Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19 - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-29, 23:36   #2461
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
a dlaczego nie możecie tutaj ich pokazywać?

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Kurcze, są w wieku mojej córki
I widzisz oczami wyobrazni jak Twoja cora tak paraduje?
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Przyznalabym racje, gdyby nie to ze dla mnie wiekszosc ludzi nigdy nie dojrzewa emocjonalnie, a juz na pewno nie w wieku 18/19/20 lat

W suma sama mnie czasem off top draznil, ale wtedy po prostu unikalam watku jakis czas (jak no bylo za duzo tematow ksiazkowych)
Ale jak to pewnie na wizazu- najwiecej fochow maja Ci, co sie udzielaja raz na wieki albo wcale...
Moze i wiek 20 lat to nie jest pelna dojrzalosc, ale chyba jest roznica,miedzy pietnastoletnia dziewczynka, a dwudziestoletnia kobieta. Przeciez wiek 15 lat to jest jeszcze okres dojrzewania. Nie zauwazasz roznicy jaka Ty bylas majac lat 15, a jaka bylas majac lat 20? bo ja pamietam kolosalna roznice u siebie
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 23:38   #2462
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja to akurat mialam madrzejsze podejscie do zycia w wieku lat nastu niz 21 np, wiec sie nie wypowiem

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 23:38   #2463
201604181004
Konto usunięte

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;47924099]drabi a ja gralam ostatnio w quizwaniu z jakas drabi ilestam ( w sensie cyferki) taka ciekawostka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

łeee to nie ja ale może zmienię nick na bardziej rozpoznawalny
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 23:39   #2464
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
I widzisz oczami wyobrazni jak Twoja cora tak paraduje?
aha, akurat

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 23:41   #2465
kobietasukcesu
zawsze mam racje

A ja nadal bede zdania, ze sporo osob niby dorasta- praca, powazne zwiazki, czy tam nawet sluby i dzieci, mniej imprezuja, ale w glebi to sa tak niepoukladani jakby byli w gimnazjum.
Hmm, albo ja po prostu dziwnych ludzi znam

<3 <3 <3
Stary 2014-08-29, 23:47   #2466

Cytat:
Moze i wiek 20 lat to nie jest pelna dojrzalosc, ale chyba jest roznica,miedzy pietnastoletnia dziewczynka, a dwudziestoletnia kobieta. Przeciez wiek 15 lat to jest jeszcze okres dojrzewania. Nie zauwazasz roznicy jaka Ty bylas majac lat 15, a jaka bylas majac lat 20? bo ja pamietam kolosalna roznice u siebie
I samo to, że dwudziestolatka nie potrzebuje zgody opiekunów prawnych na takie występy, na co nie może liczyć piętnastolatka. Bo musiała mieć taką zgodę przecież (?). I rodzice pozwolili na takie występy?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu
W suma sama mnie czasem off top draznil, ale wtedy po prostu unikalam watku jakis czas (jak no bylo za duzo tematow ksiazkowych)
Ale jak to pewnie na wizazu- najwiecej fochow maja Ci, co sie udzielaja raz na wieki albo wcale...
Miałam już nie poruszać tematu, ale nie mogę Jestem jedyną osobą, która mówi na razie o niechęci do ekstremalnego OT, ale jak już się pojawia mój post, to ze strony większości wątkowej jest od razu wielkie oburzenie i odznaczenia w postaci wroga nr 1. I ja tak samo mogę napisać, że jeżeli mój OT dotyczący wrażliwości na ekstremalne OT drażni większość, to również owa większość może unikać posty traktujące o tym.
I jeżeli mogę się odnieść do ostatniego zdania (a pewnie i tak nie jest do mnie personalnie ), może i nie udzielam się cały czas, ale za to czytam
I żeby nie było - piszę to też w żartobliwym tonie, a nie śmiertelnie poważnie

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2014-08-29 o 23:52
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 23:49   #2467
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nadal bede zdania, ze sporo osob niby dorasta- praca, powazne zwiazki, czy tam nawet sluby i dzieci, mniej imprezuja, ale w glebi to sa tak niepoukladani jakby byli w gimnazjum.
Hmm, albo ja po prostu dziwnych ludzi znam
No to ja patrzac na siebie i moje blizsze i dalsze otoczenie powiem Ci, ze masz dziwnych znajomych
Stary 2014-08-29, 23:51   #2468
Luba
Zakorzenienie

ville to ja powiem za co lubię ten wątek
Właśnie za OT
Bo rozmowa się toczy i tematy się zmieniają
To jest najfajniejsze

A z filmików i gifów można sie posmiać i poprawić sobie nastrój

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2014-08-29 o 23:53
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-29, 23:52   #2469
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Sorry, ale czytaniem nic nie wnosisz
Jesli watek nie pasuje sa takie oto wyjscia:
a)nie czytasz
b)nie czytasz i zakladasz lepszy
c)starasz sie zaproponowac jakies ciekawe tematy, ktore popchna watek w interesujacym Cie kierunku

Najlatwiej codziennie czytac z kawka i narzekac, o jejku wymysliliby cos ciekawszego, bo ja nie mam o czym poczytac! 11 one one

To tak jak osoby, ktore ida na jakies wieksze spotkanie towarzyskie, narzekaja ze nuuuda, ale zeby same zaproponowaly temat rozmowy czy zrobienie czegos to oj nie nie.

I to na tyle, wiecej na ten temat nie dyskutuje.

Cytat:
No to ja patrzac na siebie i moje blizsze i dalsze otoczenie powiem Ci, ze masz dziwnych znajomych
Lubie dziwnych ludzi, przyciagaja mnie jakos
Pozornie to osoby dorosle, ulozone, ktore cos osiagnely, ale jak sie czlowiek przyjrzy to dostrzega cos calkiem odwrotnego.
To tacy co dorosli, ale nie dojrzeli nigdy.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-08-29 o 23:54
Stary 2014-08-29, 23:57   #2470

Cytat:
ville to ja powiem za co lubię ten wątek
Właśnie za OT
Bo rozmowa się toczy i tematy się zmieniają
To jest najfajniejsze
Ale ja przecież nie twierdzę, że nie można odbiegać w ogóle od tematu i trzeba zaczynać post od "dziwię się, że...". To jest zrozumiałe, że rozmowa się skieruje na inne tory, ale istnieje różnica między dyskusją na jakiś temat a przerzucaniem się gifami z wiewiórkami.

Cytat:
Sorry, ale czytaniem nic nie wnosisz
Jesli watek nie pasuje sa takie oto wyjscia:
a)nie czytasz
b)nie czytasz i zakladasz lepszy
c)starasz sie zaproponowac jakies ciekawe tematy, ktore popchna watek w interesujacym Cie kierunku

Najlatwiej codziennie czytac z kawka i narzekac, o jejku wymysliliby cos ciekawszego, bo ja nie mam o czym poczytac! 11 one one

To tak jak osoby, ktore ida na jakies wieksze spotkanie towarzyskie, narzekaja ze nuuuda, ale zeby same zaproponowaly temat rozmowy czy zrobienie czegos to oj nie nie.

I to na tyle, wiecej na ten temat nie dyskutuje.
Po pierwsze - pisaniem niektórzy też wiele nie wnoszą.
Akurat ja tu piszę o tym, co mnie dziwi i cieszę się, jak się temat rozpoczęty przeze mnie rozwija. Czasem się nie rozwija, bo zrozumiałe, że mnie może dziwić coś, co nie dziwi innego. Albo sama komentuję czyiś post. Zauważyłaś jedynie posty, gdzie piszę o ekstremalnych OT, a nie te, gdzie piszę inne rzeczy. Ot co.

Edytowane przez ville
Czas edycji: 2014-08-29 o 23:59
Stary 2014-08-30, 00:03   #2471
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
I samo to, że dwudziestolatka nie potrzebuje zgody opiekunów prawnych na takie występy, na co nie może liczyć piętnastolatka. Bo musiała mieć taką zgodę przecież (?). I rodzice pozwolili na takie występy?

Miałam już nie poruszać tematu, ale nie mogę Jestem jedyną osobą, która mówi na razie o niechęci do ekstremalnego OT, ale jak już się pojawia mój post, to ze strony większości wątkowej jest od razu wielkie oburzenie i odznaczenia w postaci wroga nr 1. I ja tak samo mogę napisać, że jeżeli mój OT dotyczący wrażliwości na ekstremalne OT drażni większość, to również owa większość może unikać posty traktujące o tym.
I jeżeli mogę się odnieść do ostatniego zdania (a pewnie i tak nie jest do mnie personalnie ), może i nie udzielam się cały czas, ale za to czytam
I żeby nie było - piszę to też w żartobliwym tonie, a nie śmiertelnie poważnie
To jest wlasnie to co mnie dziwi najbardziej-zgoda rodzicow. Jak mialam 15 to moj tato jeszcze zyl, gdybym powiedziala mu wtedy, ze chce wystapic w takim programie to zabilby mnie smiechem, mama zreszta tak samo, Boze dzieki Ci za madrych rodzicow
Stary 2014-08-30, 00:10   #2472

Przypomniała mi się sytuacja z wczoraj. Jestem po okuliście, krople w oczach, więc słabiej widzę. Nie mogłam dojrzeć małych literek na tablicy z odjazdami, więc kieruję się do informacji i pytam o najbliższe połączenie do X. Pani nawet nie spojrzała, powiedziała: "nie wiem" i zamknęła mi okienko przed nosem
Stary 2014-08-30, 00:24   #2473
farfala
Rozeznanie

Dziwi mnie, że odkąd żyję, jestem tak cholernie niecierpliwa.
Maaatko jaka ja jestem niecierpliwa! Aż mnie samą to wkurza, ale to mi nie przeszkadza się niecierpliwić .

Przykład pierwszy z brzegu: Zaczęłam się odchudzać 1 sierpnia. Chcę zejść z 63 do 50 i postawiłam sobie deadline na koniec roku. W tej chwili mam 59 więc chudnę obiektywnie dobrze, ale....
No właśnie, ale. Ja już bym najchętniej chciała 55 na wadze zobaczyć. I chociaż wiem, że to moje myślenie jest totalnie do bani to i tak się niecierpliwię, bo chcę już.

No niech ktoś spróbuje zrozumieć wariata .

Aa i jeszcze co do odchudzania to dziwię się, że jednak jestem w stanie odmówić sobie dwóch pysznych rodzajów tortu (przykład z dziś), umiem nie pić Pepsi przez miesiąc i generalnie życie bez czekolady też ma sens (choć lekko mniejszy).
Stary 2014-08-30, 00:32   #2474
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Przypomniała mi się sytuacja z wczoraj. Jestem po okuliście, krople w oczach, więc słabiej widzę. Nie mogłam dojrzeć małych literek na tablicy z odjazdami, więc kieruję się do informacji i pytam o najbliższe połączenie do X. Pani nawet nie spojrzała, powiedziała: "nie wiem" i zamknęła mi okienko przed nosem
Milusia pani

Dziwie sie jak bardzo duzo naczyn dziennie potrafia ubrudzic dwie osoby, ktore 80% czasu w ciagu dnia spedzaja poza domem
Stary 2014-08-30, 00:50   #2475
201604191001
Konto usunięte

Dla mnie jest OT jakoś jednak powiązany z tematem dyskusji i jest OT zupełnie z tyłka.
Pierwszy to coś typu "Dziwi mnie, że nauczyciele narzekają a mają dwa miesiące wakacji" a potem jest "jesteś głupia, wcale nie mają", "to ty jesteś głupia, właśnie, że mają", "jak zwykle najmądrzejsza a wno wie, ja muszę być w szkole w lipcu tyle a tyle i w sierpniu tyle a tyle bo podlewanie kwiatków i rady nauczycielskie", "za to ci płacą", "twoje stopy śmierdzą", "myję się dwa razy dziennie", "to musisz się jakoś bardziej pocić bo ja myję się raz rano i wystarczy", "dziwi mnie jak można wejść brudnym do łóżka, ble".
A drugi to "a w ukrytej prawdzie", "a ten serial", "zobaczcie, śmieszny suseł zablokował się w norce bo jest za gruby", "zrobiłam kupę", "penis", "supernatural", "gunwo", "moja babcia chrapie".
O ile pierwszy jest naturalnym OT, który powstaje zawsze i wszędzie i zawsze był wizytówką tego wątku, tak drugi jest takim pierdzieleniem o prywacie, którym jarają się tylko osoby, które akurat w nim uczestniczą.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 00:56   #2476
201604181004
Konto usunięte

Hahahha gruby susel w norce

Xd

Hihi

No wes, nikt tak nie pisze bo suselki sa zwinne
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 01:07   #2477
201604191001
Konto usunięte

Ale on właśnie dlatego się zablokował
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 01:50   #2478
kobietasukcesu
zawsze mam racje

judith: dziwi mnie, ze nie reklamujesz insta na watku. Bo chociaz widzialam, ze cos tam jest w podpisie to jakos nie chcialo mi sie klikna, lenistwo na poziomie najwyzszym sie klania
Takze ten tego, jak wrzucisz jakas fotke koniecznie pisz, najlepiej na rozowo, najwieksza czcionka

I dziwi mnie przyplyw cieplych uczuc dla Ciebie, tylko z tego powodu, ze tez lubisz kanapki z maslem orzechowym i nutella. (i nawet masz to samo maslo orzechowe)
A wlasnie dawno nie bylo okolonutellowych zdziwien

Dziwi mnie takze, ze kiedys jak przecielam opuszek nozem(dobrze, ze noze malo ostre i nie odcielam, a specjalnie takie sa bo ja jestem talentem, zawiesze sie i chlast) robiac kanapke o 1 w nocy to stwierdzilam, ze to znak od losu ze mam nie wpitalac o tej porze. Czemu ja chociaz przez godzine wierzylam, ze to mnie powstrzyma juz na zawsze?

I dziwi mnie to, ze taka chcialam byc przykladna, ze uzylam 'dziwi mnie' w kazdym akapicie.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2014-08-30 o 01:53
Stary 2014-08-30, 01:57   #2479
201604130936
Konto usunięte

Ej. Nie śpijta. Wrocilam z dzamprezy i nie wiem o co cho und potrzebuję towarzystwa bo jestem zwierzę stadne
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 05:34   #2480
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Milusia pani

Dziwie sie jak bardzo duzo naczyn dziennie potrafia ubrudzic dwie osoby, ktore 80% czasu w ciagu dnia spedzaja poza domem
Mój brat przy robieniu kanapek potrafił wybrudzić 5 noży, 2 talerze, usmarować cały blat pomidorem i masłem oraz nakruszyć jak w karmniku A potem się dziwił, że odmawiam sprzątania po nim.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 06:13   #2481
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
A niech maja baby wybor. Co to za problem z cesarka?
Problem bo urzędnicy uznali że nie ma być wyboru. I lekarz jak robi cesarke to MUSI mieć do tego uzasadniony powód.

Cytat:
Napisane przez makarona Pokaż wiadomość
A miałaś kiedykolwiek operację na brzuchu? Otwierano cię?
Ja takową przeszłam. Dwa tygodnie bólu i cierpienia gojącej się rany, blisko 15 cm. Brak możliwości kichnięcia, spania w wygodnej pozycji, zaśmiania się, zapalenia (wtedy jeszcze paliłam), bezbolesnego wstania, odprężającej kąpieli bez zamoczenia rany, codzienna zmiana opatrunku itp. A na koniec ślimacząca się rana, źle zrośnięty brzuch, ogromna blizna.

To małe piekiełko spowodowało, że za wszelką cenę chcę urodzić siłami natury.
Widziałam jak wyglądają kobiety po cc- nigdy w zyciu i z własnej woli, no po prostu nie.
Gdybyśmy żyli w normalnym kraju to znieczulenie do porodu byłoby refundowane ( i anestezjolog nie musiałby stać nad kobieta cały czas po wykonanym ZZO, ale robiłaby to pielęgniarka jak w cywilizowanych krajach). Ba w krajach gdzie jest wybór naturalnie- cesarka- czy naturalnie ze znieczuleniem o dziwo po dużej liczbie cesarek obecnie większości kobiet rodzi naturalnie, bo.... mają wybór.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jasne, że i tak może być. Ale powiem inaczej - znam jedną historię porodu siłami natury, która jest pozytywna. Jedną z kilkunastu w ciągu ostatnich 3 lat. Gdzie matka na nic narzeka, nie popękała/nie nacinali jej itp. A jeśli chodzi o cesarki, to nie znam niezadowolonej matki po cesarce. Jasne, boli, babrze się, jeść nie można na początku i trudniej zająć się dzieckiem. Ale historii mrożących krew w żyłach żadna nie wymienia.
A ja się tak boję porodu, że nie ma szans po prostu. Dzieci mieć chcę, więc muszę sobie cesarkę załatwić jak przyjdzie co do czego.
No widzisz a ja odwrotnie.
Przed porodem nie należy czytać krwawych i bzdurnych historyjek z netu, gdzie tworzy się zbiorowa paranoja i lęk przed porodem, zupełnie niepotrzebnie.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
wskazań nie mam, okaz zdrowia ale coś wymyślę jedynie mała wada wzroku, dalekowzroczność, ale to tylko do czytania mam okulary.

ja bym chciała rodzić siłami naturami, ale tak teraz (póki w ciąży nie jestem, bo kto wie, czy mi nie odbije) uważam, że lepiej by dziecko miało szczęśliwą mamę, spokojną o poród (ja się też boję, że nie będę panować nad sytuacją i dziecku stanie się krzywda, bo ja nie dam rady tego bólu i parcia i w ogóle wszystkiego dźwignąć) niż mamę bohaterkę z przymusu
generalnie wolę, by to się działo poza mną. Bo ja pewnie rodząc coś zawalę

No ale nie każdy to rozumie.
Będziesz panować i dasz radę. Kwestia spokojnego podejścia do porodu i wcześniejszego chodzenia do szkoły rodzenia.

Cytat:
Napisane przez makarona Pokaż wiadomość
Można powiedzieć, że jestem zorientowana w temacie pękania i rozcinania, bo jestem w 5 miesiącu ciąży i niebawem mnie czeka poród. Więc badam grunt pod swoje przyszłe przeżycia.

Twój post potraktowałam jako złe życzenie. Tak to zrozumiałam.

Aha, po to nacinają, żeby nie pękało. Ale już wiem, że nie zawsze trzeba nacinać, choć w wielu szpitalach robi się to "odruchowo".
Już nie nacinają odruchowo.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Ah teoria teorią, a życie życiem. Szczególnie w polskich szpitalach. Ja bym się tu bała i kroić i rodzić naturalnie.
Nie zgadzam się. Trzeba tylko wiedzieć gdzie rodzić.

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47924802]Mój brat przy robieniu kanapek potrafił wybrudzić 5 noży, 2 talerze, usmarować cały blat pomidorem i masłem oraz nakruszyć jak w karmniku A potem się dziwił, że odmawiam sprzątania po nim.[/QUOTE]

Jak mój mąż.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 07:15   #2482
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Widziałam jak wyglądają kobiety po cc- nigdy w zyciu i z własnej woli, no po prostu nie.
Gdybyśmy żyli w normalnym kraju to znieczulenie do porodu byłoby refundowane ( i anestezjolog nie musiałby stać nad kobieta cały czas po wykonanym ZZO, ale robiłaby to pielęgniarka jak w cywilizowanych krajach). Ba w krajach gdzie jest wybór naturalnie- cesarka- czy naturalnie ze znieczuleniem o dziwo po dużej liczbie cesarek obecnie większości kobiet rodzi naturalnie, bo.... mają wybór.
Tyle, że jak widać u nas tego wyboru nie ma - więc nie ma co dyskutować i rozważać poród naturalny ze znieczuleniem, jak go po prostu nie ma Dlatego wiele wybierze cesarkę. I niech wybierają, no jedna sobie chce cycki zrobić, a druga cesarkę, dajmy im szansę. Bo inaczej baby się będą bały ciąży, porodu i tyle z tego będzie, wymrzemy śmiercią naturalną
Nie planuję rodzić w przeciągu 10 lat (chyba, że coś mi się poprzestawia i zachcę wcześniej, who knows), może coś się zmieni w tym czasie.

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

A dać pokroić to bym się nie bała, zależy gdzie kroją i kto kroi
Stary 2014-08-30, 07:19   #2483
weraa66
Zadomowienie

Cytat:
To normalne. Magazynujesz podściółkę tłuszczową i w związku z tym przeżyjesz zimę Ja też to robię, przezorny zawsze ubezpieczony Chyba należałoby o tym napisać na blogu, bo to ważna kwestia.
Ale to podobno udowodnione, że jak idą zimne dni, to człowiek więcej wcina. Chociaż dobra, jest dopiero sierpień, nie listopad

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj, ale czy należysz do grupy na fejsie WWWarszawa?

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=841721 Zapraszam na wymianę!
weraa66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 07:22   #2484
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
Ale to podobno udowodnione, że jak idą zimne dni, to człowiek więcej wcina. Chociaż dobra, jest dopiero sierpień, nie listopad
Ale już zimno idzie
Stary 2014-08-30, 07:48   #2485
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Tyle, że jak widać u nas tego wyboru nie ma - więc nie ma co dyskutować i rozważać poród naturalny ze znieczuleniem, jak go po prostu nie ma Dlatego wiele wybierze cesarkę. I niech wybierają, no jedna sobie chce cycki zrobić, a druga cesarkę, dajmy im szansę. Bo inaczej baby się będą bały ciąży, porodu i tyle z tego będzie, wymrzemy śmiercią naturalną
Nie planuję rodzić w przeciągu 10 lat (chyba, że coś mi się poprzestawia i zachcę wcześniej, who knows), może coś się zmieni w tym czasie.

---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

A dać pokroić to bym się nie bała, zależy gdzie kroją i kto kroi
No nie ma wyboru i to jest głupie. Bo ten wybór byc powinien.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 08:57   #2486
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weraa66 Pokaż wiadomość
U mnie teraz jest 13 stopni. W mieszkaniu nawet mniej. Zimno mi i siedzę pod kocem.
Im zimniej się robi tym więcej jem, bo inaczej zaczynam chudnąć. A i tak każdej zimy tracę ze 2 kg

Na wesoło. Koty potrafią być bardzo głupie.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-30, 09:01   #2487
Kretka666
Zakorzenienie

Przypomniała mi się dziś rano osom bajka, dopiero teraz - po latach - ogarnęłam, że Serce nie jest ciemnym Azjatą, a Indianinem / Metysem i Powietrze może jest Polką
https://www.youtube.com/watch?v=HPTrmKBrRcY
Stary 2014-08-30, 09:08   #2488
Konto usunięte

Cytat:
Przypomniała mi się dziś rano osom bajka, dopiero teraz - po latach - ogarnęłam, że Serce nie jest ciemnym Azjatą, a Indianinem / Metysem i Powietrze może jest Polką
https://www.youtube.com/watch?v=HPTrmKBrRcY
Nie Powietrze (Linka) pochodziła ze Związku Radzieckiego, używała rosyjskich słów i w ogóle. http://captainplanet.wikia.com/wiki/Linka
Stary 2014-08-30, 09:10   #2489
Kretka666
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47925391]Nie Powietrze (Linka) pochodziła ze Związku Radzieckiego, używała rosyjskich słów i w ogóle. http://captainplanet.wikia.com/wiki/Linka[/QUOTE]

To prawie jak Polska, no Ale i tak rozśmieszyło mnie, że Ameryka Północna, Południowa, Afryka, Azja i... Europa WSCHODNIA Jakby nie mogła być po prostu Europa.
Kapitan Planeta jaki men.
Stary 2014-08-30, 09:31   #2490
201604130936
Konto usunięte

Nie lubiłam kapitana planety. Strasznie denerwowala mnie jego fryzura ala czeski piłkarz

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2014-08-30 o 09:36
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości