|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
|
|
|
|
#3752 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Cytat:
Bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że lada dzień wrócisz do pełnej sprawności![]() Cytat:
![]() Dziewczyny doradźcie W ramach przedłużenia umowy dostałam Iphone 4S za 1zł (abonament na 36miesięcy aż) i zastanawiam się, czy go zostawić, czy jednak sprzedać... Marzyłam o Iphonie, a teraz sama nie wiem... Przez te 3 lata na pewno sam telefon straci na wartości, szczególnie, że już teraz są dostępne wersje 5S czy 5C, a 6 ma się ukazać lada chwila. Parametry techniczne w ogóle mnie nie interesują, bo kompletnie się na tym nie znam. Po prostu zastanawiam się, czy ta wersja będzie wciąż modna (wiem, głupie to).
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ |
||
|
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potrzebujesz nowego telefonu czy wolałabyś przypływ gotówki? I Czy warunki abonamentu są dla ciebie korzystne? 36 miesięcy to bardzo dużo. Ja mam ajfona 3gs czyli zabytek i nie czuję potrzeby zmiany na nowszy model, bo działa bez zarzutu, chociaż na pewno jest już niemodny Nad tym się więc nie zastanawiaj.
|
|
#3754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do blizny, to w końcu masz to serum do świeżych blizn, więc to, że Twoja jest czerwona to dobrze - jest świeża = większe szanse na zlikwidowanie ![]() Cytat:
![]() Jadąc samochodem boję się rowerzystów, ale na rowerze też bałabym się poruszać po ulicach :/ Cytat:
![]() Cytat:
jeśli parametry Cię nie interesują to sobie go zostaw, bo 1zł to śmieszna cena, ja za swój gówniany LG dałam 169 . Dla mnie byłby za mały, jestem przyzwyczajona do dużego telefonu. Ale jeśli rozważasz sprzedaż to chyba lepiej zrobić to jak najszybciej póki nie ma 6? Mam koleżanki, które mają 4s i są naprawdę zadowolone, a zdjęcia wychodzą genialne. Jedna teraz wymieniła na 5s, ale to dlatego, że abonament jej się kończył Swoją drogą, jakim cudem możesz mieć umowę na 36 miesięcy z tego co pamiętam już jakiś czas temu zmieniło się prawo telekomunikacyjne i max. czas trwania umowy to 24 mies.
|
||||
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie rzecz biorąc to niestety tak to już jest z laptopami, komórkami, tabletami, nawet samochodami, że strasznie szybko tracą na wartości. Niedawno wymieniałam laptopa, który miał 4 lata, jak go dostałam to się podniecałam jak głupia, a teraz to już gruchot był Nie jestem fanką iPhone i będąc na Twoim miejscu rozejrzałabym się za czymś bardziej uniwersalnym. Mimo tego, że Android często zawodzi ja bardzo lubię swojego Samsunga (Galaxy Ace chyba mam), wygląda prosto, ogólnie Samsungi są do siebie raczej zbliżone i też wzięłam abonament na 36 miesięcy.
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dziewczyny naprawdę zwracacie uwagę na to jaki kto ma telefon? i czy jest "modny" czy nie? ok, Iphony są modne od jakiegoś czasu ale przecież nawet jakby się chciało to trudno ocenić na oko czy to jest 4 czy 5 czy co Może jestem jakaś dziwna ale dla mnie telefon jest narzędziem komunikacji i ma być funkcjonalny a nie modny, mogę mieć nie wiem fanaberię żeby mieć np czerwony a nie czarny bo lubię się otaczać ładnymi przedmiotami ale mam jakieś priorytety jeśli chodzi o rzeczy sprzęty codziennego użytku nigdy nie pomyślała bym że ktoś może mieć takie problemy, serio
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każdy jest inny, Ty zwracasz uwagę na torebki inni zwracają na telefon a tak apropos może któraś z was poleci mi dobrą kwiaciarnię we Wrześni (niedaleko Poznania) ??? Katia Ty jesteś niedaleko muszę wysłać kwiaty na ślub, ale chce skorzystać z prywatnej kwiaciarni (nie poczty kwiatowej) |
|
|
|
|
#3758 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a co do samych iphone'ów to dla mnie są za małe, ale pewnie to już wiecie no i ja czwórki bym nie kupiła w tym momencie bo są już wyższe modele, a wychodzi też szóstka, to trochę tak jakby kupić teraz windowsa xp Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2014-08-29 o 21:18 |
|
|
|
|
#3759 |
|
Konto usunięte
|
Niusia z Poznania do Wrześni jest jakieś 50km więc wcale nie tak blisko
![]() Wanka w sumie wolałabym się mylić ale chyba jednak dobrze zrozumiałam
|
|
|
|
#3760 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a skąd wiedziałaś, że niedaleko [1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;47922338]ja chyba jedyna zrozumiałam lleenkę inaczej, bo wg mnie skoro myśli o sprzedaży telefonu to słowo "modne" zostało użyte w kontekście sprzedaży, czyli czy będzie jeszcze na niego popyt po tych trzech latach skoro wchodzą nowe wersje, ale w sumie jak widzę nawias to nie wiem czy to ja się przypadkiem nie mylę ![]() a co do samych iphone'ów to dla mnie są za małe, ale pewnie to już wiecie no i ja czwórki bym nie kupiła w tym momencie bo są już wyższe modele, a wychodzi też szóstka, to trochę tak jakby kupić teraz windowsa xp dla mnie też są za małe, ja mam Samsung S3 i kiedyś 2 wydawała mi się mega wielka i nie podobała mi się, a w końcu mam 3 jeszcze większą i mniejszego telefonu sobie nie wyobrażam ![]() dziękuję za troskę! Już jest 100 raz lepiej, ale pewne rzeczy nie do końca się zagoiły, m.in dzwonić mi ma w uchu jeszcze ok. 6 m-cy.... ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby dodać coś od siebie, ale w ramach walki z samą sobą napiszę tylko : podpisuję się ręcyma i nogyma
|
|
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że zbyt krytycznie oceniłyście Illenkę. I niepotrzebnie, bo ona prosiła jedynie o wyrażenie opinii na temat telefonu.
![]() Każdy człowiek jest inny, niektórzy są gadżeciarzami i lubią nowinki techniczne, inni nie zwracają na to kompletnie uwagi. Nie ma sensu tego oceniać
|
|
|
|
#3764 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i nawet atrakcyjna Co nie zmienia faktu, że w przyszłości planuję je zlikwidować. Cieszy mnie też, że sam problem rozstępów jest pokazany jako dotykany nie tylko przez grupę kobiet w ciąży, ale przede wszystkim przez grupę nastoletnich dziewczyn na skutek gwałtownego dojrzewania (tak, jak w moim przypadku). Dla mnie to też taki osobisty ,,manifest" i gdybym tylko miała konto na Instagramie to wysłałabym swoje własne zdjęcie.Cytat:
Cytat:
Spodziewałam się krytyki za ostatnie zdanie. Nie do końca potrafiłam opisać to, co dokładnie mnie nurtuje. Doznany podczas wypadku ciężki uraz głowy widocznie dał mi się we znaki Iphone od maja leży w pudełku w ogóle nieruszony, a ja dopiero teraz przypomniałam sobie o jego istnieniu i postanowiłam coś w końcu z nim zrobić. Telefon to też oczywiście dla mnie tylko narzędzie do komunikacji. Gdyby zależało mi na tym, co jest teraz ,,modne" to podekscytowana oczekiwałabym na jesienną premierę 6 wersji nie bacząc, że 5C mam dopiero od kilku miesięcy A tak przecież nie jest. Od 2 lat nie zmieniłam telefonu. Zresztą nieważne. To nie wątek na ten temat. Wybaczcie.
Od 10.11.2015r.- ćwiczę z trenerem personalnym Schudłam 69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg APARATKA w połowie 29.04.2011r. - góra metalowa 18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy https://www.instagram.com/lena.m.lena/ Edytowane przez lleenka Czas edycji: 2014-08-30 o 01:54 |
||||
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie lubię wszelkiego rodzaju oceniania innych, bo wydając "swoje sądy" można drugiej osobie sprawić przykrość, mimo, że w ogóle tej osoby się nie zna. Wracając do tematu telefonu - ja bym go zostawiła
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie wiem co musiałoby się stać, żebym zaakceptowała moje ciało chyba jakieś pranie mózgu ale żeby zaraz nie było, że jestem płytka doceniam to, że mam sprawne ręce i nogi, i że ogólnie cieszę się zdrowiem, za które inni wiele by oddali.
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Konto usunięte
|
Lleenka wybacz jeśli Cię źle zrozumiałam ale formułujesz posty w taki sposób, że jeden przeczy drugiemu
co nie zmienia faktu, że nie rozumiem idei przedłużania umowy z telefonem by późnej leżał on 3 miesiące nieużywany.. ale zgadzam się z Olcią że w tej sytuacji lepiej go sobie zostawić bo i tak zdążył już stracić na wartości.Co do tego profilu na instagramie to jest on dla mnie dość kontrowersyjny. Ja rozstępy traktuję jako coś normalnego, nie jest to moim zdaniem powód do wstydu ale tym bardziej też nie powód do dumy a takie przesłanie zdaje się mieć ten profil. Dla mnie powodem do dumy może być umięśnione ciało, które jest efektem naszych ćwiczeń ale rozstępy? jaki w tym nasz udział? zazwyczaj żaden a jeśli już to negatywny (bo np. ktoś się zaniedbal i mocno przytył, czego skutkiem są rozstępy). Uważam ,że wszystkie skrajności są złe a ten profil jest skrajny, tyle że w drugą stronę. |
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat nie dotyczy mnie problem rozstępów, a coś zupełnie innego (nie chcę pisać na forum, bo wiadomo, jak niektóre rzeczy są odbierane) Mimo wszystko - grunt, to akceptacja siebie Niestety jest to bardzo trudne i potrzeba wiele czasu, by zmienić sposób postrzegania siebie/swoich niedoskonałości... |
|
|
|
|
#3769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do wizażanek podśmiewających mój post>>>>>> 50 km jest bliżej niż 300 więc proszę zachować dla siebie zbędne komentarze
|
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że są tam ciała kobiet po ciąży (czyli miały niewielki wpływ na ich powstanie) albo całkiem zgrabnych dziewczyn, które nabawiły się ich podczas okresu dojrzewania... jak komuś te zdjęcia pomagają to bardzo się cieszę i sama żałuję, że dla mnie to niewystarczające, żeby siebie zaakceptować ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3772 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W kwestii preparatów p/bliznom - ważne żeby oprócz nałożenia maści/żelu dobrze go wmasować, powoli, ale konsekwentnie. To połowa sukcesu w leczeniu bliznowców Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale skoro parametry techniczne cię nie interesują, to może jednak sobie podaruj![]() Cytat:
Bardzo wiele osób zwraca na to uwagę, stąd wygląd i dynamika tego rynku. Najważniejsze to dobrać produkt do siebie - ktoś chce z fajnym aparatem, albo z fajnym odtwarzaczem muzy, grafiką, super śmigającym internetem itp., każdemu wg potrzeb![]() Wy tutaj o wakacjach, wyjazdach, cudach wiankach a mi zostały 4 tygodnie do porodu Mam stresik, już
|
|||||
|
|
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
Madzia jak to 4 tygodnie?
kiedy to zleciało? jak się czujesz Kochana?
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że dobrze znosisz ciążę i wspaniale się czujesz
|
|
|
|
|
#3775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale czuję się fajnie, chociaż brzuch już mam spory i trochę plecy mnie bolą, ale to żadne dolegliwości tak naprawdę. Oby jakoś spokojnie dotrzeć do końca Wyprawka niemal kompletna, ale jeszcze czekam na szafę, moje dziecko ma zdecydowanie za dużo ubrań - magia koleżanek posiadających starszaki![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, spokojnych ostatnich tygodni i łagodnego przejścia w rolę mamy
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda życia na zamartwianie się kompleksami!
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 4 tygodniwego siostrzeńca i to niesamowite jak szybko rośnie! Życzę szczęśliwego rozwiązania i koniecznie pochwal się kruszynką |
|
|
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3780 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ostatni trzy dni pracy przede mną i wreszcie wymarzony urlop
Nie mogę się już doczekać. Choć tego, że wyjeżdżamy w ogóle nie czuję Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Bardzo mi przykro! Mam nadzieję, że lada dzień wrócisz do pełnej sprawności
W ramach przedłużenia umowy dostałam Iphone 4S za 1zł (abonament na 36miesięcy aż) i zastanawiam się, czy go zostawić, czy jednak sprzedać... Marzyłam o Iphonie, a teraz sama nie wiem... Przez te 3 lata na pewno sam telefon straci na wartości, szczególnie, że już teraz są dostępne wersje 5S czy 5C, a 6 ma się ukazać lada chwila. Parametry techniczne w ogóle mnie nie interesują, bo kompletnie się na tym nie znam. Po prostu zastanawiam się, czy ta wersja będzie wciąż modna
(wiem, głupie to).

Nie jestem fanką iPhone i będąc na Twoim miejscu rozejrzałabym się za czymś bardziej uniwersalnym. Mimo tego, że Android często zawodzi ja bardzo lubię swojego Samsunga (Galaxy Ace chyba mam), wygląda prosto, ogólnie Samsungi są do siebie raczej zbliżone i też wzięłam abonament na 36 miesięcy.

Szwy ściągnięto dwa tygodnie temu (dokładnie 11. sierpnia). Nieraz korzystałam z Waszych cennych rad, dlatego zwracam się z prośbą o porady
Mam stresik, już
kiedy to zleciało?
Szkoda życia na zamartwianie się kompleksami!