|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Hej jestem,Kostuś śpi,my po przytulankach
Kami ja mam właśnie tego skoczka dokładnie tego samego ![]() Kluska dla mnie ten cały splash to wielka głupota i tyle. TŻ ma pomysły aż ręce opadają po jaką cholerę Ty się męczysz i robisz mu obiady Ach faceci to jednak na serio bezmózgi,mój pseudo mąż o godzinie 18:30 dał dziecku wafla w czekoladzie ale dostał do wiwatu Ziajka biedny Kubula Oby szybko biedactwu minęło ![]() Izka dobrze że Domiś przyzwyczaja się do dziadka a powiedz kiedy wracasz do pracy,ten strach przed zostawieniem dziecka i tęsknota to normalne uczucia.Dla mnie pierwszy tydzień był najgorszy i teraz jakoś leci,najbardziej mi żal jak TŻ przyjeżdża i muszę wyjść z domu rano
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Hej.
Ziajka my dajemy bebilon Enfamil nam nie służył. Teraz bebilon comfort ale powoli z niego wychodzimy. .. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Ziajka dużo zdrowia dla Kubusia |
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Kluska no ręce opadają. ..
Moj nie lepszy. Wrócił z pracy po 18 poszliśmy szybko na spacer. .. i po 19 wyjechał znowu. Na szczęście wrócił przed 21. Masakra A jeszcze borys nie mógł się wyciszyć i usunąć i tak nosilam przez pól godziny ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Ruda baciesz się tz :-D A Kostus sama slodycz ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Dziewczyny muszę Was na fb dodać. .. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Iza super ze Domis zaakceptował teścia! No to naciesz się ile możesz. .. na zapas. I tak jak Ruda mowi. Przywykniesz... ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Kładę się Spokojnej nocy Sciskam |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Zophie spokojnej nocy
Kluska TŻ jak zwykle Splash jest super, akcja szczytna, skoro nawet prezydent Bush dał się ponieść szkoda, że nie mam fb, chciałabym być nominowana ![]() Ruda Kostello słodziak, nacieszcie się sobą zakochaniuchy ![]() Ziajka biedny Kubulek, mam nadzieję, że szybko przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Idę lulać, dobrej nocki
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Zophiee, masz fb i się nie przyznajesz?
![]() Lila, załóż
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Migotka. mam nadzieje, ze już po owu u Ciebie. J. się odezwał ?? I głowa do góry! Pamiętaj, że mam tu dzieci z cykli bezowulacyjnych ![]() Madzia, sto lat kochana Ruda, obr obrączki spoko Ja kocham białe złoto. Miłego wieczoru. Odpoczywajcie razem Przepraszam, że nie do wszystkich sie odnosze, ale nie mam siły i nie spamietałam wszystkiego Przepraszam :kwiatek:Ja tylko melduje, że żyje. Bywało lepiej. Miłego wieczoru
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2014-08-29 o 22:18 |
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaomniałabym, dla gotujących , w lidlu od dzis jest królik.
Zophiee to muszę Cię wyśledzić na fb ładnie tż wybył, mój jeszcze urlopuje i odpoczywa w domu.Iza super, że Domiś oswoił się z dziadkiem, zuch z niego ![]() Ewcia korzystaj z każdej minuty , Kotik niejadek? Kubula to z chyba z 200ml albo i więcej wciągnie na noc a jaki z niego kombinator, u dr chcial wytwać przewód od tego urządzonka do badania co podgrzewa, a później ciągnął za stetoskop i piszczał z radości.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
omg jak ja Wam wszystkim odpowiem
![]() Iza cieszę się, że Domiś polubił teścia Zophiee, to widzę, że i u Ciebie takie numery ![]() Ewciu fajne te obrączki ![]() Ziajka zdrówka dla Kubusia
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mógł chociaż napisać czy następny cykl z Clo czy nie, teraz znowu jestem w kropce ![]() Fajnie, że się odezwałaś
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem,dzien dobry. Dziewczyny jak mnie jajniki bola to szok... Chlopaki spia,Tz obiecal ze mnie do pracy zawiezie😁
Ziajka Kostello tez lapal lekarke za stetoskop i do niej BOJE SIE a ona CZEGO SIE KOCHANIE BOISZ a on na nia paluszkiem i BOJE SIE CIOCIA,PAKA,BABOK. No i w ten sposob caly osrodek wie ze moj Syn boi sie lekarki,pralki i baboka. Juz widze jak Kubula piszczy przy zdobyciu stetoskopu❤ Migocia kurde jaki prostak, wie ze sie martwisz itd. I tak Ci na smsa odpisuje. Mysiu Tz powiedzial u Jubilera "mnie to sie te srebrne podobaja" 😁a ja w smiech a on nie wiedzial o co mi chodzi. Pozniej mowie mu ze to biale zloto a on tez brecht. Trzymaj sie Kochana. Dziewczynki spadam sie szykowac. Od razu po pracy jade do chrzestnego wiec bede wieczorem. Udanego dnia😚 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
> http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png Run bitch!Ruuun! Edytowane przez RudaEwcia25 Czas edycji: 2014-08-30 o 05:32 |
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U nas noc koszmarna po prostu mala sie budzial co 1h a od 5 juz nie spi juz.Ziajka oj biedny Kubus ja uwazam ze musisz poczytac o skladzie mm i opiniach bo np najlepszy na rynku jest enfamil, potem bebilon i nany a jesli chodzi o bebiko to czesto powowduje problemy brzuszkowe i skald tez slabszy no ale jednak cala masa ludzi go kupuje ze wzgledu na cene wiec to juz musisz sama zdecydowac.wazna jest ilosc probiotykow tez wiec tutaj przoduje ta 3ktora ci napisalam.Kluska ale tz wygodnicki, facet to zawsze umie sobie zorganizowac czas wolny;/ ja bym juz nie pozwolila mu cwiczyc albo zeby zaczal dopiero po kapieli i karmieniu. Migotko cholerka przykro mi ze clo nie pomoglo a co teraz dr wymyslil?Lilka i jak wymyslilas juz jakies menu? A wczoraj weszla z kompa i widzialam kiecke bardzo mi sie podoba ja bardzo takie lubie uwazam ze wygladasz w niej super![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Iza kurcze jak na wirusowke to mozna powiedziec ze Domis dobrze znosi, oby szybko przeszlo Ewciu korzystaj z obecnosci tz, no proscie proscie na to wasze weselicho chrzestny chyba zawalu dostanie![]() Kami ja tez ostatnio Natce buty kupowalam i byl problem i wlasnie wchodza tak nie do konca ale sa wysokie wiec jakos da rade. Ale musze jeszcze jakies trampki kupic ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Yss o kurczaki sama bylas w sklepie no brawo kochana a wulkan jednak wybuchl o losie ciekawe czy beda jakies problemy w zwiazku z tym.I ciagle zapominam co jeszcze komu mialam napisac:/ wybaczcie ale ledwo siedze a i tak tz wiecej dzis w nocy dzialal teraz odsypia troche a ja z Nacia siedze. |
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
U nas noc spokojna,pobudka o 23 i sen do 6. Za chwile biore się za robienie obiadków a na 15:00 impreza.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Migotka, jak juz sie napewno przekonalas J. jest raczej malomowny i niestey na smsy tez tak lakonicznie odpowiada. Mysle, ze jak na clo niezareagowalas to moze Ci teraz w kolejnym cyklu gonal zaproponuje. Trzeba bylo Go jeszcze podpytac co teraz, czy na wizyte czy co. Trzymaj sie! Kluska, dzieki za smsa ![]() Ja na szybko, bo stoje w koljce w tesco. Bede poznej
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ziajka biedny Kuba,ale co sie dziwic, taka beznadziejna pogoda kurcze szkoda ze nie mam Lidla,bo nawet dzis mówiłam tz ze przydałby sie małej królik,no nic,trudno,maja budowac Lidla jakies 15 km ode mnie wiec super. migociu no to sie pan dr wysilił moim zdaniem powinnas brac jeszcze clo,mi dr mówił ze on radzi pacjentkom brac co najmniej 3 miesiace a co najwyzej 6. tyle ze ty chyba musisz pójsc po recepte tak?ruda kochany tz ![]() gianka oj wspólczuje nocy
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
Tekst na dzien dobry
Tesciowa: czemu ty dziecka do chodzika nie dajesz Ja:bo mowilam ze nie bede go uzywac Tesciowa:ale to prezent od Damiana a nie odemnie Ja:a co to za roznica od kogo to prezent chodzik to chodzik. Na trampolinie sie bawi ale kolek uzywac nie bede Tesciowa : czemu ty taka dziwna jestes nie widzisz jakie ona ma nogi wcale w ruchu nie sa. Jakosc wszystkie dzieci chodza w chodzikach a ty wymyslasz Ja: Natalia to nie wszystkie dzieci Tz: no przecież bedzie chodzila
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:mdleje :jak ty to wszystko wytrzymujesz???
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie nie wytrzymuje zaraz jej wydrukuje artykuł o chodzikach i dam jej do poczytania dobrze ze we wtorek jadę na tydzień do mamy
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kami wspolczuje ci ja bym nie dala rady siedziec z taka wiedzma! Dobrze ze do mamy pojedziesz to odpoczniesz troche psychicznie.
Dziewczyny a swoja droga czy ktoras z was ma zamiar uzywac chodzik? Bo ja np chcialam kupic, wszystko zalezec bedzie od tego jak u nas bedzie ten etap chodzenia wygladal. |
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Ginna ja uwazam ze jak ktos chce to prosze bardzo jego wybor ale tez chce zeby ktos uszamowal moja decyzje a nie jak tesciowa
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie w chodziku.
-dziecko zle stawia stopy -nie umie stac stabilnie bo wisi w tych majtach -robi sie leniwe i nie chce raczkowac -nie umie przenosic ciezaru ciala z nogi na noge przez te majty w chodziku - boi sie puszczac bez chodzila bo nauczylo sie byc "podtrzymywane" To oczywiscie tylko moje widzi mi się wiec nie bierzcie tego do siebie
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
gianka ja chyba bede uzywała, no ale tez zobacze jak to bedzie wygladało.
kami no oczywsicie to twoje dziecko i ty za nie odpowiadasz i "rządzisz" a nie teściowa,ona se moze chciec czy nie chciec!!!pinda jedna!! dobrze ze do mamy jedziesz ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
Arletka no tak masz racje ze mama moze cos zrobic ten chodzik co my my ma funkcje bez kolek i jak najbardziej mi to odpowiada ale nie no gdziez tak mozna przeciez ja krzywdze dziecko
Jestem taka zla ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Ja szanuje decyzje mam ktore go uzywaja ale zawsze mozna miec jakies ale Inna sprawa po ile wy placicie za nan pro ja za swoje dzisiaj dalam 25 zl na 300 g albo 40 zl za800 no ceny poszly w gore gdze niedawno placilam 18 i 37
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez używasz prezentu, nie chodzika ale trampoliny i jest ok, po co to wałkowac temat nie wiem ile razy, niech przyjmie wreszcie do wiadomosci ze nie bedziesz używac jako chodzika i juz, ja nie wiem co za babsko a za tekst ze "jesteś dziwna" to bym chyba w morde dała ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co do wszelkich chodzików i skoczków ja jestem na nie. Pttałam mojej fizjo, powiedziała, że zawsze lepiej jak dziecko w swoim tempie się rozwija bez pomocy. Każda zrobi jak uważa. Zaraz usiade do kompa dobry art o tym Wam wkleje, kazdy sprzęt opisany osobno przez fizjoterapeutę. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Dobra, to jeszcze szczerze. Jeśli chodzi o chodziki to powszechne są info o ich szkodliwości i ja się dziwię, że to jeszcze w sprrzedazy jest. Arletko, myślę że szczególnie dla Lenki po tych gatkach nie wskazane. Ale wiadomo, nie moja sprawa, to tylko moje zdanie
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
szczerze to ja o tym nic nie czytałam, bo mam jeszcze sporo czasu zanim Lenka zacznie wstawac. poprostu tyle co widziałam u znajomych ze dzieci w tym chodziły i nóżki maja ładne. a co do Lenkowych nóżek to masz racje Klusiu,nawet o tym nie pomyślałam...
moje dziecko śpi juz 2 godz jak wstanie jedziemy do mamy na gruszki.
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Domiś też już śpi 1,5 h to długo jak na niego.
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
o, tu jest opisane, bez hejtu a konkrety co i jak
![]() http://mjakmama.blogujaca.pl/2014/08/03/457/ teraz Hanka szaleje ale na szybko: spotk ostatnio tatusia z 2 cudnymi corami. opowiadal, ze mlodsza za wczesnie zaczela wstawac i miala skrzywione nozki przez to i musiala chodzic w butach ortopedycznych potem. dla mnie to dodatkowe ostrzezenie przed takimi sprzetami
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
hej
wczoraj byliśmy pierwszy raz u pediatry i co? okazało się, że musze dokarmiać mm, bo okruszek mało przybiera, wysłuchała o moich problemach z kp i nie było problemu, lekarz z powołania. Dziś odciągnęłam swojego mleka 70ml w ciągu 2,5h, masakra, ale póki go mam, będę tak robić, poza tym wszystko ok. za 3tyg. chrzcimy ![]() Kami dobrze, że masz cięty język i dajesz radę w rozmowie z wiedźmą, tylko, że idzie się wykończyć ja też nie jestem za chodzikami, przypomina mi to czasem "sztuczne chodzenie" ![]() Iza Domiś pięknie pospał dwa razy udało mi się doświadczyć takiej wspaniałej nocy.Gianna widzę, że nocki i Tobie dają popalić, chodzisz jak neptyk, może w dzień uda Ci się zdrzemnąć, chociaż ja często sobie to obiecuję, a zawsze jak mała śpi, to trzeba ogarnąć, obiad itd... Ewcia miłej pracy i udanego dnia Zophiee też karmię bebilonem, drogi jak fiks, ale bardzo dobry Mysia, Ewcia białe złoto tylko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

dokładnie tego samego
po jaką cholerę Ty się męczysz i robisz mu obiady
Ach faceci to jednak na serio bezmózgi,mój pseudo mąż o godzinie 18:30 dał dziecku wafla w czekoladzie
Oby szybko biedactwu minęło 

Splash jest super, akcja szczytna, skoro nawet prezydent Bush dał się ponieść
szkoda, że nie mam fb, chciałabym być nominowana 

Przepraszam :kwiatek:

ładnie tż wybył, mój jeszcze urlopuje i odpoczywa w domu.

a od 5 juz nie spi juz.
no brawo kochana