę polecić krem CC, ale Estee Lauder więc drogi dziadowsko, ale bardzo dobry, przynajmniej dla mojej skóry - Revitalizing Supreme CC Cream A jeśli chodzi o malowanie na czerwono - to ja lubię, ale w matach, mam dużo matowych szminek Nyxa i na młodej kobiecie wyglądają o wiele lepiej niż błyszczące - w błyszczącej, czy satynowej zawsze czułam się jak klaun - a w matach czuję się jak dama
|
|
|
|
#3503 |
|
Konto usunięte
|
tez mam matową szminkę, czerwona, ale może ze 3 razy jej uzyłam. jakos tak nie podoba mi się kształt moich ust, więc rzadko jej używam, a w tej szmince to wgl dziwnie wyglądają.
|
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest wykluczone więc do roboty ![]() Ja muszę się zmywać bo mam pewną sprawę do zrobienia ![]() Nie powiem jaką (nie zboczoną )![]() Odezwę się jak powrócę, jak dobrze pójdzie to za 2h jak nie to wieczorkiem. See youuuuuuu
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matowe też kocham Idę ogarnąć kuchnię i nastawię gulaszyk |
|
|
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja wiem, same nie moge sie nadziwic jak bardzo! Co ja bym bez Was zrobila
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
styloskop.pl/produkt/962,Unisa_Peyon,14954042
Zakochałam się w tym butach mniaaaaaaaaaaaaaaaam ![]() Ola - wiesz co, ja też jak na początku malowałam się szminką to mi się wydawało że mi coś niedobrego robi z ustami, no i właśńie chodziło o to że mi po pierwsze nie pasują błyszczące wykończenia i ciepłe odcienie, muszę mieć wszystko na zimno - taka ze mnie zimna bicz ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() Do zoba
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już dzisiaj paznokcie pomalowałam (lakierem zmieniającym kolor
) włosy, makijaż też zrobione- w kocu musiałam wyjść po drugi w moim życiu test kupiłam ten dwupak w ross
|
|
|
|
#3509 |
|
Konto usunięte
|
no ale znowu jakies jasniejsze tez mi nie pasują. teraz to bardzo okazji nie ma zeby machnac taka czerwoną szminkę :P
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- no a ten mi powiedział ze w rossmanie sie wstydzi kupować wiec czekam do jutra i jutro sama sobie kupię, bez łaski. to jak jutro kupię to pewnie juz w poniedziałek zatestuję. ehh zmienił mi plany TŻcior
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tyz nie lubie malować paznokci a niestety dziś muszę to uczynić.
Ej jak jutro nie bede miała czasu to wyniesiecie się juz do nowego watku i w niedziele będę miala tysiącpincet stron do czytania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Takie rzeczy się zdarzają
Żona męża swego...
moze jej rodzice biedni byli albo jakas patologia?

Az razi