Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-31, 15:22   #4681
bubus900
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Też mi jej szkoda kurcze, bo jedzie sama, jezyka prawie nie zna... ech... Szkoda,że pracy nie znalazla na miejscu ...

Ważę 80 kg ... jestem grubas
Stary 2014-08-31, 15:25   #4682
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bananbanan Pokaż wiadomość
Znacie Katarzynę Napiórkowską? Jestem pod wrażeniem jakości jej filmików, poza tym prześliczna jest
https://www.youtube.com/watch?v=WyQvrB6W7cU
Jak dla mnie jest strasznie nudna i bez wyrazu.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 15:26   #4683
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Też mi jej szkoda kurcze, bo jedzie sama, jezyka prawie nie zna... ech... Szkoda,że pracy nie znalazla na miejscu ...

Ważę 80 kg ... jestem grubas
No właśnie o to też mi chodzi!

Aaaaa tam grubas, jak na dwie osoby to nie jest źle.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 15:36   #4684
bubus900
Zakorzenienie

czuje sie tak okropnie z ta waga , a mam jeszcze ponad 3 miesiace wiec do 90 na pewno dobije...
Stary 2014-08-31, 15:37   #4685
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
przecież to jej wybór

Ludzie czasami nie mają wyboru. Sytuacja sprawia, że MUSZĄ podjąć pewne decyzje i niekoniecznie są to łatwe decyzje. Dziwne, że nie bierzesz tego pod uwagę
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 15:40   #4686
apple1602
Zadomowienie

Nie Madzik pierwszy i nie ostatni emigruje z tego kraju, nie widzę sensu rozczulania się. Ludzie zostawiają nie tylko psy, ale małe dzieci, żony, rodziców. Niech zepnie tyłek, zdobywa doświadczenie, chłonie język i może zmiana wcale nie okaże się taka straszna i osiedli się tam na stałe.
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 15:40   #4687
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Wczoraj oglądałam "Magiel towarzyski", miałam Karolinę Korwin-Piotrowską za w miarę ogarniętą babkę, ale też opisała tę akcję jako stawianie kolacji, nie wspomniała nic o ALS.
Poważnie?
Ja kieeeeedyś może i miałam ją za inteligentną, zdarzał jej się bystry żart, ale od dłuższego czasu to co mówi i jak się prezentuje, to zwykłe dziennikarskie dno, zero polotu, śmianie się jak głupi do sera i podlizywanie się gościom programu Magiel ratuje Tomek Kin, który często powie coś mądrego, ale sam program w ogóle średnio mi leży.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-31, 15:43   #4688
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Poważnie?
Ja kieeeeedyś może i miałam ją za inteligentną, zdarzał jej się bystry żart, ale od dłuższego czasu to co mówi i jak się prezentuje, to zwykłe dziennikarskie dno, zero polotu, śmianie się jak głupi do sera i podlizywanie się gościom programu Magiel ratuje Tomek Kin, który często powie coś mądrego, ale sam program w ogóle średnio mi leży.
Najnowszy sezon ma prowadzić już tylko Karolina
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 15:48   #4689
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
ojoj kim ona tu już nie była...piosenkarką-artystką, modelką,blogerką, vlogerką... według potrzeb - tańczy,śpiewa, recytuje teraz będzie fotografem
Jak Natasza Urbańska
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:01   #4690
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Ludzie czasami nie mają wyboru. Sytuacja sprawia, że MUSZĄ podjąć pewne decyzje i niekoniecznie są to łatwe decyzje. Dziwne, że nie bierzesz tego pod uwagę
Oczywiście biorę pod uwagę.Różne scenariusze. Tylko nie rozumiem ronienia łezek nad Madzikiem, widać przecież,że to nie nagła decyzja,tylko przemyślany plan. Madzik też specjalnie na smutną,czy zmuszaną nie wygląda.
Wiadomo,że początek nigdy,nigdzie nie jest łatwy,zwłaszcza za granicą gdy się jedzie samemu.Ja tam w nią wierzę i czuję,że sobie poradzi. Jest pewna siebie,widać,że się też przygotowywała na ile mogła, badała teren, chodzi mi też o kontakt z koleżanką,która z tą pracą miała już styczność.Oczywiście rzeczywistość wszystko zweryfikuje,ale wierzę,że będzie ok.
Nie będę się nad nią użalać,bo Madzik twarda sztuka.Samo podjęcie takiej decyzji udowadnia,że ona mniej więcej wie na co się pisze.
Pojedzie sprawdzi,oceni czy to jest dla niej i tyle.
Dużo powodzenia dla niej

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2014-08-31 o 16:12
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:02   #4691
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Nie Madzik pierwszy i nie ostatni emigruje z tego kraju, nie widzę sensu rozczulania się. Ludzie zostawiają nie tylko psy, ale małe dzieci, żony, rodziców. Niech zepnie tyłek, zdobywa doświadczenie, chłonie język i może zmiana wcale nie okaże się taka straszna i osiedli się tam na stałe.

Doświadczenie przy takiej pracy? No jakie doświadczenie?
Stary 2014-08-31, 16:08   #4692
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

W każdej pracy człowiek się czegoś uczy. Jeżeli tu nie miała perspektyw ani żadnego doświadczenia zawodowego, to dobrze że robi to co robi. Nawet gdyby miało jej to dac tylko oswojenie się z językiem, przełamanie bariery - to już dużo.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:08   #4693
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
życiowe
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:08   #4694
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
Warto trochę zaczerpnąć wiedzy. Chociażby wśród moich znajomych są dziewczyny pracujące jako opiekunki osób starszych i nie każda tego typu praca polega na podcieraniu tyłka starszym osobom.

I tak, doświadczenie i referencje są brane pod uwagę w takiej pracy. Oczywiście jak ktoś chce tylko dorobić albo zarobić żeby się utrzymać to machnie na to ręką, ale agencje zrzeszające opiekunki (podobnie jak niańki) bardzo zwracają uwagę na doświadczenie, np. umiejętności udzielania pierwszej pomocy, podstawowa wiedza medyczna.

Edytowane przez apple1602
Czas edycji: 2014-08-31 o 16:10
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:09   #4695
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
życiowe

To na pewno. Ale chyba tylko to.
Stary 2014-08-31, 16:12   #4696
Munkaa
Zakorzenienie

https://www.youtube.com/watch?v=K2v1TQyeEfE Darecki ma swój kanał uuuuuuwielbiam go

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-08-31 o 16:15
Stary 2014-08-31, 16:48   #4697
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=K2v1TQyeEfE Darecki ma swój kanał uuuuuuwielbiam go
sub poszedł

Dziewczyny, może Wy mnie poratujecie, bo już sama nie wiem co robić Moje paznokcie od kilkunastu tygodni (może to już nawet w miesiącach idzie, przestałam liczyć) są koszmarnie miękkie, rozdwajają się strasznie (płytka mi się rozwarstwia za 'uśmiech' już, na tę żywą część paznokcia mi wchodzi), nie jestem w stanie ich w ogóle zapuścić, bo to co mi zrośnie to zaraz idzie dalej w paznokieć i znowu jest to samo w kółko je piłuję praktycznie na zero, na lewej ręce problem jest mniejszy, na prawej za to mam dramat. Próbowałam już chyba wszystkiego - Eveline, olejowania, pilnika szklanego, Naiteka i odżywek Peggy Sage.
Nie wydaje mi się tez, żeby to była kwestia braku witamin, bo wtedy i z włosami i z cerą bym miała problemy, a w tym temacie jest prawie idealnie ostatnio...
Stary 2014-08-31, 16:49   #4698
anja415
Zadomowienie

Cytat:
ciekawe o czym będzie nagrywac
Stary 2014-08-31, 16:50   #4699
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
sub poszedł

Dziewczyny, może Wy mnie poratujecie, bo już sama nie wiem co robić Moje paznokcie od kilkunastu tygodni (może to już nawet w miesiącach idzie, przestałam liczyć) są koszmarnie miękkie, rozdwajają się strasznie (płytka mi się rozwarstwia za 'uśmiech' już, na tę żywą część paznokcia mi wchodzi), nie jestem w stanie ich w ogóle zapuścić, bo to co mi zrośnie to zaraz idzie dalej w paznokieć i znowu jest to samo w kółko je piłuję praktycznie na zero, na lewej ręce problem jest mniejszy, na prawej za to mam dramat. Próbowałam już chyba wszystkiego - Eveline, olejowania, pilnika szklanego, Naiteka i odżywek Peggy Sage.
Nie wydaje mi się tez, żeby to była kwestia braku witamin, bo wtedy i z włosami i z cerą bym miała problemy, a w tym temacie jest prawie idealnie ostatnio...
Ja miałam tak samo ze swoimi po pracy fizycznej i pomogło mi tylko zażelowanie ich i pomalowanie lakierem hybrydowym. Z powrotem rosną sobie spokojnie
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 16:53   #4700
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ja miałam tak samo ze swoimi po pracy fizycznej i pomogło mi tylko zażelowanie ich i pomalowanie lakierem hybrydowym. Z powrotem rosną sobie spokojnie
Też próbowałam, ale kończyło się to tak, że hybryda chroniła tylko wierzchnią warstwę paznokcia i po 7-10 dniach ona mi odchodziła od reszty, tak jak normalnie by mi się paznokieć rozdwajał. Może powinnam dodać jeszcze, że mam tłustą płytkę i generalnie nic się na moich paznokciach nie trzyma - nawet żele i akryle, jak sto lat temu robiłam to wytrzymywały max. 2 tygodnie i odrywały się u nasady paznokcia
Stary 2014-08-31, 17:06   #4701
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez anja415 Pokaż wiadomość
ciekawe o czym będzie nagrywac
Mógłby wrzucać przepisy
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 17:35   #4702
201804200947
Konto usunięte

Cytat:

Mam ten sam problem ze swoimi paznokciami. Też próbowałam większości odżywek i nic...
Jedyne co mi pomogło to Microcell 2000. Niestety ostatnio nie ma ani w Douglasach ani w żadnych sklepach internetowych. Ewentualnie Allegro, ale czasem i to kilka sztuk. Za to podobno jest normalnie dostępny w Niemczech więc jeśli masz kogoś, to naprawdę polecam.
Ja tym 'wyleczyłam' moje paznokcie. Niestety ostatnio problem wrócił i modlę się, żeby te odżywki pojawiły się znów.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 17:47   #4703
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
sub poszedł

Jedyne co mi przychodzi do glowy to to że Ty je rozwarstwiasz pilując. Skoro sa miękkie to obcinaj nożyczkami, nawet codziennie po tym ułamku milimetra żeby szybko dojść do nierozdwojonej plytki, bo taka "zaczęta" będzie dalej tak szła. Nie wiem jak olejowałaś, ale spróbuj moczyć w ciepłej oliwie.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 17:58   #4704
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też próbowałam, ale kończyło się to tak, że hybryda chroniła tylko wierzchnią warstwę paznokcia i po 7-10 dniach ona mi odchodziła od reszty, tak jak normalnie by mi się paznokieć rozdwajał. Może powinnam dodać jeszcze, że mam tłustą płytkę i generalnie nic się na moich paznokciach nie trzyma - nawet żele i akryle, jak sto lat temu robiłam to wytrzymywały max. 2 tygodnie i odrywały się u nasady paznokcia
A ja polecam pewien sposób, taka miksturka moja
Jakiś pojemniczek, buteleczka, coś z czego łatwo będzie Ci się nabierało preparat.
I teraz tak:
3 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
4 kapsułki A+E wyciśnięte do środka
olejek rycynowy łyżka
olejek arganowy łyżka
olejek z drzewa herbacianego łyżka
(dwa ostatnie kupuję przez internet w małych pojemnościach na zrobsobiekrem czy BU )
Wszystko wstrząsnąć i trzymać w lodówce - smarowałam codziennie wieczorem dokładnie wykonując masaż, niestety nie możesz przez jakieś 2 tygodnie malować paznokci (ja to robiłam inaczej, bo takiego problemu nie miałam, a i tak pomogło mooocno, więc przy takiej częstotliwości jaką proponuję, powinno być super). Niestety niepomalowane paznokcie są narażone na wszyyystko, ja mam pomalowane od dłuższego czasu cały czas i chyba tez trochę dzięki temu są długie i elastyczne. Taką kurację robię około 2 razy w tygodniu na noc przed wolnym dniem - wtedy maluję paznokcie po odtłuszczeniu.
Do tego jakoś wprowadziłabym do pielęgnacji paznokci serum z witaminą C z Lovely, odżywki Eveline nie polecam przy tak słabych paznokciach, chociaż u mnie działa od lat wspaniale.
Baaardzo często smaruj ręce kremem, najlepiej po każdym kontakcie z wodą.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2014-08-31 o 17:59
Stary 2014-08-31, 18:18   #4705
emmmm
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam tak od lat. Wszystkie problemy skończyły się kilka miesięcy temu - wprowadziłam jednocześnie kilka zmian, wiec nie mogę stwierdzić, który czynnik wpłynął na paznokcie. Zmieniłam dietę (odstawiłam słodycze, smażone itd, za to jem wiecej owoców, dużo warzyw i nabiału), codziennie piję herbatę ze skrzypu polnego, łykam tran, magnez i potas. Możesz spróbowac też wsmarowywać paznokcie maśc z wit. A, i dobrze by było unikac kontaktu z wodą i detergentami - np zrezygnować z długich kąpieli, zmywać, sprzątać i prać ręcznie w rękawiczkach itd. Na jakis czas odstawiłam tez lakiery do paznokci (w sumie nie dla idei, tylko miałam obcięte na krótko i nie chciło mi się malować). I też nie wiem czy to ma znaczenie, ale zrezygnowałam ze szklanego pilniczka na rzecz zwykłych cążek i od kilku miesięcy paznokcie mam sto razy mocniejsze, twardsze i co najważniejsze nie łamią się i nie rozdwajają

btw co do skrzypu to nie polecam zwykłych herbatek w torebkach bo to syf i w sumie "proszek odpadkowy" tam pakują. Ale, ale... piękny skrzyp polny (taki fajny, duży) można dostać w sklepie zoologicznym i taki zaparzać. Wtedy faktycznie parzymy skrzyp a nie jakiś pył
emmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 18:28   #4706
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem ze swoimi paznokciami. Też próbowałam większości odżywek i nic...
Jedyne co mi pomogło to Microcell 2000. Niestety ostatnio nie ma ani w Douglasach ani w żadnych sklepach internetowych. Ewentualnie Allegro, ale czasem i to kilka sztuk. Za to podobno jest normalnie dostępny w Niemczech więc jeśli masz kogoś, to naprawdę polecam.
Ja tym 'wyleczyłam' moje paznokcie. Niestety ostatnio problem wrócił i modlę się, żeby te odżywki pojawiły się znów.
ostatnio właśnie szukałam tej odżywki jako ostatniej deski ratunku, ale tylko na allegro ją znalazłam i bałam się, że kupię podróbkę, więc nie kliknęłam - a wcześniej złaziłam chyba 6 Douglasów w jej poszukiwaniu i tylko lakiery kolorowe i utwardzacze Microcell mają, a odżwyek już nie...

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Jedyne co mi przychodzi do glowy to to że Ty je rozwarstwiasz pilując. Skoro sa miękkie to obcinaj nożyczkami, nawet codziennie po tym ułamku milimetra żeby szybko dojść do nierozdwojonej plytki, bo taka "zaczęta" będzie dalej tak szła. Nie wiem jak olejowałaś, ale spróbuj moczyć w ciepłej oliwie.
jak je obcinam to mam wrażenie, że są jeszcze większe zadziory, ale spróbuję - może tym razem to coś pomoże... co do olejowania - raz dziennie wmasowywałam mix oliwy z olejem lnianym i rycynowym, jak już pisałam - bez efektów niestety

Cytat:
A ja polecam pewien sposób, taka miksturka moja
Jakiś pojemniczek, buteleczka, coś z czego łatwo będzie Ci się nabierało preparat.
I teraz tak:
3 łyżki oliwy z oliwek
2 łyżki soku z cytryny
4 kapsułki A+E wyciśnięte do środka
olejek rycynowy łyżka
olejek arganowy łyżka
olejek z drzewa herbacianego łyżka
(dwa ostatnie kupuję przez internet w małych pojemnościach na zrobsobiekrem czy BU )
Wszystko wstrząsnąć i trzymać w lodówce - smarowałam codziennie wieczorem dokładnie wykonując masaż, niestety nie możesz przez jakieś 2 tygodnie malować paznokci (ja to robiłam inaczej, bo takiego problemu nie miałam, a i tak pomogło mooocno, więc przy takiej częstotliwości jaką proponuję, powinno być super). Niestety niepomalowane paznokcie są narażone na wszyyystko, ja mam pomalowane od dłuższego czasu cały czas i chyba tez trochę dzięki temu są długie i elastyczne. Taką kurację robię około 2 razy w tygodniu na noc przed wolnym dniem - wtedy maluję paznokcie po odtłuszczeniu.
Do tego jakoś wprowadziłabym do pielęgnacji paznokci serum z witaminą C z Lovely, odżywki Eveline nie polecam przy tak słabych paznokciach, chociaż u mnie działa od lat wspaniale.
Baaardzo często smaruj ręce kremem, najlepiej po każdym kontakcie z wodą.
spróbuję z tym mixem, akurat mam wszystko oprócz olejku z drzewa herbacianego. Jestem już tak zdesperowana, że nawet jakby ktoś mi powiedział, że muszę zebrać kwiat lawendy o północy podczas pełni, splunąć za siebie i trzy razy pogłaskać czarnego kota pod włos, żeby mi się paznokcie naprawiły to bym to zrobiła bez wahania ale póki co skorzystam z Waszych rad, może się obejdzie bez czarów

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Ja miałam tak od lat. Wszystkie problemy skończyły się kilka miesięcy temu - wprowadziłam jednocześnie kilka zmian, wiec nie mogę stwierdzić, który czynnik wpłynął na paznokcie. Zmieniłam dietę (odstawiłam słodycze, smażone itd, za to jem wiecej owoców, dużo warzyw i nabiału), codziennie piję herbatę ze skrzypu polnego, łykam tran, magnez i potas. Możesz spróbowac też wsmarowywać paznokcie maśc z wit. A, i dobrze by było unikac kontaktu z wodą i detergentami - np zrezygnować z długich kąpieli, zmywać, sprzątać i prać ręcznie w rękawiczkach itd. Na jakis czas odstawiłam tez lakiery do paznokci (w sumie nie dla idei, tylko miałam obcięte na krótko i nie chciło mi się malować). I też nie wiem czy to ma znaczenie, ale zrezygnowałam ze szklanego pilniczka na rzecz zwykłych cążek i od kilku miesięcy paznokcie mam sto razy mocniejsze, twardsze i co najważniejsze nie łamią się i nie rozdwajają

btw co do skrzypu to nie polecam zwykłych herbatek w torebkach bo to syf i w sumie "proszek odpadkowy" tam pakują. Ale, ale... piękny skrzyp polny (taki fajny, duży) można dostać w sklepie zoologicznym i taki zaparzać. Wtedy faktycznie parzymy skrzyp a nie jakiś pył
to fakt, że ja nabiału poza mlekiem do kawy w zasadzie nie jem, bo mi nie służy, spróbuję teraz wprowadzić go trochę do diety dodatkowo.

Edytowane przez panna mrau
Czas edycji: 2014-08-31 o 18:26
Stary 2014-08-31, 18:57   #4707
biala_koronka
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=TpiCce6ySl0

nowy filmik u donci
biala_koronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 19:01   #4708
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
właśnie chciałam napisać, że chyba postanowił zrobić Bałtkowi konkurencję myślę, że szybko posypią się suby
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-31, 19:05   #4709
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
właśnie chciałam napisać, że chyba postanowił zrobić Bałtkowi konkurencję myślę, że szybko posypią się suby
Gdzie Bartek, a gdzie Darek- prooooszę Cię
Stary 2014-08-31, 19:06   #4710
anja415
Zadomowienie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości