|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią, cz. 19
A ja nie noszę stringów, nie dość że to niewygodne, to mam wystarczające płaskodupie. Figi mi przynajmniej jakoś ten tyłek podtrzymują, w stringach to go prawie nie ma.
Nie umiem chodzić ciągle w koronkowych, strojnych majteczkach bo mi niewygodnie, coś mnie drapie, za ciepło mi itd... |
|
|
|
#3182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Koronkowe, strojne majtki sa niewygodne na co dzien jak dla mnie, wole zwykle figi.
Po tygodniu niegolenia puszcza amazonska? To sie ciesze, ze mi najwidoczniej wlosy na nogach (pod pachami zreszta tez, ale to wiedzialam) nie rosna
|
#3184 |
|
Konto usunięte
|
co do nazwisk - to ja jak z kims będę chciała brać ślub to chcę podwójne nazwisko
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam parę 'odświętnych' majtasów, które ubieram np. na randkę tak w razie czego
parę cielistych bezszwowych, które zakładam gdy istnieje obawa, że ubranie może prześwitywać :P a cała reszta to zwykłe bawełniane majtki o takim kroju http://www.hm.com/pl/product/28765?a...rticle=28765-B, w różne głupie wzory :d i w takich mi najwygodniej. W sumie te z batmanem też bym mogła ubrać na randkę
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2014-09-01 o 09:59 |
|
|
|
#3186 |
|
Konto usunięte
|
Hardgirl, nie, one mi nie przeszkadzaja
Dacn, cala nadzieja w starosci... A w jakim wieku ci przeszlo? Laska od golenia nog walnieta. Ale przyznam, ze od razu pomyslalam, ze rece to moglabym ogolic normalnie bo tylu akrobacji nie potrzebuja
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
ja kiedyś trafiłam do szpitala z nieogolonymi nogami :P i w ogóle nieprzygotowana, że ktoś może mnie oglądać, miałam atak wyrostka :d ale przyznam szczerze, że miałam na swój wygląd wy**bane
nawet piżamy nie zdążyłam wziąć z domu i dali mi w szpitalu męską flanelę w kratę
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;47948065]Miałam jedne śliczne koronkowe gacie... Po pół godziny siedzenia w nich miałam na dupie piękny, bolący wzorek :P Stringów też nie noszę, tyłek mamy mały i wolę jak jest mi weń ciepło
[/QUOTE]U mnie w szafie 95% majtek to koronkowe stringi nie mowie, ze wszystkie sa super wygodne, ale zdecydowana wiekszosc tak pamietam tylko, ze mama mi zawsze powtarzala, zebym chociaz na zime sobie kupila kilka par zwyklych, cieplejszych majtek
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
dzień po goleniu to najchętniej w ogóle bym nie zakładała majtek
|
#3191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nic do koronek nie mam, ale bardzo nie lubie tych sliskich materialow. Musze miec bawelniane. Chodze od lat w takich majciochach http://img08.olx.pl/images_tablicapl...4-bielizna.jpg , ale robia mi dziure w biodrach, wiec na wysoki stan sie przerzucam. Moze da sie to cofnac
|
|
#3192 |
|
Konto usunięte
|
dzizas ja od tygodnia mam nieogolone nogi. Biedny Tż musi spać ze mną w jednym łóżku[*]
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Tez mam nieogolone od tygodnia, ale nie mam haszczy
Mam rzadkie wlosy na nogach, moze dlatego.
|
#3194 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego przerzuciłam się na krój a'la bokserki, żeby się nie kończyły w połowie tyłka.
|
|
#3196 |
|
Konto usunięte
|
Chyba predzej spodnie niz majtki. Ale mi sie wydaje, ze to taka uroda, bo nie moge sobie przypomniec zebym kiedykolwiek tego nie miala.
|
|
|
|
#3197 |
|
Konto usunięte
|
Hibiku gdzieś pisała, że dziurę w biodrach da się cofnąć. Moj Bosz, no chcialabym, ale ja lubię spodnie na tej wysokości. Jak zyc panie premierze.
|
|
|
|
#3198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo nawet jak zaloze majtki z wyzszym stanem to juz ladniejsza linia biodra jest.---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#3199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trampki z Supermanem też były fajne. Dziwi mnie mój facet, kiedy jest chory. Wszystkie jego pozytywne cechy gdzieś ulatują. |
|
|
|
|
#3200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3201 |
|
Konto usunięte
|
Aaaaaa naczytalam sie was i teraz mam wrażenie, że te wglebienia w biodrach to mnie tak pieczą i bolą. A od 3 dni chodzę na zmianę luźnej piżamace na zmianę z dresiwem.
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3203 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rayanem to on nie był Znam tylko jednego faceta, który przy przeziębieniu nie zachowuje się jakby umierał - mój ojciec. Cała reszta znanych mi facetów, których widziałam w tej strasznej chorobie spisywała testament i była nie do zniesienia. Edytowane przez 201604191001 Czas edycji: 2014-09-01 o 10:55 |
|
|
|
|
#3204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze bede starala sie zrobic odwrot. Tak jak mozna z dobrze dobranym stanikiem naprawic cyc.---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Czesto nie daje po sobie w ogole poznac. Tylko na katar narzeka.
|
|
#3205 |
|
Konto usunięte
|
Moj tez nie narzeka i po nim nie widać. Czasem nawet nie wiem.
|
|
|
|
#3206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3207 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Ale się nakręcanie. Mam wrażenie, że noszenie wżynających się drutów czy sztywnych gorsetów to co innego niż kawałek gumki.
|
|
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry stanik jest w stanie naprawic cycki. Cud?
|
#3209 | |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;47947889]U mnie przez urzędem manifestują rolnicy. Wczoraj to jakieś syreny włączyli i wyli
Co było totalnie bez sensu, bo w niedziele urząd był przecież zamknięty i tylko okolicznym mieszkańcom uprzykrzali życie.[/QUOTE]Cytat:
Kiedyś nosiłam takie majtki jak Kretka, ale zrobiły mi się od nich takie niefajne wcięcia w biodrach i powiedziałam sobie, że nigdy więcej! Boże, ile ja się musiałam namasować tych bioder, żeby wróciły do normy i opływowego kształtu....
|
|
|
|
|
#3210 |
|
Konto usunięte
|
porcja zdziwien na dziś
*zdziwiła mnie babcia w aucie która na odcinku 420-450 metrów zatrzymywała się na absolutnie każdych pasach tj 6 razy. 6 razy na takim odcinku. @#($QED :| bez sensu było w ogóle odpalać auto hehe *zdziwiłam sama siebie, jest wrzesień wracam do pracy, powinnam być podniecona, ale nie jestem, rozleniwiłam się, mam ochotę płakać, jestem przerażona *zdziwiłam sama siebie że coś mi odwaliło we lbie i po tym jak wstałam rano do lekarza to poszłam na zakupy do lumpeksów - o 10 rano w poniedziałek w lumpeksach jest piekło, bitwa pod grunwaldem, hiroszima i nagasaki, kobiety wyrywają sobie rzeczy, jedna dziwna ześwirowana babcia tak przerzucała agresywnie te wieszaki że bałam się ze mi wybije palce albo ręke złamie, to poszłam. *zdziwiłam samą siebie że mimo mojej ogromnej nienawiści do targowisk hal i rynków, poszłam. boże co mi odbiło, w poniedziałek rano, tłumy ludzi, nie można kupić spokojnie ziemniaków, kupując ziemniaki trzy kobiety mi przeszkodziły "dobre śliwki?" "A słodkie?" "a ile kosztujo" "a wengierki so?" "aha a ziemniaki dobre?" poza tym miałam niewyjściowy ryj a spotkałam swoich starych nauczycieli. boże jak ja nienawidze rynków i targowisk, boże po co ja tam poszłam. huczy mi w głowie aż do teraz. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- boże dalej nie moge przeżyć tej szalonej babci w lumpeksie jeszcze sobie nuciła pod nosem jakieś tralala nununu tralala hopsa hopsa i tak rzucała tymi wieszakami SZU SZU SZU SZU że cały regał latał i ludzie sie bali i płakałam i tupałam i było strasznie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

nie mowie, ze wszystkie sa super wygodne, ale zdecydowana wiekszosc tak
pamietam tylko, ze mama mi zawsze powtarzala, zebym chociaz na zime sobie kupila kilka par zwyklych, cieplejszych majtek

dlatego przerzuciłam się na krój a'la bokserki, żeby się nie kończyły w połowie tyłka.

Co było totalnie bez sensu, bo w niedziele urząd był przecież zamknięty i tylko okolicznym mieszkańcom uprzykrzali życie.[/QUOTE]