![]() |
#2431 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Czesc Wam
![]() Jakos nie mam weny na pisanie, u mnie wszystko ok, siedze sama w domu bo TZ pomaga mamie w ogarnieciu domu po wymianie okien i wraca jutro, takze wlacze sobie drugi dzien z rzedu film i sie bede relaksowac. Czytac, czytam was na biezaco ![]() Literki sliczne, zreszta imie tez, bo Nadia mi sie podoba ![]() My sweet no dziwnie, ze przyszlo cos zupelnie innego. A zgadzaja sie dane nadawcy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2432 |
Zadomowienie
|
Zgadzają się, tylko po danych domyśliłam się, skąd pomyłka, bo jak to przyszło to byłam nieźle zdziwiona
![]()
#2433 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my dziś z TŻ do kina ruszamy. Trzeba wykorzystać ostatnie dni bez dziecia ;-) Edytowane przez Frau Gizela Czas edycji: 2014-08-29 o 16:56 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Wtajemniczenie
|
Ja rozumiem, że teraz odchodzi się od specjalnej diety dla matki karmiącej, bo jak ja rodziłam syna 5 lat temu i dostałam listę co mam jeść, a miesa nie jadłam, to zostawały mi buraki, marchew, jabłka pieczone i ryż. Jednak cola i chipsy albo smażona kiełbasa, to chyba przegięcie lekkie
![]()
#2435 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bylam na malych zakupach,wstapilam do pepco i tylko 1 body wzielam , 2 czapeczki, w sh tez jakas lipa, 1 body kupilam za to starszej kupilam pizamke w reserved, skarpetki, rajstopy i 2 t-shirty a sobie bluzke w housie uwaga rozm, XS ![]() ![]()
![]() |
#2436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Werka wlasnie wybrala dla siostrzyczki to: http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-115082-3.html zamowilam jej szlafroczek kaz kitty i przy okazji wybrala przytulanke, teraz ja musze kupic jej jakis drobiazg i dostanie to jak siostrzyczka sie urodzi ze to niby od niej ![]() ja juz nie bede nigdzie po sklepach chodzic bo dzisiaj bylam i nic nie bylo.....
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2014-08-29 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
#2440 |
Wtajemniczenie
|
TŻ przerzucał kanały w tv i na jednym para namiętnie się całowała, a Stas patrzy i mówi: O zjadają się!
Myślałam, że się posikam że smiechu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2441 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
chyba naprawdę dobry pomysł..... ![]() Cytat:
![]() byliśmy dziś u rodziców, korzystaliśmy z ostatniego dnia wakacji w zasadzie ![]() aaa i przyszedł mi ten czarny płaszczyk ![]() ![]() ![]() fajosko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
Justana1984 cudne fotki
![]() Aleska dziękuję za foteczki ![]() Kasia427 dobrze, że udało się wszystkie badania na raz teraz masz przynajmniej z głowy ![]() paulina119a babcie obserwujcie czy nie będzie niepokojących objawów, ale na pocieszenie rany głowy zawsze bardzo krwawią i wyglądają strasznie. Siostra mojego męża ostatnio z synkiem na pogotowie jechała, mały upadł i miał zakrwawioną całą głowę. Dojechali na miejsce lekarz otarł rankę, nie ranę a rankę i przykleił plasterek taka maleńka a tak krwawiła, kazał im na przyszłość najpierw sprawdzić jak jest poważna potem dopiero na pogotowie ale cóż ja sie im tam wcale nie dziwie też bym spanikowała pewnie. martha330 i jak cukry po chili? jak ładne podrzuć przepis ![]() Beata Marcina :0 faktycznie dzidziuś już spory ale może nie będzie tak źle,poza tym pomiary usg też mogą się mylić nawet do 0,5kg chyba. A krzywą cukrową jak robiłaś wyszła Ci w normie? sloneczko_1201 też czekam na nowości w TV bo już nie mogę oglądać w kółko tego samego a leżąc cóż innego można robić... Zanet84 śliczne te Twoje "wypociny" nie chcesz takiego napisu Julia przypadkiem uszyć? ![]() My Sweet Little Precious chciałabym tego kogoś minę zobaczyć jak otworzy patrzy a tu gacie poporodowe itp ![]() ![]() Indra83 ![]() ![]() ![]() Robiłyście transaminazy? mam na nastepna wizyte zrobic i zastanawiam się co to takiego, bo toxo morf, mocz już znam ![]() Kurcze tak piszecie o tych żelkach, tic tacach itp a co my przy tej cukrzycy możemy wziąć? ja to się trochę boję spadku cukru podczas porodu... aby dzidziusiowi nie zaszkodziło |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Wtajemniczenie
|
Ledwo żyję.... dopiero dojechaliśmy do domu, wybralismy sie na zakupy do Koszalina... nogi mnie bolą, o plecach nie wspomnę...
Ale zadowolona jestem bo kupilam dla małej kołdrę i podusię do łóżeczka, komplet pościeli i ochraniacz na łóżeczko, tetrowe pieluchy, ręczniki kąpielowe, prześcieradła na łóżeczko, ceratki, kosmetyków cały koszyk... jeszcze mi sie jeden komplet poscieli spodobal ale stwierdzilam ze na necie cos kupię... No i chłopaków też obkupiłam więc mam z głowy, ale chodzić z nimi po sklepach, mierzyć buty i ubrania to jest mega wykańczające.. jutro jeszcze tylko o papierniczy zahaczę kupić do szkoły te farby, kredki , zeszyty itd... a we wtorek jak dzieciaki beda w szkole to sobie kupie to co do szpitala i do łażenia na jesień i już nie chcę słyszeć o zakupach :P Jutro ponadrabiam i się poodnoszę, a tymczasem idę spać, bo chyba glukoza ze mnie schodzi :P
#2444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupie jakis zestaw dzieciecej bizuteri w reserved bo moja sroczka uwielbia ![]() super ![]()
![]() |
#2445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Bylam dzisiaj w rosmannie i przechodzilam obok regalu z kosmetykami mini i chyba do szpitala kupie co by nie targac wielkich butli.
#2447 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2448 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a robiłam z przepisu Sweet z bloga, tylko miałam mieso mielone z szynki własnej natomiast transaminazy to chyba nic innego jak ASPAT i ALAT, chyba ze się myle... proby wątrobowe? Cytat:
Kasiu ale zakupy ! i należy Ci się już sen za dzisiejszy dzień! jakie miałam dziś fajne popołudnie, graliśmy w Eurobiznes! jak za dawnych czasów! oczywiście wygrałam ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
Ja tez zadnych witamin ani DHA nie biore. Jedynie magnez.
Ja mysle ale jeszcze nie kupilam. Lateksowy podobno rzadziej uczula. Justana, super zdjatka! Sliczna mamusia z Ciebie! Ela, nie ma co miec wyrzutow! Przedszkole ma same plusy. Dzis bylo u mnie moje kuzynostwo: Jedni maja synka 2 letniego- on od 7miesiaca zycia chodzi do zlobka. Drudzy maja synka- 1rok i 8m-cy. Ten dwulatek jest tak rezolutny ze az sama sie dziwie, sam je, targa swoje krzeselko zeby blizej tv podstawic, oglada ksiazeczki -opowiada obrazki i pokazuje, powtarza zaslyszane wyrazy, etc. Niejednego 3latka rozwojowo przegonil. A ten drugi to jak taki cielaczek- siedzi tylko i patrzy. Mysle ze u tego 3latka spora zasluge robi zlobek- tam ma "szkole zycia" i po prostu musi sobie w grupie radzic. Pomijam fakt, ze ten mlodszy nadal ciagnie cyca ![]()
#2451 |
Zakorzenienie
|
czekoladka tylko,ze te kosmetyki mini sa strasznie drogie. ja polecam kupic buteleczki takie male ( tez w ross ) 100ml lub ze spryskiwaczem lub pojemniczek na krem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dodatkowo już zaopatrzyłam się w : ak wiem, może głupie, nigdy wcześniej nie uzywalam do tego oczywiście pasta, ale tu patentu nie mam i biore normalne opakowanie ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
![]() |
#2452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sa tam roznosci:zele pod prysznic, szampony, lakiery, pianki do golenia, pasty do zebow itp. no takie w sam raz na podroz , kosmetyki te maja chyba po 50ml
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
takie nakładki na wc wzielam, żeby mieć do szpitala, nigdy nie uzywalam wiec nie wiem....
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie sa w ross te buteleczki? nie widzialam ![]()
![]() |
#2455 |
Zakorzenienie
|
pojemniczki po 1,99 lub mniej , czasem w promocji po 1,29 chyba.
a kosmetyki mini 3,99 zl przeważnie - za 50ml zelu to strasznie dużo!
![]() |
#2456 |
Zakorzenienie
|
o taniutko, ale gdzie ich szukac...
#2457 |
Zakorzenienie
|
pojemniczki sa w tym samym miejscu co mini kosmetyki , tylko przeważnie na gornej polce, lub szukaj tam gdzie mydelniczki
![]() ![]() z mini komsetykow polecam chusteczki do intymnej higieny - firmy rossmann ! kocham je nad zycie!
![]() |
#2458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- http://www.rossnet.pl/Produkt/Butelk...o-1-szt,112166 http://www.rossnet.pl/Produkt/Butelk...o-1-szt,112167 http://www.rossnet.pl/Produkt/Sloicz...k-1-szt,112165 tu sa pojemniczki ![]() a tu kosmetyki mini : dla mnie nie warte ceny ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Fa-Spo...t-50-ml,285822 http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswo...8095,2303,5681 http://www.rossnet.pl/Produkt/Syoss-...-produkt,98418
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o tak tez mam te chusteczki tylko w normalnym opakowaniu, sa swietne ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.