|
|
#3001 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LIII
Tak mysle
po prostu przy byle nerwowej sytuacji rosnie mi cisnienie i efektem tego jest czerwony dekolt Niekomfortowy widok, hm
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3002 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Jaki spokój dziś od rana, to jak rzadko. I jałmużna przyszła - zapłaciłam za Kingdom, za obuw i jeszcze zamierzam napaść na Biedronkę po pracy
|
|
#3003 |
|
Nindżopesz
|
Betty, a właściwie czemu koniecznie chcesz ochłodzić kolor? W rudych wyglądasz super i łatwiej Ci je osiągnąć.
Ad sinupret przedszkola w tamto pole nie wpisałam nic, kobity papier wzięły ale nie czytały go od razu więc w poniedziałek może się okazać, że "pani dziecko już tu nie należy" Did obudził nas wczoraj po siódmej ubrany do wyjścia: "ja chcę do przedszkola!"
|
|
|
|
#3004 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. jak znajdę coś na sytuacje awaryjne, to się pozbędę na razie trzymam i walczę ze sobą w momentach słabości ![]() 3. to ja bym chciała żeby mi się wgryzła w odrost pod naturalnym odrostem - ten najbardziej pomarańczowy, niżej mam jaśniejszy żółty, a wyżej ciemny chłodny naturalny taki balejaż poprzeczny ![]() Cytat:
), ludzie mi obrzydzili, za bardzo przyciągał uwagę (nie zawsze w pozytywnym znaczeniu), zatęskniłam za jasnymi włosami, przestał mi się podobać na mnie, ściemniał po paru warstwach henny do zrudziałego brązu, podkreślał wszystkie niedoskonałości na paszczy, nie zgrywał się z kolorem oczu i brwi....etcno niestety wrzesień to jeden wielki ryk w przedszkolach i niestety udziela się też dzieciom z pozytywnym nastawieniem. swoje zapisywałam do żłoba w trakcie roku, kiedy było już dość spokojnie i tylko pojedyncze jednostki spazmowały cały poranek i były odbierane po obiedzie (którego i tak bez mamusi nie tykały)
|
|
#3006 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
naumiałam się robić maki sushi i zupe miso, przyodziano mnie w kimono i obdarowano m.in. zestawem do podawania sushi dla dwojga, zieloną herbatą i wodorostami ciekawe w jakim kraju byłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3007 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że mój nie utrudni mi życia w pracy... Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3008 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Reszty zazdraszczam. Kilogramów właściwie też....
|
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę wyprawy ja pierwsze sushi po tamtej stronie jadłam a fiołki to moja prababcia jadała ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Ty już chyba pracowałaś wcześniej w rudym...? ![]() moja ex-szefowa miała alergię na ten kolor...
|
|
#3010 | |
|
Nindżopesz
|
Musiała wtrąbić niezłą ilość
![]() Cytat:
Pracowałam ale były krótsze o jakieś 20 cm i bardziej ulizane więc pewnie mniej się rzucały w oczy. |
|
|
|
|
#3011 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie, nie tam
po prostu moja rodzina uwielbia japonię ![]() głównie chleb i sery no i to, że jadłam ze 3 razy więcej niż normalnie....arystokratka
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3012 |
|
Nindżopesz
|
Pociągnę przedszkolny temat
![]() O której odbierałyście didy na samym początku i o której już później? Czytam na necie jakieś przerażające wieści, że większość didów jest odbierana koło 13 - jasne, zatrudnię niańkę - a do 16 zostają dwie zapłakane sztuki na krzyż. Chciałam na początku odbierać ją o 15 a potem 15-16:30 zależnie czy będzie babcia. Faktycznie za późno i będzie sama jedna? |
|
|
|
#3013 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba bardziej dałam się wkręcić w to wcześniejsze przychodzenie...
|
|
#3016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyniki Cytat:
![]() Cytat:
a kilogramy Ci nie zaszkodzą ![]() Znad odblokowanego telefonu aczkolwiek smsów nadal nie mogę wysyłać ) Z okazji ostatniego dnia w pracy (skończył mi się jeden projekt, ten do którego jeździłam na 7 rano) przyniosłam dziś ciasto i nie zjadłam ani jednego kawałka jestem dzielna
|
|||
|
|
|
#3017 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za odp
![]() W ogóle zmieniam się w Matkę Polkę Red i rozmyślam czy nie walnąć skargi do Sanepidu Didów ma być 26 sztuk a sala jest niewiele większa od mojego salonu. No dobra, ze 40 metrów ma, już zdążyłam wyczytać, że powinno być ponad 60. I że powinno być max 25 didów. No i te zabawki i wystrój takie przaśne, że aż przykro w porównaniu do innych placówek. Nic dziwnego, że "darmowe"... Szkoda, że nie byłam na dniach otwartych
|
|
|
|
#3018 | ||
|
BAN stały
|
Znad Kinleya i domowej pizzy
Cytat:
A żeby Cię pocieszyć to napiszę, że pierwsze 2 tyg. mojej przedszkolnej kariery spędziłem zaryczany w szatni (podobno, bo nie pamiętam, a poszedłem mając równo 3 lata), aż któraś z wychowawczyń powiedziała do mojej mamy, że chyba mnie wypisać trzeba będzie... no a chwilę później "maaamooo, dlaczego już przyyyszłaaaś?!" ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3019 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zepsuło mi sie najważniejsze urządzenei w domu
niewiem co teraz bedzie zapanował totalny chaos
|
|
#3020 |
|
BAN stały
|
Zmywarka?
|
|
|
|
#3021 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wal skarge śmiało, my tak doprowadzilismy do likwidacji 1 grupy, ktorą utworzono w "szafie" jak to zobaczyłam to padłam, bo sal miała moze 10 m2 i jesczze 2/3 zajmowały stoliki i krzesełka do jedzenia :nmdleje:
|
|
|
#3022 |
|
Nindżopesz
|
Stół?
|
|
|
|
#3023 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3024 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nie było potem wyżywania na Twoim didzie?
|
|
|
|
|
#3025 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale do sanepidu mozesz nie podawac swoich danych, a mozesz podac i wtedy ci przyślą informację z tego co ustalili podczas kontroli ![]() przyznam sie ze my nasyłamy zawsze sanepid na kolonie i zielone szkoły na których jest didka , a zaczeło sie od spleśniałego jogurtu ktory podano dzieciom, na innym wyjeźdxie dzieci spały "na kupie" potem didka sie skarzyłą ze sanepid im łóżka przestawiał ![]() a tą grupa to było tak ze ja swoją przeniosłam do innej grupy w tym samym przedszkolu,, a grupa nadal funkcjonowała bo nie było co z nią zrobić, dzieci przyjęte a w innych przedszkolach tez full, dopiero w kolejnym roku ją zlikwidowali edit- włąsnie sobie przypomnialam ze w tym roku zapomnielismy o sanepidzie..ale zlustrowałam ośrodek własnoocznie i warunki były lepsze niz u mnie na chacie, więc moze nie było potrzeby edit- do sanepidu można zadzwonić o poprosic o kontrole, nie trzeba pisac, przynajmnije z koloniami tak było ze telefonicznie zgłaszalismy ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- mam zdegenerowana kuchnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-08-29 o 20:05 |
|
|
|
|
#3027 |
|
Nindżopesz
|
A to tak można przenosić? Jaki podałaś powód?
|
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
siedzi w konciku, obserwuje (czyt. zbiera haki
) i seksownie sepleni do samej siebie Betty najlepsze życzenia urodzinowe Rejcz i Tobie też mniej cierpień życzę, bez urodzin ![]() Ewuś Polly współczuję, życie bez zmywarki nie mam sensu ![]() Red, ja się nie znam na przedszkolach, ale lada chwila się to zmieni, bo kumpela została szefem kuchni Kamena gratuluję i zazdroszczę wyjazdu, kg już mniej, ale to tylko w moim przypadku, Tobie chyba nie zaszkodzi ![]() Win ![]() i buziaki dla całego baru i dobry wieczór
|
|
#3029 |
|
Wpisz tu zomzing
|
a zycie bez stołu to już fogle
zaraz, zaraz, Ogon_ był długo bez stołu, potem miał stół, i teraz wypollizował
|
|
|
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak podłapek biały, lilija czarna ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- dysk zewnętrzny se muszę kupić, jak myślicie 1tb czy może 500 gb wystarczy na muzę i foto, jaka firma, polecacie coś?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

Niekomfortowy widok, hm

Coby optycznie oszukać, ale koszt straszny, kruszą się
Także nie łudź się
Mam 1/20 ilości Twoich włosów, i wlewałam na oko, aż mi się w misce kolor podobał
Przez "wlewałam" mam of kors na myśli "wkraplałam". 
), ludzie mi obrzydzili, za bardzo przyciągał uwagę (nie zawsze w pozytywnym znaczeniu), zatęskniłam za jasnymi włosami, przestał mi się podobać na mnie, ściemniał po paru warstwach henny do zrudziałego brązu, podkreślał wszystkie niedoskonałości na paszczy, nie zgrywał się z kolorem oczu i brwi....etc

no i to, że jadłam ze 3 razy więcej niż normalnie....

za wyniki
)
Idę w kszaki rurz